Ovakon kerrostalot

Anonyymi

Myykö Ovako tarkoituksella loput omistamansa kerrostalot (, sellaiselle henkilölle vuoden loppuun mennessä (uutisvuoksi) joka on kaiken jättänyt hoitamatta. Taloyhtiöiden huoltosopparit tainnut unohtua kun asukkaat itse ostavat ruohonleikkurin, jotta pihalla pääsee liikkumaan, lumivallit estää töihinlähdön talvisin kun ei huoltoyhtiötä näy, skeida haisee kun putket tukossa ja kukaan ei korjaa...Ovako tarkoituksella ja tietoisesti myy ne henkilölle joka protestilistalla taitaa olla miltei joka asiasta. ja petostuomioita näyttää olevan riittävästi...Ovakon terästehtaan kunnioitus loppui tähän. Myykööt koko yhtiön Sudaniin.

28

1290

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toivottavasti ei myy. Sääliksi käy niitä, jotka asuu kyseisissä taloissa mitkä on vielä myymättä kyseiselle yhtiölle. Kannattaa varautua sähkökatkoksiin, viemäri ongelmiin. Ja siihen ettei mikään korjaannu samalla tavalla kuin ennen. Nurmikonkin saa leikata itse paitsi että pörriäisillä on kyllä hyvä olla kun ei leikkaa. Talvella kandee varautuu lumikolan varteen itse ja isännöitsijää tuskin löytyy kun talot vaihtaa omistajaa. Harmillista mutta totta. Vuokravakuuskin kannattaa tallettaa tilille mihin omistaja ei pääse käsiksi, muuten jää saamatta takaisin kun muuttaa pois.

  • Anonyymi

   Täytyy myöntää Ovakon vastuuttomuus, yritys tarkoituksella hävittää talot sellaiselle taholle joka on vastuuntunnoton mölkki. Tai Ovako antaa hänen hankkeilleen rahat, mistä tuollainen huijari rahat muuten repisi, lakimieshän se on olevinaan mutta monesta myös tuomittu.

  • Anonyymi

   Poistomenettelyssä olevat yritykset (10.8.2020),. PRH poistaa
   kaupparekisteristä yrityksiä, jotka ovat laiminlyöneet tilinpäätösasiakirjojen ilmoitusvelvollisuuden, 2878733-5 Prismarakennus Oy Helsinki Helsingfors....MAHTAVA VUOKRAN ANTAJA KERTAKAIKKIAAN, voi luottaa täpöllä. Ps. Hoitaa kaiken mallikkaasti ja kerralla :)

  • Anonyymi

   Toimittiko Prismarakennus lakisääteisen kopion tilinpäätösestä kaupparekisteriin ? Ei ole kovin vaativa suoritus. Kunniallinen johtaja tekee luonnollisesti kirjanpidon määräajassa.

   • Anonyymi

    Johtajan tehtäviin ei kuulu kirjanpito!


  • Anonyymi

   Ovako kerrostalot on vielä siistejä verrattuna MÄENTAUSTAN NARKKARI-LUUKKUIHIN jotka pitäisi purkaa ja viedä narkkarit Ahvenenmaalle työleiruiulle puhdistamaan rantoja jätteistä !

   Ab Jätteet korjaa jätteet Oy

   • Anonyymi

    No voi Gauhiaa


  • Anonyymi

   Yleensäottaen ko.kiinteistöissä asuu heikko-osaisia joilta ei saisi ottaa pois esdullista asumismuotoa eli tehtaan tukemaa asuntoa.

  • Anonyymi

   Hallituksen ainoa jäsen on Ilkka Kalle Eino Jylhä. Hänen kunnia-asiansa on pitää vuokralaiset tyytyväisinä ja rakennukset pihapiireineen priimakunnossa ja vielä paremmin kuin Ovakon aikana.

  • Anonyymi

   Taitaa koko twhdas olla lähtölaskennassa. 5, 4, 3, 2, 1

  • Anonyymi

   Ovako on ollut aikanaan tärkeimpiä ja suurimpia työnantajia.

   Onko Ovako myynyt vastuullisesti ja tarpeesta kiinteistöt ? Epäilen ettei.

  • Anonyymi

   Pitäisiköhän Jylhän korottaa reippaasti vuokria, jotta saa paikat hyvään kuntoon ja laskut maksetuiksi.

  • Anonyymi

   Primarakennuksen kannattaa tehdä tarjousx VOKsta. Halpa hinta ja asukkaat huoltomiehiksi ja harjan varteen.

   • Anonyymi

    Ei kun lyijyä kylkeen.


  • Anonyymi

   Lyijy ei lävistä betonia .

  • Anonyymi

   VOK on hyvä sijoitus. Kevyellä pintaremontilla saa hyvän tuoton. Kannattaa harkita

  • Luulisi että noin hyvin tuottava firma huolehtisi kiinteistöistään. Mutta eihän enää ole tapana, että työmiehet asuu tehtaan lähellä kerrostaloissa. Se oli joskus vuosikymmeniä sitten.

  • Anonyymi

   Valtakunnallisen suuryhtiön tulee myös varmistaa ostajan tausta, että vastuuhenkilö kykenee ja haluaa turvata kiinteistöjen hoidon kunnollisella tasolla ja lakipykälien mukaisesti.

  • Anonyymi

   Jylhä ei morjesta. Likinäköäkö vai mitäs?

  • Anonyymi

   Miksi kiireinen liikemies ehtisi morjestaa jokaista tavallista kaduntallaajaa.

  • Anonyymi

   Prismarakennus Oy on toimittanut nyt Finderin mukaan tilinpäätöksen. Voitollinen yritys näyttää olevan.

  • Anonyymi

   Näin asiakaspalvelu ja markkinointimerkonomin mielestä tuo viime tilikauden liikevoittoprosentti oli ihan hyvää luokkaa nähtävästi yli 50 prosenttia tuohon asiaan nähden ihmettelen miksi ei olisi ollut varaa säilyttää huoltosopimusta ennallaan pörssiyhtiö lassila & tikanoja julkisenosakeyhtiön kanssa?

  • Anonyymi

   Hyvä huolto pitää kiinteistön kunnossa ja viihtyisänä vai mitä Jylhä?

   Monet säästeliäät ja silti vastuulliset kiinteistön omistajat toimivat itse huoltomiehinä. Riittääkö aika, taito ja ahkeruus? Kuluja säästyisi.

  • Anonyymi

   Hankkiko Ilkka Jylhä toisen huoltoliikkeen L&Tn tilalle vai ottiko itse harjan käteen vai mitä tapahtui?

   • Anonyymi

    Talonmies pikkarainen astu kehiin.


  • Anonyymi

   Aika vaikea kuvitella Jylhä pikkaraisena harjan tai muun työkalun kanssa ahkeroimassa. Voin olla silti huono mielikuvituksessani ja väärässä.

  • Anonyymi

   Mikä on nykyään ex Ovakon talojen
   kiinteistöhuollon ja siivouksen taso??

  • Anonyymi
   UUSI

   Oletan, että Ovako myi halvalla Jylhälle. Vuokrissa halvahko hinta ei taida näkyä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   8322
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   7156
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2958
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   2619
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   244
   2364
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   944
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   60
   942
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   170
   789
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   322
   781
  Aihe