Naimisiin vai ei?

Anonyymi

Tervehdys kaiken karvaiset ystävät! Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, löydän itseni kirjoittamasta täältä. Olen seurustellut reilut 2vuotta. Olemme yhdessä suunnitelleet suhteen aikana kihlausta, häitä ja ylipäätään naimisiin menoa. Molemmilla on ollut sama näkökanta asiaan, halutaan hienot häät ja naimisiin. Noh, avopuoliso ilmoitti yksi ilta, että on miettinyt tuota hääjuttua, ja on tullut siihen tulokseen että juhla itsessään on turha, ja naimisiin meno merkityksetöntä. Ja olen tästä asiasta jokseenkin samaa mieltä. Hyvä parisuhde ei tarvitse mitään hienoja häitä, ollakseen hyvä. Mutta eniten tässä jäin miettimään sitä, että miten tyttöystävällä on muuttunut näkökanta ihan täysin asiaan? Sanoin sitten istekkin myös, että kylläkai se kihlaus on vähintään yhtä turha ja merkityksetön, että en halua kosia , jos ei ole valmis menemään joskus naimisiin. Asiasta oltiin samaa mieltä. Onko syytä huolestua itse parisuhteen kannalta, jos toisella muuttuu näkökanta asiaan yhdessä hetkessä ihan päinvastaiseen suuntaan?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen nainen joten tämä on yhden naisen subjektiivinen mielipide.
      Minusta tuo että tyttöystäväsi ei enää haluakkaan naimisiin on kyllä huono merkki, ehkä hän ei näekään sinua enää unelmiensa prinssinä jonka kanssa haluaa naimisiin.
      Mielestäni olisi keskustelun paikka, kysy mikä sai hänen mielensä muuttumaan.

      Muita syitä häähaluttomuuteen voi olla masennus tai tyytymättömyys omaan ulkonäköön.
      Onko tyttöystäväsi lihonut tai laihtunut tms. jonka vuoksi ehkä inhoaa ulkomuotoaan eikä halua hääkuviin ja huomion keskipisteeksi häissä.

      Tämä oletus on konservatiivisen naisen näkökulma, jos naisesi on päinvastainen voi olla että hän on haksahtanut feminismiin ja luulee avioliiton olevan joku patriarkaatin vallan väline josta emansipoituneena femakkona aikookin kieltäytyä(vaikka tykkää sinusta).
      Syitä voi olla monia, vain kysymällä voit saada selville mikä on hänen syynsä mielenmuutokselle.

    • Anonyymi

      Tilanne on kohdallasi paha. Selvää on että suhteen loppuminen on helpompaa, jos ei ole avioliittoa rasitteena. Haluatko itse esim. käräjöidä yhteisestä omaisuudesta tai lapsista? Naisesi luottaa, ettet halua.
      Erossa nainen putsaa pöydän pääsääntöisesti. Tapauksia lienee tuhansia. Jos putsattavaa ei ole, naimisiinkaan meno ei houkuta. Eli et olekaan se unelma ero prinssi.

      Avioliitossa sinut revitään kappaleiksi. Mikään ei tule riittämään. Kun et enää itsekään löydä itsestäsi ehjää kohtaa, sinut heitetään kuin roska. Uhriutuminen on erityisen tärkeää, jota myös hänen uudet ystävänsä tukevat, keinoja kaihtamatta.

      Nainen alkaa valmistelemaan eroa hyvissä ajoin. Uuteen pankkiin uusi tili, josta sinun ei pitäisi tietää. Sinne hän kerryttää varoja, pikku hiljaa. Hankkii itselleen tukiverkon, mahdollisesti uuden piruparan kiusattavaksi.

      Kun hän on valmis, eräänä lauantaina, kun olet itse menossa johonkin, mistä pidät, hän iskee avioerohakemuksen eteesi. Se on juuri se päivä, joka on sinua kantanut jaksamaan.

      Harkinta-aika menee niellessä, kaikkea kuraa. Tiedät naisesi valehtelevan surutta, vailla mitään moraalia.

      Pakatessa hän katsoo kaiken vähänkään arvokkaan, olevan hänen omaisuuttaan. Myös ne häälahjat, joiden antajan hän on tavannut vain häissänne.

      Jos itse hankit lohduttajaa, hän ei epäröi, yrittäessään tuhota sen.

      Osituksessa yrität kysellä, tileistä, jotka on kirjaamatta. Kirkkain silmin, hän kertoo, ettei sellaisia ole. Ainoastaan se tyhjennetty entinen tili, joka sattumoisin on miinuksella.

      Kotonasi katselet niitä, hänen vaatimuksestaan, remontoituja seiniä, jotka hänen niin ihana lemmikkinsä on tuhonnut.

      Mietit, onko missään mitään järkeä?

      Olet selvästikin loman tarpeessa. Matkustat kaakkois-aasiaan, jonnekin ihanalle paratiisi rannalle. Juttelet ihmisille, rannalla, hotellissa, baareissa, kaupoissa... Niitä suklaasilmäisiä ihanuuksia näkyy joka puolella. Pian eteesi ilmestyy *Hän* vähän ujosti hymyillen. Juuri se saa sinut ymmärtämään kaiken merkityksen.

      Kaikki se paska on koettu tätä tarkoitusta varten. Et edes itse usko kuinka onnekas oletkaan. Juuri kun luulet olevasi onnellisin, hän näyttää miten olet vielä onnellisempi. Kaikki ne mistä sinua on soimattu, sinua kehutaan ja kannustetaan.

      Riidat ei olekaan parisuhteen ainoa tarkoitus, vaan loputon rakkaus. Osaat arvostaa ja kunnioittaa, koska tiedät toisinkin voisi olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe