Siis onko? On Lidlissä tarjouksessa alkavalla viikolla. Kannattaako ostaa?
Onko kanan jauheliha hyvää?
29
3810
Vastaukset
- Anonyymi
On ihan hyvää. Osta ihmeessä jos on kerran tarjouksessa.
- Anonyymi
Jos tykkää kanasta, rakenteessa on eroa tietysti verrattuna kokolihaan.
- Anonyymi
Maku on kamala. Yök.
- Anonyymi
Makuasioista ei voi kiistellä....
- Anonyymi
Ehkä parempi vaihtoehto olisi sittenkin broilerin tai kanan maustamattomat leikkeet tai suikaleet. Silloin ainakin tietää mistä tekee ruokansa. Jauhelihaan on voitu pistää mukaan ihan mitä vaan.
Jauhelihalla on eri käyttötarkoitus kuin suikaleilla. Itse teen jauhelihasta esimerkiksi lihapullia.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Jauhelihalla on eri käyttötarkoitus kuin suikaleilla. Itse teen jauhelihasta esimerkiksi lihapullia.
” Itse teen jauhelihasta esimerkiksi lihapullia.”
Kuuluuko kanan jauheliha normaaliin ruokavalioosi? Anonyymi kirjoitti:
” Itse teen jauhelihasta esimerkiksi lihapullia.”
Kuuluuko kanan jauheliha normaaliin ruokavalioosi?Juu. Varsinkin lihapullat tomaattikastikkeessa ovat hyviä. Samaten pastakastike ja jauhelihakeitto. Syön muutenkin paljon broileria.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
” Itse teen jauhelihasta esimerkiksi lihapullia.”
Kuuluuko kanan jauheliha normaaliin ruokavalioosi?Miksi kanan jauheliha ei kuuluisi normaaliin ruokavalioon?
Minusta se sopii hyvin jokaiselle milloin vain! - Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Juu. Varsinkin lihapullat tomaattikastikkeessa ovat hyviä. Samaten pastakastike ja jauhelihakeitto. Syön muutenkin paljon broileria.
Syön broileria tai kanaa aika paljon, mutta lihapullat teen vain naudan paistijauhelihasta. Ei ole tullut mieleenkään käyttää kanan jauhelihaa, varmuuden vuoksi koska naudanlihassakin on riskinsä jauhettuna saatika kanassa.
Broilerin/kanan suikaleita ja jopa rintaleikkeitä/-fileitä voi käyttää monipuolisesti eri ruuissa. Taannoin ostin edullisesti useamman kilon laatikollisen leikkeitä ja paistoin ne uunissa kaikki kerralla. Sen jälkeen yksittäispakastin ne ja esimerkiksi nyt yksi pussi on sulanut jääkaapissa ja odottaa ruuaksi laittoa. Olen kokeillut myös valmiiksi yksittäispakattuja rintafileitä ja todennut ratkaisun hyväksi, kilohinta on vaan turhan korkea pakkaustavan vuoksi.
Syön niitä sellaisenaan tai paloittelen erilaisiin ruokiin, keittoon, kiusauksiin, patoihin ym. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Syön broileria tai kanaa aika paljon, mutta lihapullat teen vain naudan paistijauhelihasta. Ei ole tullut mieleenkään käyttää kanan jauhelihaa, varmuuden vuoksi koska naudanlihassakin on riskinsä jauhettuna saatika kanassa.
Broilerin/kanan suikaleita ja jopa rintaleikkeitä/-fileitä voi käyttää monipuolisesti eri ruuissa. Taannoin ostin edullisesti useamman kilon laatikollisen leikkeitä ja paistoin ne uunissa kaikki kerralla. Sen jälkeen yksittäispakastin ne ja esimerkiksi nyt yksi pussi on sulanut jääkaapissa ja odottaa ruuaksi laittoa. Olen kokeillut myös valmiiksi yksittäispakattuja rintafileitä ja todennut ratkaisun hyväksi, kilohinta on vaan turhan korkea pakkaustavan vuoksi.
Syön niitä sellaisenaan tai paloittelen erilaisiin ruokiin, keittoon, kiusauksiin, patoihin ym.Broilerin tai kanan kanssa voi olle monenlaista pelleilyä, marinadit ja valmiiksi suolaaminen ovat kuluttajan harhauttamista.
https://kuluttaja.fi/vertailut/luvattua-vahemman-lihaa/
Muutenhan kana on oiva tuote. Anonyymi kirjoitti:
Syön broileria tai kanaa aika paljon, mutta lihapullat teen vain naudan paistijauhelihasta. Ei ole tullut mieleenkään käyttää kanan jauhelihaa, varmuuden vuoksi koska naudanlihassakin on riskinsä jauhettuna saatika kanassa.
Broilerin/kanan suikaleita ja jopa rintaleikkeitä/-fileitä voi käyttää monipuolisesti eri ruuissa. Taannoin ostin edullisesti useamman kilon laatikollisen leikkeitä ja paistoin ne uunissa kaikki kerralla. Sen jälkeen yksittäispakastin ne ja esimerkiksi nyt yksi pussi on sulanut jääkaapissa ja odottaa ruuaksi laittoa. Olen kokeillut myös valmiiksi yksittäispakattuja rintafileitä ja todennut ratkaisun hyväksi, kilohinta on vaan turhan korkea pakkaustavan vuoksi.
Syön niitä sellaisenaan tai paloittelen erilaisiin ruokiin, keittoon, kiusauksiin, patoihin ym.Kanan lihapullat ovat oikein hyviä mutta vain kastikkeessa. Niitä ei siis paisteta ensin. Muuten tulee aika kuivaa. Minulla pullat ovat lisäksi kuutioita.
Itse syön naudanliha aika vähän sekä raudan että ekologisuuden takia.
Minä irtopakastan sekä koipireisiä (nahattomina) että jauhelihaa paistettuna. Aika monesti riivin koipireisistä lihat erikseen ja pakastan tarjottimella ja pakkaan suht isoon pussiin. Nahat ja luut keitän vielä uudestaan niin saa kanalientä.Anonyymi kirjoitti:
Broilerin tai kanan kanssa voi olle monenlaista pelleilyä, marinadit ja valmiiksi suolaaminen ovat kuluttajan harhauttamista.
https://kuluttaja.fi/vertailut/luvattua-vahemman-lihaa/
Muutenhan kana on oiva tuote.Joo. Rypsiöljy ja paprikajauhe ovat kehno lisuke. Minä valutan ns. marinadin pois. Koska en syö nahkaa niin tuo riittää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Broilerin tai kanan kanssa voi olle monenlaista pelleilyä, marinadit ja valmiiksi suolaaminen ovat kuluttajan harhauttamista.
https://kuluttaja.fi/vertailut/luvattua-vahemman-lihaa/
Muutenhan kana on oiva tuote.Juuri siksi brileria tai kanaa ei kannata ostaa kuin maustamattomana. Kannattaa joskus laskea marinoidun kanan kilohinta pakkauksessa. Tuoteselosteessa on mainittava kuinka paljon esimerkiksi 400 g pakkauksessa on kanaa. Sitten voi laskea kilohinnan ja se voikin olla jopa suurempi kuin maustamattomassa. Miksi maksaisi vedestä ja öljystä mausteilla höystettynä, kun ne voi lisätä vasta kotona.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Joo. Rypsiöljy ja paprikajauhe ovat kehno lisuke. Minä valutan ns. marinadin pois. Koska en syö nahkaa niin tuo riittää.
En osta marinoituja niin vältän tuo siivoamisen. Haluan maustaa itse. Lääkäri on kieltänyt jo aikoja sitten minulta kanannahan syönnin, onneksi enää harva tuote on nahallista.
Anonyymi kirjoitti:
Juuri siksi brileria tai kanaa ei kannata ostaa kuin maustamattomana. Kannattaa joskus laskea marinoidun kanan kilohinta pakkauksessa. Tuoteselosteessa on mainittava kuinka paljon esimerkiksi 400 g pakkauksessa on kanaa. Sitten voi laskea kilohinnan ja se voikin olla jopa suurempi kuin maustamattomassa. Miksi maksaisi vedestä ja öljystä mausteilla höystettynä, kun ne voi lisätä vasta kotona.
Tuo vaan ei ole aina mahdollista. Kodin lähikaupan valikoimissa ei ole marinoimattomia koipireisiä. Aika usein tuleekin ostettua broilerjauhelihaa.
- Anonyymi
hvp27 kirjoitti:
Tuo vaan ei ole aina mahdollista. Kodin lähikaupan valikoimissa ei ole marinoimattomia koipireisiä. Aika usein tuleekin ostettua broilerjauhelihaa.
Marinoitu kanan koipireisi on sisäänheittotuote ja paketin halpuudesta huolimatta tuotteesta saatavan kananlihan nettomäärän kilohinta aika korkea. En osta koskaan koipireisiä, vaan aina rintaleikkeitä tai suikaleita. Maustamaton kanan paistisuikale lienee netto kilohinnaltaan edullisin tuote ja ainakin omasta mielestäni oikein hyvää.
Syön erittäin harvoin ravintoloissa, mutta esimerkiksi Virossa kylpylämatkoilla olen huomannut että siellä käytetään broilerruuissa usein kananreisiä (koipinuijia harvoin) ja ne olen todennut myös mainioksi vaikka sisältääkin luita. Suomalaisissa kaupoissa ei ole saatavissa pelkkää reisiosaa, se myydään aina koipireisi palana. Koska kaupoissa löytyy myös erillisinä koipinuijia ja siipiä (nämä jos mitkään todella huonoja nettohinnaltaan), ilmeisesti reisiosat menee ravintolakäyttöön. Anonyymi kirjoitti:
Marinoitu kanan koipireisi on sisäänheittotuote ja paketin halpuudesta huolimatta tuotteesta saatavan kananlihan nettomäärän kilohinta aika korkea. En osta koskaan koipireisiä, vaan aina rintaleikkeitä tai suikaleita. Maustamaton kanan paistisuikale lienee netto kilohinnaltaan edullisin tuote ja ainakin omasta mielestäni oikein hyvää.
Syön erittäin harvoin ravintoloissa, mutta esimerkiksi Virossa kylpylämatkoilla olen huomannut että siellä käytetään broilerruuissa usein kananreisiä (koipinuijia harvoin) ja ne olen todennut myös mainioksi vaikka sisältääkin luita. Suomalaisissa kaupoissa ei ole saatavissa pelkkää reisiosaa, se myydään aina koipireisi palana. Koska kaupoissa löytyy myös erillisinä koipinuijia ja siipiä (nämä jos mitkään todella huonoja nettohinnaltaan), ilmeisesti reisiosat menee ravintolakäyttöön.No minä pidän koipireidestä enemmän kuin rinnasta. Luut ja nahka eivät mene hukkaan kun keitän niistä lientä. Viimeksi oli 4 koipireittä 2 € ilman marinadia ja tuosta tuli 5 ateriaa kun tein keittoa. Harmi kun ei ole painekattilaa duunikämpällä, voisi kyllä tuoda sellaisen kesämökiltä niin pääsisi tekemään useammin kanakeittoa.
Siivet ja ribsit ovat todella kalliita. Kun olin lapsi niin meillä syötiin usein ribsejä koska ne olivat suunilleen ilmaisia. Maustamisesta ei kylläkään ollut hajuakaan. Lapissa poron pikkuluut olivat myös liki ilmaisia ja niistä sentään syntyy maailman paras lihakeitto.
- Anonyymi
Ihmisille myytävä kanan jauheliha on täyttä ravintoa ja laadukasta, lyhyesti sanoen hyvää.
Siitä valmistetun ruoan hyvyys riippuu omista ruoan valmistustaidoistasi.- Anonyymi
Sen rakenne on omalta kannaltani katsottuna vetinen ja vastenmielinen. Itse jauhamalla koivista ja rintaleikkeistä saa aivan erilaisen.
Käy tosissaan hyvin laihduttajalle kun on kevyttä, edullista ja helppokäyttöistä. Siitä pitäisi tulla erinomaista kievin kanaa vaan se ei oikein laihduttajalle sovi.
Kanaleikettäkin siitä saa kun jauhaa hyvin hienoksi. Kypsennys elmukelmussa.
- Anonyymi
Entä onko sinihomejuusto Roquefort AOP Papillon Taste Noir hyvää? Siis onko? On Cittarin juustotiskillä päivittäin, alkavallakin viikolla. Kannattaako ostaa?
- Anonyymi
Onko hanhenmaksa, (Foie Grass d'Oie, Entier, Perigord, Ranska) hyvää? Siis onko? On Cittarin säilykehyllyllä päivittäin, alkavallakin viikolla. Kannattaako ostaa?
- Anonyymi
Onko sammen mäti hyvää? Siis onko? On Cittarin säilykehyllyllä päivittäin, alkavallakin viikolla. Kannattaako ostaa?
- Anonyymi
Sammen mäti on suolaista sekä sisällöltään että hinnaltaan, joten sinun tulee välttää sitä, jotta et joudu vararikkoon ja terveytesi ei vaarantuisi.
- Anonyymi
Broilerin jauheliha on rasvatonta
- Anonyymi
Kaipa sinne jauhetaan mukaan kaikki ja kyllä kanassa/broilerissakin on jonkunverran rasvaa enkä usko että niitä leikattaisiin pois ennen jauhelihaksi jauhamista.
Anonyymi kirjoitti:
Kaipa sinne jauhetaan mukaan kaikki ja kyllä kanassa/broilerissakin on jonkunverran rasvaa enkä usko että niitä leikattaisiin pois ennen jauhelihaksi jauhamista.
Muistaakseni on 4% rasvaa. Vaikuttaisi siis olevan tehty nahattomasta koipireisistä.
- Anonyymi
Olisihan se rasvaton liha aika hemmetin pahaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Moikka rakas
Oon miettinyt meidän välistä yhteyttä viime aikoina. En ihan osaa pukea sanoiksi, mitä kaikkea tunnen, mutta halusin vaa216805Malmin tapaus on järkyttävä
Kolme ulkomaalaistaustaista miestä raiskasi nuoren tytön tavalla, jota ei meinaa uskoa todeksi. Mikä voisi olla oikeampi5562323- 1471877
- 851271
HS: Kuka vielä uskaltaa mennä sairaalan ensiapuun?
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000011212025.html Tässä on hyvin ajankohtainen mielipidekirjoitus koskien Malmin sairaa981075- 72980
Ökyrikas Kurkilahti mussuttaa veroistaan
Pakeni aikoinaan veroja Portugaliin mutta joutui palaamaan takaisin kun Suomi teki verotussopimuksen Portugalin kanssa.91971- 33863
Jos tämän vaan sulkee ja avaa 5 vuoden päästä
Täällä on luultavasti edelleen näitä ihan samoja juttuja. On kuin kauniit ja rohkeat samat jutut junnaa. Heips. 👋🏻 E10843Yhdysvalloissa työllisyys paranee, Suomessa työttömyys kasvaa, missä vika?
Miten tämä on mahdollista että 177 000 uutta työllistä tuli USAssa yhdessä kuukaudessa, vaikka Trump on ruorissa? Orpon154789