Aihe

Naakkojen häätö.

Anonyymi

Onko muuta keinoa kun Baikal. Ei kehtaa jyskiä asutusalueella.

5

153

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Linnun pelätin toimi ennen ja toimii nytkin.kokeile.

  • Anonyymi

   Gamo

  • Anonyymi

   Linnut tottuu pelättimiin aika äkkiä, eivätkä niistä pahwmmin sitten välitä. Naakat liikkuu usein parvissa ja pyörivät nurkissa. Naakkoja saa nykyään ampua pesimisajan ulkopuolella. Pienoiskivääriin äänenvaimennin...tosin liian lähellä asutusta ei saa ampua. On olemassa myös loukkuja myös lintujen pyydystämiseen.

   • Anonyymi

    .22 LR pienoiskivääri äänenvaimenninpatruunalla, jonka lähtönopeus max. n. 325 m/s. ja vaimennin piipun nokkaan ja vähintään 4 x suurentava kiikari aseen päälle.
    Hyvin putoaa naakka 75 metriin, jos on vaan jokinlaista tukea aseelle ammuntatilanteessa. Jos kiikari kohdistettu 50 metriin, niin pitää 75 metriin tähdätä 10 cm ylemmäs osumapisteestä.
    Hiljainen peli, naapurit ei tiedä ammunnasta mitään, koska ilmakiväärikin pitää kovemman äänen, mitä vaimentimella oleva pienoiskivääri.

    Naakat lisääntyneet todella paljon. Aivan yhtä häikäilemätön pesärosvo, mitä varis ja harakka ovat. Tänäänkin pyöri tuommoinen 200 naakan parvi nurkissa ja se niiden "kälkätys" kuului jo ½ kilometrin päästä, kun olivat tulossa.


  • Anonyymi

   Tuli ohjelmaa joku aika sitten naakoista jossa kyllä näki että viisas lintu se on pelättimet toimii pari päivää ja seuraavat milloin talon väki poistuu tontilta ja sitten alkoi bileet linnuilla ainoa keino on ampua niitä veijareita vaikka sitten salaa!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29535
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20794
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10845
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7981