Huumeet Oulussa

Anonyymi

Tyttäreni blokkaa (kerää laseja) oululaisissa yökerhoissa, hän kertoi että osa ravintola henkilökunnasta on sotkeentunut huumekauppaan ja kiristykseen. Tyttäreni ei valehtele, mutta voiko olla, että hän on ymmärtänyt jotain väärin? Mikäli asia pitää paikkansa, niin tuohan on rikosilmoituksen paikka.

27

4385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näiltä palstoilta tulee varmasti oikeat vastaukset aprikointiisi. Poliisiahan näihin ei kannata sotkea.

    • Anonyymi

      No jos on varmaa ettei vaan tingattu esim. jonkin ulkomaalaisen erikoiskahvin hinnasta puhelimessa kaverin kanssa tms. ja selvästi kiristyksestä ja huumekaupasta on kyse niin tottakai laiton touhu pitää lopettaa. Nyt vaan pitää olla tarkkana ja 100% ettei mikään viittaa kertojaan.

    • Anonyymi

      Suomen vihreät haluavat vapauttaa huumeet. Vihreä liike perustettiin itä Saksassa tuhoamaan läntinen talous ja sisäinen turvallisuus.

      • Anonyymi

        Ei vihreät huumeita halua vapauttaa, vaan huumeeksi luokiteltavan miedon luonnontuotteen kannabiksen.


    • Anonyymi

      Ihan varasti näin onkin. Oli jo vuosia sitten. Poliisi olisi taho kenen kuuluisi puuttua, mutta niitä ei asia kiinnosta, kun on pyssyleikit alkamassa ja lounastauot on kolmea tuntia. Tiedä vaikka osa heistä itse on samassa mafiassa mukana.

    • Anonyymi

      Monta vuottahan tuota on jo jatkunut! Parissakin yökerhossa annetaan nappikaupan tapahtua, ei ole nykyajan portsareilla palleja puuttua asiaan.. tai sitten ne on itse mukana asiassa. Kumma ettei ravintolan omistajaa kiinnosta laskevat asiakasmäärät tai rapistuva ravintolan ilmapiiri??

    • Anonyymi

      Asuin Oulussa 90-luvun alkupuoliskolla, ja tiesin jo silloin, että muutamissa ravintoloissa työntekijät pyörittää huumekauppaa. Tietosi ei siis ole ihan tuore.

      • Anonyymi

        Sama. Silloisessa alaikäisten menomestassa (jokainen meistä äidin ja isän pikkuenkeleistä muistaa kyllä kyseisen taivaspaikan) tultiin tarjoamaan amfetamiinia....


    • Anonyymi

      Noh, asia on sillä tavalla, että liian moni ravintola-alalla työskentelevä henkilö (omistaja tai työntekijä) hengailee prosenttikerhoilla tai ovat hyvää pataa jengien jäsenten kanssa. Eritoten tämä on korostunut koronan aikana, kun ravintoloiden sulkeutuessa juhlinta siirtyy kerhotiloihin. Huumeiden käyttö on karannut käsistä Oulussa, se on muuttunut normiksi yrittäjäpiireissäkin... ennen huumeita paheksuttiin ja havainnoista ilmoitettiin poliisille, mutta nykyään osalle bisnesporukoista huumeet kuuluvat sosiaalisten verkostojen luomiseen/vahvistamiseen. Toki narkomaaneiksi he eivät tunnustaudu, vaan heillä käyttö on 'hallussa'. Ehkä joillakin käyttö pysyykin hallussa, mutta keneltä nämä huumeet tulevat? No todennäköisesti näiltä prosenttikerhoilta. Eli osa Oululaista yritysverkostoa tukee sellaisia tahoja kuten Bandidos, Hells Angels ja United Brotherhood. On mahdollista että 'viihdekäytön' kautta saadaan sitoutettua ihmisiä ja yrityksiä rikolliseen toimintaan, kuten rahanpesuun ja veropetoksiin. Moraalisesti, ei ainoastaan lainkirjaimen mukaan, huumekauppaan, levitykseen ja käyttöön osallistuva henkilö tekee harkitusti väärän teon... tai vähintään suurta välinpitämättömyyttä osoittaen hyväksyy huumeisiin liittyvät kiristykset, ryöstöt, velanperinnät, riippuvuudet, pahoinpitelyt, kidutukset, tapot ja murhat. Ne 'täysjärkiset' ihmiset jotka vierailevat rikollisilla kerhoilla osoittavat tukensa raadolliselle huumemailmalle.
      Onko Oulun kaupunki tietoinen että mm. kaupungin palkkalistoilla olevia ihmisiä viettää aikaansa näillä huumekauppaa hallitsevilla kerhoilla? Jopa opettajien tiedetään viettäneen aikaansa liivijengien tiloissa. Vastaus:kyllä on tietoinen, yhdistyksemme edustaja on laittanut kyselyn asian tiimoilta eräille Oulun kaupungin virkamiehelle ja eritoten opetustoimen johtaville henkilöille. Ei vastausta. Asia viedään vielä eteenpäin, ja siitä tulee julkinen sekä poliittinen kysymys.

      • Anonyymi

        Unohdit sanoa että ne etsivät henkisesti epävakaita ihmisiä uhrikseen.


      • Anonyymi

        Ollaanpa nyt kuitenkin tarkkoina, että ei tule kuvaa että koko ala olisi huumehouruinen. Kyllähän se on jo julkinen salaisuus mitkä yökerhot tätä pyörittää, toivottavasti poliisi on ajantasalla ja tutkinta on vain kesken. Taitaa monella puntti tutista kun on niin kauan jo rötöstelty.


      • Anonyymi

        Vasikan keinu on karu, siinä on vain yksi naru.
        Sitä tikulla silmään joka vanhoja muistelee.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älyttömän järkevää kertoa hänestä tälleen julkisella alustalla 🙄

    • Anonyymi

      Uudellakadulla haisi diskoteekissa kannabis jo 2000-luvun alussa... Portsarit taisi pyörittää huume ja hormonikauppaa. Ja baari alaikäisiä täynnä,kuten minäkin

    • Anonyymi

      Aika kyylä taitaa tyttäresi olla, ettei olisi Pepita. Kannattaisi pitää omista asioista huoli ettei kompastu.

      • Anonyymi

        Pari vuotta vanha aloitus ja Oilussa on noin 50 baaria 8o


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari vuotta vanha aloitus ja Oilussa on noin 50 baaria 8o

        Ei Oulun baareissa ja yökerhoissa ole kuin max puolenkymmentä mahdollista paikkaa. Ja ne ovat tiedossa.


    • Anonyymi

      Pelottaa

    • Anonyymi

      Leväperäinen maahanmuuttopolitiikka on luonut helpon toimintaympäristön pyörittää huumekauppaa kaupunkien keskuspaikoilla. Poliisia ei taida asia paljon kiinnostaa kaikki pelkäävät rasistin leimaa.

      • Anonyymi

        Juurihan poliisi paljasti yli 100kg huume satsin Oulussa, se oli ulkomaalaisten rinki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurihan poliisi paljasti yli 100kg huume satsin Oulussa, se oli ulkomaalaisten rinki.

        Jakeluorganisaatiota pyörittävät mamut ja peitefirmat saatava myös kuriin. Hyvä asia että edes suuret konnat kärähtävät.


    • Anonyymi

      Aikaisemmin oli liivijengit , tänä päivänä samaa etnistä taustaa edustavat lähi-idän ja itä-Afrikan jengit joiden toiminta laajenee vauhdilla punavihreitten maailmaa syleilevän mamupolitiikan seurauksena.

      • Anonyymi

        Asiaa ei auta se että Oulussa on muutama poliisi jotka puhuvat virka-asioista ulkopuolisten kanssa, nämä poliisit ovat ilmeisesti niin typeriä etteivät tajua ystäväpiiriinsä kuuluvan turvallisuusalan edustajien olevan ammattirikollisuuden vaikutusvallan alla. Todelliset alamaailman vaikuttajat saavat tiedustelutietoa viranomaistoiminnasta Oulussakin.


    • Anonyymi

      Juu juu.. tämä on todellakin oikea paikka tälle asialle. Mites oma vointisi??

    • Anonyymi

      Nyt Jauhon saanti taattu IHGUU ihguuu vartijat

      Oulun Kärpät on Levin Ih­ku-baa­rin uusi omis­ta­ja – Kärpät osti osa­ke-enem­mis­tön Ih­ku-ra­vin­to­la­ket­jun omis­ta­vas­ta Tun­tu­ri­viih­de oy:stä
      Eija Mikkonen
      3
      11.01.2023 08:17
      Päivitetty: 08:27
      YRITYSKAUPAT
      Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen on nyt myös Tunturiviihde Oy:n toimitusjohtaja. Arkistokuva.
      Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen on nyt myös Tunturiviihde Oy:n toimitusjohtaja. Arkistokuva.
      KUVA: JUKKA-PEKKA MOILANEN
      Oulun Kärpät kertoo ostaneensa osake-enemmistön Tunturiviihde oy:stä. Yhtiö omistaa Ihku-ravintolaketjun.

      Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen on nimetty myös Tunturiviihde oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Kauppa solmittiin yrityksen perustajan Tomi Keisalan kanssa. Keisala jatkaa yhtiössä osaomistajana ja operatiivisessa työssä kehitysjohtajana.

      Kärppien tiedotteen mukaan yrityskauppa on jatkumoa yhtiön strategialle mahdollistaa pitkäjänteiset panostukset ydinliiketoimintaan eli jääkiekkoon.

      – Olemme jo pitkään laajentaneet liiketoimintapohjaamme uusilla synergisillä liiketoiminnoilla – viimeisimpinä Qstock oy:n osake-enemmistön hankinta vuonna 2017 sekä tapahtumakeskus Tullisalin avaaminen keväällä 2020. Yrityskaupan tarkoituksena on vahvistaa molempien yhtiöiden asemaa omalla osaamisalueellaan sekä hyödyntää toimialojen välistä synergiaa, Virkkunen sanoo tiedotteessa.

      Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
      Juttu jatkuu
      Tunturiviihde oy toimi 13 vuotta Keisalan voimin yrittäjävetoisesti. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli noin 13 miljoonaa euroa, ja se työllisti vakituisesti 150 henkeä.

      Bar Ihku -ravintolat ovat osa vuonna 2009 perustettua Tunturiviihde oy:tä ja vuonna 2017 perustettua IHKU Helsinki oy:tä. Ihkujen lisäksi joukkoon kuuluu brittihenkinen Pub Old Mates Levillä ja Tampereella.

      Yrityskaupan myötä Oulun Kärpät -konserni työllistää vakituisesti keskimäärin 250 henkeä, ja sen liikevaihto tulee olemaan noin 30 miljoonaa euroa.

    • Anonyymi

      Voi Virkkunen minkä teit, olisit malttanut puoli vuotta....

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe