Koulukiusaajat erotettava toisistaan ja koulusta

Anonyymi

Kiusatun pitää saada jatkaa koulussaan, jos niin haluaa.
Yös alaikäisten kiusaajien kohdalle muuna sanktiona rahallinen korvausvastuu kiusatulle, jolle kiusaamisesta voi tulla isoja kuluja ja tulonmenetyksiä myöhemmin. Sanotaan vaikka 1000 euroa lievästä kiusaamisesta, 5000 euroa jatkuvasta lievästä kiusaamisesta, 10000 euroa vakavasta kiusaamisesta, 100000 euroa pahoinpitelystä ja 500000 euroa törkeästä pahoinpitelystä.

4

<50

  Vastaukset

  • Laillisesti vanhemmat joutuu maksamaan niin kauan kun lapsi on alle 15 vuotias ja monissa niissäkin asioissa pitää olla todella iso rikos, esim. laittaa auton rojun junaradalle, ennen kuin vaaditaan rangaistusta ja korvauksia alle 15 vuotiaiden teoista.
   Eli ylipäätänäsä lakia pitäisi muuttaa massiivisesti ennen kuin tuollainen olisi mahdollista. Ja silloinkin alle 15 vuotiaiden kohdalla omat vanhemmat maksaa, mutta yleensä vanhemmilta ne kiusaamistavat opitaan.

   Lakiin pitää kirjata aika paljon muutoksia ennen kuin voidaan oikeasti rangaista kiusaajia koulussa, mutta kukaan ei halua muuttaa niitä, koska yleensä ne kiusaajat on rikkaampien vanhempien lapsia. Nämä vanhemmat usein jollain tapaa on hyvässä asemassa kaupungin yms. kanssa.

   • Koulukiusaaja pitää erottaa heti koulusta, MIKSI TÄSSÄKIN TAAS SUOJELLAAN TEKIJÄÄ? Kiusaajalle pitää antaa kunnon opetus siitä miltä kiusatusta tuntuu, rahallinen korvaus on ihan paikallaan, 1000 - 2000 € olisi sopiva, vanhemmathan ne maksaa ja saavat antaa kiusaajalle kotona opetuksen miten käyttäydytään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koulukiusaaja pitää erottaa heti koulusta, MIKSI TÄSSÄKIN TAAS SUOJELLAAN TEKIJÄÄ? Kiusaajalle pitää antaa kunnon opetus siitä miltä kiusatusta tuntuu, rahallinen korvaus on ihan paikallaan, 1000 - 2000 € olisi sopiva, vanhemmathan ne maksaa ja saavat antaa kiusaajalle kotona opetuksen miten käyttäydytään.

    Se, että sinä huudat täällä ei lakia muuta.


  • Kiusaajien kännykät ( jos kuvattu kiusatarkoituksessa) otettava valtiolle ilkeydentekovälineinä ja myytävä huutokaupassa.
   Alkaa kiinnostaa vanhempiakin, jos tulee menoja, mitä kullannuppu touhuaa.

  SEISKA.FI

  • Marge Simpson sai kilpailijan! Laulaja Tuuli räväyttää huikealla halloween-asullaan - ”Rakastan tätä”
  • Oho, mikä rooli! Paula Noronen yllättäen mukana supersuositussa Roba-sarjassa - &quot;Unelmieni täyttymys&quot;
  • Mikael Jungnerin kummallinen viritelmä nostatti hikikarpaloita liikenteessä – paljonkertovat kuvat Seiskassa!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia etsii asuntoa

   Sofia kertoi juuri instassa viettäneensä aamupäivän asuntoa metsästäen. Toivottavasti jotain löytyy, en tiedä millainen on tilanne Helsingissä. Nyt j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   5284
  2. Koronavilkku pääsi MAAILMANENNATYKSEEN!

   THL kertoi tänään, että Koronavilkkua on ladattu noin 2,5 miljoonaa kertaa. Missään maassa koronaseurantasovellusta ei ole väestöön suhteutettuna lada
   Maailman menoa
   157
   3579
  3. Aarniolla ei ole kivaa ihmisvarastossa

   Vankila on vain ihmisvarasto. .. Ihmis­varastos­sa Jari Aarnio kertoo oloistaan kahden muun vangin kanssa samalla suljetulla osastolla – “Elämä on tää
   Maailman menoa
   150
   3377