miten tehdä paskoville koirille

vituttaa

mitä tehdä koirille jotka paskoo ja kusee aidan viereen.
vitutta tommoset koiranomistajat jotka antaa oman koiransa paskantaa toisten aidan viereen.

60

7013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnistuu

      hanki haulikko ja ammu se

    • joo

      seuraa koiranomistaja ja mee kuseen/paskantaan sen omalle pihalle

    • mq

      Tehdäänkö jotain villiä, eikä tehdä mitään? Henkilökohtaisesti en jaksa enää miettiä koiranpaska ongelmaa, kun ei se siitä miksikään muutu!

    • hehe

      Minua ei ainakaan.

      Terveisin juuri se koiranulkoiluttaja, joka aina käskee koiraansa tekemään tarpeensa mahdollisimman lähelle sinun kotioveasi.

      p.s. Ja muuten jos harrastuksiisi kuuluu tuollainen sairaalloinen koiranpaskahimo niin ei muuta kuin pussi käteen ja plokkaamaan! Kotona voit sitten keittiössä tehdä saaliistasi kaikenlaista mukavaa sapuskaa.

    • Ite Perkele

      Ei enää aidan viereen. Opetin koirat paskomaan suoraan postilaatikkoon.

    • pollon

      Laita aidan viereen kakkapussirulla ja roskis ja iso kyltti että tähän kiitos.

      Pissaamiselle ei mitään mahda, se huuhtoutuu seuraavassa sateessa pois joten älä siitä ota stressiä. Kakat eivät kyllä ole miellyttäviä, mutta kokeile ihmeessä tuota ylläolevaa keinoa.

      • 2xhaukku

        Olen monesti pähkäillyt koirieni kanssa tuota pissaamista esim. taajamassa, pientaloalueella kävellessäni. Vaikka aloitamme lenkkimme metsiköstä, johon esim. sonnat väännetään, ja mihin narttumme pissaa, niin siltikin jää uroskoira, joka nostaa kinttuaan monta kertaa lenkin aikana. En tietenkään anna kenenkään postilaatikolle tai portille kinttua nostaa, mutta eikö edes pensasaidan juureen saa nostaa jalkaa? Välillä tuntuu, ettei merkkauspaikkoja ole yhtään, kun koko ajan on jonkun portinpielessä tai aidan vieressä. Eli mihin sitä jalkaa saa nostaa??? Ja sitäpaitsi ärsyttää ihmiset jotka todella antavat koiransa merkata portteja, kun siihen tahtoisivat sitten kaikki muutkin merkata!

        Kakat on asia erikseen, niihin en jaksa tässä puuttua...


    • JT

      vai pitäiskö sun miettiä mitä tehä niille OMISTAJILLE jotka tuovat koiransa siihen?

    • nero #0265

      Tee näin:
      Kaiva ensin vallihauta (n. 1, 6 m riittänee) aitasi ulkopuolelle, koko tonttisi ympäri. Tarvittaessa voit repiä aidan pois, ja sijoittaa sen kaivannon taakse. Sen jälkeen reunustat kaivannon sisäpuolen kierteisellä Nato-langalla.
      Nato-lankaan voit laittaa roikkumaan kaikenlaista hyvää esim. koiranmakkaraa tai lihapullia. Itse kaivannon pohjalle sijoitat viiden metrin välein putkimiinoja (jos sinulla jostain syystä ei satu juuri nyt olemaan putkimiinoja voit tehdä sellaisen itse tyhjästä wc-paperirullasta, ilotulitteista keräämästäsi ruudista ja wc-rullan ympärille teippaamista rautanauloista), jotka laukeavat kaivannon sisempään rinteeseen virittämiesi ansalankojen vedosta. Muista silti itse kaivannon pohja: vedä sinne koko matkalta muutama kierros räjähtävää tulilankaa, jonka saat tarvittaessa itse sytytettyä sähköllä itse rakennuksen sisältä. R-tulilanka halkaisee tehokkaasti tunkeutuvan eläimen vatsapeitteet, sekä silpoo kätevästi liian lähellä lemmikkiään ulkoiluttavan inhottavan naapurisi sääret. Tarvittaessa voit korvata r-tulilangan myös napalmilla, kunhan muistat laittaa alle muovia, ettei siinä oleva polttoaine pääse imeytymään maaperän kautta pohjavesiin - muista ympäristöä! Sytyttämiseen voit käyttää fosforikranaatteja (joiden huono puoli on pitkälle lentävät polttavat roiskeet) tai vaikkapa tavanomaista polttopulloa. Myös erilaiset sudenkuopat voivat osoittautua hyvin tehokkaiksi toimittaessa naapurin haisevia koiria vastaan. Voit asettaa kaivamasi n. 3, 25 m syvyisen montun pohjalle suurehkon typpipullon, jonka saat nopeasti avattua kaukokäyttöisesti heti kun peto putkahtaa ansaansa (esim. asentamalla tavanomaisen vipuventtiilin heti pääventtiilin jälkeen, pitäen pääventtiiliä auki). Kyllä tuo nestemäinen typpi tekee tehtävänsä, kun pullo on täysin tyhjentynyt kaivantoon. Muista montun hyvä naamiointi ja ne samat makkara/lihapullahoukuttimet, jotka ovat paskovan naapuripiskille aivan vastustamaton välipala. Voit myös yrittää kehitellä näitä näppäriä ideoita päästäksesi haluamaasi lopputulokseen - kyllä hätä keinot keksii!
      Onnea yritykseesi!

      • koiras

        Unohdit mainita että vaimon pieksäminen auttaa aina! Muuten erittäin kehittynyt tapa.
        Kiitos!


      • Jerry

        Ei sulla kyllä päässä liiku juuri muuta kuin silmät, jos jaksat tuollaisia sotasuunnitelmia punoa. Voisitko lähteä jonnekin sota tantereelle itseäsi tappamaan....


    • koiras

      Palsta on tarkoitettu koiraa lemmikkinä pitäville ja koirista pitäville. Perustakaa omat palstat koiraavihaavat.
      Ja HÄIVY tältä palstallta!

    • konnain2

      Sinänsä hyvä juttu että ymmärsit syyttää Omistajaa!!!
      Se ei ole Koiran vika, jos omistaja antaa sen paskoo toisten portinpieleen.
      Ammu se omistaja!

    • Laita aitaan kyltti jossa lukee esim. Ethän anna koirasi tehdä tarpeitaan tonttimme kohdalle kiitos! Laita useampikin, jotta huomaavat koiran omistajat ne.
      Vai ilman omistajaako ne koirat siinä käyvät kusella ja paskalla? Silloin kyltti ei taida tehota.
      Älä tee koirille mitään vaan niiden omistajille mainitse asiasta!

      • minni

        viimein kunnon ohje... Ensin ystävällisesti huomauta ulkoiluttajille ja pyydä etteivät enää antaisi koirien tehdä tarpeitaan portinpieleesi. Jos heti rupeat äriseen niin muista sanonta "niin metsä vastaa ku sinne huudetaan". Ensin ystävällinen huomautus ja jos ei tehoa niin voit kokeilla niitä kylttejä, niissäkin kannattaa olla ystävällismielinen teksti. Eiköhän se positiivisel kritiikil onnistu. Onnea yrityksel ja kärsivällisyyttä mukaan.. =)


    • Kerttuli

      Laita portinpieleen kyltti jossa lukee "Kameravalvonta. Kaikki ilkivalta ilmoitetaan poliisille videonauhan muodossa."

      Jos olet oikein viitseliäs asennat pari kameraa/kameran näköistä sopivasti näkyville. Kameranhan ei tarvitse toimia, kunhan et kerro sitä kenellekään eli muista johdot myös.

    • koiran omistaja liki 30v...

      Ihmetteln kuinka tuosta koiran paskasta jaksetaan jauhaa. Entäs ihmisten jätökset? Kevään myötä tulee esiin myös ne. Siellä sitä on muovisia papereita, pusseja, ja purnukoita. Rikotuista pulloista puhumattakaan. Uuden vuoden raketin jämätkin ovat hyvin säilyneet. Sillä ne säilyvät usean vuoden ajan koiran paska sen sijaan häviää muutamassa viikossa.
      Kyllähän omistajissakin löytyy joka lähtöön. Itsekin olen huomautellut heille että koiran saa kyllä opetettua tekemään tarpeensa metsään ja pusikoihin. Eihän sitä koiraa tarvitse viedä vilkkaasti liikennöidyille kävelyteille eikä varsinkaan koulujen ja päiväkotien liepeille. Hoidetuilta nurmikoilta taas saa kerättyä jätökset helposti pussiin. Toivottavasti uuden järjestyssäännön myötä myös roskikset lisääntyvät.
      Sinulle sanoisin että eikös se ole parempi että paskovat sinne aidan ulkopuolelle! :-)

    • Tag

      ... juopoille, jotka pubi-illan jälkeen käyvät laskemassa lastinsa portinpieleeni? Saako niitä ampua haulikolla?

    • Nonnu

      Mitä tehdä roskaaville ihmisille, jotka heittelevät pulloja ja roskia luontoon? Ammutaanko nekin?

      Koiranpaska ei ole mitään verrattuna niihin. Avaa silmäs.

    • Simo

      Nuo miinoitetut vallihaudat ja haulikot ovat vain värikkäitä mielipiteenilmaisuja, mutta onhan laillisiakin keinoja olemassa.

      Pihalla seisovan auton hälytyslaitteen voi laukaista kauko-ohjaimella juuri koiran aloitellessa tarpeitaan. Lähtee kovaa kotiinpäin... Koira oppii välttämään paikkaa.

      Hälytyslaite kuitenkin häiritsee ympäristöä. Saksasta saa ihmisen kuuloalueen yläpuolisilla taajuuksilla toimivia sireeneitä. Niissä on myös liikkeentunnistimella toimiva laukaisu. Kun koira astuu asetetun rajan yli, se kuulee kovaa rätisevää ääntä ja lähtee pakoon niin lujaa, että taluttajan olkanivel lähtee sijoiltaan jos hihna kestää. Koiraa ei sitten saa väkipakollakaan samaan paikkaan takaisin. Omistaja vain ihmettelee: "Mikä sille nyt tuli, tähänhän me on aina ennen kakittu?"

      Tietysti myös posteljooni laukaisee sireenin, mutta hälytyksen kuulevat vain lähiseudun kissat ja koirat.

      • koiras

        Simo on huumorimiehiä! Saksasta on tullu paljon muutakin hyvää,on Syklon-B valmistetta jäljellä Auswitsistä. Jäi vähän kesken Aatolalta se kaasutushomma, varmaan kapasiteettia on yli oman tarpeen.
        Miksi muuten Simo olet tällä palstalla jos sulla ei ole koiraa tai et ole kiinostunut koirista. Eikö puhtaanapitolaitoksen sivut olisi kiinnostavampia. Mikä siis miestä kiinnostaa? Kerro niin kerrotaan!
        Muuten Sakasasta voisi kysellä käytettyjä konekiväärejä sinne linnoitetun talon katolle se olisi tehokkaampi kuin haulikko. Voisi siinä sitten koiranvihaajat pitää väijyjä ja tehdä hälyytyksiä kun koira lähestyy. Sieltä voisi kai myös heitellä käsikranaatteja.
        Onko Simolla vielä muita hyviä tuonti-ajatuksia esittelemättä. Anna tulla vaan.


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Simo on huumorimiehiä! Saksasta on tullu paljon muutakin hyvää,on Syklon-B valmistetta jäljellä Auswitsistä. Jäi vähän kesken Aatolalta se kaasutushomma, varmaan kapasiteettia on yli oman tarpeen.
        Miksi muuten Simo olet tällä palstalla jos sulla ei ole koiraa tai et ole kiinostunut koirista. Eikö puhtaanapitolaitoksen sivut olisi kiinnostavampia. Mikä siis miestä kiinnostaa? Kerro niin kerrotaan!
        Muuten Sakasasta voisi kysellä käytettyjä konekiväärejä sinne linnoitetun talon katolle se olisi tehokkaampi kuin haulikko. Voisi siinä sitten koiranvihaajat pitää väijyjä ja tehdä hälyytyksiä kun koira lähestyy. Sieltä voisi kai myös heitellä käsikranaatteja.
        Onko Simolla vielä muita hyviä tuonti-ajatuksia esittelemättä. Anna tulla vaan.

        Osuiko vihje jotenkin arkaan paikkaan? Jos Saksassa on joskus tehty pahaa, pitääkö kaikki leimata natsimeiningiksi? Jos saksalaisuus on noin suuri haitta, saa noita kapineita USA:stakin, termi siellä on "pet control". Aika osuva nimitys. Kun koiranomistajalta kontrolli pettää, pitää muiden ottaa tilanne haltuun, joko pahalla tai hyvällä. Luonteeni ei salli pahaa.

        Mikä minua kiinnostaa? Halusin vain auttaa tavallisesta ongelmasta kärsivää kysyjää. Samalla toivoin voivani ohjata keskustelua hiukan rauhallisempaan uomaan, pois miinoista ja haulikoista. Mutta nimim. koiraspa otti siitä sitten kimmoketta hermokaasuihin ja konekivääreihin! Ja pitikö vielä ottaa käsikranaatitkin esiin? Hiukan realismia mukaan!

        Jospa nyt kuitenkin pitäydyttäisiin aivan laillisilla vesillä. Nuo liiketunnistimiin perustuvat karkottimet ovat mainio ja harmiton tapa pitää asiattomat kävijät pois tontilta. Ystävällisempi kuin sähköpaimenet ja piikkilangat. Miten kenelläkään voi olla mitään niitä vastaan? Harmittaako sinua kovasti, jos et voikaan ulostuttaa koiraasi johonkin toisia harmittavaan paikkaan? Uhkaako tämä sinun ja lemmikkisi olemassaoloa? Menetätkö itsetuntosi, jos et voi jättää ulosteläjiä toisten pihaan? Eikö äänimerkki kuitenkin ole paljon miellyttävämpi kuin haulisuihku? Eiköhän se ole sakkoakin mieluisempi vaihtoehto.

        Laittomien menetelmien suositteleminen voidaan muuten tulkita rikokseen yllyttämiseksi. Sinuna jättäisin kyllä kaasut ja käsikraanatit pois jutuista....

        Olen toki huumorimiehiä...muuten tuskin viitsisin noin levottomaan juttuun vastata.


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Osuiko vihje jotenkin arkaan paikkaan? Jos Saksassa on joskus tehty pahaa, pitääkö kaikki leimata natsimeiningiksi? Jos saksalaisuus on noin suuri haitta, saa noita kapineita USA:stakin, termi siellä on "pet control". Aika osuva nimitys. Kun koiranomistajalta kontrolli pettää, pitää muiden ottaa tilanne haltuun, joko pahalla tai hyvällä. Luonteeni ei salli pahaa.

        Mikä minua kiinnostaa? Halusin vain auttaa tavallisesta ongelmasta kärsivää kysyjää. Samalla toivoin voivani ohjata keskustelua hiukan rauhallisempaan uomaan, pois miinoista ja haulikoista. Mutta nimim. koiraspa otti siitä sitten kimmoketta hermokaasuihin ja konekivääreihin! Ja pitikö vielä ottaa käsikranaatitkin esiin? Hiukan realismia mukaan!

        Jospa nyt kuitenkin pitäydyttäisiin aivan laillisilla vesillä. Nuo liiketunnistimiin perustuvat karkottimet ovat mainio ja harmiton tapa pitää asiattomat kävijät pois tontilta. Ystävällisempi kuin sähköpaimenet ja piikkilangat. Miten kenelläkään voi olla mitään niitä vastaan? Harmittaako sinua kovasti, jos et voikaan ulostuttaa koiraasi johonkin toisia harmittavaan paikkaan? Uhkaako tämä sinun ja lemmikkisi olemassaoloa? Menetätkö itsetuntosi, jos et voi jättää ulosteläjiä toisten pihaan? Eikö äänimerkki kuitenkin ole paljon miellyttävämpi kuin haulisuihku? Eiköhän se ole sakkoakin mieluisempi vaihtoehto.

        Laittomien menetelmien suositteleminen voidaan muuten tulkita rikokseen yllyttämiseksi. Sinuna jättäisin kyllä kaasut ja käsikraanatit pois jutuista....

        Olen toki huumorimiehiä...muuten tuskin viitsisin noin levottomaan juttuun vastata.

        No osu arkaan paikkaan. Minun mielestä voitais kokeilla sellasta juttua koiran paska jauhajiin jota eräs kauppias täällä meilläpäin kokeili myymälävarkaisiin. Voitais nimittäin maalata kp-vihaajien nenä punaiseksi niin tietäis varoa niitä. On muuten ihan suomalainen keksintö. Sitä kutsutaan red-nose -menetelmäksi. Toinenkin keino on. Kpv:n voi paljastaa seuraavasti: hiivi epäillyn taakse huomaamatta kun hän tonkii paskakasaa ja huuda niin kovaa kuin keuhkoista lähtee KOIRANPASKA ,jos epäilty säpsähtää on hän ilmiselvä kpv. Sitten voit jatkaa matkaasi koiran kanssa. Menetelmä on kotoisin Kiinasta jossa jokipoliisit paljastivat menestyksellisesti ihmisten joukkoon soluttautuneita jokisikoja.
        Joten kaikki hyvä ei tule Saksasta.
        Hyvä tietää että keskuudessamme liikkuu noin valveutuneita ihmisiä jotka on valmiita toimimaan
        jos meikäläisiltä kontrolli pettää. Sittenhän pääset valmistelemaan koiraongelman lopullista ratkaisua gestapo-kavereidesi kanssa. Eikö ollut osuva nimitys. Kiva tunne kun voi nyt nukkua yöt rauhassa tietäen ettei mitään pahaa voi tapahtua.

        Olet jo varmaan huomannut ettei minulla ole itsetuntoa ollenkaan, ja kaikki on tietysti uhkaavan kp-estolaitteiden ansiota. Täytyiskö hakeutua hoitoon? Miksi olen tällainen? Miksi kakka ei kiinnosta? Kysymyksiä on paljon. Onkohan vastauksia samassa suhteessa? Mitä jos kaikissa suomen taloissa onkin kohta kp-liiketunnistimet?
        Miten minun sitten käy? Ei enää koiranpaskaa toisten tonteille yöllä. Ei enää iloisia kp-läjiä
        jalkakäytäville. Loppu on myös keväiset kahluuretket kaupungin kaduilla. Voi Simon minkä nyt teit.
        Oletko muuten ajatellut joskus tehdä kirjaa noista kakkaläjistä? Onhan olemassa luonnossa liikujan käsikirja eri eläinten ulosteista. Sinulle on varmaan kehittynyt paljon tietämystä ko kasoista. Olethan bongannut niitä varmaan jo monta vuotta. Varmaan tunnistat jo läjästä rodun ja sukupuolen ja iän. Siinäpä markkinarakoa!
        Eikö olisi kiva liikkua urbaaniluonnossa kiikarit mukana tutkimassa kaveriden kanssa noita kasoja.
        Toiset bongaa lintuja niin miksei siis kp-kasoja?
        Mieti asiaa.

        Ota siis yhteys poliisisetiin ja tee ilmoitus jos joku on yllyttänyt laittomiin keinoihin. Kerro sitten mitä vastasivat.
        Kerro taas lisää juttuja uusista teksniikan saavutuksista.


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        No osu arkaan paikkaan. Minun mielestä voitais kokeilla sellasta juttua koiran paska jauhajiin jota eräs kauppias täällä meilläpäin kokeili myymälävarkaisiin. Voitais nimittäin maalata kp-vihaajien nenä punaiseksi niin tietäis varoa niitä. On muuten ihan suomalainen keksintö. Sitä kutsutaan red-nose -menetelmäksi. Toinenkin keino on. Kpv:n voi paljastaa seuraavasti: hiivi epäillyn taakse huomaamatta kun hän tonkii paskakasaa ja huuda niin kovaa kuin keuhkoista lähtee KOIRANPASKA ,jos epäilty säpsähtää on hän ilmiselvä kpv. Sitten voit jatkaa matkaasi koiran kanssa. Menetelmä on kotoisin Kiinasta jossa jokipoliisit paljastivat menestyksellisesti ihmisten joukkoon soluttautuneita jokisikoja.
        Joten kaikki hyvä ei tule Saksasta.
        Hyvä tietää että keskuudessamme liikkuu noin valveutuneita ihmisiä jotka on valmiita toimimaan
        jos meikäläisiltä kontrolli pettää. Sittenhän pääset valmistelemaan koiraongelman lopullista ratkaisua gestapo-kavereidesi kanssa. Eikö ollut osuva nimitys. Kiva tunne kun voi nyt nukkua yöt rauhassa tietäen ettei mitään pahaa voi tapahtua.

        Olet jo varmaan huomannut ettei minulla ole itsetuntoa ollenkaan, ja kaikki on tietysti uhkaavan kp-estolaitteiden ansiota. Täytyiskö hakeutua hoitoon? Miksi olen tällainen? Miksi kakka ei kiinnosta? Kysymyksiä on paljon. Onkohan vastauksia samassa suhteessa? Mitä jos kaikissa suomen taloissa onkin kohta kp-liiketunnistimet?
        Miten minun sitten käy? Ei enää koiranpaskaa toisten tonteille yöllä. Ei enää iloisia kp-läjiä
        jalkakäytäville. Loppu on myös keväiset kahluuretket kaupungin kaduilla. Voi Simon minkä nyt teit.
        Oletko muuten ajatellut joskus tehdä kirjaa noista kakkaläjistä? Onhan olemassa luonnossa liikujan käsikirja eri eläinten ulosteista. Sinulle on varmaan kehittynyt paljon tietämystä ko kasoista. Olethan bongannut niitä varmaan jo monta vuotta. Varmaan tunnistat jo läjästä rodun ja sukupuolen ja iän. Siinäpä markkinarakoa!
        Eikö olisi kiva liikkua urbaaniluonnossa kiikarit mukana tutkimassa kaveriden kanssa noita kasoja.
        Toiset bongaa lintuja niin miksei siis kp-kasoja?
        Mieti asiaa.

        Ota siis yhteys poliisisetiin ja tee ilmoitus jos joku on yllyttänyt laittomiin keinoihin. Kerro sitten mitä vastasivat.
        Kerro taas lisää juttuja uusista teksniikan saavutuksista.

        Koiranpaskan vihaajan tuntee siitä, että hän tuo koiransa yleisille paikoille tai toisten pihoille ulostamaan. Kuka sitten noin kovasti rakastaa ulosteita, että ne pitää oikein pistää esille? Jos noin pidät kasoista, kerää ne kaikki omaan pihaasi!

        Onko jotenkin yhteiskunnallisesti väärin, jos ei halua ulosteita vaikkapa omalle tontilleen? Tai lasten leikkipaikoille? Onko henkilö mielestäsi sairas, jos inhoaa sotkeutuneiden lastenvaatteiden pesua, tai poisheittämistä?

        Elektroninen valvonta lisääntyy kaikkialla. Tietysti siivottomuuteen syyllistyvät koiranomistajatkin joutuvat tarkkailuun. Onhan aika naurettavaa, että väärin pysäköity auto, josta ei jää mitään jälkiä eikä ole kenellekään mitään haittaa, saa tuulilasiinsa parin sadan markan sakon. Sakko voidaan vaikka ulosmitata omistajalta. Samaan aikaan koiranomistajat saattavat jättää ulostekasoja paikkoihin, josta kiinteistöhuollon on välittömästi ne korjattava. Yhden strategisesti sijoitetun kasan siivouskustannukset voivat olla yli 600 mk. Mutta missä on koiran "rekisterinumero" jolla kustannukset voidaan kohdistaa oikeaan osoitteeseen?

        Koetko jotenkin olevasi Gestapon kynsissä? Tunnetko syyllisyyttä?

        Kirjaa kasoista en pidä, mutta onhan ne pihapolkujen läjät huomioitava. Muuten kyllä sotku leviää kenkien mukana vaatteisiin ja sisätiloihinkin. Silloin saattaa puhjeta tuo mainitsemasi sairaalloinen viha... Sinun pitäisi kokea tuo viha yhteisenä ongelmanamme. Siihen on vain yksi parannuskeino, se on täysin koiranomistajien hallussa.

        En ymmärrä lintujen osuutta tässä. Muistelisin ainoan linnuista johtuvan ulostehaitan poistuneen laittamalla purjeveneen puomiin tuulessa liehuvia kiiltäviä nauhoja. Kun koirien ulosteongelmat ovat ihmisen aiheuttamia, ovat keinotkin hiukan monimutkaisempia.

        Noista sinun Gestapojutuistasi tuli mieleen hyvä ajatus. Pistetään koiranomistajien pihan eteen merkki, ei välttämättä se sama tähti. Koiran ulkoilu on sitten suoritettava juuri noilla merkityillä pihoilla. Näin kasat kertyvät juuri koiranpaskan rakastajien pihoihin ja kaikki ovat onnellisia. Koiranomistajat saavat kaiken mahdollisen rakastamansa ulosteen ja vihaajien tauti paranee läjien puutteeseen.


      • Koiras
        Simo kirjoitti:

        Koiranpaskan vihaajan tuntee siitä, että hän tuo koiransa yleisille paikoille tai toisten pihoille ulostamaan. Kuka sitten noin kovasti rakastaa ulosteita, että ne pitää oikein pistää esille? Jos noin pidät kasoista, kerää ne kaikki omaan pihaasi!

        Onko jotenkin yhteiskunnallisesti väärin, jos ei halua ulosteita vaikkapa omalle tontilleen? Tai lasten leikkipaikoille? Onko henkilö mielestäsi sairas, jos inhoaa sotkeutuneiden lastenvaatteiden pesua, tai poisheittämistä?

        Elektroninen valvonta lisääntyy kaikkialla. Tietysti siivottomuuteen syyllistyvät koiranomistajatkin joutuvat tarkkailuun. Onhan aika naurettavaa, että väärin pysäköity auto, josta ei jää mitään jälkiä eikä ole kenellekään mitään haittaa, saa tuulilasiinsa parin sadan markan sakon. Sakko voidaan vaikka ulosmitata omistajalta. Samaan aikaan koiranomistajat saattavat jättää ulostekasoja paikkoihin, josta kiinteistöhuollon on välittömästi ne korjattava. Yhden strategisesti sijoitetun kasan siivouskustannukset voivat olla yli 600 mk. Mutta missä on koiran "rekisterinumero" jolla kustannukset voidaan kohdistaa oikeaan osoitteeseen?

        Koetko jotenkin olevasi Gestapon kynsissä? Tunnetko syyllisyyttä?

        Kirjaa kasoista en pidä, mutta onhan ne pihapolkujen läjät huomioitava. Muuten kyllä sotku leviää kenkien mukana vaatteisiin ja sisätiloihinkin. Silloin saattaa puhjeta tuo mainitsemasi sairaalloinen viha... Sinun pitäisi kokea tuo viha yhteisenä ongelmanamme. Siihen on vain yksi parannuskeino, se on täysin koiranomistajien hallussa.

        En ymmärrä lintujen osuutta tässä. Muistelisin ainoan linnuista johtuvan ulostehaitan poistuneen laittamalla purjeveneen puomiin tuulessa liehuvia kiiltäviä nauhoja. Kun koirien ulosteongelmat ovat ihmisen aiheuttamia, ovat keinotkin hiukan monimutkaisempia.

        Noista sinun Gestapojutuistasi tuli mieleen hyvä ajatus. Pistetään koiranomistajien pihan eteen merkki, ei välttämättä se sama tähti. Koiran ulkoilu on sitten suoritettava juuri noilla merkityillä pihoilla. Näin kasat kertyvät juuri koiranpaskan rakastajien pihoihin ja kaikki ovat onnellisia. Koiranomistajat saavat kaiken mahdollisen rakastamansa ulosteen ja vihaajien tauti paranee läjien puutteeseen.

        Joo merkit vaa käyttöön. Saksasta taas vai? Käviskö esim käsivarsinauha jossa keltainen tähti.
        Muistelisin että sellaiset oli jossain muuaallakin käytössä.
        Vakavasti puhuen koska huomasit ensimmäisen kerran että paska vaikuttaa sinuun noin. Mitä itse ajattelet siitä. Mitä vanhempasi siitä sanovat. Oletko puhunut siitä lääkärin kanssa. Kysymyksiä tulee vaikka kuinka.
        Asetat taas tuttuun tapaan vastakkain hyvän ja pahan. Ulosteet lapset. Viimeeksi oli sokea ja ulosteet. Samaa kikkaa käyttää roskalehdistö. Keksi jo jotain uutta. Käydäänkö taas sama keskustelu kun pari viikkoa sitten. Sulla oli se palautuspullo-periaate koiranpaskoihin. Koiravero
        15 000 mk ja palautusta saisi kun toisi viranomaisille esim koiran painon paskaa. Loistavaa Simo. Saksassa tietysti niin.
        Onko muuten tullut mieleen että koiran ahteriinkin voisi laittaa sen elektronisen valvonnan. Aina kun olis köntti tulollaan niin alkais kuulua aivan valtava hälyääni. Saat ajatuksen aivan vapaaseen käyttöön ei maksa mitään.
        Autovertaus oli taas loistava. Saisko muuten samanlaisen katalysaattorin koiran pakoputkeen kuin autoon.
        Mielestäni kyllä ihminen on sairas jos se vihaa koiranpaskaa aivan elektronisesti. Jutuistasi päätellen sinulla ei ole lapsia ja jos olisi sinä tuskin niitä vaatteita pesisit. Kenen vaatteita siis olet pessyt. Itse en ole koskaan astunut paskaan tai sotannut vaatteita paskaán. Olisko taas vähän liiottelua.
        Pistä taas jotakin kivaa uutta vihaa että olis mukava päivä.
        Niin miksi muuten olet tällä palstalla jos vihaat kaikkia eläimiä patologisesti? Eikö se ole ristiriitaista?


      • Simo
        Koiras kirjoitti:

        Joo merkit vaa käyttöön. Saksasta taas vai? Käviskö esim käsivarsinauha jossa keltainen tähti.
        Muistelisin että sellaiset oli jossain muuaallakin käytössä.
        Vakavasti puhuen koska huomasit ensimmäisen kerran että paska vaikuttaa sinuun noin. Mitä itse ajattelet siitä. Mitä vanhempasi siitä sanovat. Oletko puhunut siitä lääkärin kanssa. Kysymyksiä tulee vaikka kuinka.
        Asetat taas tuttuun tapaan vastakkain hyvän ja pahan. Ulosteet lapset. Viimeeksi oli sokea ja ulosteet. Samaa kikkaa käyttää roskalehdistö. Keksi jo jotain uutta. Käydäänkö taas sama keskustelu kun pari viikkoa sitten. Sulla oli se palautuspullo-periaate koiranpaskoihin. Koiravero
        15 000 mk ja palautusta saisi kun toisi viranomaisille esim koiran painon paskaa. Loistavaa Simo. Saksassa tietysti niin.
        Onko muuten tullut mieleen että koiran ahteriinkin voisi laittaa sen elektronisen valvonnan. Aina kun olis köntti tulollaan niin alkais kuulua aivan valtava hälyääni. Saat ajatuksen aivan vapaaseen käyttöön ei maksa mitään.
        Autovertaus oli taas loistava. Saisko muuten samanlaisen katalysaattorin koiran pakoputkeen kuin autoon.
        Mielestäni kyllä ihminen on sairas jos se vihaa koiranpaskaa aivan elektronisesti. Jutuistasi päätellen sinulla ei ole lapsia ja jos olisi sinä tuskin niitä vaatteita pesisit. Kenen vaatteita siis olet pessyt. Itse en ole koskaan astunut paskaan tai sotannut vaatteita paskaán. Olisko taas vähän liiottelua.
        Pistä taas jotakin kivaa uutta vihaa että olis mukava päivä.
        Niin miksi muuten olet tällä palstalla jos vihaat kaikkia eläimiä patologisesti? Eikö se ole ristiriitaista?

        Nyt repostelet aivan perättömiä. Olen kyllä pyykkini pessyt. Olen heittänyt pois muuten aivan hyvän lasten talvihaalarin, kun uloste ei vaaleasta kankaasta pesussa lähtenyt. Itse en muista kunnolla sotkeutuneeni kuin koulun portilla kauan sitten. Silloin tuli kotiin lähtö kun uloste tarttui housunlahkeisiin. Pieni tauko koulutyöhön oli aivan tervetullut.

        Helsinkiläisiähän moititaan jotenkin kylmiksi, kun emme katso vastaantulijoita silmiin. Sehän johtuu vain siitä, että pitää koko ajan katsoa mihin astuu. Myös omalla pihallani olen jo tottunut ensin korjaamaan läjät pois, ennenkuin ryhdyn kadun puolella mihinkään ulkotöihin. Tämän siivouksen olen ajatellut siirtää koiranomistajien kustannuksella tapahtuvaksi. Tämä on aivan loogista ja täysin laillista. Jos elektroninen valvonta estää sotkut jo ennakkoon, pitäisi kaikkien olla aivan tyytyväisiä. Mistä oiken valitat?

        Tekeekö se minusta jotenkin eläintenvihaajan, jos vaadin koiranomistajaa noudattamaan lakia? Eikö olisi parempi puhua rikollistenvihaajista? Vihakin on tässä liiottelua. Turha sinun on toisia syytellä vihaajiksi. Tekstisi on senverran levotonta.

        Se Frakfurtin koiravero tietyille roduille oli lähes 5.000 DM, eikä siitä saa mitään palautusta. Sensijaan sotkemisesta saa sakon. Tuo pullopanttihan toimii lasin osalta aika hyvin. Voisihan sitä kokeilla koirankasoihinkin. Samalla voitaisiin toteutta se monien koiranomistajien vaatima kompostointikin.

        Yleensä koiranomistajat asettavat vierekkäin pahan ja oikein pahan. Silloin se paha tuntuu pienemmältä. Joko otat esiin ydinvoimalaonnettomuudet? Niiden rinnallahan ulosteilla sotkettu asuinympäristömme tuntuu aivan kelvolliselta.

        Olen paitsi huumorimiehiä myös eläinten ystävä. Itse asiassa en edes vihaa noita ajattelemattomia koiranomistajiakaan. Vapaaehtoistoiminnassa olen usein työskennellyt koirien parissa. Mutta siellähän tapaa vain hyvikoulutettuja koiria ja erittäin asiallisia omistajia.


      • Koiras
        Simo kirjoitti:

        Nyt repostelet aivan perättömiä. Olen kyllä pyykkini pessyt. Olen heittänyt pois muuten aivan hyvän lasten talvihaalarin, kun uloste ei vaaleasta kankaasta pesussa lähtenyt. Itse en muista kunnolla sotkeutuneeni kuin koulun portilla kauan sitten. Silloin tuli kotiin lähtö kun uloste tarttui housunlahkeisiin. Pieni tauko koulutyöhön oli aivan tervetullut.

        Helsinkiläisiähän moititaan jotenkin kylmiksi, kun emme katso vastaantulijoita silmiin. Sehän johtuu vain siitä, että pitää koko ajan katsoa mihin astuu. Myös omalla pihallani olen jo tottunut ensin korjaamaan läjät pois, ennenkuin ryhdyn kadun puolella mihinkään ulkotöihin. Tämän siivouksen olen ajatellut siirtää koiranomistajien kustannuksella tapahtuvaksi. Tämä on aivan loogista ja täysin laillista. Jos elektroninen valvonta estää sotkut jo ennakkoon, pitäisi kaikkien olla aivan tyytyväisiä. Mistä oiken valitat?

        Tekeekö se minusta jotenkin eläintenvihaajan, jos vaadin koiranomistajaa noudattamaan lakia? Eikö olisi parempi puhua rikollistenvihaajista? Vihakin on tässä liiottelua. Turha sinun on toisia syytellä vihaajiksi. Tekstisi on senverran levotonta.

        Se Frakfurtin koiravero tietyille roduille oli lähes 5.000 DM, eikä siitä saa mitään palautusta. Sensijaan sotkemisesta saa sakon. Tuo pullopanttihan toimii lasin osalta aika hyvin. Voisihan sitä kokeilla koirankasoihinkin. Samalla voitaisiin toteutta se monien koiranomistajien vaatima kompostointikin.

        Yleensä koiranomistajat asettavat vierekkäin pahan ja oikein pahan. Silloin se paha tuntuu pienemmältä. Joko otat esiin ydinvoimalaonnettomuudet? Niiden rinnallahan ulosteilla sotkettu asuinympäristömme tuntuu aivan kelvolliselta.

        Olen paitsi huumorimiehiä myös eläinten ystävä. Itse asiassa en edes vihaa noita ajattelemattomia koiranomistajiakaan. Vapaaehtoistoiminnassa olen usein työskennellyt koirien parissa. Mutta siellähän tapaa vain hyvikoulutettuja koiria ja erittäin asiallisia omistajia.

        Saksa on toisenlainen yhtkunta kuin Suomi. Koko maa on oikeastaan yhtä suurta kaupunkia. Tällaisia vapaita metsiä kuin meillä jokamieh oikeuksin ei ole juurikaan kaikkien käytettävissä. Suomessa asukasluku/km lienee jotakin 16 hlön luokkaa ja Frankfurtin alueella varmaan 200 - 300 tai yli. Ei ole tarkkoja lukuja jäänyt mieleen. Joten puhutaan aivan eri asiaoista. F ei ole samoja ulk mahd kuin Suomessa.
        Ei pidä hakea esimerkkejä sieltä kun ongelmat on erilaisia ja suomalaisia.
        Kustannuksista.
        Kuten jo aiemmissa kirjoituksissa tuli ilmi emme voi verorahoista itse päättää. Mielelläni kyllä jättäisin maksamatta esim tupakasta yht kunnalle aih kulut koska en tupakoi miksi maksaisin haitoista. Sama juttu koskee muita itseaiheutettuja sairauksia tai haittoja liikalihavuutta, viinaa, rikoksia, poliitikkojen virheitä, kasvatusvirheitä....Yksi teho-osaston hoitopäivä on varmaan vähintään n. 1000 mk luokkaa eli vuodessa 360 000 mk.
        Minun mielestä tämän paskan jauhamisen voisi jo jättää tähän. Jois sulla on muuta asiaa koirista niin anti tulla mutta paska asia on jo puitu.
        Sun mielipiiteet on kuultu ja ne siitä miksikään muutu. Sulla on paskafobia ja sillä hyvä.
        Asiallista kekustelua sun kanssa yritin silloin viikko pari sitte mutta siitä ei tullu mitään joten eikö anneta olla jo.


      • Simo
        Koiras kirjoitti:

        Saksa on toisenlainen yhtkunta kuin Suomi. Koko maa on oikeastaan yhtä suurta kaupunkia. Tällaisia vapaita metsiä kuin meillä jokamieh oikeuksin ei ole juurikaan kaikkien käytettävissä. Suomessa asukasluku/km lienee jotakin 16 hlön luokkaa ja Frankfurtin alueella varmaan 200 - 300 tai yli. Ei ole tarkkoja lukuja jäänyt mieleen. Joten puhutaan aivan eri asiaoista. F ei ole samoja ulk mahd kuin Suomessa.
        Ei pidä hakea esimerkkejä sieltä kun ongelmat on erilaisia ja suomalaisia.
        Kustannuksista.
        Kuten jo aiemmissa kirjoituksissa tuli ilmi emme voi verorahoista itse päättää. Mielelläni kyllä jättäisin maksamatta esim tupakasta yht kunnalle aih kulut koska en tupakoi miksi maksaisin haitoista. Sama juttu koskee muita itseaiheutettuja sairauksia tai haittoja liikalihavuutta, viinaa, rikoksia, poliitikkojen virheitä, kasvatusvirheitä....Yksi teho-osaston hoitopäivä on varmaan vähintään n. 1000 mk luokkaa eli vuodessa 360 000 mk.
        Minun mielestä tämän paskan jauhamisen voisi jo jättää tähän. Jois sulla on muuta asiaa koirista niin anti tulla mutta paska asia on jo puitu.
        Sun mielipiiteet on kuultu ja ne siitä miksikään muutu. Sulla on paskafobia ja sillä hyvä.
        Asiallista kekustelua sun kanssa yritin silloin viikko pari sitte mutta siitä ei tullu mitään joten eikö anneta olla jo.

        Oikeassa olet asukastiheyden ja kaupunkirakenteen eroista. Siltikään en hyväksy tontilleni tulevaa ulostekuormitusta. Läheiset metsät voi minun puolestani lannoittaa miten tehokkaasti tahansa. Liikun mieluummin palloiluhalleissa ja maaseudun rauhassa.

        Kenelle sinun mielestäsi kuuluu koirankasojen siivoaminen edes sieltä, mihin niitä ei missään tapauksessa voi jättää? Mitä tekemistä sairaalahoidolla on tämän kanssa? Vai ehdotatko terveysmenojen siirtämistä kokonaan koiranomistajille?

        Omissa teksteissäsi ei ole ollut varsinaista asiaa ollenkaan. Syyttelet vain täysin aiheetta. Jotenkin voin päätellä sinun vastustavan valvontaa. Syitä et ilmoita. Vastuunottamisen sijasta vetoat Gestapoon. Jos haluat keskustella asiasta, kerro miksen saisi karkottaa koiria tontiltani? Mikseivät koiranomistajat merkitsisi pihojaan toinen toistensa yhteiseen käyttöön? Mikseivät he voisi merkitä omia roska-astioitaan kakkipussiroskiksiksi? Näin ei tarvitsisi kantaa pussia aina omaan roskikseen.

        Yhdessä voimme sitten vaikka vastata alkuperäiselle kysyjälle. Hänhän kysyi "mitä voi tehdä paskoville koirille"? Me vastaamme: "Ei mitään". Minä jatkan: "Niiden koirien omistajat pitää saattaa vastuuseen". Ehkäpä sinä jatkat eri tavalla. Jos kirjoitat konekivääreistä ja hermokaasuista, linnuista ja sairaalahoidon kustannuksista, emme ymmärrä. Keskitytään nyt vain asiaan.

        Kun työkiireet sallivat, hankin minäkin koiran. Tällaiset asiat pitää saada selviksi ensin. En halua leimautua sinun kaltaiseksesi koiranomistajaksi.

        Kirjoitat Gestaposta ja linnuista koirapalstalla, ja sitten leimaat ketjun turhaksi jauhamiseksi?


      • koiras
        Koiras kirjoitti:

        Saksa on toisenlainen yhtkunta kuin Suomi. Koko maa on oikeastaan yhtä suurta kaupunkia. Tällaisia vapaita metsiä kuin meillä jokamieh oikeuksin ei ole juurikaan kaikkien käytettävissä. Suomessa asukasluku/km lienee jotakin 16 hlön luokkaa ja Frankfurtin alueella varmaan 200 - 300 tai yli. Ei ole tarkkoja lukuja jäänyt mieleen. Joten puhutaan aivan eri asiaoista. F ei ole samoja ulk mahd kuin Suomessa.
        Ei pidä hakea esimerkkejä sieltä kun ongelmat on erilaisia ja suomalaisia.
        Kustannuksista.
        Kuten jo aiemmissa kirjoituksissa tuli ilmi emme voi verorahoista itse päättää. Mielelläni kyllä jättäisin maksamatta esim tupakasta yht kunnalle aih kulut koska en tupakoi miksi maksaisin haitoista. Sama juttu koskee muita itseaiheutettuja sairauksia tai haittoja liikalihavuutta, viinaa, rikoksia, poliitikkojen virheitä, kasvatusvirheitä....Yksi teho-osaston hoitopäivä on varmaan vähintään n. 1000 mk luokkaa eli vuodessa 360 000 mk.
        Minun mielestä tämän paskan jauhamisen voisi jo jättää tähän. Jois sulla on muuta asiaa koirista niin anti tulla mutta paska asia on jo puitu.
        Sun mielipiiteet on kuultu ja ne siitä miksikään muutu. Sulla on paskafobia ja sillä hyvä.
        Asiallista kekustelua sun kanssa yritin silloin viikko pari sitte mutta siitä ei tullu mitään joten eikö anneta olla jo.

        Mielestäni asenteesi koko kp juttuun ei ole enää aivan tervettä. Ymmärrän kyllä normaalin ärtymyksen ja keskustelun aiheesta mutta tämä on jotain muuta. Samat asiat kävimme 22 - 26 pnä maaliskuuta otsikon "miksi koianpaska haittaa" -kirj. nim Esko. ja siellä esim alaotsikon roskat alla kyllä aivan asiallisesti vastasin näihin kysymyksiin. Joten jos ne kiinnostaa niin hae ne sieltä. Aivan samat jutut silloin.
        Eri asia on sitten haluatko vain ärsyttää. Mutta jos vakavissaan haet ratkaisua hälyyttimistä ja muista vimpaimistä mokomaan asiaan niin hae apua.
        Ei noi jutut kyllä oikein terveiltä kuulosta.


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Oikeassa olet asukastiheyden ja kaupunkirakenteen eroista. Siltikään en hyväksy tontilleni tulevaa ulostekuormitusta. Läheiset metsät voi minun puolestani lannoittaa miten tehokkaasti tahansa. Liikun mieluummin palloiluhalleissa ja maaseudun rauhassa.

        Kenelle sinun mielestäsi kuuluu koirankasojen siivoaminen edes sieltä, mihin niitä ei missään tapauksessa voi jättää? Mitä tekemistä sairaalahoidolla on tämän kanssa? Vai ehdotatko terveysmenojen siirtämistä kokonaan koiranomistajille?

        Omissa teksteissäsi ei ole ollut varsinaista asiaa ollenkaan. Syyttelet vain täysin aiheetta. Jotenkin voin päätellä sinun vastustavan valvontaa. Syitä et ilmoita. Vastuunottamisen sijasta vetoat Gestapoon. Jos haluat keskustella asiasta, kerro miksen saisi karkottaa koiria tontiltani? Mikseivät koiranomistajat merkitsisi pihojaan toinen toistensa yhteiseen käyttöön? Mikseivät he voisi merkitä omia roska-astioitaan kakkipussiroskiksiksi? Näin ei tarvitsisi kantaa pussia aina omaan roskikseen.

        Yhdessä voimme sitten vaikka vastata alkuperäiselle kysyjälle. Hänhän kysyi "mitä voi tehdä paskoville koirille"? Me vastaamme: "Ei mitään". Minä jatkan: "Niiden koirien omistajat pitää saattaa vastuuseen". Ehkäpä sinä jatkat eri tavalla. Jos kirjoitat konekivääreistä ja hermokaasuista, linnuista ja sairaalahoidon kustannuksista, emme ymmärrä. Keskitytään nyt vain asiaan.

        Kun työkiireet sallivat, hankin minäkin koiran. Tällaiset asiat pitää saada selviksi ensin. En halua leimautua sinun kaltaiseksesi koiranomistajaksi.

        Kirjoitat Gestaposta ja linnuista koirapalstalla, ja sitten leimaat ketjun turhaksi jauhamiseksi?

        Kukaan ei ole kieltänyt eikä voi kieltää omasta pihasta koiran pois
        ajamista. Mutta ei se koira ole siellä yksin jos on soita poliisi niin se hakee sen pois.
        Nyt riittää mulle


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Mielestäni asenteesi koko kp juttuun ei ole enää aivan tervettä. Ymmärrän kyllä normaalin ärtymyksen ja keskustelun aiheesta mutta tämä on jotain muuta. Samat asiat kävimme 22 - 26 pnä maaliskuuta otsikon "miksi koianpaska haittaa" -kirj. nim Esko. ja siellä esim alaotsikon roskat alla kyllä aivan asiallisesti vastasin näihin kysymyksiin. Joten jos ne kiinnostaa niin hae ne sieltä. Aivan samat jutut silloin.
        Eri asia on sitten haluatko vain ärsyttää. Mutta jos vakavissaan haet ratkaisua hälyyttimistä ja muista vimpaimistä mokomaan asiaan niin hae apua.
        Ei noi jutut kyllä oikein terveiltä kuulosta.

        Kerro ihmeessä mikä on oikea asenne koiran ulosteisiin? Siis se ainoa oikea. Julkaise se nyt tässä. Muuten emme saa viiden miljoonan suomalaisen hoitoa alkuun.


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Kukaan ei ole kieltänyt eikä voi kieltää omasta pihasta koiran pois
        ajamista. Mutta ei se koira ole siellä yksin jos on soita poliisi niin se hakee sen pois.
        Nyt riittää mulle

        Annat siis luvan häätää koirat pois pihastani? Kiitos siitä. (Miksi sitten rupesit keuhkoamaan Gestaposta ja konekivääreistä?)

        Anoisin vielä kohteliaimmin valitusoikeutta niiden reittien kasoista, joita minun on pakko kulkea töihin ja kauppaan.

        Myös joku ihmisille tarkoitettu puisto olisi mukava olla, vai onko se liikaa pyydetty? Niitä vain on paljon vähemmän kuin koirapuistoja...

        No lopetetaan vaan. Asiahan sinulta loppui jo alkuunsa...


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Kerro ihmeessä mikä on oikea asenne koiran ulosteisiin? Siis se ainoa oikea. Julkaise se nyt tässä. Muuten emme saa viiden miljoonan suomalaisen hoitoa alkuun.

        Elä vaan ihan normaalia elämää. Ajattele vaikka kauniita naisia. Puistoon voi mennä ihan turvallisesti. Kaduilla voi kävellä niin kuin ennenkin. Maailma on ihan kiva paikka asua kaikkine kissoineen ja koirineen ja ihmisineen.
        Oo vaa ihan oma itsesi.


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Annat siis luvan häätää koirat pois pihastani? Kiitos siitä. (Miksi sitten rupesit keuhkoamaan Gestaposta ja konekivääreistä?)

        Anoisin vielä kohteliaimmin valitusoikeutta niiden reittien kasoista, joita minun on pakko kulkea töihin ja kauppaan.

        Myös joku ihmisille tarkoitettu puisto olisi mukava olla, vai onko se liikaa pyydetty? Niitä vain on paljon vähemmän kuin koirapuistoja...

        No lopetetaan vaan. Asiahan sinulta loppui jo alkuunsa...

        Kuten sanottu jos kasat häiritsee hae mielenterveys palveluja kuntasi terv keskuksesta.
        Mitä puistoihin tulee niin sinun täytyy varmaan odottaa ainakin parisataa vuotta että löytäisit steriilin ympäristön itsellesi. Siinä ajassa ihminen varmaan on tuhonnut loputkin eliöistä maapallolla. Nythän vauhti on liian hidas jotta me saisimme nauttia siitä steriiliydestä itse mutta jos lapsemme? Odotellessa voit käydä siellä
        Saksassa ja voit vaikka pläjäyttää kaffet Reinin vedestä ja ottaa vaikka pohjasta lusikalla näytteen. Älä kuitenkaan maista sitä jos et halua kuolla. Itämerestäkin löydät niitä elottomia alueita jos haluat tutustua steriiliyteen. Sellaisella elottomalla alueella ei tarvi kärsiä paskoita kun ei ole mitään elollista paskaamassa.
        Vaikea sanoa olitko tosissasi tuon ihmispuiston kanssa. Jos et ole oivaltanut että ihminen on osa luontoa ja ekosysteemiä niin eiku lukemaan. Ihminen on täysin riippuvainen luonnosta ja mitä siellä kasvaa; sekä kasveista ja eläimistä. Jos jollain keinolla saisit ihannemaasi ; koirattoman puiston niin millä estäisit esim lintujen ja oravien pääsyn sinne. Urbaani kanit? Hiiret ja myyrät. Joka lapiollinen puiston maata sisältää pieneliöitä niin paljon että joka asukkaalle maailmassa riittää omansa.Ja sinä olet juuri noita pieneliöitä varten; joskus ne syö sinut ja minut ja palaat siihen luonnon kiertokulkuun jostä olet itsekin peräisin. Maasta olet....
        Joten niin kauan kun näet paskalajiä ovat asiat hyvin; ekosysteemi viellä toimii vaikka yskien.
        Kaikki elollinen paskantaa vain ihmisen kerää paskoja jotkut inhoten jotkut käyttävät hyväksi.Ollaan kaikki samassa veneessä paskoineen kaikkineen koko eliökunta ja vain ihminen ei osaa olla tuhoamatta sitä luontoa. Vain ihminen tuottaa
        hajoamattomia aineita luontoon. Ravintoketjussa ne aineet sitten rikastuvat aina 10 -kertaisesti
        siirryttäessä portaalta toiselle. Esim Itämeren hylkeet saavat niinpaljon myrkkyjä että niillä on suurimmalla osalla kaikkia mahdollisia kasvaimia ja epämuodostumia ja lisääntyminen on vaikeaa ja elävien terveiden poikasten tuotanto on kohta mahdotonta. Ihminen siis ainoana paskantaa pesäänsä, ei koirat.
        Joten sellaisa puistoa joka olisi vain ihmisille ei vielä ole. Minun nähdäkseni sinulla ei ole vielä muuta mahdollisuutta kuin hyväksyä tosiasia että muillakin eliöillä on oikeus maanpäällä kuin itselläsi. Pikkuhiljaa ne muut eliöt kyllä häviää.
        Toistaikseksi kuitenkin mitä enemmän paskantavia lajeja löydät puistosta sen paremmin asiat on.
        Minun mielestä koirapuisto on kyllä aika sairas ajatus paitsi siis aivan ydinkeskustassa.
        Koirien täytyy mahtua tänne aivan siinä missä ihmistenkin. Järkeä ei ole kukaan kieltänyt käyttämästä joten käytä sitä.


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Kuten sanottu jos kasat häiritsee hae mielenterveys palveluja kuntasi terv keskuksesta.
        Mitä puistoihin tulee niin sinun täytyy varmaan odottaa ainakin parisataa vuotta että löytäisit steriilin ympäristön itsellesi. Siinä ajassa ihminen varmaan on tuhonnut loputkin eliöistä maapallolla. Nythän vauhti on liian hidas jotta me saisimme nauttia siitä steriiliydestä itse mutta jos lapsemme? Odotellessa voit käydä siellä
        Saksassa ja voit vaikka pläjäyttää kaffet Reinin vedestä ja ottaa vaikka pohjasta lusikalla näytteen. Älä kuitenkaan maista sitä jos et halua kuolla. Itämerestäkin löydät niitä elottomia alueita jos haluat tutustua steriiliyteen. Sellaisella elottomalla alueella ei tarvi kärsiä paskoita kun ei ole mitään elollista paskaamassa.
        Vaikea sanoa olitko tosissasi tuon ihmispuiston kanssa. Jos et ole oivaltanut että ihminen on osa luontoa ja ekosysteemiä niin eiku lukemaan. Ihminen on täysin riippuvainen luonnosta ja mitä siellä kasvaa; sekä kasveista ja eläimistä. Jos jollain keinolla saisit ihannemaasi ; koirattoman puiston niin millä estäisit esim lintujen ja oravien pääsyn sinne. Urbaani kanit? Hiiret ja myyrät. Joka lapiollinen puiston maata sisältää pieneliöitä niin paljon että joka asukkaalle maailmassa riittää omansa.Ja sinä olet juuri noita pieneliöitä varten; joskus ne syö sinut ja minut ja palaat siihen luonnon kiertokulkuun jostä olet itsekin peräisin. Maasta olet....
        Joten niin kauan kun näet paskalajiä ovat asiat hyvin; ekosysteemi viellä toimii vaikka yskien.
        Kaikki elollinen paskantaa vain ihmisen kerää paskoja jotkut inhoten jotkut käyttävät hyväksi.Ollaan kaikki samassa veneessä paskoineen kaikkineen koko eliökunta ja vain ihminen ei osaa olla tuhoamatta sitä luontoa. Vain ihminen tuottaa
        hajoamattomia aineita luontoon. Ravintoketjussa ne aineet sitten rikastuvat aina 10 -kertaisesti
        siirryttäessä portaalta toiselle. Esim Itämeren hylkeet saavat niinpaljon myrkkyjä että niillä on suurimmalla osalla kaikkia mahdollisia kasvaimia ja epämuodostumia ja lisääntyminen on vaikeaa ja elävien terveiden poikasten tuotanto on kohta mahdotonta. Ihminen siis ainoana paskantaa pesäänsä, ei koirat.
        Joten sellaisa puistoa joka olisi vain ihmisille ei vielä ole. Minun nähdäkseni sinulla ei ole vielä muuta mahdollisuutta kuin hyväksyä tosiasia että muillakin eliöillä on oikeus maanpäällä kuin itselläsi. Pikkuhiljaa ne muut eliöt kyllä häviää.
        Toistaikseksi kuitenkin mitä enemmän paskantavia lajeja löydät puistosta sen paremmin asiat on.
        Minun mielestä koirapuisto on kyllä aika sairas ajatus paitsi siis aivan ydinkeskustassa.
        Koirien täytyy mahtua tänne aivan siinä missä ihmistenkin. Järkeä ei ole kukaan kieltänyt käyttämästä joten käytä sitä.

        Jospa tulostan tämän keskustelun viitteeksi mukaan ja menen terveyskeskukseen. Tuskin pääsisin edes jonoon.

        Mutta noilla sinun vuodatuksillasi saattaisi tulla kiirellinen lähete. Tekstit vilisevät Syklon-B:tä, asuinympäristön konekivääreitä, kiinalaisia jokisikoja, kahvinkeittoa Reinin vedestä ja kaiken maailman eläinten ulosteita aivan loputtomiin. Jopa itsetuhoisia ajatuksia luonnon kiertokulusta. Sivukaupalla suoranaista, sanoisinko jopa, paskan jauhantaa.

        Minun ja lainsäätäjän tavoitehan oli nimenomaan välttää lemmikkieläinten ulosteiden joutuminen kaupunkilaisten toimintaympäristöön. Villien eläinten jälkiä katson mielelläni omalla pihallanikin. Sehän vasta todella kertoo, ettei luonto ole vielä aivan kuollut. Vai pidätkö sinä kivikylässä lojuvia ulostekasoja jotenkin luonnonilmiönä?

        Kun suojaan aremmat hedelmäpuut jäniksiltä, muistuttaako se jotenkin Gestapoa?

        Terve koira ei tosiaankaan paskanna pesäänsä. Ei edes omistajansa pesään. Omistaja vie sen jonkun toisen ihmisen pesään ulostamaan. Jos toinen ihminen vastustaa tätä, sinä alat vaahdota Gestaposta.... Tervettä järkeä!


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Elä vaan ihan normaalia elämää. Ajattele vaikka kauniita naisia. Puistoon voi mennä ihan turvallisesti. Kaduilla voi kävellä niin kuin ennenkin. Maailma on ihan kiva paikka asua kaikkine kissoineen ja koirineen ja ihmisineen.
        Oo vaa ihan oma itsesi.

        Kuullostaa hippielämältä. Muuten aivan samantuntuista kuin minunkin, mutta minä joudun ajoittain ratkomaan myös ongelmia. Ratkon niitä yksi kerrallaan. Jos niputan Euroopan jokien saastumisen ja oman lähiympäristöni sotkut, en pääse eteenpäin. Älä sinäkään niputa niitä, voi tulla ylivoimainen tehtävä.

        Ratkaisun onnistuttua, nautin tuloksista. Harrasteauton ruostumisen pysäyttämistä täytyy hetki ihailla.

        Jonakin päivänä katson pihaani ja totean: ei ainuttakaan koirankasaa. Silloin varmaan havaitsen jotakin muuta, vaikkapa lasinsirun tai paperiroskan. Jos koen ne jotenkin vähemmän toivottaviksi, mietin keinon niistä pääsemiseksi.

        Viimeistään nyt sinunkin pitäisi oivaltaa, etten ole kiinnostunut koiranpaskasta. Minua kiinnostaa tilanne, ettei sitä ei ole minun ympäristössäni!


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Jospa tulostan tämän keskustelun viitteeksi mukaan ja menen terveyskeskukseen. Tuskin pääsisin edes jonoon.

        Mutta noilla sinun vuodatuksillasi saattaisi tulla kiirellinen lähete. Tekstit vilisevät Syklon-B:tä, asuinympäristön konekivääreitä, kiinalaisia jokisikoja, kahvinkeittoa Reinin vedestä ja kaiken maailman eläinten ulosteita aivan loputtomiin. Jopa itsetuhoisia ajatuksia luonnon kiertokulusta. Sivukaupalla suoranaista, sanoisinko jopa, paskan jauhantaa.

        Minun ja lainsäätäjän tavoitehan oli nimenomaan välttää lemmikkieläinten ulosteiden joutuminen kaupunkilaisten toimintaympäristöön. Villien eläinten jälkiä katson mielelläni omalla pihallanikin. Sehän vasta todella kertoo, ettei luonto ole vielä aivan kuollut. Vai pidätkö sinä kivikylässä lojuvia ulostekasoja jotenkin luonnonilmiönä?

        Kun suojaan aremmat hedelmäpuut jäniksiltä, muistuttaako se jotenkin Gestapoa?

        Terve koira ei tosiaankaan paskanna pesäänsä. Ei edes omistajansa pesään. Omistaja vie sen jonkun toisen ihmisen pesään ulostamaan. Jos toinen ihminen vastustaa tätä, sinä alat vaahdota Gestaposta.... Tervettä järkeä!

        Sinä valitit paskakasoista en minä. Voin liikkua töihin aivan huoletta, minua ei paskat haittaa en niitä edes huomaa.
        Ihmisen saasteista kirjoitin koska halusin asiat oikeaan mittasuhteisiin ja keskusteluun ekologisen näkökulman. Sitä paitsi kp muuttuu ongelmaksi vasta kun se laitetaan siihen muovipusssiin. Miten se maatuu ja minne paskat viedään? Se pussi on ongelmajätettä. Kymmenessä vuodessa niitä pusseja on jo miljoonia luonnossa eikä ne maadu. Energiaa kuluu pussin tekoon ja paskojen turhaan siirtelyyn paikasta toiseen. Raakaaineita kuluu turhaan jne.
        Minua ei paska kiinnosta. Mutta koirat ei tälle palstalle osaa kirjoittaa joten joku täytyy niiden puolesta puhua. Onneksi ei kukaan ole alottanut uusia kp juttuja. Epäilyttää että joku vaan haluaa ihan piruuttaan alottaa kp jutut, koska ei ne voi tervettä ihmistä niin haitata.
        Jos sinun töihin menoa haittaa koiran paskat niin kyllä se silloin on jo aika sairasta.
        Kuka sitten jauhaa paskaa. Minusta jos joku vakavissaan ehdottaa että koiran vero olisi 15 000 mk/v ja palautusta saisi toimittamalla koiran painon verran p jonnekin viranomaisille niin kyllä ehdotan pikaista käyntiä psykiatrilla.
        Mieti nyt vähän mitä puhut. Miten se p kerättäisiin minne se kuskattaisiin mitä pussille tehtäisiin kuka valvoisi ja miten keruuta kuka ottaisi vastaan mistä tietäisi että se on kp:tä...................
        Korapuistot on vähän samanlainen juttu. Tälle ajalle tyypillisiä asioiden lokeroimis pyrkimyksiä. Se on sukua ajatukselle että koska meillä on vanhuksia täytyy olla vanhainkoti, koska on mielisairaita täytyy olla mielisairaala ja niin edelleen. Kaikki asiat lokeroidaan ja eristetään norm ympäristöstä. Jos todella olisin mielisairas niin viimeinen paikka minne haluaisin olisi kyllä mielisairaala jos meinaisin tervehtyä. Sama koskee vanhuksia. Sama juttu koirilla. Jos koira eristetään norm ympäristöstä ettei se kohtaa ihmisiä ja lajitovereita niin siitä ei kasva normaalia. Kaikkia tulevia tilanteita pitää harjoitella muuten ne ei onnistu. Puistossa tietysti näkee muita mutta se ei ole norm ympäristö.
        Onneksi sinulla ei ole mitään tekemistä lainsäätäjän kanssa kun kirjoitit tavoitteistasi.
        Politiikkaan kyllä sopisit; onhan tunnettu tosiasia että paska nousee pinnalle.
        Hyvä ajatus tuo että otat printin ja menet tk:een.
        Tee se!


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Kuullostaa hippielämältä. Muuten aivan samantuntuista kuin minunkin, mutta minä joudun ajoittain ratkomaan myös ongelmia. Ratkon niitä yksi kerrallaan. Jos niputan Euroopan jokien saastumisen ja oman lähiympäristöni sotkut, en pääse eteenpäin. Älä sinäkään niputa niitä, voi tulla ylivoimainen tehtävä.

        Ratkaisun onnistuttua, nautin tuloksista. Harrasteauton ruostumisen pysäyttämistä täytyy hetki ihailla.

        Jonakin päivänä katson pihaani ja totean: ei ainuttakaan koirankasaa. Silloin varmaan havaitsen jotakin muuta, vaikkapa lasinsirun tai paperiroskan. Jos koen ne jotenkin vähemmän toivottaviksi, mietin keinon niistä pääsemiseksi.

        Viimeistään nyt sinunkin pitäisi oivaltaa, etten ole kiinnostunut koiranpaskasta. Minua kiinnostaa tilanne, ettei sitä ei ole minun ympäristössäni!

        En ole hippi mutta kyllä realisti. Ratkon ongelmia mutta otan tosiasiat huomioon päätöksiä tehdessäni. Maailmassa kaikki vaikuttaa kaikkeen.
        Kokonaisuus täytyy ottaa kaikessa huomioon mitä teemme. Mitään itsetuhoista käytöstä minulla ei ole. Tosiasia vaan on että ihmisen tulee häviämään maan päältä oman toimintansa ansiosta. Siitä asiasta ei kai ole epäselvyyttä. Menee liian syvälliseksi pohdiskeluksi tälle palstalle mutta vastasin kun esitit väittämiäsi.
        Koeta laajentaa näkökulmaasi tuosta putkinäköisestä maailmankatsomuksestasi ja hyväksy muutkin osaksi maailmaa kuin ihminen ja istesi. Eläimet ei ole ongelma vaan ihminen.
        Enkä minä pyri mitään maailman ongelmia ratkomaan mutta aina voi yrittää. Miksi muuten kirjoittaisin tätä jos kaikki olisi turhaa?
        Minun mielestä ne eläimet on ihmistä paljon viisaampia ja tulee luonnon kanssa toimeen paljon paremmin mkuin me. Se että otan asioista selvää on eri asia kuin että yrittäisin panna niitä nippuun ja ratkaista esim saaste ongelman. Se kyllä ratkeaa itsestään. Yli 95% maapallolla kaikista koskaan eläneistä eliöistä on jo kuollut ja vauhti kiihtyy kok ajan. Pari lajia päivässä!

        Tuntuu kyllä aika hölmöltä käydä tällaista keskustelua koiranläjistä. Mutta äiti opetti että mihin ryhdyt niin tee se perusteellisesti äläkä anna periksi tai lopeta kesken. Mutta nyt täytyy sanoa että mitta tulee täyteen. Josko jo riittäisi.
        Tätä kirjoitettaessa Suomeen tuli n. 5 milj koiranpaka kasaa jotka häviää luontoon.


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Sinä valitit paskakasoista en minä. Voin liikkua töihin aivan huoletta, minua ei paskat haittaa en niitä edes huomaa.
        Ihmisen saasteista kirjoitin koska halusin asiat oikeaan mittasuhteisiin ja keskusteluun ekologisen näkökulman. Sitä paitsi kp muuttuu ongelmaksi vasta kun se laitetaan siihen muovipusssiin. Miten se maatuu ja minne paskat viedään? Se pussi on ongelmajätettä. Kymmenessä vuodessa niitä pusseja on jo miljoonia luonnossa eikä ne maadu. Energiaa kuluu pussin tekoon ja paskojen turhaan siirtelyyn paikasta toiseen. Raakaaineita kuluu turhaan jne.
        Minua ei paska kiinnosta. Mutta koirat ei tälle palstalle osaa kirjoittaa joten joku täytyy niiden puolesta puhua. Onneksi ei kukaan ole alottanut uusia kp juttuja. Epäilyttää että joku vaan haluaa ihan piruuttaan alottaa kp jutut, koska ei ne voi tervettä ihmistä niin haitata.
        Jos sinun töihin menoa haittaa koiran paskat niin kyllä se silloin on jo aika sairasta.
        Kuka sitten jauhaa paskaa. Minusta jos joku vakavissaan ehdottaa että koiran vero olisi 15 000 mk/v ja palautusta saisi toimittamalla koiran painon verran p jonnekin viranomaisille niin kyllä ehdotan pikaista käyntiä psykiatrilla.
        Mieti nyt vähän mitä puhut. Miten se p kerättäisiin minne se kuskattaisiin mitä pussille tehtäisiin kuka valvoisi ja miten keruuta kuka ottaisi vastaan mistä tietäisi että se on kp:tä...................
        Korapuistot on vähän samanlainen juttu. Tälle ajalle tyypillisiä asioiden lokeroimis pyrkimyksiä. Se on sukua ajatukselle että koska meillä on vanhuksia täytyy olla vanhainkoti, koska on mielisairaita täytyy olla mielisairaala ja niin edelleen. Kaikki asiat lokeroidaan ja eristetään norm ympäristöstä. Jos todella olisin mielisairas niin viimeinen paikka minne haluaisin olisi kyllä mielisairaala jos meinaisin tervehtyä. Sama koskee vanhuksia. Sama juttu koirilla. Jos koira eristetään norm ympäristöstä ettei se kohtaa ihmisiä ja lajitovereita niin siitä ei kasva normaalia. Kaikkia tulevia tilanteita pitää harjoitella muuten ne ei onnistu. Puistossa tietysti näkee muita mutta se ei ole norm ympäristö.
        Onneksi sinulla ei ole mitään tekemistä lainsäätäjän kanssa kun kirjoitit tavoitteistasi.
        Politiikkaan kyllä sopisit; onhan tunnettu tosiasia että paska nousee pinnalle.
        Hyvä ajatus tuo että otat printin ja menet tk:een.
        Tee se!

        Keräilyn järjestäminen on sinun ja muiden koiraihmisten ongelma. Jos muovipussi arveluttaa, tee astia tuohesta. Koiranomistajat aiheuttavat muille haittoja ja vähättelevät niitä. Aika härskiä on väittää tätä minun ongelmakseni. Jo ennen uuden järjestyslain voimaantuloakin kaupunkien järjestyssäännöt ovat aivan selkeät. Noudattakaa niitä! Jos niissä on mielestänne jotakin vikaa, niitä voidaan muuttaa.

        Aina on ollut niitä, jotka sanovat: "Mitä haittaa siitä on, jos ...?" Jonkun mielestä pitää saada ajaa yöllä tyhjällä moottoritiellä kahtasataa ja jonkun mielestä vähän öljyä sisältävät vedet mahtuvat hyvin Suomenlahteen.

        Luonnossa koiria ei Euroopassa ole. Jos kaupunkiin kuulumaton eläin tuodaan sinne, täytyy omistajan huolehtia jätehuollosta joka tapauksessa. Jos joku vaikka ottaisi elefantin lemmikikseen. Yhdellä läjällä voisi voisi sulkea läheisen kiinteistön ajotien. Valittajille kerrottaisiin, että se maatuu. Ja kehoitettaisiin nauttimaan elämästä... ja menemään hoitoon...

        Monien koirat kuulemma ulostavat vain ojan pohjalle. Pakilassa on ehkä pari kolme tuhatta koiraa. Ojaa ei etsimälläkään löydy kilometriä enempää. Jos näiden koiranomistajien jutut pitäisivät paikkansa, täyttyisivät ojat parissa viikossa.

        Samalla tavalla voisivat pilssivesia Suomenlahteen laskevat merenkulkijat kohautella olkapäitään ja väittää öljypäästöjä muiden ongelmiksi. Tässäkin tapauksessa rannikkovaltiot siirtävät ongelmat saastuttajien harteille.

        Eläimellä ei tässä ole sen enempää roolia kuin laivallakaan. Ihminen on se roisto.

        Kyllä 15.00 mk:n suuruinen koiravero hoitaisi tämän ongelman. Eduskunta vain asettaa koiraveron rajat. Useimpien kuntien järjestyssäännöissä on myös mahdollisuus rajoittaa koirien liikkumista. Tämä olisikin hyvä keino siellä, missä haitat ovat ilmeisiä.

        On oikeastaan aivan yhdentekevää, käytetäänkö sotkemiseen lasipulloja, laivoja tai koiria. Totta on se, ettei koiranuloste mikään paha ympäristöriski ole. Kunhan vain kasat korjataan tarkkaan pois sieltä, missä niistä on haittaa.

        Minuakaan ei kyllä kovin paljon häiritse muut kuin omaan pihaani tunkevat koiranulkoiluttajat. Tämän keskustelun aloittaja kyseli keinoja. Suurin osa vastauksista taisi tulla keskenkasvuisilta. Kysyjää harmitti aidan viereen kertyvä saasta. Yleensä aitaa ei saa rakentaa katualueen puolelle aivan rajalle. Koirat siis käyvät yksityisalueella. Silloin voi hyvin käyttää ehdottamiani yliäänialueella toimivia sireeneitä. Jos joku valittaa koiran lähdettyä vauhkona pakoon, voi vedota yksityisalueeseen. Asuinrakennuksen läheisyydessä jopa kotirauhan häiritsemisen tunnusmerkit täyttyvät. Itse vielä hiukan epäilen tuollaisen karkottimen hankkimista. Koirahan saataa pelästyksissää juosta auton alle, ehkä omistajakin on vaarassa.

        Pian on kaupungeissa vain kahdenlaisia koiranihmisiä: niitä, jotka keräävät kasansa ja loput ovat entisiä koiranomistajia.


      • koiras
        Simo kirjoitti:

        Keräilyn järjestäminen on sinun ja muiden koiraihmisten ongelma. Jos muovipussi arveluttaa, tee astia tuohesta. Koiranomistajat aiheuttavat muille haittoja ja vähättelevät niitä. Aika härskiä on väittää tätä minun ongelmakseni. Jo ennen uuden järjestyslain voimaantuloakin kaupunkien järjestyssäännöt ovat aivan selkeät. Noudattakaa niitä! Jos niissä on mielestänne jotakin vikaa, niitä voidaan muuttaa.

        Aina on ollut niitä, jotka sanovat: "Mitä haittaa siitä on, jos ...?" Jonkun mielestä pitää saada ajaa yöllä tyhjällä moottoritiellä kahtasataa ja jonkun mielestä vähän öljyä sisältävät vedet mahtuvat hyvin Suomenlahteen.

        Luonnossa koiria ei Euroopassa ole. Jos kaupunkiin kuulumaton eläin tuodaan sinne, täytyy omistajan huolehtia jätehuollosta joka tapauksessa. Jos joku vaikka ottaisi elefantin lemmikikseen. Yhdellä läjällä voisi voisi sulkea läheisen kiinteistön ajotien. Valittajille kerrottaisiin, että se maatuu. Ja kehoitettaisiin nauttimaan elämästä... ja menemään hoitoon...

        Monien koirat kuulemma ulostavat vain ojan pohjalle. Pakilassa on ehkä pari kolme tuhatta koiraa. Ojaa ei etsimälläkään löydy kilometriä enempää. Jos näiden koiranomistajien jutut pitäisivät paikkansa, täyttyisivät ojat parissa viikossa.

        Samalla tavalla voisivat pilssivesia Suomenlahteen laskevat merenkulkijat kohautella olkapäitään ja väittää öljypäästöjä muiden ongelmiksi. Tässäkin tapauksessa rannikkovaltiot siirtävät ongelmat saastuttajien harteille.

        Eläimellä ei tässä ole sen enempää roolia kuin laivallakaan. Ihminen on se roisto.

        Kyllä 15.00 mk:n suuruinen koiravero hoitaisi tämän ongelman. Eduskunta vain asettaa koiraveron rajat. Useimpien kuntien järjestyssäännöissä on myös mahdollisuus rajoittaa koirien liikkumista. Tämä olisikin hyvä keino siellä, missä haitat ovat ilmeisiä.

        On oikeastaan aivan yhdentekevää, käytetäänkö sotkemiseen lasipulloja, laivoja tai koiria. Totta on se, ettei koiranuloste mikään paha ympäristöriski ole. Kunhan vain kasat korjataan tarkkaan pois sieltä, missä niistä on haittaa.

        Minuakaan ei kyllä kovin paljon häiritse muut kuin omaan pihaani tunkevat koiranulkoiluttajat. Tämän keskustelun aloittaja kyseli keinoja. Suurin osa vastauksista taisi tulla keskenkasvuisilta. Kysyjää harmitti aidan viereen kertyvä saasta. Yleensä aitaa ei saa rakentaa katualueen puolelle aivan rajalle. Koirat siis käyvät yksityisalueella. Silloin voi hyvin käyttää ehdottamiani yliäänialueella toimivia sireeneitä. Jos joku valittaa koiran lähdettyä vauhkona pakoon, voi vedota yksityisalueeseen. Asuinrakennuksen läheisyydessä jopa kotirauhan häiritsemisen tunnusmerkit täyttyvät. Itse vielä hiukan epäilen tuollaisen karkottimen hankkimista. Koirahan saataa pelästyksissää juosta auton alle, ehkä omistajakin on vaarassa.

        Pian on kaupungeissa vain kahdenlaisia koiranihmisiä: niitä, jotka keräävät kasansa ja loput ovat entisiä koiranomistajia.

        Niinpä niin!
        Varmaan asiat voisivat mennä niin kuin haluaisit tavoitteidesi mukaan. Onneksi sinulla ei ole mitään tekemistä lainsäätäjän kanssa.
        Eikö olisikin mukavaa jos kansa jaettaisiin niinkuin näyt haluavan. Eikö olisi hyvä että koiranomistajat pakotettaisiin pitämään niitä keltaisia merkkejä vaatteissa niinkuin 40-l Saksassa. Siitä tietysti seuraisi että perustettaisiin uudelleen koulutusleirejä eläinihmisile. Mm koiraverosta pinnaajat voisivat päästä leirille työpalvaluun. Niinkuin 40-l. Koiranomistajan talot voisi myös merkitä seurannan helpottamiseksi niinkuin 40-l. Siinä vaan on yksi mutta. Eletään demokratiassa ja kansa ei halua sellaista järjestelmää.
        Ei kameravalvontaa eikä yliäänihälyjä. Elämä saa mennä ihan niinkun ennenkin. Jokainen saa toistaiseksi olla sellainen kuin haluaa. Voidaan jopa pitää koiria ja kissoja ja pitää niistä.
        Jospa sinä löydät sen oman yhteiskuntasi jostain muualta. Kokeile vaikka Irakia tai Somaliaa tai Afganistanin vuoristoa. Sieltä voit löytää otollista maaperää ajatuksellesi.
        Omalta osaltani lopetan tämän tarinoinnin tähän.


      • Simo
        koiras kirjoitti:

        Niinpä niin!
        Varmaan asiat voisivat mennä niin kuin haluaisit tavoitteidesi mukaan. Onneksi sinulla ei ole mitään tekemistä lainsäätäjän kanssa.
        Eikö olisikin mukavaa jos kansa jaettaisiin niinkuin näyt haluavan. Eikö olisi hyvä että koiranomistajat pakotettaisiin pitämään niitä keltaisia merkkejä vaatteissa niinkuin 40-l Saksassa. Siitä tietysti seuraisi että perustettaisiin uudelleen koulutusleirejä eläinihmisile. Mm koiraverosta pinnaajat voisivat päästä leirille työpalvaluun. Niinkuin 40-l. Koiranomistajan talot voisi myös merkitä seurannan helpottamiseksi niinkuin 40-l. Siinä vaan on yksi mutta. Eletään demokratiassa ja kansa ei halua sellaista järjestelmää.
        Ei kameravalvontaa eikä yliäänihälyjä. Elämä saa mennä ihan niinkun ennenkin. Jokainen saa toistaiseksi olla sellainen kuin haluaa. Voidaan jopa pitää koiria ja kissoja ja pitää niistä.
        Jospa sinä löydät sen oman yhteiskuntasi jostain muualta. Kokeile vaikka Irakia tai Somaliaa tai Afganistanin vuoristoa. Sieltä voit löytää otollista maaperää ajatuksellesi.
        Omalta osaltani lopetan tämän tarinoinnin tähän.

        Eihän tässä elämää tarvitse muuttaa. Ei edes lakeihin tarvitse koskea. Nehän ovat jo koirien sotkujenkin osalta aivan kunnossa. Niitä pitää vain noudattaa...

        Lakien noudattamisessakin voi joskus käyttää järkeä. Edellytyksenä kuitenkin on se, että sitä järkeä on. Monilla koiranomistajilla näyttää laiskuus vallanneen terveen älyn. Tai seura on tehnyt kaltaisekseen ja koiran vaistot ovat vieneet tilaa inhimillisyydeltä. Muuten on vaikea selittää postilaatikon edessä olevia koirankasoja.

        Kyllä demokratiassa voidaan haluta koiratalojen merkintää. Onhan monilla jo aidassaan "Täällä vartioin minä"-kylttejä kuvineen. Jos kunnan terveystarkastaja vaikka asettaa järjestyssäännön mukaisen koirakiellon johonkin kaupunginosaan ja lupaa lievennyksiä kun koiranomistajat järjestävät tarpeeksi "koiranulkoilutuspisteitä" tonteilleen. Kannattaahan hyvän harrastuksen eteen jotakin tehdä.

        Myös koirien merkitseminen rekisteritunnuksen tapaan säästäisi valvontakustannuksia, koska sakon voi kirjoittaa suoraan valvontakuvan perusteella ilman henkilöllisyyden selvitystä ja kuulusteluita. Työleirikään ei ole aivan poissuljettu mahdollisuus. Sakon sijasta voidaan määrätä yhdyskuntapalvelua, vaikkapa koirankasojen siivousta puistoista. Se voisi olla koiranomistajille hyvin kasvattavaa.

        Otollista maaperää on toki Suomessakin. Kaikkien tuntemieni kuntien järjestyssäännöt ja valmisteilla oleva järjestyslaki ovat täsmälleen käsitysteni mukaiset. Valvonta kuuluu poliisille, mutta näin pienessä asiassa yksityiset kansalaiset voivat lain puitteissa vapauttaa poliisien vähäiset resurssit vakavampiin asioihin. Tuo automaattinen karkotin ehkäpä vielä kameravalvonnalla suojattuna on mitä suositeltavin. Kameranauhalta saa alussa varmaan Naurun Paikka -tyylistä hupiakin, kun koira lähtee kyykystä täyteen laukkaan fleksi ja omistaja perässä...

        Omakotiyhdistyken kautta voidaan tuota karkotinta jaella edullisesti, mutta jää teille koiranomistajille vielä valvomatonta lääniä sotkettavaksi. Ei kannata huolestua tärkeän perheenjäsenen puolesta. Jääräpäisimmät koiraharrastajat voivat tietysti muuttaa maihin, joissa ei ole järjestyslakeja. Joissakin niistä saa koiraa ravintolassakin. Mikä onnela!

        Puhuit aiemmin myös "lokeroimista" vastaan. Jos kuitenkin sotketaan koira ja hiekka, ei hiekassa voi leikkiä muut kuin koira. Sitäkö haluat? Tästähän oli äskettäin aika järkyttävä tutkimustulos julkisuudessa.

        Keskustelun sävy on hiukan rauhoittunut. Haulikkoakaan ei ole vähään aikaan mainittu. Minäkin olen yrittänyt uudistaa asenteitani sinun ajatuksiesi tuella. Gestapojutut eivät oikein siinä auttaneet. Ehkäpä sinäkin olet oivaltanut, etteivät nämä lait ja omakotiasujien inho suuntaudu lemmikkejäsi vastaan vaan sotkua levittäviin, laiskoihin koiranulkoiluttajiin. Kun puretaan ylilyönnit pois, jää jäljelle pieni, mutta selvä asenne-ero. Se jää meidän välillemme keskustelun jälkeenkin.

        Jos nyt sattuisi niin hassusti, että koirasi arvaamatta vauhkoontuu ja vetää olkanivelesi sijoiltaan, mieti hetki ennenkuin käyt syyttämään karkottimen asentanutta kiinteistönomistajaa. Olet nimittäin silloin luultavasti syyllistynyt lievän järjestyssääntörikkomuksen lisäksi kotirauhan häiritsemiseen ja metsästyslakikin asettaa selvät rajat, mihin voit koirasi tuoda. Syytä sensijaan välinpitämättömiä koiranomistajia. Heidän takiaanhan tuo yliäänisireeni on asennettu.

        Ja muista hymyillä! Olet kuvassa.


      • Portilleni myös paskovat rakit

        Tuo oli kyllä hyvä vihje. Ja onhan jonkinlaisia koiran kuultavia hälyttimiä kai Suomessakin jo saatavana.
        Osallistun tähän keskusteluun näin myöhään, kun haen täältä keinoja juuri noiden rakkien karkoitukseen.
        Tai omistajien tietenkin pitäisi olla, mutta kun ei ihmisiäkään saa enää ampua edes.


      • Anonyymi
        Simo kirjoitti:

        Nyt repostelet aivan perättömiä. Olen kyllä pyykkini pessyt. Olen heittänyt pois muuten aivan hyvän lasten talvihaalarin, kun uloste ei vaaleasta kankaasta pesussa lähtenyt. Itse en muista kunnolla sotkeutuneeni kuin koulun portilla kauan sitten. Silloin tuli kotiin lähtö kun uloste tarttui housunlahkeisiin. Pieni tauko koulutyöhön oli aivan tervetullut.

        Helsinkiläisiähän moititaan jotenkin kylmiksi, kun emme katso vastaantulijoita silmiin. Sehän johtuu vain siitä, että pitää koko ajan katsoa mihin astuu. Myös omalla pihallani olen jo tottunut ensin korjaamaan läjät pois, ennenkuin ryhdyn kadun puolella mihinkään ulkotöihin. Tämän siivouksen olen ajatellut siirtää koiranomistajien kustannuksella tapahtuvaksi. Tämä on aivan loogista ja täysin laillista. Jos elektroninen valvonta estää sotkut jo ennakkoon, pitäisi kaikkien olla aivan tyytyväisiä. Mistä oiken valitat?

        Tekeekö se minusta jotenkin eläintenvihaajan, jos vaadin koiranomistajaa noudattamaan lakia? Eikö olisi parempi puhua rikollistenvihaajista? Vihakin on tässä liiottelua. Turha sinun on toisia syytellä vihaajiksi. Tekstisi on senverran levotonta.

        Se Frakfurtin koiravero tietyille roduille oli lähes 5.000 DM, eikä siitä saa mitään palautusta. Sensijaan sotkemisesta saa sakon. Tuo pullopanttihan toimii lasin osalta aika hyvin. Voisihan sitä kokeilla koirankasoihinkin. Samalla voitaisiin toteutta se monien koiranomistajien vaatima kompostointikin.

        Yleensä koiranomistajat asettavat vierekkäin pahan ja oikein pahan. Silloin se paha tuntuu pienemmältä. Joko otat esiin ydinvoimalaonnettomuudet? Niiden rinnallahan ulosteilla sotkettu asuinympäristömme tuntuu aivan kelvolliselta.

        Olen paitsi huumorimiehiä myös eläinten ystävä. Itse asiassa en edes vihaa noita ajattelemattomia koiranomistajiakaan. Vapaaehtoistoiminnassa olen usein työskennellyt koirien parissa. Mutta siellähän tapaa vain hyvikoulutettuja koiria ja erittäin asiallisia omistajia.

        Koiran on liikuttava ilman valjaita niin se itsestään löytää hyvän paskapaikan!


      • Anonyymi
        koiras kirjoitti:

        Kukaan ei ole kieltänyt eikä voi kieltää omasta pihasta koiran pois
        ajamista. Mutta ei se koira ole siellä yksin jos on soita poliisi niin se hakee sen pois.
        Nyt riittää mulle

        Eihän 15 kertaistuneet sähkön hinta ketään haittaa, ei myöskään paskan tuputus missä vaan!


      • Anonyymi
        Simo kirjoitti:

        Kuullostaa hippielämältä. Muuten aivan samantuntuista kuin minunkin, mutta minä joudun ajoittain ratkomaan myös ongelmia. Ratkon niitä yksi kerrallaan. Jos niputan Euroopan jokien saastumisen ja oman lähiympäristöni sotkut, en pääse eteenpäin. Älä sinäkään niputa niitä, voi tulla ylivoimainen tehtävä.

        Ratkaisun onnistuttua, nautin tuloksista. Harrasteauton ruostumisen pysäyttämistä täytyy hetki ihailla.

        Jonakin päivänä katson pihaani ja totean: ei ainuttakaan koirankasaa. Silloin varmaan havaitsen jotakin muuta, vaikkapa lasinsirun tai paperiroskan. Jos koen ne jotenkin vähemmän toivottaviksi, mietin keinon niistä pääsemiseksi.

        Viimeistään nyt sinunkin pitäisi oivaltaa, etten ole kiinnostunut koiranpaskasta. Minua kiinnostaa tilanne, ettei sitä ei ole minun ympäristössäni!

        Harava on kätevä väline, sillä voi haravoida paskat ja lehdet kompostiksi!


      • Anonyymi
        Simo kirjoitti:

        Keräilyn järjestäminen on sinun ja muiden koiraihmisten ongelma. Jos muovipussi arveluttaa, tee astia tuohesta. Koiranomistajat aiheuttavat muille haittoja ja vähättelevät niitä. Aika härskiä on väittää tätä minun ongelmakseni. Jo ennen uuden järjestyslain voimaantuloakin kaupunkien järjestyssäännöt ovat aivan selkeät. Noudattakaa niitä! Jos niissä on mielestänne jotakin vikaa, niitä voidaan muuttaa.

        Aina on ollut niitä, jotka sanovat: "Mitä haittaa siitä on, jos ...?" Jonkun mielestä pitää saada ajaa yöllä tyhjällä moottoritiellä kahtasataa ja jonkun mielestä vähän öljyä sisältävät vedet mahtuvat hyvin Suomenlahteen.

        Luonnossa koiria ei Euroopassa ole. Jos kaupunkiin kuulumaton eläin tuodaan sinne, täytyy omistajan huolehtia jätehuollosta joka tapauksessa. Jos joku vaikka ottaisi elefantin lemmikikseen. Yhdellä läjällä voisi voisi sulkea läheisen kiinteistön ajotien. Valittajille kerrottaisiin, että se maatuu. Ja kehoitettaisiin nauttimaan elämästä... ja menemään hoitoon...

        Monien koirat kuulemma ulostavat vain ojan pohjalle. Pakilassa on ehkä pari kolme tuhatta koiraa. Ojaa ei etsimälläkään löydy kilometriä enempää. Jos näiden koiranomistajien jutut pitäisivät paikkansa, täyttyisivät ojat parissa viikossa.

        Samalla tavalla voisivat pilssivesia Suomenlahteen laskevat merenkulkijat kohautella olkapäitään ja väittää öljypäästöjä muiden ongelmiksi. Tässäkin tapauksessa rannikkovaltiot siirtävät ongelmat saastuttajien harteille.

        Eläimellä ei tässä ole sen enempää roolia kuin laivallakaan. Ihminen on se roisto.

        Kyllä 15.00 mk:n suuruinen koiravero hoitaisi tämän ongelman. Eduskunta vain asettaa koiraveron rajat. Useimpien kuntien järjestyssäännöissä on myös mahdollisuus rajoittaa koirien liikkumista. Tämä olisikin hyvä keino siellä, missä haitat ovat ilmeisiä.

        On oikeastaan aivan yhdentekevää, käytetäänkö sotkemiseen lasipulloja, laivoja tai koiria. Totta on se, ettei koiranuloste mikään paha ympäristöriski ole. Kunhan vain kasat korjataan tarkkaan pois sieltä, missä niistä on haittaa.

        Minuakaan ei kyllä kovin paljon häiritse muut kuin omaan pihaani tunkevat koiranulkoiluttajat. Tämän keskustelun aloittaja kyseli keinoja. Suurin osa vastauksista taisi tulla keskenkasvuisilta. Kysyjää harmitti aidan viereen kertyvä saasta. Yleensä aitaa ei saa rakentaa katualueen puolelle aivan rajalle. Koirat siis käyvät yksityisalueella. Silloin voi hyvin käyttää ehdottamiani yliäänialueella toimivia sireeneitä. Jos joku valittaa koiran lähdettyä vauhkona pakoon, voi vedota yksityisalueeseen. Asuinrakennuksen läheisyydessä jopa kotirauhan häiritsemisen tunnusmerkit täyttyvät. Itse vielä hiukan epäilen tuollaisen karkottimen hankkimista. Koirahan saataa pelästyksissää juosta auton alle, ehkä omistajakin on vaarassa.

        Pian on kaupungeissa vain kahdenlaisia koiranihmisiä: niitä, jotka keräävät kasansa ja loput ovat entisiä koiranomistajia.

        Paskunnutan koiraani aina saman omakotitalon edessä, nautinto on suuri


    • voe voe

      Voi j...lauta että sitä on suurta surua ja vaikeutta tässä maailmassa. Että ihan on koira asioillaan aidan vieressä, se se on melkein maailmanloppu. Pura se aita niin ei ennää paskanna sen viereen. Tai muuta sinne Saksaan kun siellä on niin hyvät asseet.

      Meijän ainut ns. koiranpaskaongelma on se että meillä mennee LIIAN HYVIN.

      • kuulaa

        Kyllä vituttaa kun on lämpimänä kevät päivänä viisi kiloa dobermannin paskaa omassa pihassa. Isoilta koirilta tulee sellainen läjä että saa olla iso mies ennenkuin pysty vastaavaan.


      • bang
        kuulaa kirjoitti:

        Kyllä vituttaa kun on lämpimänä kevät päivänä viisi kiloa dobermannin paskaa omassa pihassa. Isoilta koirilta tulee sellainen läjä että saa olla iso mies ennenkuin pysty vastaavaan.

        Siehän oot asiaan perehtyny kun oot jopa punninnu sen läjän. Otitko makutestinkin? Koirassa on kyllä se paha vika että se paskoo myös lämpiminä päivinä.


    • emppu

      Laita aidalle kyltti joka kieltää tämän. Itse koiran omistajana voin sanoa että ei tulisi mieleenkään koiran antaa paskoa tälläisen aidan viereen.

      • koiras

        Jos katu on yleinen niin sinne ei kyllä mitään kyllttejä pystytetä. Meidänkin kadunpätkällä on liikennemerkkeihin noita piirrustuksia tullut: terrieri johon maalattu risti??? Käsittääkseni niistä voisi kirjoitta polliisi sakon.
        Yritän aina saada koiran kusemaan kyltin juureen ja niin muutkin. Sitäpaitsi jos jokainen laittaisi noita kylttejä omien mieltymyksien mukaan olisi koko katu niitä täynnä: ei työttömiä, ei opiskelijoille, ei valkoihoisille, ei vanhuksille, ei ladoille , ei punaisille pipoille, ei saa puhua, ei saa juosta .......
        Syitä keksisi vaikka kuinka paljon.
        Jos haluat välttää koirien tassuttelun talosi kohdalla niin viimeinen keino olisi laitta siihen kyltti. Kyltillä varmistaa koirien vierailut.
        Voisko taas lopettaa nää kakka jutut.
        Jos ette pidä koirista tai eläimistä älkää käykö näillä sivuilla.


      • koiras kirjoitti:

        Jos katu on yleinen niin sinne ei kyllä mitään kyllttejä pystytetä. Meidänkin kadunpätkällä on liikennemerkkeihin noita piirrustuksia tullut: terrieri johon maalattu risti??? Käsittääkseni niistä voisi kirjoitta polliisi sakon.
        Yritän aina saada koiran kusemaan kyltin juureen ja niin muutkin. Sitäpaitsi jos jokainen laittaisi noita kylttejä omien mieltymyksien mukaan olisi koko katu niitä täynnä: ei työttömiä, ei opiskelijoille, ei valkoihoisille, ei vanhuksille, ei ladoille , ei punaisille pipoille, ei saa puhua, ei saa juosta .......
        Syitä keksisi vaikka kuinka paljon.
        Jos haluat välttää koirien tassuttelun talosi kohdalla niin viimeinen keino olisi laitta siihen kyltti. Kyltillä varmistaa koirien vierailut.
        Voisko taas lopettaa nää kakka jutut.
        Jos ette pidä koirista tai eläimistä älkää käykö näillä sivuilla.

        Hyvinkäällä ainakin olen nähnyt omakotitalo alueilla aidoissa kiinni kylttejä joissa ystävällisesti pyydetään ettei antaisi koiran tehdä tarpeitaan tontin kohdalle.
        En ole nähnyt paskoja näiden tonttien kohdalla enkä itsekään antaisi koirani tehdä tarpeitaan tällaisen tontin kohdalle.

        Voihan postilaatikkoonkin laittaa lapun ei mainoksia kiitos tai porttiin kyltin joka varoitaa koirasta ja jne.

        Ei tietenkään liikennemerkkiä saa tuhria, mutta tämä onkin ihan eri asia.


      • koiras
        kirjoitti:

        Hyvinkäällä ainakin olen nähnyt omakotitalo alueilla aidoissa kiinni kylttejä joissa ystävällisesti pyydetään ettei antaisi koiran tehdä tarpeitaan tontin kohdalle.
        En ole nähnyt paskoja näiden tonttien kohdalla enkä itsekään antaisi koirani tehdä tarpeitaan tällaisen tontin kohdalle.

        Voihan postilaatikkoonkin laittaa lapun ei mainoksia kiitos tai porttiin kyltin joka varoitaa koirasta ja jne.

        Ei tietenkään liikennemerkkiä saa tuhria, mutta tämä onkin ihan eri asia.

        Jokainen voi laittaa postilaatikkonsa mitä haluaa ja aitaansakin mitä haluaa edellyttäen ettei julkisivulautakunta puutu siihen. Mutta kellään yksityisellä ei ole oikeutta määrätä millään tauluilla ja piirroksilla yhteisistä kadunpätkistä. Miten se koiranpaska siis haittaa aidan toisella puolella. Kyllä normaali ihmisen järki sanoo mihin ei paskota.
        Liikennemerkeistä kirjoitin että niihin ei mitäään kiinitetä en aidoista. Enkä kenenkään pihoista kirjoittanut. Oma koira käy metsässä ja on opetettu sinne tekemään tarpeensa. Taatusti lähtee meillä merkeistä kaikki ylimääräiset tekstit pois.


    • Anna*

      Ei nille koirille mitään pidä tehdä vaan omistajille. Jos havaitset että joku päästää koiransa aitasi viereen asioilleen, voit ystävällisesti mennä sanomaan, ettet toivoisi näin tapahtuvan. Älä mene vittuilemaan ja kiroamaan vaan sano asia ystävällisesti, niin kaikille jää parempi mieli.

    • ean

      Pane siihen aidan viereen sellainen sähköpaimenjohto, jota käytetään karjan aidassa ja hanki sähköpaimenpoika, pane se toimimaan. Seuraa aitaa aikoina, jolloin koiran on tapana käydä siellä tarpeillaan. Kyllä naurat, kun näet, miten koira saa siitä kuonoonsa mojovan sähköiskun ja kiitää ulvoen häntä suorana etsimään muuta käymälää.

      • eh

        Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! Komedia suoraan nenän eessä eikä tartte ees TV:tä avata.

        HAAA-HAA-HA-HAAA-HAAAAAA!!!!! Kato ku koira juoksee!

        Elekää tukehtuko nauruun.


    • ancient_predator

      Varmasti ei tule koirat tontin lähelle jos näkevät amurintiikerin vartioimassa pihalla... heh heh...

    • Anonyymi

      Olen potkassu koiran omistajaa perseeseen, kun koira on paskalla

      Hyvin on toiminut potku

    • Anonyymi

      Itse käyn paskantamassa kadulle tai tielle. Paskaan sekoitan suklaata runsaasti. Siinä on rouhea paska-suklaatorttu namipalaksi.

    • Anonyymi

      Kannattaa kuvata ja tehdä rikosilmoitus, tulee isot kulut rakin omistajalle ellei lopeta ja asia menee oikeuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe