Sinulle,itsellesi kerron

Anonyymi

Sinua on vain yksi 🤍

Sinua on olemassa vain yksi kappale.

Sinä olet uniikki, ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin olet. Mitään ei tarvitse lisätä, mitään ei tarvitse poistaa.

Se, että sinä olet olemassa tekee koko maailmasta juuri oikeanlaisen paikan: Ilman sinua jotain puuttuisi. Ilman sinua, moni asia olisi jäänyt toteutumatta.

Olet maailman silmissä sen yksi arvokkain osa. Muistathan sen, kun seuraavan kerran epäilet itseäsi. Epäilyn sijaan, sano vaikka, rakastan. Ja osoita ne sanat itsellesi. Olet sen arvoinen.

4

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP - rakkauden puolue

    • Anonyymi

      Haha. Tossa Rasekon koulutalossa, siinä joka on lidliä vastapäätä, niin siellä sen talon seinillä on noita lauseita (ainakin tässä muutama vuosi sitten ollut). Instagramista poimittuja suomeksi käännettyjä. Höpön löpön pöpön juttuja!

      No jaa, ehkä jollekulle noista on apua. Mutta kun ihmiset ovat mitä hirvittävimpiä petoja toisiaan kohtaan, niin aika naurettavia noi lauseet ovat.

      • Anonyymi

        Voi kumpa kaikki olisivat kuin hallituksemme Naiset ...
        <3


    • Anonyymi

      "Ei poliisi aiheetta ketään vangitse", sanovat nyt monet. Paitsi, että meillä on lukuisia esimerkkitapauksia päinvastaisesta. Tunnetuin on ehdottomasti Bodom-surmien tutkinta, joka päätyi ihan käräjille asti ja jonka aikana Nils Gustafsson istui 59 päivää vangittuna.
      Poliisi hehkutti tutkinnan aikana, miten uudet dna-todisteet tukevat syytettä. No, oikeudessa sitten kävi ilmi, ettei mitään tällaisia todisteita ollutkaan. Syyttäjäpuoli yritti punoa jotain tarinaa mustasukkaisuudesta leirillä olleiden nuorten kesken, mutta sekään ei oikein herättänyt oikeudessa luottamusta. Kaikki syytteet hylättiin.
      Mutta miksi tutkinta sitten edes avattiin ja vietiin vieläpä oikeuteen saakka? No koska kyseessä oli yksi Suomen tunnetuimmista henkirikoksista, ja poliisille on aina noloa joutua toteamaan rikoksesta, että emme saaneet tätä selvitettyä.
      Joten ennen kuin viimeiset naulat lyödään tutkinnan arkkuun, turvaudutaan niihinkin johtolankoihin, jotka aiemmin jätettiin huomiotta, koska niitä ei pidetty merkittävinä tai uskottavina, ja kokeillaan saataisiinko tutkinta jollain tapaa johonkin suuntaan etenemään. Bodom-jutussa Gustafssonin vangitseminen ja syyttäminen oli tämä viimeinen oljenkorsi viranomaisille.
      Poliisi on viime aikoina saanut paljon huonoa julkisuutta tehottomuudestaan mm. Kaivopuiston tapon tutkinnassa. Nyt KRP:llä on käsissään paljon palstatilaa saanut juttu, ja viikot vierivät eikä tutkinta etene. Lähestytään sitä pistettä, jossa aktiivinen tutkinta laitetaan hyllylle ellei jotain uutta ilmaannu.
      Sitten otetaan ne viimeiset oljenkorret, kuten Katajan 2 kk aikaisemmin tekemä "satavarma" tunnistus, jota poliisi ei itsekään ottanut vakavasti koska ei siihen jo aikanaan reagoinut, kun rikos oli vielä tuore.
      Oljenkorsi-teoriaa tukevat myös poliisin lausunnot, jotka jättävät paljon auki: mistään todisteista ei ole kerrottu mitään, ja joka käänteessä poliisi korostaa, että "tekijöitä voi olla lisää". Viimeisin viittaa minusta siihen, että poliisi ei ole saanut linkitettyä kahta vangittua tekopaikkaan todistein, joten jätetään sen verran liikkumavaraa, että no ehkä ne kumminkin jollain tapaa liittyy tekoon, vaikka joku muu olisi ollut siellä paikalla.
      Jos poliisi itse olisi uskonut Katajan tunnistukseen, eivät he olisi antaneet vaaralliseksi epäilemiensä henkilöiden kuljeskella ympäriinsä kahta kuukautta ja mahdollisesti hävittää todisteita sinä aikana.
      Tunnistukseen nyt vain turvauduttiin kun mihinkään muuhunkaan suuntaan ei tutkinta edennyt. Olen erittäin yllättynyt, jos tämä juttu päätyy edes oikeuteen asti, saati tuomioon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe