Naapurin isäntä

Anonyymi

Olin 17v. kolli kun aloin runkkailemaan naapurin isännän kanssa. Kaikki alkoi oikeastaan siitä kun hän alkoi kyselemään minun kullin kokoa ja esittelemään omaansa.
Naapurilla oli pienehkö kulli, mutta terska oli mahtavan kokoinen. Pitihän sitä omaa näyttää kun kerran halusi sen nähdä.Isäntä puristeli minun kullia ja veteli esinahkaa taakse sanoen kulliani isoksi ja olihan se sitä.
Pitkä nuori kulli, mutta terska ei vetäny vertoja isännän terskaan verrattuna se oli kuin kahvikuppi. Eka kerralla jännitin kun ei ollut kokemusta tuollaisesta eikä hänkään runkannut loppuun asti.
Kertoja tuli useita, eikä jatkossa ollut enää jännitystä vaan annoin isännän käsitellä kullini aina orkkuun asti. Toki runkkasin häntä myös samalla ja yllättävän nopeasti laukesi tuo yli viisikymppinen tätini mies.
Tätä jatkui vuosia lähes kymmenkunta vuotta yhteensä kunnes hän alkoi hiipumaan ja kuoli aikanaan.
Minulle jäi hyvät muistot eikä mitään traumoja jäänyt. Itse olen pitänyt tämän omana tietonani eikä varmaan hänkään puhunut siitä kellekään.

20

1211

  Vastaukset

  • Eipä tietenkään kun tämäkin oli niitä peräkamari nysvän löpinöitä

   • Sinähän sen tiedät kun peräkammarin nysvä olet.Puhu vaan omasta puolestasi kun tiedät mitä löpiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinähän sen tiedät kun peräkammarin nysvä olet.Puhu vaan omasta puolestasi kun tiedät mitä löpiset.

    Ja palsta kyyläri heti aamusta jaahas


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja palsta kyyläri heti aamusta jaahas

    Niinhän tuota peijooni vieköön näytät kyyläävän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja palsta kyyläri heti aamusta jaahas

    No kukas se on ton laittanut.no tietysti kaikkien palsta kyyläreitten äiti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja palsta kyyläri heti aamusta jaahas

    Ai sinä ihan ite.


  • Olen aloittaja. Peräkammarista en tiedä olen jälkeenpäin mennyt naimisiin ja minulla on jo aikuiset lapset. Jos kirjoitukseni todellisesta elämästä jotain nyppii niin voi ihan vapaasti siellä peräkammarissa lyödä nyrkkiä seinään. Siihen aikaan kun tuo kirjoitukseni asiat tapahtui elettiin -70 lukua eikä ihmisten kanssakäyminen ja ns.pillurallin ajaminen maaseudulla ollut sellaisena tapana kuin se on ollut sitten jälkeenpäin taajamissa. Kirjoitukseni on yksi kuvaus aikuiseksi kasvamisessa eikä varmaan ainoa lajiaan.

   • Mielenkiintoinen juttu. Vastaavanlaisia kokemuksia ei oo nuorempana, mutta myöhemmin
    ukkomiehenä, kun kotona ei enää paljoa tapahdu, on tullut harrastettua samaa aina välillä. On se tavallaan jännää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mielenkiintoinen juttu. Vastaavanlaisia kokemuksia ei oo nuorempana, mutta myöhemmin
    ukkomiehenä, kun kotona ei enää paljoa tapahdu, on tullut harrastettua samaa aina välillä. On se tavallaan jännää.

    Minkä ikäisiä nuo harrastuskumppanit ovat


  • Mulla oli vastaava suhde naapurin isäntään teininä. Mies kyllä houkutteli pikkuhiljaa mutta oma kiinnostus ajoi perässä. Usko miehen vaimon tietäneen meidän yhteisestä harrastuksesta. Ehkä se koki sen hyvänä kun mies ei etsinyt seuraa naapuria kauempaa. Homma hiipui kun rupesin aikuistumaan. Tavallaan hyvä aika kun tuli oma tyttöystävä ja muuta.

   • Se on sitä aikuiseksi kasvamista ja osittain oman seksuaalisuuden hakua, siinä samalla kiinnostaa pillu ja kulli. Nämä naapurin isännät ei varmaan tarkoita tehdä pahaa ovat itsekin kiinnostuneet toisen kullista ja teinit päinvastoin aikuisen kullista. Itse olen kokenut sen hyvinkin turvalliseksi kun kukaan ei tullut eikä voinutkaan tulla paksuksi eikä omalla kohdallani kukaan muu saanut tuosta tietää.


  • Minulla oli myös ”suhde” naapurin eläkkeellä olevan leski miehen kanssa monta vuotta. Tämä oli 70 luvun lopussa ja itse olin 16v ja jatkui n 3 vuotta. Oli mukavaa aikaa nuorelle miehelle. Hän keksi kaikkea kivaa ohjelmaa meille. Kävimme mm hänen mökillään aina välillä kun hän tarvitsi ”apua” ja maksoi minulle avusta. Tai näin kerroimme vanhemmilleni. Minulle ei myöskään jäänyt mitään traumoja tästä, ainakaan tietääksen. Bi henkinen olen edelleen mutta miehen kanssa en ole ollut vuosiin.

  • Minä kävin 14 vuotiaana naapurin 60 vuotiaan miehen mökin rakennuksella auttamassa. Hänellä oli kaksi lähes 20 vuotiasta tyttöä ja vaimo, joka oli aiemmin ollut mukana, mutta nyt lähdimme kahdestaan. Meidän piti juuri valettujen perustusten ympärille kärrätä hiekkaa. Ajoimme puoli tuntia mökille, ja sitten vielä saareen veneellä vajaat 10 minuuttia.

   Hiekka oli ajettu talvella rantaan eikä kärräysmatka ollut kuin 50 metriä suunnilleen. Pertti lastasi ja minä kärräsin. Tunnin päästä pidimme kahvi tauon ja söimme osan eväistä.
   - on niin hikistä hommaa, että laitan saunan lämpiämään, Pertti sanoi.

   Jatkoimme vielä toistatuntia hiekan kärräystä kunnes lopetimme.
   - mennään saunalla, voidaan vähän vähentää vaatetta, niin pahin hiki jäähtyy sanoi Pertti

   Hän otti maakuopasta 4 olutta, kaksi kolmosta ja kaksi nelosta. Ajattelin että kolmoset on minulle.
   - olut vie parhaiten janon sanoi hän ja avasi 4 pullon, kai sinulle olut käy. Ei kerrota näistä mitään kotona, hän sanoi ja iski silmää.

   Pertti ottikin itselleen kolmosen, koska oli autolla. Minä otin kunnon ryypyt pullostani kovaanjanoon. En ollut ennen olutta juonut. Istuimme tovin, Pertti sanoi, että juodaan nämä pois, ja meni katsomaan joko sauna valmis.
   - menee vielä vähän aikaa hän sanoi, kun tuli takaisin ja ojensi toisen oluen.

   Savupiipusta tuli hyvätuoksu. Toinen pulloni oli puolillaan kun sauna oli valmis. Otimme vajaat pullot mukaan, riisuimme yhdistetyssä pesu ja pukuhuoneessa. Toista pulloa olutta tuntui äkkinäisen päässä hiukan, ja kun olimme alasti menimme saunaan, joka oli ison ikkunan takia hyvin valoisa.
   - sinulla onkin jo kohta miehen vehkeet, sanoi Pertti.
   Minä vaistomaisesti rupesin peittamään munia kädella, mutta Pertti sanoi ettei munaansa tarvitse yhdenkään miehen tarvitse hävetä. Hän näytti esimerkkiä kuinka istutaan jalat levällään. Hänellä oli pitkä kulli ja isot roikkuvat pallit. Mutta minulla oli paksumpi, mutta lyvyempi .

   En voinut mitään mutta veitikkani oli melkein puoliseisokissa. Pertti heitti löylyä melkoisen rivakasti, kävimme uimassa.

   - pestään raskaan työn hiet kunnolla pois, sonoi pertti.

   Hän otti saippuan ja hankasi sitä sieneen ja meni mahalleen penkille, joka oli keskellä lattiaa.

   Minun piti pestä hänen selkänsä hyvin, jalat ja pakarat. Sitten hän kääntyi ympäri ja etupuoli kans. Pesin rinnan ja mahan ja sitten jalat.
   - munat kans, hän sanoi.

   Ensin Pyyhin varovasti sienellämutta hän antoi ohjeita, minun piti nostaa kulli ja pestä pallit käsin ja sitten kulli. Hän käski vetää esinahantaakse ja hieroa terskan puhtaaksi.

   Hänelläkin oli melkein puoli seisokki, minulla seisoi täysiä, jota yritin piilotella.

   Sitten oli minun vuoroni, sanoi pertti minulle huuhdeltuaan itsensä . menin mahalleni penkille, muna kovana. Petti saippuoi selän, jalat ja pakarat. Sittän hän pani sienen pois, ja saippuoi kätensä.
   - pesen vielä täältä , hän sanoi ja siveli kädellään pyllyäni.
   Pertin käsi meni pyllyvakoon ja sormi hakeutui reijälle, jota hieroi ja se tuntui hyvältä ja munani kovettui entisestään. Pertti levitti jalkojani ja kun nostin katsettani lattiasta näin hänelläkin seisovan . Pertin sormi tunkeutui sisääni ja se tuntui hyvältä. Hänen toinen käsi siveli kovaa terskaani, joka oli tullut näkyviin haarojen väliin esinahan rullautuessa pois .

   Sitten hän käski kääntyä. Noudatin pertin ohjetta ja annoi munani seisoa suoraan ylöspäin. Pertti pesi rintani, vatsani ja jalat sienellä. Sitten hän pesi kädellään munani.

   - sinun esinahkasi liukuukin hyvin .
   Sitten nousin seisomaan ja pertti huuhteli minut, muna seisoi edelleen.

   - tämä täytyy hoitaa, hän sanoi ja otti kullini käteen, runkkasi sitä ja hiveli toisella kädellä kiveksiäni.

   Sitten hän otti kullini suuhunsa ja eikä kestänyt kauaankaan kun minulta tuli elämäni paras siemensyöksy.

   - onko parempaa kuin runkkaus?
   Myönsin ja sitten oli minun vuoroni runkata Pertin pitkä kulli. Myös häneltä tuli varsin pian. Runkun aikana minulla alkoi seisoa. Pertti otti minulta vielä suihin työntäen sormensa pyllyyni ja se oli ihanaa.

   Huuhtelimme itsemme, puimme ja lähdimme kotiin. Tuosta reissusta lähtien tiesin että mökkijutuista ei huudella.

   • Hyvä tarina.


   • Mulla oli sellainen mökkituttavuus. Vietti koko kesän mökillä. Mä kävin sielä nussittavana. Nojasin ikkunalautaan ja se tuli mun anukseen. Kun siemenet olis sisällä se käänty ympäri. Piti mua sylissään ja runkkas mua. Sit aina mitattiin miten kauas multa oli lentänyt.
    virtasenposti@suomi24.fi


   • virtasenposti kirjoitti:

    Hyvä tarina.

    JATKUU

    Minua vähän jännitti kun istuin Pertin Vauxhallin etupenkillä ja tulimme  mökkirantaan. Mitä otin eväät takapenkiltä ja  Pertti meni laittamaan venettä valmiiksi.
    Mökillä vein eväät saunakamariin. Nyt meidän pitäisi kärrätä hiekkaa kivijalan sisäpuolelle.
    - Haluatko saunaan, kysyi Pertti.
    Vastasin myöntävästi, ja vasta  vastattuani tajusin mitä Pertin kysymys tarkoitti. Punastuin ja siksi käännyin ottamaan vettä, ettei  Pertti huomaisi. Mutta olin kyllä kiimassa, kun mietin saunaa, tunsin, että jalkojeni välissä alkoi kovettumaan.

    Kun hommat oi tehty, menimme saunalle. Pertti haki taas oluet ja istuimme penkillä saunan edessä.
    - Otetaanko vaatteet heti pois, ei tänne näe mistään.
    Se sopi minulle ja olin hetkessä alasti.  Pertti seurasi minua.
    - Saanko hyväillä,  kysyi hän.
    Pertti hiveli kädellään selkääni, ja selkärankaani,tunsin kylmät väreet  selässäni. Hänen kätensä hiveli persettäni ja sitten hän otti kivekset kouraani. Pertti laskeutui eteeni ja otti kovan kaluni suuhunsa rullaten samalla esinahkani taakse.
    - Haluaisitko tosi hyvän orgun, hän kysyi.
    Vastattuani myöntävästi hän pyysi minua imemään. Laskeuduin polvilleni hänen eteensä  ja otinPertin puolikovan kalun suuhuni. Vedin ensim hänen esinahkansa taakse. Otin terskan ja vähän vartta suuhuni, suuni pois terskan ympäriltä, ja takaisin suuhun. Välillä tunnustelin kielelläni terskan alapintaa.
    - Mennään sauunakamariin, Pertti sanoi. - Nyt sinun vuorosi.
    Pertti istui ja pyysi minut polviensa päälle mahalleni. Hän puristi voidettä tuupista pyllylleni. Hieroi pyllyäni, sitten vakoa, ja lopuksi persereikääni. Hän kysyi, tuntuuko hyvältä.
    Sain vain ynistyä myöntävästi.
    - Sitten valmistellaa.  Super orkkua, hän sanoi.
    Tunsin että Pertin käsi hieroi rasvaa reikääni. Sitten tunsin jonkin tunkeutuvan persereikääni, se oli vähän paksumpi kuin sormi, ja hieman kylmempi. Se tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Sitten pertti nosti minut eteensä seisomaan, otti kovan kyrpäni suuhunsa ja alkoi imemään samalla kun kän liikutteli jotakin perheessäni.  Se osoittautui myöhemmim porkkanaksi joka oli tyvestä noin kolme senttiä paksu. Enkä kestänyt kauaa kun minulta tuli hurja siemensyöksy, pumppasin viikon spermat Pertin suuhun.

    Menimme löylyyn, Pertti otti porkkanan pois ja näytti  sitä, hän oli tylpistänyt kapeaa päätä ja kaventanut paksua päätä 3 senttiseksi. Ihan loppuun oli jäänyt porkkanan paksua  tyveä, se oli ainakim 4 cm.

    Löylyssä Pertti sanoi että menisin lauteille selälleni  ja nostaisin jalkani koukkuun mahani päälle.

    - Laitetetaan tämä vielä vähäksiaikaa, sanoi hän ja työnsi porkkanan pyllyyni.
    Pertti heitteli löylyä ja silitti kiveksistäni.  Nän nousi ylös ja kävi pukuhuoneessa. Kun hän tuli sisään, nöin että hänen kyrpänsä seisoi täysiä. Pertillä oli kädessään toinen porkkana, jonka hän lailloi pyllyyni toisen tilalle. Se oli hiukan paksumpi.

    Muutaman löylykauhallisen jälkeen . Hän poisti porkkanan ja heitti molemmat uunin luukusta kekäleiden päälle. Mennään pesuhuoneeseen.
    - Mene tuohon penkille nelinkontin.

    Tein työtä käskettä ja tunsin kuinka pertti levitti rasvaa reikääni. Arvasin mitä on tulossa. Pertti tuli eteeni ja antoi kovak kyrpänsä suuhuni, iminn sitä kunnes pertti otti sen suustani, levitti rasvaa terskaansa.
    - Nyt nussin sinut kunnolla, hän sanoi.

    Minulla seisoi taas ja sitten tunsin pertin kullin reijälläni, se tunkeutui vähitelle sisääni, en oikestaan tuntenut kipua. Kun pertti oli kokonaan sisälläni  hän odotti hetken ja alkoi sitten hitaasti nussia, ulos, sisään, ulos mutta niin että terska tuli välillä melkein ulos. Vähitellen hän kiihdytti vauhtia, tunsin kuinka hänen kiveksensä hakkasi minun pallejani. En tiedä kauanko pertti nussi, ehkä 5 tai 10 minuuttia kun häneltä tuli kuuma lasti  sisälleni.
    Peseydyimme kuten edellisellä kerralla, ja taas Pertti imi minut ennen kuin puimme.


   • Anonyymi kirjoitti:

    JATKUU

    Minua vähän jännitti kun istuin Pertin Vauxhallin etupenkillä ja tulimme  mökkirantaan. Mitä otin eväät takapenkiltä ja  Pertti meni laittamaan venettä valmiiksi.
    Mökillä vein eväät saunakamariin. Nyt meidän pitäisi kärrätä hiekkaa kivijalan sisäpuolelle.
    - Haluatko saunaan, kysyi Pertti.
    Vastasin myöntävästi, ja vasta  vastattuani tajusin mitä Pertin kysymys tarkoitti. Punastuin ja siksi käännyin ottamaan vettä, ettei  Pertti huomaisi. Mutta olin kyllä kiimassa, kun mietin saunaa, tunsin, että jalkojeni välissä alkoi kovettumaan.

    Kun hommat oi tehty, menimme saunalle. Pertti haki taas oluet ja istuimme penkillä saunan edessä.
    - Otetaanko vaatteet heti pois, ei tänne näe mistään.
    Se sopi minulle ja olin hetkessä alasti.  Pertti seurasi minua.
    - Saanko hyväillä,  kysyi hän.
    Pertti hiveli kädellään selkääni, ja selkärankaani,tunsin kylmät väreet  selässäni. Hänen kätensä hiveli persettäni ja sitten hän otti kivekset kouraani. Pertti laskeutui eteeni ja otti kovan kaluni suuhunsa rullaten samalla esinahkani taakse.
    - Haluaisitko tosi hyvän orgun, hän kysyi.
    Vastattuani myöntävästi hän pyysi minua imemään. Laskeuduin polvilleni hänen eteensä  ja otinPertin puolikovan kalun suuhuni. Vedin ensim hänen esinahkansa taakse. Otin terskan ja vähän vartta suuhuni, suuni pois terskan ympäriltä, ja takaisin suuhun. Välillä tunnustelin kielelläni terskan alapintaa.
    - Mennään sauunakamariin, Pertti sanoi. - Nyt sinun vuorosi.
    Pertti istui ja pyysi minut polviensa päälle mahalleni. Hän puristi voidettä tuupista pyllylleni. Hieroi pyllyäni, sitten vakoa, ja lopuksi persereikääni. Hän kysyi, tuntuuko hyvältä.
    Sain vain ynistyä myöntävästi.
    - Sitten valmistellaa.  Super orkkua, hän sanoi.
    Tunsin että Pertin käsi hieroi rasvaa reikääni. Sitten tunsin jonkin tunkeutuvan persereikääni, se oli vähän paksumpi kuin sormi, ja hieman kylmempi. Se tuntui jatkuvan ja jatkuvan. Sitten pertti nosti minut eteensä seisomaan, otti kovan kyrpäni suuhunsa ja alkoi imemään samalla kun kän liikutteli jotakin perheessäni.  Se osoittautui myöhemmim porkkanaksi joka oli tyvestä noin kolme senttiä paksu. Enkä kestänyt kauaa kun minulta tuli hurja siemensyöksy, pumppasin viikon spermat Pertin suuhun.

    Menimme löylyyn, Pertti otti porkkanan pois ja näytti  sitä, hän oli tylpistänyt kapeaa päätä ja kaventanut paksua päätä 3 senttiseksi. Ihan loppuun oli jäänyt porkkanan paksua  tyveä, se oli ainakim 4 cm.

    Löylyssä Pertti sanoi että menisin lauteille selälleni  ja nostaisin jalkani koukkuun mahani päälle.

    - Laitetetaan tämä vielä vähäksiaikaa, sanoi hän ja työnsi porkkanan pyllyyni.
    Pertti heitteli löylyä ja silitti kiveksistäni.  Nän nousi ylös ja kävi pukuhuoneessa. Kun hän tuli sisään, nöin että hänen kyrpänsä seisoi täysiä. Pertillä oli kädessään toinen porkkana, jonka hän lailloi pyllyyni toisen tilalle. Se oli hiukan paksumpi.

    Muutaman löylykauhallisen jälkeen . Hän poisti porkkanan ja heitti molemmat uunin luukusta kekäleiden päälle. Mennään pesuhuoneeseen.
    - Mene tuohon penkille nelinkontin.

    Tein työtä käskettä ja tunsin kuinka pertti levitti rasvaa reikääni. Arvasin mitä on tulossa. Pertti tuli eteeni ja antoi kovak kyrpänsä suuhuni, iminn sitä kunnes pertti otti sen suustani, levitti rasvaa terskaansa.
    - Nyt nussin sinut kunnolla, hän sanoi.

    Minulla seisoi taas ja sitten tunsin pertin kullin reijälläni, se tunkeutui vähitelle sisääni, en oikestaan tuntenut kipua. Kun pertti oli kokonaan sisälläni  hän odotti hetken ja alkoi sitten hitaasti nussia, ulos, sisään, ulos mutta niin että terska tuli välillä melkein ulos. Vähitellen hän kiihdytti vauhtia, tunsin kuinka hänen kiveksensä hakkasi minun pallejani. En tiedä kauanko pertti nussi, ehkä 5 tai 10 minuuttia kun häneltä tuli kuuma lasti  sisälleni.
    Peseydyimme kuten edellisellä kerralla, ja taas Pertti imi minut ennen kuin puimme.

    Pidän kovasti. Toivottavasti saamme lukea sinun kirjoituksiasi vielä lisää.


  • Olisi mukavaa löytää vanhempi herra nyt jonka kanssa touhuta aina välillä. Olen siis 56v ukm ja olisi ihanaa tavata yli 60 v kaveri.

   • Mistä päin olet Minä 67v ukm hki


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistä päin olet Minä 67v ukm hki

    Miten sinuun saisi yhteyden 56ukm Espoo


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8073
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5436
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   4770
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2715