Aihe

Huumeet Oulussa

Anonyymi

Tyttäreni blokkaa (kerää laseja) oululaisissa yökerhoissa, hän kertoi että osa ravintola henkilökunnasta on sotkeentunut huumekauppaan ja kiristykseen. Tyttäreni ei valehtele, mutta voiko olla, että hän on ymmärtänyt jotain väärin? Mikäli asia pitää paikkansa, niin tuohan on rikosilmoituksen paikka.

13

453

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näiltä palstoilta tulee varmasti oikeat vastaukset aprikointiisi. Poliisiahan näihin ei kannata sotkea.

  • Anonyymi

   No jos on varmaa ettei vaan tingattu esim. jonkin ulkomaalaisen erikoiskahvin hinnasta puhelimessa kaverin kanssa tms. ja selvästi kiristyksestä ja huumekaupasta on kyse niin tottakai laiton touhu pitää lopettaa. Nyt vaan pitää olla tarkkana ja 100% ettei mikään viittaa kertojaan.

  • Anonyymi

   Suomen vihreät haluavat vapauttaa huumeet. Vihreä liike perustettiin itä Saksassa tuhoamaan läntinen talous ja sisäinen turvallisuus.

  • Anonyymi

   Ihan varasti näin onkin. Oli jo vuosia sitten. Poliisi olisi taho kenen kuuluisi puuttua, mutta niitä ei asia kiinnosta, kun on pyssyleikit alkamassa ja lounastauot on kolmea tuntia. Tiedä vaikka osa heistä itse on samassa mafiassa mukana.

  • Anonyymi

   Monta vuottahan tuota on jo jatkunut! Parissakin yökerhossa annetaan nappikaupan tapahtua, ei ole nykyajan portsareilla palleja puuttua asiaan.. tai sitten ne on itse mukana asiassa. Kumma ettei ravintolan omistajaa kiinnosta laskevat asiakasmäärät tai rapistuva ravintolan ilmapiiri??

  • Anonyymi

   Asuin Oulussa 90-luvun alkupuoliskolla, ja tiesin jo silloin, että muutamissa ravintoloissa työntekijät pyörittää huumekauppaa. Tietosi ei siis ole ihan tuore.

   • Anonyymi

    Sama. Silloisessa alaikäisten menomestassa (jokainen meistä äidin ja isän pikkuenkeleistä muistaa kyllä kyseisen taivaspaikan) tultiin tarjoamaan amfetamiinia....


  • Anonyymi

   Noh, asia on sillä tavalla, että liian moni ravintola-alalla työskentelevä henkilö (omistaja tai työntekijä) hengailee prosenttikerhoilla tai ovat hyvää pataa jengien jäsenten kanssa. Eritoten tämä on korostunut koronan aikana, kun ravintoloiden sulkeutuessa juhlinta siirtyy kerhotiloihin. Huumeiden käyttö on karannut käsistä Oulussa, se on muuttunut normiksi yrittäjäpiireissäkin... ennen huumeita paheksuttiin ja havainnoista ilmoitettiin poliisille, mutta nykyään osalle bisnesporukoista huumeet kuuluvat sosiaalisten verkostojen luomiseen/vahvistamiseen. Toki narkomaaneiksi he eivät tunnustaudu, vaan heillä käyttö on 'hallussa'. Ehkä joillakin käyttö pysyykin hallussa, mutta keneltä nämä huumeet tulevat? No todennäköisesti näiltä prosenttikerhoilta. Eli osa Oululaista yritysverkostoa tukee sellaisia tahoja kuten Bandidos, Hells Angels ja United Brotherhood. On mahdollista että 'viihdekäytön' kautta saadaan sitoutettua ihmisiä ja yrityksiä rikolliseen toimintaan, kuten rahanpesuun ja veropetoksiin. Moraalisesti, ei ainoastaan lainkirjaimen mukaan, huumekauppaan, levitykseen ja käyttöön osallistuva henkilö tekee harkitusti väärän teon... tai vähintään suurta välinpitämättömyyttä osoittaen hyväksyy huumeisiin liittyvät kiristykset, ryöstöt, velanperinnät, riippuvuudet, pahoinpitelyt, kidutukset, tapot ja murhat. Ne 'täysjärkiset' ihmiset jotka vierailevat rikollisilla kerhoilla osoittavat tukensa raadolliselle huumemailmalle.
   Onko Oulun kaupunki tietoinen että mm. kaupungin palkkalistoilla olevia ihmisiä viettää aikaansa näillä huumekauppaa hallitsevilla kerhoilla? Jopa opettajien tiedetään viettäneen aikaansa liivijengien tiloissa. Vastaus:kyllä on tietoinen, yhdistyksemme edustaja on laittanut kyselyn asian tiimoilta eräille Oulun kaupungin virkamiehelle ja eritoten opetustoimen johtaville henkilöille. Ei vastausta. Asia viedään vielä eteenpäin, ja siitä tulee julkinen sekä poliittinen kysymys.

   • Anonyymi

    Unohdit sanoa että ne etsivät henkisesti epävakaita ihmisiä uhrikseen.


   • Anonyymi

    Ollaanpa nyt kuitenkin tarkkoina, että ei tule kuvaa että koko ala olisi huumehouruinen. Kyllähän se on jo julkinen salaisuus mitkä yökerhot tätä pyörittää, toivottavasti poliisi on ajantasalla ja tutkinta on vain kesken. Taitaa monella puntti tutista kun on niin kauan jo rötöstelty.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Älyttömän järkevää kertoa hänestä tälleen julkisella alustalla 🙄

  • Anonyymi

   Uudellakadulla haisi diskoteekissa kannabis jo 2000-luvun alussa... Portsarit taisi pyörittää huume ja hormonikauppaa. Ja baari alaikäisiä täynnä,kuten minäkin

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   11686
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   2710
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2077