Gigantin virustorjunta

Anonyymi

Mikä oikeus Gigantilla on tehdä kolmen vuoden virustorjunta hinta 284,40e telialle. Telia väittää ettei kolmen vuoden sopimuksia edes tehdä ne on laittomia. Gigantti teki, menin Giganttiin ja kysyin, mikä tää on, en ole tehnyt minkäänlaista sopimusta kolmeksi vuodeksi. Sanoin ettei puhuttu mitään kolmesta vuodesta, väittivät et puhuivat. En koskaan ottas noin pitkiä sopimuksia. Gigantin kierrän kaukaa, en edes vilkaise sinne päinkään. Sanon liittymäni irti telialta. Kiitos Gigantti

16

4541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Gigantti myy McAfee virustorjuntaohjelmiston varjolla puhelimen huolenpitosopimuksia 3 vuodeksi. Vaikka en ollut edes osatmassa puhelinta. Menin lankaan, eikä kuulemma voi sopimusta peruuttaa...


    • Anonyymi

      70-vuotias äitini osti puhelimen Lielahden Gigantti myymälästä ja hänelle myytiin samalla McAfee SAMOBILE36 huolenpitopalvelu 36kk x 7.90€ =284.40€. ("Planeetan surkein ohjelmisto jossa lähetetään huijausviestejä McAfeen nimissä").

      Kun huomasin sopimuslapun pöydällä niin hermostuin siitä että hänelle oli myyty palvelu josta hän ei mitään tiedä eikä sitä muutenkaan tarvitse koska ei juurikaan internettiä käytä.

      Noh, sopimuksessa lukee kuitenkin että "Teillä on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa" joten soitin asiakaspalveluun peruakseni sopimuksen.

      Gigantin asiakaspalvelusta vastattiin että sopimusta ei voi perua asiakaspalvelu numerossa vaan pitäisi soittaa Lielahden Giganttiin.

      Seuraavaksi soitin Lielahden Giganttiin ja siellä sanottiin että sopimusta joka on tehty kasvotusten ei voi enään perua ja tarjosivat hyvitykseksi 30€ lahjakorttia. En suostunut tähän vaan halusin peruuttaa sopimuksen.

      Jouduin soittamaan ja vastaamaan kymmeniin puheluihin ennen kuin sain yhteyden kyseiseen myyjään joka oli myynyt tämän 300€ maksavan palvelun 150€ puhelimeen vanhukselle joka käyttää nettiä ainoastaan tarkkaillakseen Bussi Mannisen tulevia matkoja.

      Myyjä väitti että sopimusta ei voi perua ja sanoi vertauskuvana "Että ei hänkään vaihda omia auton renkaita vaikka osaisi, vaan vie ne vaihdettavaksi korjaamolle".

      En tiedä mitä tämä vertauskuva tarkoitti, mutta ilmeisesti ylimääräistä rahaa ainakin on.

      Soitin vielä luoton laskuttajalle (Collector Bank AB) ja he sanoivat että Gigantin kuuluu purkaa sopimus, mutta se ei vaan onnistu.

      Itse en ainakaan osta elämässäni enään mitään Gigantin myymälöistä.

      ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ VANHEMPIANNE YKSIN PUHELIN OSTOKSILLE GIGANTTI MYYMÄLÖIHIN!!

      • Anonyymi

        Onko Lahdessakin Lielahti niminen paikka? Tampereella ainakin on ja siellä Gigantti myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Lahdessakin Lielahti niminen paikka? Tampereella ainakin on ja siellä Gigantti myös.

        Kyllä pitäisi tietää, ettei Lahdessa ole Lielahtea. Samat systeemit ne on kaikissa Giganteissa, ettei ole mitenkään sidottu tiettyyn paikkakuntaan ja myymälään.
        Mitään ei kannata Gigantista ostaa. Täälläkin taas kerrottiin asiakkaan kusettamisesta. Tyyli on vähän se, että myydään kakkoslaatua ja kusetetaan takuuasioissa. Se nyt vaan on tyhmää ostaa Gigantista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä pitäisi tietää, ettei Lahdessa ole Lielahtea. Samat systeemit ne on kaikissa Giganteissa, ettei ole mitenkään sidottu tiettyyn paikkakuntaan ja myymälään.
        Mitään ei kannata Gigantista ostaa. Täälläkin taas kerrottiin asiakkaan kusettamisesta. Tyyli on vähän se, että myydään kakkoslaatua ja kusetetaan takuuasioissa. Se nyt vaan on tyhmää ostaa Gigantista.

        Pitää tietää mitä on ostamassa. Itse ostin puhelimen Gigantista, kun oli siellä halvin. En ostanut muuta enkä antanut lupaa tarkistaa liittymäasioitani, tehdä muuta kytkykauppaa tms. Maksoin puhelimen ja lähdin kotia.


      • Anonyymi

        Näitä näemmä joka puolella. Nyt viimeksi tätini 68v rahat vietiin tällä (11.9.22) viikolla. Ei voi kuulemma perua.
        Tietääköhän kuluttajaviranomaiset tästä?


    • Anonyymi

      Ihmisten pitää ymmärtää mitä ostavat. Vanhempia ihmisiä kusetetaan aika usein, kun eivät ole perillä asioista tarpeeksi hyvin.

    • Anonyymi

      Jos sopimuksessa lukee että luotolla on 14 päivän peruutusoikeus eikä lapussa lue mitään erikseen siitä että kasvotusten tehtyä sopimusta ei voi perua eikä muitakaan peruuttamiseen liittyviä ehtoja, niin on se kumma ettei peruutus onnistu :/

      • Anonyymi

        Näitä on nähnyt Gigantissa. Sitä ei vain sujauteta kuittiin, vaan siinä täytyy ihmisen allekirjottaa ja lukea ne sopimukset ennen kun se laitetaan menemään. Mitä omien vanhempien lappuja näin niin ihan selkeästi lukee ehdot että ei voi peruuttaa. Se on nyt ikävää että jotkut ihmiset eivät voi myöntää että ite tuli töpättyä kun ei oo lukenu mitä allekirjottelee.


    • Anonyymi

      Gigantti veloitti tämän lisäksi vielä 79€ asennus maksun joka tarkoitti käytännössä sitä että he laittoivat puhelimen päälle. Jos Gigantin myyjällä olisi edes vähän myötätuntoa asiakasta kohtaan hän kysyisi vaikka että onko olemassa läheisiä ketkä auttavat puhelimen kanssa..

    • Anonyymi

      Eivät suostuneet perumaan meidänkään papalta. Valehtelivat ettei voi perua. Giganttiin emme ole menneet vuosiin. Ei mennä ikinä enää.

      Elisa on toinen paikka minne ei vanhusta saa päästää yksin. Myyvät Viihdettä ihmiselle, jolla ei ole televisiota eikä nettiä, älykännykästä puhumattakaan.

    • Anonyymi

      Elisan Turvapaketti maksaa muutaman euron kuukaudessa.

      • Anonyymi

        Saman verran kun Gigantista. Toki Gigantin on määräaikainen.

        Näissä kaikissa kyse siitä, että täytyy tietää mitä ostaa. Tietoturvassa on perää ja jos voi vahingossa ostaa kolmen vuoden sopimuksia, ei siitä varmasti ole haittaakaan.

        Täytyy vain jatkossa osata sanoa ei. Totta kai myyjä myy palvelun, jos asiakas siihen myöntyy.


    • Anonyymi

      Tiesittekö. Kun annat Gigantin myyjälle henkkarit, niin pääsee katsomaan luvattasi tietojasi operaattorilta.
      Samoin on henkilötunnuksellasi pääsy tietoihisi sähköyhtiöön.
      Joten jos tarkoituksesi ei ole vaihtaa liittymää/sopimusta, niin älä anna henkilöllusyystodistustasi ja muita tietojasi käytettäväksi.
      Gigantilla ja Telialla sopimus, että Gigantin myyjä pääsee tietoihisi, vaikka et lupaa anna. Tekee omaa bisnestään kustannuksellasi ja saa provikat.

      • Anonyymi

        Eikö tämä ole laitonta?! Joku vois rahastaa Giganttia kun on tuo Eu:n yksityisyyslaki tullut.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe