Aihe

Paikkakuntakeskustelun kehitys työn alla: mitä itse kaipaisit?

Tervehdys kaikki,

Huomasitteko sivustolla pop-up-ikkunana ilmestyvän kyselyn paikkakuntakeskusteluihin liittyen?

Keräämme ihmisten ajatuksia aiheesta, sillä Paikkakunnat on ollut pitkään foorumilla suosituin aihealue. Miten paikkakuntakeskustelua voisi kehittää? Tarvittaisiinko ehkä kokonaan uusi Suomen kattava palvelu, vai onko nykyisellään hyvä? Käykää ihmeessä vastaamassa (kysely on aktiivisena nyt alustavasti tämän viikon eli 12.10. asti), ja heittäkää tännekin vapaasti ajatuksia ja palautetta aiheesta.

22

183

  Vastaukset

  • Massapostitukseen parempi kontrolli. On turhauttavaa selata paikkakunnan sivua jo siitä suurella osalla ei ole mitään tekemistä ao. paikkakunnan kanssa. Roskapostitusta harrastaa erityisesti Perussuomalaiset levittäessään maahanmuuttoon liittyvää vihapostia

   • Kenen asialla nämä perussuomalaisia jatkuvasti mollaavat kirjoittelijat kirjoittelijat oikein ovat? Ja minkä vuoksi? Se suomi ja suomalaisuusko siinä riipoo?


   • No sinähän et voi tietää sitä, ketkä kirjoittaa maahanmuutosta, ja selvät vihapostit varmaan myös poistuu. Mutta esim. faktojen kertominen maahanmuutosta, ei ole rasismia, sinunlaisesi on tietysti vaikea sitä ymmärtää.


   • Puhutko omastapuolestasi.


  • Tuota ei nyt ymmärrä, kun ihan tuiki tavallisesta asiastakin joku/jotkut vetää heti politikkakortin kehiin.

   Politiikka on niin tylsää.

  • Huomasin, ilmestyy ikkuna: Gateway Time-out.

  • menneisyyttä. tapettuja suomalaisia

  • Miksei paikkakuntapalstoja voi tiivistää, sillä monet niistä ovat lähes kuolleita?

   Ylipäätään S24:llä on aivan järjettömän paljon palstoja, vaikka käytännössä Maailman menoa palsta ajaa kaikkien palstojen asian. Sitäkin voisi järkevöittää vaikka siten, että kaikki Suomen politiikkaan ja poliitikoihin liittyvät avaukset kiellettäisiin siellä, koska politiikkaosio on olemassa.

   Ja häirintä palstoilla on yksi perusongelma, esim. jos palstalla on joku tietty aihe, josta pitäisi kirjoittaa, mutta tulee juttuja jotka ei aiheeseen liity, niin ei niitä tunnuta poistavan, vaikka ilmoittaisi. Ainakin Maahanmuuttopalstalla tämä näkyy hyvin, se palsta on muutenkin ollut jo pidempään todella huono, mutta valvontaa ei kiinnosta.

  • Jotain terävöittämistä tarvitaan, ettei kiusantekijät sammuta hyviä keskusteluja.
   Esimerkiksi hyvin vilkkaalla Lieksa- palstalla jos kirjoittaa jotain asiallista, kuten seutukunnan historiaa, tai menneitä tapahtumia, niin heti katoaa.
   Myös erilaiset murretta koskevat aloitukset katoaa.
   Näistä aiheista tehdyt aloitukset ovat olleet hyvin suosittuja.

   Olen kirjoitellut täällä siitä lähtien, kun keskustelut aukesi, ja kymmeniä kertoja joutunut tahallisen kiusanteon kohteeksi aiheettomilla poistoilla.
   Luetuimmassa aloituksessani oli noin 150 000 lukukertaa.

   Olen aina koettanut pysyä tarkoin sääntöjen rajoissa, mutta ei ole vaikuttanut.
   Olenkin vähentänyt kirjoitteluni vain muutamaan prosenttiin entisestä.

   • Todellisuudessa S24:jää ei kiinnosta.


  • Kommentointi vai omalla nimellä olisi hyvä muuotos. Jäisi lapsellinen provoilu ja trollaus vähemmälle.

   • Siis rekatulla nimmarilla kirjoittaminen, eli kaikki avaukset ja kommentit pitäisi kirjoittaa rekatulla, se auttaisi paljon.


  • No ainakin noita mainoksia on ihan liikaa, vanha koneeni hyytyy tuon turhan datatulvan alle.

  • Koko Suomi 24 on mennyt ihan pilalle täysin sekava kuka teki uudistuksen ja miksi?

  • Kuntaliitto on pari kertaa lähetelly galluppejaan. Oikein hienolle paperille ja vastauskuorikin valmiina. Senkäs vaa sujuattaa postilaatiikoon. Kirjaasin siihe,et paikkakunnal vois olla enämpi tiukkoja pilluja halukkaille tarjolla..eipä oo kuulunu sen jälkehen galluppeja..

   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Joo monikaanei ole edes koskaan nähnytkään sitä -hokee vaan .


  • Olisi mukava jos näkisi kuinka moni on lukenut, ensinnäkin aloituksen, mutta myös yksittäiset kommentit.

   • Muistaakseni luetuimmat aloitukset oli joku vuosi aina sitten listattu aihepiireissään.
    Mutta ilmeisesti siinä oli kärjessä aina sellaisia aloituksia jotka eivät sopineet ylläpidon vihervasemmistoa myötäilevään agendaan.
    Joten se poistettiin,kuten moni muukin hyvä ominaisuus.


  • Kuules kippari,siistikää myös ikäryhmien 60-70+ sivut,kun siellä ei muut voi tuntojaan esiin tuoda kuin persuvihaajat ja toisia haukkujat.

  • Massapostaaja tai anomyynina kirjoittajan lähetysten määrä pitäisi näkyä pitäjäkohtaisena lukumääränä...? Voisi päätellä onko "ammattilainen" vai joku muu !

  • Siis ainoa järjellinen parannus olisi se, että poistetun viestin kirjoittajalle annettaisiin perustelu miksi hänen tekstinsä on poistettu. Nythän poistot ovat täysin sattumanvaraisia, mielivaltaisia, vailla minkäänlaista johdonmukaisuutta, saati perusteluja. On vain ennakkoläpyskä, jota joku tulkitsee ilman perusteluja.
   Siksi tämä on kuoleva foorumi, josta puolet kommentoijista on jo hakeutunut muille foorumeille.

   • Näin ei tule tapahtumaan.Eihän muutkaan utopistista punavihreää mailmanparannus narratiivia suosivat toimijat kuten esim. hesari ,uusisuomi ja yle tee niin.
    Esim. hesari on käpertynyt jo yhä tiukemmin omaan punavihreään kuplaansa, kun on estänyt jo kommenttien lukemisenkin,saati kirjoittamisen,jos ei ole kirjautunut.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   403
   26184
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16463
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15252
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13288
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   58
   3236