Ekat rintsikat

Anonyymi

Oon 13v tyttö, haluaisin ihan oikeet liivit oon käyttäny vaan toppeja ja urheiluliivejä ehkä jo jonkun 2-3v. Mä mittasin, alta on 73 ja päältä 83 eli eiks se oo kokona niinkun 75AA? Kannattaako mun ees alottaa vielä pitään kun jossain sanottiin että se vaurioittaa ja seurauksena voi olla roikkuvat rinnat? Vai onks se ees totta?

Ja miten ehdotan sitä äitille?

1

<50

  Vastaukset

  • Mene vain puhumaan äidille, että jos menisitte ihan ammattilaisella mittaamassa ja kysymässä mielipidettä, että kannattaako minkälaiset liivit hankkia.
   Haittapuoli siinä, että tuon ikäisenä, jos ostaa liivit joissa ei ole samlla tapaa joustoa kuin perusurheiluliiveissä, että ne tulee rintojen kasvaessa nopeasti pieneksi ja epämukavaksi. Se saattaa sitten häiritä kasvua ja aiheuttaa kipuja.
   Rintaliivit on myös todella kalliita ostaa koko aika uusia, sitä kalliimmaksi tulee mitä isommat rinnat kasvaa. Iso rahareikä.

   Äitiäkin voisi rohkaista se, että menette yhdessä selvittämään liiviasiaa, jos itse keräät esim. omista viikkorahoista tai muista rahaa liiveihin. Osoittaa, että olet valmis sellaiset hankkimaan. Sinun täytyy myös opetella pesemään liivejä, koska monet liivit vaativat, että ne pestään käsin tai pesukoneessa eritysiohjein. Ei huuteluainetta, pesupussi, yms.
   Olet itse vastuussa, että ne liivit ei mene piloille, vahingoita muiden vaatteita tai riko pesukonetta.
   Urheiluliivit on siinä suhteessa parhaat, että ne tukee rintoja paremmin ja on helpommat pitää kunnossa. Mutta urheiluliiveistäkin olisi hyvä löytää sopivat, joissa on juuri sinulle hyvä tuki. Kyllä niitä urheiluliivejäkin löytyy hyvännäköisiä, jos siitä se on kiinni. Paremmin löytyy sinulle kun rinnat ei ole vielä niin isot.

   Push-up rintaliivejä ta kaarituellisia ei kannata ottaa vielä kun rinnat kasvaa ja kehittyy. Kovasti niitä myydään ja tyrkytetään, että kauppiaat saa niistä rahaa, mutta jos haluaa pitää terveydetään huolta niin niille on aikansa myöhemmin.

   Varaudu myös, että jos rinnat kasvaa kauhean isoiksi niin tulee kipuja, kun ei ajoissa niitä hoida ja tarkkaile oikein.
   Nopeasti myös silloin loppuu vaihtoehdot mitä rintsikoita voi käyttää, enemmänkin pitää etsiä, että löytää edes yhdet sopivat. Isorintaisia naisia muka hirveästi ihaillaan, mutta sitten kauppiaat ei heille tarjoa mitään tuotteita tai apuja.

   Nauti rinnoistasi ja hyvä, että huolehdit itse ajoissa tulevasta niin pysyt terveenä! :)

  SEISKA.FI

  • Mykistävä kaunotar! Jessica Edström häikäisee supersankarina ja ilman pikkuhousuja - 8 kuvaa, jotka on pakko nähdä!
  • Naapurit raivoissaan! Stefan Therman otti eron Sofia Belórfista raskaasti – järjesti kodissaan todelliset julkkisbileet!
  • Oho, poppari Robin Packalenilla on kumma tatuointi hyvin erikoisessa paikassa kehoa - tuoreet kuvat paljastavat salaisuuden! Mihin tämä tatuointi liittyy?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13465
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4732