Sinä joka teit lommot/naarmut autoooni Prisman parkkipaikalla

Anonyymi

Sinunlaisilta pitäisi ottaa kortti pois ja pistää takaisin autokouluun. Olet huonompi kuin se Suomen huonoin kuski. Olisit edes omannut sen verran selkärankaa, että olisit ilmoittanut tekemäsi vahingon vakuutusyhtiölle ja minulle, mutta päätit paeta paikalta. Toivottavasti karma hoitaa ja oma autosi on joku kerta puskutraktorin jyräämä kun palaat parkkipaikalle.

32

225

  Vastaukset

  • Sori, mutta se oli vahinko. Et muuten liene tietoinen voimassa olevista laeista:

   Korkeimman oikeuden mukaan autoilijan ei tarvitse ilmoittaa esimerkiksi parkkipaikan pikkukolarista kolhitun auton omistajalle.

   • Kävin autokoulun 5 vuotta sitten ja kyllä meille ainakin opetettiin että ei ole velvollisuutta eikä ole rangaistavaa jos ei parkkipaikkakolhussa jätä mitään lappua tai muuta viestiä kolhittuun autoon. Sanoipa opettaja jopa niin, että jos on sellainen vakuutus joka korvaa tuntemattoman aiheuttaman kolhun, niin oman auton vahingosta korvausta voi hakea omasta vakuutuksesta. Tai tarkkaan ottaen ei sanonut, mutta antoi ymmärtää että näinkin voi tehdä.


  • Prisman alueella pitää ajaa varoen , pari päivää sitten oli lähellä etten päässyt oikeuteen todistamaan erikoista kolaria.
   Olin menossa Prisman sisääntulossa Mercedes-AMG E 63 S autollani kun edessä ajava BMW jarrutti yllättäen ,kun parkista syöksähti toinen BMW meidän ajolinjalle kolmion takaa.
   Yhteentörmäys oli tosi lähellä, kuljettajat tervehtivät toisiaan reippain kädenojennuksin, saatta olla että edessä ajavani näytti myös sormea, mikä ei ollut ainakaan peukalo.

   Itselläni ei olut hätää koska olen keskivertoa parempi autoilija eikä ollut kiirettä , kyllä sitä sisäfilettä 58€/kg palvelutiskillä minullekin riittää. Palatessani palkitsin itseäni vielä Alkon hyllyllä Hennessy XO pullolla 181,90€.

   Kyllä hymyilytti kotimatkalla nuo rahoitusyhtiö omisteiset.

   • "rahoitusyhtiö omisteiset" kirjoitetaan yhteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "rahoitusyhtiö omisteiset" kirjoitetaan yhteen.

    Oliko autoon naarmutettu sana vasikka?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oliko autoon naarmutettu sana vasikka?

    Prisman Alkon puolella oli tietoa sanasta lehmän.


   • Tämä Bemari tarina on ihan tosi mutta kerronpa samalta käynniltä toisenkin tosi tapahtuman Prisman parkkihallista. Siirsin hieman autoa varoen parkkeeraessani hallissa. Ihmettelin mitä vastapäätä oikein tapahtuu, keski-ikäinen pariskunta palasi kaupasta autolleen, oli muuten joku tumma Mersu. Nainen poseerasi auton etusivulla miehen kuvatessa kännykällään. Kaikkea sitä näkeekin.


  • Rahoitusyhtiöiden omistamat autojen "omistajat", naapurit tietävät ainoastaan Trafin kautta. Fakebook tai Insta ei sitä varallisuutta tai yläkerran tasoa kerro.

  • Lisää Prismalaisia? Köyhät läpättäjät. Karma, haha

   • Teslalla Prismaan aitiopaikalle, tilaa oli. Naudan sisäfileet paksiin ja kartanolle.


  • Miehelläni on sellainen tapa, että hän ajaa auton aina kalliin auton viereen, usein etsimällä etsii.

   • Miun autossani on alkolukko , ei lähde maanantai aamuisin käyntiin, etäpäivä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miun autossani on alkolukko , ei lähde maanantai aamuisin käyntiin, etäpäivä.

    Miun miehuuteni autossa erikoinen käynnistyksen esto. torstaina nautittu hernekeitto tunnistuu vielä perjantai aamusta, etäpäivä ja pitkää viikonloppuna.


  • Vituttaako?

   • Kun nään yksinäisen Audi A4: n, joka on parkeerattu kauas kaupan ovelta olevaan parkkiruutuun "turvalliseen paikkaan", niin ajan ruosteisen 2-ovisen Punton melkein kupeeseen kiinni. Jään kauppaliikkeen ulkopuolella olevalle penkille "ihastelemaan", kun juppi saapuu autolleen. Nautin suunnattomasti.


  • Nyt lain mukaan ei tekijällä ole ilmoitusvelvollisuutta, jos sattuu vahingossa kaksovisen auton ovi "lentämään" kohti naapuriruudun ajopeliä.
   Lidl, sutelan ruudut sellalaiset että pysäköinti suht' turvallista.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Siltä kuulostaa


  • Meidän autossa on kamera valvonta 360. joten siihen kyllä jää tieto tekijästä ja kertaalleen sen avulla saatiikin tekijä kiinni ja vastuuseen ilman kolhimista joka oli varsin lähellä, nimittäin tekijä kuvitteli itsestään liikoja.

  • Voit tehdä rikosilmoituksen, mutta pienen naarmun takia se ei kannata. Lopputulos hidas ja epävarma, sillä yleenjsä tekijä kiistää ja asia menisi oikeuteen.

   Ja sen voin sanoa, että käräjöinti tulisi kalliiksi. Auto maalaamoon ja 300-400€ saat autoosi naarmun peittävän loistavan maalipinnan.

  • Kolhija soittaa Trafiin ja ottaa käyttöön osoitetietojen salauksen.
   Soitto nyt SALAUS 09.15 eli astuu voimaan välittömästi.

  • Korkein oikeus linjasi syksyllä, että PERUSTUSLAISSA on turvattu oikeus OLLA ILMOITTAMATTA itseään rikoksesta, jossa EI OLE tullut HENKILÖVAHINKOJA.

   Lisäksi haluan muistuttaa, että rekisterinumeron salauksen jälkeen, ette saa tietoja trafilta.

   P.s Tuulilasiin voi, jos on rehellinen laittaa puhelinnumeron, jonne kolhitun auton omistaja voi soittaa. Minunkin autoni tuulilasiin oli lappu laitettu, kiitos siitä.

   Lapussa luki : Eläkeneuvonta palvelee sinua numerossa 020614**** arkipäivisin klo 8-17.

  • Tuliko henkilövahinkoja, vai olitko "vahingon sattuessa" huru-ukkojen kanssa kahvilla.
   Muistan kun ukot laittoivat auton sähkötolpan (pesuhallia vastapäätä) viereen parkiin, ettei kukaan tekisi oveen lommoja. Nyt sitä iloa ei enää ole.

  • Älä nyt aloittaja väsy! Jatka jatka!

   • Aloittaja menee oman vakuutusyhtiön Kotkan konttoriin, antaa vakuutusvirkailijalle tiedot tapahtumasta, kertoo kasko vakuutuksensa numeron, sen jälkeen matkaa Haminaan näyttämään autoa maalarille, samalla sovitaan kunnostusaika.


  • Terveysaseman tyhjän parkkiruudun viereen pysäköity auto huolimattomasti, hieman vinoon. Ajoin tyhjään ruutuun, samalla otin varmuudeksi vinoon pysäköidyn rekkarin muistiin. Olihan se naarmuttanut peiliä ja kylkeä lähtiessään. Rahoitusyhtiön auto oli kyseessä, oli hieman työlästä saada kuljettajaa selville. Ensin kielsi ettei huomannut mitään. Pakko oli lopulta nolona tunnustaa, kun jäljet olivat selvät. Kyseessä oli vielä naiskuski.

   • Tais vaihtaa autoo kun naarmuja tuli omaankin.


  • Niin eli kun tuo korkein oikeuskin on asian noin kerran linjannut niin vahinko vaan kiertämään! Onneks itellä sen verran vanhahko auto, että voipi oven läimäyttää kunnolla auki, jos joku on vaikka sen Ferrarinsa tms. parkkeeranu kiinni mun autoon.

   • Voit läimäyttää, mutta vältä henkilövahinkoja, silloin sinusta tulee korvausvelvollinen.
    Lommot, naarmut, rikkoutuneet peilit voit jättää omaan arvoonsa.
    Poistut/siirrät auton tai lähdet varmuuden vuoksi Prismalta esim Citymarkettiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voit läimäyttää, mutta vältä henkilövahinkoja, silloin sinusta tulee korvausvelvollinen.
    Lommot, naarmut, rikkoutuneet peilit voit jättää omaan arvoonsa.
    Poistut/siirrät auton tai lähdet varmuuden vuoksi Prismalta esim Citymarkettiin.

    Oliks Rismal yövuoros löysää tai paljo porukkaa, mites Aittiksen Siwal oliks siel liikettä menossa Räskin kuntolaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oliks Rismal yövuoros löysää tai paljo porukkaa, mites Aittiksen Siwal oliks siel liikettä menossa Räskin kuntolaan?

    Rismal oli muutama huutjärveläinen, tulivat heinlahden peltotien kautta, kuulemma oikasee jonkin verran.


  • Kävikö henkilövahinkoja, jos ei niin aloitus poistoon. Täysin turha aloitus.

  • Paska alotus

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   337
   4429
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2652
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   332
   1255