Portugali on kovan Koronariskin aluetta .

Anonyymi

Todella paljon on ollu positiivisia tuloksia Algarvesta lomailemasta palaavien joukossa kun on testattu kotimaassa, Hollanti, Belgia ja Englanti. Taloudelle hyvä juttu kun on ollut rajat auki mutta rankka talvi on edessä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Edessä on talvi joka poikkeaa paljon aikaisemmista. Ilmasto on edelleen hyvä ja alue on tyhjä turisteista kuten aiemminkin talvikausina, joten periaatteessa sinne on turvallinen mennä. Turvallista se on kunhan pystyy välttämään tartunnan, jonka saamiseen on olemassa todella iso mahdollisuus. Alueella on kesän turistikauden jälkeen paljon oireettomia tartunnan saaneita, joten tartunnan voi saada mistä vaan. Ravintolat, kahvilat, taksit, kaupat, parturit ja muut paikat missä ihmisiä käy paljon ovat sellaisia mitä kannattaa välttää mahdollisimman pitkälti. Maskia kannattaa käyttää myös ulkona jos liikkuu alueella missä on muita ihmisiä liikkeellä. Tartunnan saa hengitysilmasta myös ulkona jos yksi viruksen kantaja sattuu sopivasti kohdalle ja hän voi siis hyvinkin olla itse oireeton. Iäkkäät ja sairauden vuoksi riskiryhmään kuuluvat ovat se ryhmä kenelle tauti sitten tulee rajumpana ja hyvin harvoin oireettomana. Alueella teho-hoitopaikkoja on rajallisesti ja kun tilanne talven aikana tulee menemään pahemmaksi niin silloin niitä ei riitä kaikille. Siinä vaiheessa maasta ei enää todennäköisesti pääse poistumaan. Kannattaa myös jo etukäteen varautua siihen, että liikkuminen ja asiointi mahdollisuudet tulevat olemaan rajoitettuja. Tämä kaikki kannattaa huomioida jos päätöksen matkustamisesta alueelle Pandemian aikana tekee.

      • Anonyymi

        Huhtikuun lopulle katselin Suomen suuntaan paluulentoja ja niitä löytyy Ranskan, Saksan tai Hollannin kautta. Miten Korona testaus? Miten ja missä sen saa Portugalissa teetettyä jos vaaditaan välilaskupaikoissa 1-2 vuorokauden vanhaa testiä? Mitä se maksaa? Onko Hollannissa edelleen n200€ pakollinen testi? Mikä on turvallisin, kun matkustaa Algarvesta Lissaboniin. Taksi, juna vai linja-auto? Onko kenelläkään omakohtaista kokemusta matkustamisesta kyseisen matkan osalta ihan tässä lähiaikoina?


    • Anonyymi

      Englantilaiset turistit vei paljon koronaa Algarven alueelle ja siellä se sitten levisi muihin turisteihin, tarttui lisää muista turisteista ja tartuntoja tuli tietenkin myös turismin parissa työskenteleviin. Nyt on Englannissa jo yli 4000 uutta tartuntaa vuorokaudessa ja kovat rajoitukset edessä. Kyllä se varmasti pian näkyy myös Algarven tartunnoissa vaikka todetun tartunnan saaneen perheenjäseniä ja lähipiiriä ei enää testata. Asiat hoituu karanteeni määräyksillä ja tilastot pysyy siistimpänä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe