Omalla vai taiteilija nimellä

Anonyymi

Ennustusfirmojen tapa "kunnioittaa" asiakasta joka maksaa aikamoisia "suolarahoja"

Kun näkijä tekee työtään yrityksen palkkalistoilla on myös näkijä ns nyrkin ja hellan välissä. Puhelua täytyy pitkittää ja asiakas jätettävä siihen uskoon ja tilanteeseen että hänelle tulee kysyttävää lisää jolloin soittaa uudestaan. Ei yritysjohtajat ymmärrä että kun antaisi näkijän toimia niinkuin häne toimii ja ei jätä kertomatta mitään tai ei halua pitkittää puhelua niin parempi "mainos" on tyytyväinen asiakas joka kertoo myös ystäville kokemuksesta.

Yrittäjä ei ymmärrä,että jos ei ole näkijää ei ole myöskään asiakasta,silloin ei ole firmaakaan. yritys ottaa noin 2,20€min ja näkijä saa siitä alle 50senttiä-verot. niin kuka silloin rikastuu? tämä siksi että puhutaan niistä näkijöiden "suurista" tuloista

Oli kyseessä oma nimi tai taiteilija nimi niin varsinkin näillä palstoilla saa lokaa niskaansa aika rajusti, täällä kun voi kirjoitella anonyymisti,yleensä täällä kirjoittaa muut näkijät sekä yrityspomot ja kyllä asiakkaatkin kun ne kokevat että heitä on huijattu ja monesti kyllä onkin,se on vaan valitettavan tosi

Tarotkorttien tai pelikorttien tulkitsija EI OLE NÄKIJÄ,sillä ei ole mitään tekemistä selvännön kanssa,se on korttien tulkitsija. Jokainen voi treenata niillä ja mennä näihin firmoihin töihin ja kutsua itseään selvännäkijäksi.Tarotkorttien mukana tulee ohjeet ja pelikorttien tulkinnat löytyy ihan netistä kun vaan viitsii hakea

Aito selvännäkijä ei näe kaikille ja kertoo sen,että nyt en pääse energiaasi tai että energiakenttä on tukossa,Se on myös merkki näkijälle ,että siihen henkilöön ei näe. Ja se pitää kertoa. moni tulkitsee sen "paskaksi näkijäksi" vaikka hän kertoo vaan suoraan että nyt pitää ottaa johonkin toiseen yhteyttä. Selvännäkijä ei näe 24/7 (luojan kiitos)

firmojen työsopparissa vaaditaan työntekijältä vaikka mitä,kun lopettaa työnteon firmassa niin näkijän työtä ei saa tehdä seuraavaan 6kk- Ja kuka sen estää? ei taatusti yrityspomo jolla ei ole tietoa näkemisestä muuta kuin ajatus että sillä voi tienata. jokaisen firman tiedot löytyy kauppalehdestä ja on netissäkin näkyvillä julkisesti,sitä ei ole edes vaikea hakea,tienaavat hyvin, Varsinkin kuin jokainen kortti povarikutsuu itseään näkijäksi. näkemisen lahjaa ei voi laittaa "katkolle" 6kuukaudeksi,ei vaikka työsopparissa lukisi mitä. en itse ainakaan siihen pysty

näkemisen lahja voimistuu kun lähtee firmasta omille teille,kukaan ei huohota niskaan että pitkitä puhelua ja kirjoita kaikki ylös mitä asiakas sanoo,niin muistaa sen seuraavassa puhelussa, näin asiakas luulee olevansa ainoa asiakas,noin kevyesti sanottuna

Tsemppiä jokaiseen kotiin ja työpaikkaan. Sorry avautuminen

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa metodia käyttää nämä vuosikymmeniä ihmisiä huijanneet näkijät. Kun asiakas on käynyt samalla näkijällä kauan, muistaa näkijä ihmisen itsensä kertomat asiat ja syöttää ne asiakkaalle takaisin muka tietona. Jotkut näkijät kirjoittelee vihkoihin ja papereille muistinsa tueksi avainsanoja, joista sitten tarkistaa ennen asiakkaan tuloa mitä pitikään kertoa. Eräskin vuosikymmeniä itseään suomen parhaana tituleerannut mies kantaa mukanaan, vanhassa salkussa outoa paperinippua, jota sitten pläräilee ilmeisesti siellä on tietoja ihmisistä, koska näyttäisi samat vuosikymmeniä hänellä ennustuksilla kulkeneet käyvät aina vaan uudelleen ja tuovat mukulansakin mukanaan, helppoako tuollaiselle kenen tahansa on ennustella, vaikka ei mitään kykyjä olisi.
      Toinen keino on opetella puhuttamaan asiakas itse kertomaan sen mitä haluaa kuulla. Nykyään netin ja somen kautta nämä muka näkijät, saa tietoja asiakkaistaan kun ihmiset niin hövelisti kertoilee asioitaan somessa ja laittelee kuvia yms.
      Monikin itseään näkijäksi kutsuva on sairaan utelias ja stalkkaa ihmisiä somessa.
      Harva on oikea näkijä se on kyky joka on syntymässä ollut ei sitä voi oppia mistään, vaikka niilläkin oppilaitoksilla ja kursseilla nyhdetään hölmöiltä rahat.
      Kyllä se näkijä itse oman käynttikortti omista kyvyistään , jos elää kuin sika pellossa ei takuulla näe mitään henkistä, johan se nyt olisi aika epämiellyttävää jos pyhistä lähteistä kerrottaisi asioita sellaisille, jotka eivät kunnioita itseään, muita tai elämää.

      • Anonyymi

        Juuri näin, näkijä on itse käyntikortti omista kyvyistään. Eikä riipu siitä onko 0700 näkijä vai omaan numeroonsa vastaava. Suurin osa tästä alasta on vain bisnestä, sitä tekevät niin firmat kuin yksityisetkin.
        Lahja on annettu joillekin, sitä ei voi opetella eikä opettaa. Jos ei ole lahjaa ei sitä opettelemalla opi.
        Tuo lahja on annettu vain harvoille ja sitä ei tulisi käyttää väärin.


      • Anonyymi

        Minä en ole koskaan kirjoittanut yhdestäkään asiakkaasta mitään ylös. En kertaakaan. Muistan hänet heti kun kuulen hänen äänensä.

        Kun asiakas soittaa ja kertoo vaikka etunimensä niin jos sitä lähtee netistä tai somesta hakemaan niin se kestää. Ajatuksenakin ihan mahdoton. Vaikka kertoisi vielä sukunimensäkkin. Jos minä kirjoitan oman nimeni esim googleen niin suomesta löytyy kymmeniä samannimisiä

        Aivan mahdotonta

        Jos joku sitä tekee on aika sissi

        Ja tuo vanha ukkeli josta kirjoitit niin antaa sen vanhan höperön jo olla. Jos joku sille tykkää soitella niin ei se ole meiltä keltään pois. Joten annetaan sen ennustella jos se muutaman kympin tienaa kuussa. Minua enemmänkin säälittää se. En tunne häntä henkilökohtaisesti mutta näiden vuosien aikana olen jonkun verran seurannut tuota "sotaa" ja sääliksi sitä käy.

        Itse haluan enemmänkin puhua sen puolesta että mitä voimme tehdä sen eteen että aito näkijä saa tehdä työnsä ilman että kusetus firman pikku päälliköt rikastuu ihmisten kustannuksella niin näkijän kuin asiakkaan

        Uskon lujasti että asiakas joka soittaa niin haluaa vastinetta rahalle. Tuo miten firmat painostaa näkijöitä on ihan todellista. Itse onneksi pääsin siitä oravanpyörästä pois

        Ihanaa syksyä jokaiselle. Muistakaa rakastaa itseänne ja läheisiänne


      • Anonyymi

        Mielestäni ei kannata yleistää,että kaikki stalkkaavat somessa asiakkaita,siellä saa myös näkymään yksityisenä ainoastaan mitä laittaa jos tuollaista pelkää.

        joku voi tehdä niinkin,mutta kyllä se on ihan jumalattoman pieni määrä.

        mitä kursseja tarkoitat? en ole kuullutkaan moisesta.

        Tarotkortit ja pelikortista katsojat on ihan eri juttu kun selvännäkijät, niitä ei pidä koskaan sekoittaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni ei kannata yleistää,että kaikki stalkkaavat somessa asiakkaita,siellä saa myös näkymään yksityisenä ainoastaan mitä laittaa jos tuollaista pelkää.

        joku voi tehdä niinkin,mutta kyllä se on ihan jumalattoman pieni määrä.

        mitä kursseja tarkoitat? en ole kuullutkaan moisesta.

        Tarotkortit ja pelikortista katsojat on ihan eri juttu kun selvännäkijät, niitä ei pidä koskaan sekoittaa

        Et selvästikään ymmärrä lukemaasi ! Väännetään siis rautalangasta !
        Minä en LUULOTTELE tai PELKÄÄ mitään stalkkaamiseen liittyvää. Hallitsen suojaustoimet erittäin hyvin, tiedän miten some toimii miten voi estää tai piilottaa. Enkä todellakaan luota tai käytä rahastavien huijareiden palveluita. Ylipäätänsä en ole juurikaan viimeisen yli 20 vuoden aikana käyttänyt Suomalaisia näkijöiden palveluita, koska enää ei ole täällä sellaisia näkijöitä, joiden työhön ja kykyihin voisi luottaa. Minä jos haluan tietoa omasta elämästäni, otan yhteyttä luotettaviin muualla maailmassa eläviin oikeisiin näkijöihin. Tosin en halua enää, elämä kuuluu elää ja kokea ihan itse, ei muiden ohjeiden varassa !
        Sen pitää myös jokaisen itseään näkijäksi tituleeraavan tietää, ettei itselleen voi nähdä, näkijäkin tarvitsee tietääkseen omasta elämästään toisen näkijän apua.

        Minä tutkin tarkkaan ja erittäin kriittisesti, miten itseään mainostavat näkijät näyttäytyvät asiakaskunnalleen, mm. somessa. Hedelmistään puu tunnetaan, tiedät kai tämän ohjeen ?
        Jos siellä somessa julkisesti tai vähemmän julkisesti, puhutaan holtittomien elämäntapojen puolesta, puolustellaan kalliita hintoja ennustuksille, jos haukutaan julkisesti muita ihmisiä , istutaan kunnianloukkaustuomioita hakemassa oikeudessa, yms. se pelkästään jo kertoo sivistyksen puutteesta ja siitä, ettei asiaa ole sisäistetty, mitä muiden auttaminen tarkoittaa. Ei se tarkoita omaan napaan tuijottelua, muiden henkistä tai fyysistä vahingoittamista, ei rahalla hekumointia, ei epäilyttävää nautinnonhaluista elämää, ei valehtelua ja huijaamista.

        Mutta minä myös TIEDÄN vuosikymmeniä asioita seuranneena, mukana henkisessä toiminnassa hyvin likeisesti olleena nuoresta pitäen, että tietyt rahastavat huijarit ja tällä en tarkoita että KAIKKI Suomen näkijät olisivat sellaisia, mutta se äänekäs ryhmä , itseään agressiivisesti mainostavat ja sekavasti rellestävät, pilaavat kaikkien alan ihmisten maineen . Kyllä se kai pitäisi olla täysin selvä asia jo Raamatusta opittuna että yksi mätä omena, pilaa koko korillisen.
        Nämä äänekkäät , itsestään hyvällä tai pahalla melua jatkuvasti pitävät, joiden asiakkaina näyttää olevan aika hyväuskoista ja luottavaista sakkia, sitä sakkia jotka käyvät samalla ennustajalla tuhlaamassa rahojaan vuosikymmenestä toiseen ja vetävät uskomuksillaan mukaansa heitä, jotka yhtä luottavaisina uskovat sen että joku rahastava huijari OIKEASTI olisi nähnyt jotakin, vaikka taustalla on silkkaa manipulaatiota , tiedon keruuta yms. Nämä luottavaiset myös aika avoimesti jakavat mm. somessa elämäänsä sanoin ja kuvin. Ei varmaan edes tarvinne stalkata saadakseen tietoja joita voi käyttää, nämä hövelisti itse kertovat ja huijari sitten käyttää tietoas omaksi hyväkseen.
        Jos olet mukamas joku näkijä Suomessa, tunnet väkisinkin silloin myös muita "näkijöitä", piirit tässä maassa on edelleen varsin pienet. Jos olet, silloin sinun on PAKKO tietää myös se että nämä huijarit varsinkin, jakavat tietoja toisilleen, tämähän on fakta jota en mitään muuta höpöttämällä muuksi muuta. Eihän tästä juuri julkisesti puhuta koska pelätään asiakkaiden katoamista. Olen lukuisat kerrat joutunut kuulemaan jopa sitä, kuinka asiakkaita haukutaan tyhmiksi yms. en lähde tässä enempiä avaamaan sitä mitä valitettavasti olen sanaut kuulla ja nähdä. Näkijällä ei ole virallista vaitiolovelvollisuutta, mutta moraalinen on , sen rikkomisesta tulee henkinen sanktio ajan kanssa, jota karmaksikin kutsutaan.

        Kursseilla tarkoitan kaikkia hedvikin kädestäennustamisen oppikursseja, enkelikursseja, yksisarviskursseja ja ihan kaikkea sitä loputonta hömppää ja lööperiä jolla tyhmiä rahastetaan. Uskotellaan että joku egonsa vallassa elävä henkimaailmasta täysin oikeasti tietämätön "mökin muija tai ukko", maksamalla isoja summia jollekkin "kurssittajalle", joka puhuu papereista vuodesta toiseen samaa jostain lainattua höpinää, voisi "opettaa" jokaisesta näkijän tai meedion, joka vaan maksaa sen kurssimaksun ja istuu kuuntelemassa jotain josta ei edes ymmärrä mitään ?!
        Tarotkortti ennustuskurssit ovat eri asia, samoin astrologian kurssit niissä on sentään järkeä koska ne eivät edellytä osaajaltaan henkisiä kykyjä.
        On pilvin pimein näitä kursseja joissa muka opetetaan kestä tahansa näkijä/meedio , isosta rahasta tietysti. :-/ Googleta hyvä ihminen.

        Ennen oli henkisissä piireissä kehityspiirejä, joissa oli rajattu osallistumismäärä, ei mitään maksuja ja kehityksen keskiössä näkijä / meedio jolla jo OLI OLEMASSAOLEVAT KYVYT, mutta joka tarvitsi lisää kehitystä asiassa. Piirin tarkoitus oli auttaa siinä olijoita, saada yhteys henkimaailman auttajiin ja sen myötä jakaa OIKEAA tietoa ihmisille , maksutta !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et selvästikään ymmärrä lukemaasi ! Väännetään siis rautalangasta !
        Minä en LUULOTTELE tai PELKÄÄ mitään stalkkaamiseen liittyvää. Hallitsen suojaustoimet erittäin hyvin, tiedän miten some toimii miten voi estää tai piilottaa. Enkä todellakaan luota tai käytä rahastavien huijareiden palveluita. Ylipäätänsä en ole juurikaan viimeisen yli 20 vuoden aikana käyttänyt Suomalaisia näkijöiden palveluita, koska enää ei ole täällä sellaisia näkijöitä, joiden työhön ja kykyihin voisi luottaa. Minä jos haluan tietoa omasta elämästäni, otan yhteyttä luotettaviin muualla maailmassa eläviin oikeisiin näkijöihin. Tosin en halua enää, elämä kuuluu elää ja kokea ihan itse, ei muiden ohjeiden varassa !
        Sen pitää myös jokaisen itseään näkijäksi tituleeraavan tietää, ettei itselleen voi nähdä, näkijäkin tarvitsee tietääkseen omasta elämästään toisen näkijän apua.

        Minä tutkin tarkkaan ja erittäin kriittisesti, miten itseään mainostavat näkijät näyttäytyvät asiakaskunnalleen, mm. somessa. Hedelmistään puu tunnetaan, tiedät kai tämän ohjeen ?
        Jos siellä somessa julkisesti tai vähemmän julkisesti, puhutaan holtittomien elämäntapojen puolesta, puolustellaan kalliita hintoja ennustuksille, jos haukutaan julkisesti muita ihmisiä , istutaan kunnianloukkaustuomioita hakemassa oikeudessa, yms. se pelkästään jo kertoo sivistyksen puutteesta ja siitä, ettei asiaa ole sisäistetty, mitä muiden auttaminen tarkoittaa. Ei se tarkoita omaan napaan tuijottelua, muiden henkistä tai fyysistä vahingoittamista, ei rahalla hekumointia, ei epäilyttävää nautinnonhaluista elämää, ei valehtelua ja huijaamista.

        Mutta minä myös TIEDÄN vuosikymmeniä asioita seuranneena, mukana henkisessä toiminnassa hyvin likeisesti olleena nuoresta pitäen, että tietyt rahastavat huijarit ja tällä en tarkoita että KAIKKI Suomen näkijät olisivat sellaisia, mutta se äänekäs ryhmä , itseään agressiivisesti mainostavat ja sekavasti rellestävät, pilaavat kaikkien alan ihmisten maineen . Kyllä se kai pitäisi olla täysin selvä asia jo Raamatusta opittuna että yksi mätä omena, pilaa koko korillisen.
        Nämä äänekkäät , itsestään hyvällä tai pahalla melua jatkuvasti pitävät, joiden asiakkaina näyttää olevan aika hyväuskoista ja luottavaista sakkia, sitä sakkia jotka käyvät samalla ennustajalla tuhlaamassa rahojaan vuosikymmenestä toiseen ja vetävät uskomuksillaan mukaansa heitä, jotka yhtä luottavaisina uskovat sen että joku rahastava huijari OIKEASTI olisi nähnyt jotakin, vaikka taustalla on silkkaa manipulaatiota , tiedon keruuta yms. Nämä luottavaiset myös aika avoimesti jakavat mm. somessa elämäänsä sanoin ja kuvin. Ei varmaan edes tarvinne stalkata saadakseen tietoja joita voi käyttää, nämä hövelisti itse kertovat ja huijari sitten käyttää tietoas omaksi hyväkseen.
        Jos olet mukamas joku näkijä Suomessa, tunnet väkisinkin silloin myös muita "näkijöitä", piirit tässä maassa on edelleen varsin pienet. Jos olet, silloin sinun on PAKKO tietää myös se että nämä huijarit varsinkin, jakavat tietoja toisilleen, tämähän on fakta jota en mitään muuta höpöttämällä muuksi muuta. Eihän tästä juuri julkisesti puhuta koska pelätään asiakkaiden katoamista. Olen lukuisat kerrat joutunut kuulemaan jopa sitä, kuinka asiakkaita haukutaan tyhmiksi yms. en lähde tässä enempiä avaamaan sitä mitä valitettavasti olen sanaut kuulla ja nähdä. Näkijällä ei ole virallista vaitiolovelvollisuutta, mutta moraalinen on , sen rikkomisesta tulee henkinen sanktio ajan kanssa, jota karmaksikin kutsutaan.

        Kursseilla tarkoitan kaikkia hedvikin kädestäennustamisen oppikursseja, enkelikursseja, yksisarviskursseja ja ihan kaikkea sitä loputonta hömppää ja lööperiä jolla tyhmiä rahastetaan. Uskotellaan että joku egonsa vallassa elävä henkimaailmasta täysin oikeasti tietämätön "mökin muija tai ukko", maksamalla isoja summia jollekkin "kurssittajalle", joka puhuu papereista vuodesta toiseen samaa jostain lainattua höpinää, voisi "opettaa" jokaisesta näkijän tai meedion, joka vaan maksaa sen kurssimaksun ja istuu kuuntelemassa jotain josta ei edes ymmärrä mitään ?!
        Tarotkortti ennustuskurssit ovat eri asia, samoin astrologian kurssit niissä on sentään järkeä koska ne eivät edellytä osaajaltaan henkisiä kykyjä.
        On pilvin pimein näitä kursseja joissa muka opetetaan kestä tahansa näkijä/meedio , isosta rahasta tietysti. :-/ Googleta hyvä ihminen.

        Ennen oli henkisissä piireissä kehityspiirejä, joissa oli rajattu osallistumismäärä, ei mitään maksuja ja kehityksen keskiössä näkijä / meedio jolla jo OLI OLEMASSAOLEVAT KYVYT, mutta joka tarvitsi lisää kehitystä asiassa. Piirin tarkoitus oli auttaa siinä olijoita, saada yhteys henkimaailman auttajiin ja sen myötä jakaa OIKEAA tietoa ihmisille , maksutta !

        Minä ymmärrän hyvin lukemaani. On todella kurjaa että se yksi höperö ukkeli on saanut sinut pois tolaltaan ja kirjoitat hänestä monessakin ketjussa.

        Miksi kiusaat itseäsi ja seuraat sitä. Kun se näkee mitä hänestä kirjoitetaan eikä niitä ole montaa henkilöä kuka tuota meuhkaamista on pitänyt jo reilu 10vuotta. Niin se saa vaan pötköä pesään ja ärsyttää tahallaan, sinuakin.

        Itse en ole kuullut, että tekeekö ylipäätään hommia enää sillä onhan hänellä ikääkin jo varmasti lähellä 80.

        Ennen näissä piireissä tai en tiedä onko niitä vielä, en koskaan tälläisessä ole käynyt. Mutta mitään niin hyvää niistä ei lue. Ennen näkijää pidettiin noitana. Myös monissa piireissä on hyvin negatiivista energiaa ja myös asiakkaat saa pahojasilmiä niskoillensa.

        Näistä asioista pitää tietää. Mitä joskus on harrastettu ja tehty väärin, myös spiritismi ei kuulu kokemattomien käsiin

        Koitahan olla viikko, äläkä seuraa sitä höperöä ukkoa, älä lue blogia äläkä facessa, sillä on tarkoituksella avoimet sivut

        Rauhaa ja rakkautta sinulle hyvä ihminen
        Kun opit jättämään sen yhden kommentit oman onnensa nojaan, huomaat että sinunkin mieliala kohenee. Aurinkoa päivääsi ja hyvää energiaa


    • Anonyymi

      Mielestäni siinä mennään jo metsään jos aletaan selvänäkijä palveluita jonkun "firman "nimissä tehdä. Minun mielestä ainoa oikea selvänäkijä on sellainen joka toimii itse, omalla numerollaan ja ottamalla asikkaita vastaan ihan tapaamisin.
      Nuo 0700-linjojen touhut on mielestäni RAHASTUSTA!
      Ja turha selittää että ne olisi jotenkin oikeita näkijöitä jotka sitä kautta toimii, vaikka vain osittainkin, että se on vain lisäkanava ottaa asiakkaita vastaan. MIKSI aidolla näkijällä tarvisi olla joku 0700-linja lisäkanavana? Onko niin heikosti muuten asiakkaita?
      Näkijä jolla itse käyn ei todella ole missään 0700 -linjalla ja hänellä asiakkaita niin että nytkin jonossa pääsin vata lokakuun alkupäiviin kun viikko sitten varasin.

      • Anonyymi

        Minä olen nähnyt asioita teinistä asti ja olen tehnyt "työtä" omalla nimelläni ja omalla puhelinnumerollani,tuli tilanne jossa eräs firma halusi minut palkkalistoilleen, mietin asiaa melkein vuoden ennen kuin tein päästökseni. olin sellaisen 3v ja tuo mitä olen aiemmin kertonut painostamisesta ja siitä että asiakasta täytyy pitkittää, on todellista.

        "näkijöitä" firmaan tuleee ja menee. Kerroin heille että minun pitää saada tehdä "omassa" tahdissani koska muuten näkeminen tukahtuu.

        Toisaaltaan ymmärrän tuon 0700-linjan ottamisen, sekään ei ole ilmainen,maksaa kk noin 170€ eli kk maksu. niitä on aika paljon jotka "unohtavat" maksaa sen pienenkin korvauksen joka on sovittu.

        Tunnen monta näkijää jotka löytää ihan omalla nimellään ja numerollaan,heitä löytää esim. facesta kun vaan osaa hakea. he eivät mitenkään tyrkytä itseään tai mainosta sen suuremmin. jos on tarkoitettu että asiakas löytää hänet niin se myös löytää

        Ihanaa että olet löytänyt sen oman näkijän, teillä varmasti energiat sopii yhteen koska olet häneen tyytyväinen


    • Anonyymi

      Seurasin tätä ketjua asiakkaan ominaisuudessa. Pari lyhyttä kommenttia: ensinnäkin, teidän pari selvänäkijää, jotka toimivat astrologin tai tarot-korttilukijan nimikkeellä. He haluavat nimenomaan kutsua itseään näin, eikä selvänäijöiksi tai ennustajiksi. En ole kysellyt syitä, mutta heidän työskentelynsä on minusta aivan kuin selvänäkemistä. Mitään eroa en huomaa -ainakaan huonompaan suuntaan!- kun vertaan heitä niihin muutamaan todella hyvään selvänäkijään, joilta olen kysellyt asioitani ajoittain noin 15 vuoden ajan.

      Pari vakionäkijääni toimii omalla 0700-linjallaan, joku myös firmassa. Oli myös pari ajanvarausnäkijää, joilla kävin, mutta he ovat valitettavasti jo lopettaneet. Ei ole eroa pätevyydessä, onko linja tai perinteinen vastaanotto. Linjasta on suuret sivukulut näkijälle, ja sen takia linja on asiakkaalle kallis vaihtoehto. Mutta kun on osaava ja eettinen näkijä, hän mitoittaa puhelut niin että saa sanottua tiiviisti asiat.

      Kauheaa ajatella, että näkijä, joka osaakin jotain ja tekee työtään sydämestä, saisi jossain firmassa 0,5 e minuutissa.

      Ala on pääosin humpuukia ja ahdistuneiden ihmisten mielenterveydellä leikkimistä. Mutta joukkoon mahtuu joitakin oikeita näkijöitä. He eivät tosiaan paljon mainostele. Ja väite, että joku voisi esim. minusta saada jotain selville somesta, tai pitää sellaista muistikirjaa joka auttaisi asioideni tulkitsemisessa, on absurdi. Jos näkee niin näkee, jos ei niin ei. Kyllä asiakas sen huomaa jos vähääkään jaksaa olla kriittinen.

      • Anonyymi

        No aika vaikea sinun kriittyyteesi uskoa, tuon kirjoituksen perusteella. Saat toki vapaasti pitää faktoja absurdeina, silti ne asiat eivät muuksi muutu.
        Mihin ihmeeseen ihminen tarvitsee montaa näkijää ja miksi monelta pitää usein asioitaan kysellä ?
        Oletko ajatellut sitä että ihmisen tulisi oppia ihan itse elämästään jotakin, ei mennä muiden juttujen ja ohjeistuksen mukaan ?
        No jos sinulla on löysää rahaa laitella juurikin tuonkaltaiseen humpuukiin jota harrastat, anna mennä, kenties seuraavassa elämässä tulet opettelemaan tänn rahan merkitystä ja oman elämän elämisen tärkeyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No aika vaikea sinun kriittyyteesi uskoa, tuon kirjoituksen perusteella. Saat toki vapaasti pitää faktoja absurdeina, silti ne asiat eivät muuksi muutu.
        Mihin ihmeeseen ihminen tarvitsee montaa näkijää ja miksi monelta pitää usein asioitaan kysellä ?
        Oletko ajatellut sitä että ihmisen tulisi oppia ihan itse elämästään jotakin, ei mennä muiden juttujen ja ohjeistuksen mukaan ?
        No jos sinulla on löysää rahaa laitella juurikin tuonkaltaiseen humpuukiin jota harrastat, anna mennä, kenties seuraavassa elämässä tulet opettelemaan tänn rahan merkitystä ja oman elämän elämisen tärkeyttä.

        Kenelleköhän sinä mahdat olla kateellinen, kun noin aggressiivisesti sanailet? Minulleko, jolla tosiaan sattuu ajoittain olemaan sen verran "löysää", omaa rahaa, että voin käyttää selvänäkijöiden palveluja jos haluan, vai heille? Ymmärtäisin kyllä, jos olisit heille kateellinen, koska muutamilla harvoilla näkijöillä tosiaan sattuu olemaan tämä erityiskyky, näkemisen ja toisten ihmisten tukemisen lahja. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelleköhän sinä mahdat olla kateellinen, kun noin aggressiivisesti sanailet? Minulleko, jolla tosiaan sattuu ajoittain olemaan sen verran "löysää", omaa rahaa, että voin käyttää selvänäkijöiden palveluja jos haluan, vai heille? Ymmärtäisin kyllä, jos olisit heille kateellinen, koska muutamilla harvoilla näkijöillä tosiaan sattuu olemaan tämä erityiskyky, näkemisen ja toisten ihmisten tukemisen lahja. :)

        Tuskin hän on kenellekään kateellinen, aika hauska olet. Ihan asiallinenhan tuo kysymys on, miksi jotkut haluaa käydä jatkuvasti eri näkijöillä eikä se yksi riitä ja miksi siltä yhdeltäkään, joka viikkokaan pitää mitään kysyä ? Oletko utelias vai etkö osaa aikuinen ihminen elää omillasi ? Olen samaa mieltä tuon edellisen kanssa , tuhlaa toki ne löysät rahasi johonkin höpöilyyn, jos haluaisit vähän fiksailla karmaasi kannattaisi ne löysät laittaa hyväntekeväisyyteen, noudattaa sitä oppia jonka Jeesus meille antoi, rakasta lähimmäistä kuin itseäsi Hän myös sanoi että " Sen minkä teette yhdelle näistä pienimmistä, sen te teette minulle" , nytkin olisi pelastakaa lapset Unisefin keräys menossa, jotta Suomalaiset lapset saavat oppimateriaalitukea , oletko ajatellut että heillä osattomilla olisi enemmän tarvetta sille, löysälle rahallesi kuin noilla ahneilla huiputtajilla ????
        Miksi ihmeessä kukaan olisi tyhjän höpisijöille kateellinen ? Todellista apua ja tukea saat aivan ilmaiseksi jos sitä kaipaat, maailma on täynnä hyviä ihmisiä, eivätkö todellisesti hyvät pyydä sinulta rahaa tai vastapalveluksia.
        Koska reagoit taisi tuon toisen kysymys ja kirjoitus osua ja upota ! :-D
        Minulla on itselläni paljonkin sitä kehuskelemaasi "löysää rahaa" , minä autan itseäni heikompia en kanna ahneille näkijöile rahaani ryypättäväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin hän on kenellekään kateellinen, aika hauska olet. Ihan asiallinenhan tuo kysymys on, miksi jotkut haluaa käydä jatkuvasti eri näkijöillä eikä se yksi riitä ja miksi siltä yhdeltäkään, joka viikkokaan pitää mitään kysyä ? Oletko utelias vai etkö osaa aikuinen ihminen elää omillasi ? Olen samaa mieltä tuon edellisen kanssa , tuhlaa toki ne löysät rahasi johonkin höpöilyyn, jos haluaisit vähän fiksailla karmaasi kannattaisi ne löysät laittaa hyväntekeväisyyteen, noudattaa sitä oppia jonka Jeesus meille antoi, rakasta lähimmäistä kuin itseäsi Hän myös sanoi että " Sen minkä teette yhdelle näistä pienimmistä, sen te teette minulle" , nytkin olisi pelastakaa lapset Unisefin keräys menossa, jotta Suomalaiset lapset saavat oppimateriaalitukea , oletko ajatellut että heillä osattomilla olisi enemmän tarvetta sille, löysälle rahallesi kuin noilla ahneilla huiputtajilla ????
        Miksi ihmeessä kukaan olisi tyhjän höpisijöille kateellinen ? Todellista apua ja tukea saat aivan ilmaiseksi jos sitä kaipaat, maailma on täynnä hyviä ihmisiä, eivätkö todellisesti hyvät pyydä sinulta rahaa tai vastapalveluksia.
        Koska reagoit taisi tuon toisen kysymys ja kirjoitus osua ja upota ! :-D
        Minulla on itselläni paljonkin sitä kehuskelemaasi "löysää rahaa" , minä autan itseäni heikompia en kanna ahneille näkijöile rahaani ryypättäväksi.

        Lue nyt kommenttisi. Olet kyllä niin vihaa täynnä että hirvittää. Koitan putsata energiaasi täältä käsin ja vielä ilmaiseksi

        Rauhan vetoja ystävä hyvä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lue nyt kommenttisi. Olet kyllä niin vihaa täynnä että hirvittää. Koitan putsata energiaasi täältä käsin ja vielä ilmaiseksi

        Rauhan vetoja ystävä hyvä

        Oletpa hauska, ei minun kommenteissani ole vihaa tai mitään negaatioita. :-O Minulla on hyvä elämä ja ihan rauhaisa fiilis ??
        Jos koet negatiivisena sen , etten ole kanssasi samaa mieltä ei voi auttaa, en silti suostu moiseen soopaan taipumaan ja edelleenkin jatkan ihmettelyä miksi teitä humpuukitekijöitä pitäisi elättää käymällä vastaanotoilla tai muutoin laittaa rahaansa jatkuvasti teihin ?

        En kaipaile sinun puhdistusjuttujasi lainkaan. Käytä sekin energiasi jonkun tuntemasi perusilkeilijän energioitten puhdistamiseen, jos nyt uskot itselläsi selaisia kykyjä olevan, minä en nimittäin usko :-D. Omituisia hiippareita näyttää riittävän


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe