Veitolan valikoiva linja

Anonyymi

Onko Veitola uskottava toimittaja ja dokumentintekijä, vaiko vain pelkkä hätiin rientävä valkopyykkäri?
Tai ei ehkä pelkkä valkopyykkärikään, kun välillä on kohdellut uhrejaan melko tylystikin.

Onkohan hänen valinnoillaan jokin logiikka, kuka saa Maisan lailla valkopesun, kuka Saran lailla lokaa niskaansa?

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Veitola ei ole mikään journalisti. DJ ja hömppäohjelmien juontaja. Trendimuija 50v pöndeltä. 100% klovni.

      • Anonyymi

        Mutta eikös Veitola ymmärrä myös naiskauneuden päälle?


    • Anonyymi

      Veitolan agenda näyttäisi olevan miesvihainen feminismi. Jos vastakkain ovat mies ja nainen, Veitolalle nainen on aina uhri ja syytön. Kuin nyt tämä Maisakin.
      Tuota asennetta ja omaa statustaan perustelee sillä, kun on se bosslady. Kuulostaa niin hienolta, että Veitolan täytyyyy olla joatain ihan ihmeellistä eliittiä.

      • Anonyymi

        Veitolo on käsittääkseni sukupuolisesti sekaantunut ja julkilespo ,hänen agendansa on hyvin näkyvillä media on pitkälti yle ym , seksuaalis-ekaantuneiden aluetta ennen piti olla homo päästäkseen säätiedoitukseen tuo on sentään vähentynyt tuolla . Olen ymmärtänyt jotta tämä Veitola on maalta itäsuomesta ja kova läpättäjä luonostaan ,kuuluuko hän johonkin pilluminaatio liikkeeseen (sakset yhteen sakset ) en tiedä varmasti ,kovin suosittu tämä naisoletettu kuitenkin ylessä on mutta tuota pitäisi avata laitosta ja tutkija setalaisten osuus ja vaikutusvalta koska pervoliikkeissä on kaikenlaista .Tuossa tuttu aikuinen homo sanoinkin taannoin jotta hänen tuntemansa homot on järkejään hyväksikäytettyjä lapsena ,hän sanoi olevansa ns "rämehomo" en tohtinut enempää kysellä ,ihan mukava mies kyllä .


    • Anonyymi

      Veitolaan meni kyllä luotto Torpan asioiden maton alle lakaisussa. Varmadti on tietoinen tämän naisen historiikistä, oli todella ihmeellistä asioiden vääristelyä ja myötähäpeää tuottavaa esiintymistä. Siepin kohtelun muistaen tuntuu ihan ammattitaidottamalta hänen ohjelmansa.

      • Anonyymi

        Seuruteleeko tai seurusteliko Veitolo siis Torpan kanssa ,tämän pyllymagneetin joka on paljon mediassa ja ihan naisen näköinen vrt.äijämäinen Veitolo niinhän ne usein menee sekin Aalto Saaran kumppani on ihan miehen näköinen pukeutumista myöten sanotaan jotta lepakoissa aina se toinen panee ja onikäänkuinkorvaava uros .Homomiehissä taas kaikissa julkipareissa on selvästi toinen sitten nainen ,vaikka joskus aika erikoisia yhdistelmiä ,noh tulee mieleen Pekko ja Anton selvästi pekko panneen ,sitten taas Silsa ja tämä virupoika ilm.panee taas Silsaa noh joo ,onhan näissä erikoisia jopa epäsuhtaisia tapauksia .Kummin oli tämä Outila tansija jolla oli ihan huippunmisu suomen tasolla ,mutta antoi panna itseään tämä herra herrainseurassa ,mies oli kyllä homomainen joten suhde oli ehekn vain lumetta?


      • Anonyymi

        Sieppiä kohteli kyllä luokattomasti tämä Veitola. Katsoi asiakseen ja oikeudekseen kysellä kysymyksiä, joita eivät olleet sopineet Siepin kanssa. Kylmää kyytiä sai Sieppi.


      • Anonyymi

        pääsikös Veitola ponttoonin saksien väåliin vai mistä tässä valkopesuohjelmassa on pohjimmiltaan kyse??


    • Anonyymi

      Lepso on lepso eikä se lähde kulumallakaan..
      Kyllä se mietityttää että millähän ilveellä Maisuli sai noinkin mittavan valkopyykkäyksen Veitolalta ??????

      Hylsää kun kutittaa sillai niin minkäs sille voi,kenties hellmpi kielihoito on rajua kyrpyriä hellempää ja herkempää ja bojoing... ex -miesystävä lytätään MEETOO- maisesti koko Suomen katsellessa primetime lähetysaikaan....

      Silti ihmetyttää näin Pride-kulkue aikakautena että mikä on se lisäarvo jota Veitola tuo Stockmann tavarataloketjulle taiteellisena johtajana, televisiossa toistuvat
      MEETOO_ lynkkauksetko???

    • Anonyymi

      Veitolan ohjelmat EIVÄT ole dokumentteja. Ne ovat viihde- /keskusteluohjelmia.

    • Anonyymi

      Mielenkiintoisia ihmisiä ohjelmissa nähty. Vielä kun suomen pölyt jättänyt suuri
      taiteilja Johanna Tukiainen kutsuisi kylään Veitolan, sitä odotellessa.

      • Anonyymi

        Johanna parka ei ole varmaan vieläkään tajunnut ,että kun Veitola yhdessä haastattelussa vertasi Johannan ulkonäköä Stiina Saariston maalauksiin, niin se ei ollut mikään kohteliaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johanna parka ei ole varmaan vieläkään tajunnut ,että kun Veitola yhdessä haastattelussa vertasi Johannan ulkonäköä Stiina Saariston maalauksiin, niin se ei ollut mikään kohteliaisuus.

        Veitola on ilkeä ihminen. Katsekin sellainen kiero ja puhuu sillai vit*tuilemalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johanna parka ei ole varmaan vieläkään tajunnut ,että kun Veitola yhdessä haastattelussa vertasi Johannan ulkonäköä Stiina Saariston maalauksiin, niin se ei ollut mikään kohteliaisuus.

        Tuo Veitolan käyttämä vertaus kertoo "toimittajasta" kaiken. Täällä suomi24:ssä tuo on sallittua, kun ollaan vain taviksia, eikä sanomisillamme ole painoarvoa, mutta ammattilaisen ei tollaiseen pittäisi alentua.

        Mutta eipähän siis ollut ainoa kerta, kun Veitolamme pönkitti omaa erinomaisuuttaan uhriaan pilkaten.


    • Anonyymi

      No saihan Veitola hyväuskoisella asenteellaan Maisasta paljon irti. Kertoi oman versionsa just niin kuin itse halusi hyväuskoiselle yövieraalleen. Veitola ansiosta päästään nyt vertailemaan sitä Latvalan versioon. Ja siitähän tuntuu puhetta piisaavan. Kakapa sitä hiillosta alle yövieraalleen mitään puhuisi? Näyttäisi ehkä ovea.

      • Anonyymi

        Hiillostavalle


    • Anonyymi

      Eikös hän ole fiministi? Yksikään nisti suuntaan tai kolmanteen kun ei ole puolueeton. Feministi ajaa aina pelkästään naisten etua ja naisnäkökulmaa, eikä todellakaan mitään tasa-arvoa.

    • Anonyymi

      Maisa kun on kiristyksen puoliammattilainen niin onko jotain tietoa Veitola sta jonka takia piti kohdella silkkihsikkain.

      • Anonyymi

        Kaikkiahan se kohtelee tuossa ohjelmassa. Tekeytyy ystäväksi ja menee yökylään. Porukka avautuu. Taktista. Jää ihan katsojan ja muun median harkintakyvyn varaan, et mitä nielee julkkisnarskujen tarinoinneista. Ei se Veitola tuossa formaatissa voi sitä valmiiksi katsojan puolesta tehdä, jos meinaa toistekin jossakin yökylässä käydä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      353
      4006
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1749
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1268
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe