Paikkakuntakeskustelun kehitys työn alla: mitä itse kaipaisit?

Tervehdys kaikki,

Huomasitteko sivustolla pop-up-ikkunana ilmestyvän kyselyn paikkakuntakeskusteluihin liittyen?

Keräämme ihmisten ajatuksia aiheesta, sillä Paikkakunnat on ollut pitkään foorumilla suosituin aihealue. Miten paikkakuntakeskustelua voisi kehittää? Tarvittaisiinko ehkä kokonaan uusi Suomen kattava palvelu, vai onko nykyisellään hyvä? Käykää ihmeessä vastaamassa (kysely on aktiivisena nyt alustavasti tämän viikon eli 12.10. asti), ja heittäkää tännekin vapaasti ajatuksia ja palautetta aiheesta.

8

62

  Vastaukset

  • Massapostitukseen parempi kontrolli. On turhauttavaa selata paikkakunnan sivua jo siitä suurella osalla ei ole mitään tekemistä ao. paikkakunnan kanssa. Roskapostitusta harrastaa erityisesti Perussuomalaiset levittäessään maahanmuuttoon liittyvää vihapostia

   • Kenen asialla nämä perussuomalaisia jatkuvasti mollaavat kirjoittelijat kirjoittelijat oikein ovat? Ja minkä vuoksi? Se suomi ja suomalaisuusko siinä riipoo?


   • No sinähän et voi tietää sitä, ketkä kirjoittaa maahanmuutosta, ja selvät vihapostit varmaan myös poistuu. Mutta esim. faktojen kertominen maahanmuutosta, ei ole rasismia, sinunlaisesi on tietysti vaikea sitä ymmärtää.


  • Tuota ei nyt ymmärrä, kun ihan tuiki tavallisesta asiastakin joku/jotkut vetää heti politikkakortin kehiin.

   Politiikka on niin tylsää.

  • Huomasin, ilmestyy ikkuna: Gateway Time-out.

  • menneisyyttä. tapettuja suomalaisia

  • Miksei paikkakuntapalstoja voi tiivistää, sillä monet niistä ovat lähes kuolleita?

   Ylipäätään S24:llä on aivan järjettömän paljon palstoja, vaikka käytännössä Maailman menoa palsta ajaa kaikkien palstojen asian. Sitäkin voisi järkevöittää vaikka siten, että kaikki Suomen politiikkaan ja poliitikoihin liittyvät avaukset kiellettäisiin siellä, koska politiikkaosio on olemassa.

   Ja häirintä palstoilla on yksi perusongelma, esim. jos palstalla on joku tietty aihe, josta pitäisi kirjoittaa, mutta tulee juttuja jotka ei aiheeseen liity, niin ei niitä tunnuta poistavan, vaikka ilmoittaisi. Ainakin Maahanmuuttopalstalla tämä näkyy hyvin, se palsta on muutenkin ollut jo pidempään todella huono, mutta valvontaa ei kiinnosta.

  • Jotain terävöittämistä tarvitaan, ettei kiusantekijät sammuta hyviä keskusteluja.
   Esimerkiksi hyvin vilkkaalla Lieksa- palstalla jos kirjoittaa jotain asiallista, kuten seutukunnan historiaa, tai menneitä tapahtumia, niin heti katoaa.
   Myös erilaiset murretta koskevat aloitukset katoaa.
   Näistä aiheista tehdyt aloitukset ovat olleet hyvin suosittuja.

   Olen kirjoitellut täällä siitä lähtien, kun keskustelut aukesi, ja kymmeniä kertoja joutunut tahallisen kiusanteon kohteeksi aiheettomilla poistoilla.
   Luetuimmassa aloituksessani oli noin 150 000 lukukertaa.

   Olen aina koettanut pysyä tarkoin sääntöjen rajoissa, mutta ei ole vaikuttanut.
   Olenkin vähentänyt kirjoitteluni vain muutamaan prosenttiin entisestä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   11102
  2. Sofian työt selitettynä

   Täällä on niin paljon näitä ”Sofia ei käy töissä” aloituksia niin selvennettäköön nyt mitä ne Sofian työt on. Sofia tekee ns. vaikuttajamarkkinointi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   5461
  3. Vuosittainen ajoneuvovero kolminkertaistumassa

   Tulisi keskimäärin 500 euroa lisää veroa auton vuosittaiseen käyttömaksuun. https://www.is.fi/autot/art-2000006674458.html
   Maailman menoa
   258
   2866