En pysty pitää pitkää taukoa runkkaamisesta.

Anonyymi

Olen 16v poika ja kovasti koukussa runkkaamiseen. En pysty pitää kahta tuntia pidempää taukoa ellei nukkumista lasketa. Koulussakin pakko mennä vessaan usein kesken tunnin ja muutenkin. Ja jos pidän pidemmän tauon niin käy niin, että oon todella vihainen ja suutun pienestäkin jutusta ja sanon asioita mitä en tarkoita. Oisin melkein valmis tappamaan jonkun niiden muutaman kymmenen sekunnin ajan mitä nää raivokohtaukset sitten kestää.

3

86

  Vastaukset

  • Arvelisin että varsinainen ongelmasi on juuri ne raivoskohtaukset, joita pyrit hallitsemaan runkkaamalla. Minusta sun kannattais hankkia ammatillista apua niihin.

  • mä oon 14v muija ja mul on kinda sama ongelma, en saa raivokohtauksii mut mun on pakko tehä jotaa ellen itsetyydytä (naputtelen, heiluttelen jalkaa yms). muutamaan kertaan oon tyydyttäny luokan takana käsi pöydän alla, kukaa ei tietääkseni huomannu, tai ainakaa snaonu mitää

  • Kannattaa tosiaan käydä ammattilaiselle puhumassa. Tuollainen on yleensä jokin stressireaktio ja purkaa oloaan itselleen hyvällä, mutta saman aikaan haitallisella tavalla. Se voi saattaa myös olla jokin teini iän laukaisema hormonaalinen asia, joka tarvitsee ehkä lääkinnällistä apua ennen kuin se menee kasvun aikana ohitse.

   Jokainen on kumminkin erilainen, joten on vaikea sanoa mikä on liian monta kertaa yms. Tärkein sääntö on, että jos haittaa elämää ja tulee tarve kysyä asiasta niin kannattaa silloin jutella ihan terveydenalan ihmiselle. Onko teillä koulussa omaa lääkäriä tai terkkaria?
   Muistakaa, että sairaanhoitajilla yms. on on aina vaitiolovelvollisuus, että ei tarvitse nolottaa ja pelätä, että tieto leviää koulussa tai missään. He ovat myös kuulleet ja nähneet kaiken, joten heille se on ihan peruspäivä töissä.

   Tässä on perus suuntaa antava ohjeistus itsensätyydyttämiseen ja miten sen pitäisi toimia.

   https://www.nuortennetti.fi/seksuaalisuus/itsetyydytys/

  SEISKA.FI

  • Sofia Belórf nautti useita drinkkejä! Kohukaunotar istui tuntikausia baarissa ennen Niko Ranta-ahon kotiin pyrkimistä – Stefan Therman juhli kahden blondin kanssa!
  • Nyt se on tutkittu: tässä ovat kaikkien aikojen pelottavimmat kauhuelokuvat - vuoden 2018 piinaava leffa saa sydämen pamppaamaan kaikkein hurjinta tahtia!
  • Epäillään pahoinpitelystä! Huippunyrkkeilijä Juho Haapojasta tehtiin rikosilmoitus

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10710