Joka kerta baarissa melkein turpaan

Anonyymi

Joka kerta on hieman outoa tässä tapauksessa kun olen käynyt baarissa 10 vuoden aikana tasan kaksi kertaa. En edes juo mutta päätin molemmilla kerroilla käydä katsomassa mikä meno.

No ekalla kerralla joku iso kaljupää hitonmoisessa kännissä kävi päälle. Pääsin irti ja otin jalat alleni. En ollut edes minuuttia sisällä.

Toisella kertaa olin sisällä noin 10 minuuttia. Näin siellä puolitutun ja jäin jutulle. Siihen tuli sellainen pelottavan näköinen suuri mies. Sanoi että mikäs *ittu täällä on ja heitti minut kumoon. Päätin taas etten ala tappelemaan vastaan koska kokoeroa oli. Otin jalat alle kuin mikäkin pelkuri.

Mikä ihme siinä on että aina pitää olla tappelemassa? Omat kokemukseni baariväestä on että he ovat väkivaltaista roskasakkia.

6

<50

  Vastaukset

  • Arvelen että olet sellainen jonka kuvaus löytyy lähinnä lintukirjasta.

  • Hyvin ja osuvasti päätelty.

  • Missä kummallisissa baareissa olet oikein käynyt? Onkohan ollut kyse jonkin "kerhon" oma privaattibaari jäsenilleen. Kyllä minä olen saanut niinä kymmeninä kertoina kun olen käynyt baarissa (en ole mikään baarikärpänen) olla aivan rauhassa, eikä kukaan ole tullut haastamaan riitaa kanssani, yleensä muut asiakkaat eivät ole edes kiinnittänyt minuun mitään huomiotakaan.

  • En ole oudon näköinen jos "lintukirjalla" viitataan siihen. En eroa muista mitenkään.

   Baarit on tavallisia kyläjuottoloita. Ei mitään privaatteja.

   • Ei tuolla baarissa turpaan tule ellet ite mee viisastelemaan, huvikseen harva lyö.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei tuolla baarissa turpaan tule ellet ite mee viisastelemaan, huvikseen harva lyö.

    Peräkammarin persuilla on vihanhallintaongelmia, niitä on lähiö- ja kyläräkälöissä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13465
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4732