Aihe

Outoja tapoja Oulun liikenteessä

Anonyymi

Oulussa liikenteessä ihmetyttää.

1. Vilkutetaan, vaikka ei tarvitsisi, koska kyseessä ei ole risteys (todella tökeröä turhaan käyttää vilkkua). Näin esimerkiksi Karjasillan Lidlin edessä 90 asteen kurvissa.

2. Jos suojatietä kohti joku kävelee 10 metrin päässä, pysähdytään odottamaan eli painostamaan yli, jolloin suojatielle tuleva alkaa juosta, koska eivät haluaisi että siihen autot pysähtyy (ollaan liian arkoja autoilijoita) .

3. Monet pysähtyvät suojatielle kun on nelikaistaisllö tiellä ( eli kaksi kaistaa molempiin suuntiin, Esimerkiksi Kempeleen tie Limingantullissa) tilanteessa kun jalankulkija on alkamassa ylittämään suojatietä vastakkaiseen suuntaan menevien puolella.

Tuleeko mieleen muita outoja tapoja liikenteessä tai muuten?

11

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   - Ajetaan nelikaistaista tietä jonossa kuin köyhän talon porsaat - Siinä on kaksi kaistaa että mahtuu enemmän autoja väljemmin välein, ne on sitä varten ne kaistat ettei tulisi ruuhkaa, miksei niitä käytetä.
   - Kun liikennevalot vaihtuu menee seuraava kilometri ennen kuin auto on saatu normaaliin nopeuteen - Kyllä sitä ehtii kiirehtimättäkin risteyksen yli, joo joo mutta kukaan muu ei ehdi, voisi ajatella muitakin, ei se auto mene siitä rikki jos sillä kiihdyttää ja energian kulutus on verrannollinen nopuden muutokseen, ei aikaan missä se tehdään.

   • Anonyymi

    Hyviä ja todellisia havaintoja.


   • Anonyymi

    Ei saa kaahata eli mennä ohi.


  • Anonyymi

   Sitten eräs asia myöskin ihmetyttää. Käännytään vaikkapa Teuvo Pakkalan Kadulta Kajaaninkadulle Heikinkadun suuntaan, niin takana tuleva porukka ajaa suoraan oikean puoleiselle kaistalle. Pitäisi ajaa hetken matkaa vasenta ja sitten vilkuttaa ryhmittyä oikean puoleiselle.

   Ja kaupungissa on 30km/h rajoitus, joka ennen oli 40km/h. Havaintoni jos autossa on kaksi miestä, he ajavat aina ylinopeutta ja roikkuvat nopeutta noudattamien puskurissa. Yksin ajava mies ei aja ylinopeutta.

   Poliisi saisi tutkata taajamassa, muualla ei niin väliä.

   • Anonyymi

    Tuohan on nyt uuden lain mukaan sallittua että voi mennä suoraan haluamalleen kaistalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuohan on nyt uuden lain mukaan sallittua että voi mennä suoraan haluamalleen kaistalle.

    Jos näin, se ei silti ole järkevää. Ei edistä liikenteen sujuvuutta. Muistaakseni kyseisessä risteyksessä on muutenkin kaksi vasemmalle kääntyvää kaistaa. Eli siksi kyseessä on kaistan vaihto risteysalueella!


  • Anonyymi

   Täällä on montakin vanhaa valitusvirttä liikennetouhuista vanhemmilla sivuilla.

   • Anonyymi

    Yleensä täällä ei valiteta todellisesta ongelmasta, vaan siitä kun joku ajaa hituroiden ohi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yleensä täällä ei valiteta todellisesta ongelmasta, vaan siitä kun joku ajaa hituroiden ohi.

    Totta.


  • Anonyymi

   Aika pieniä on murheet. Ja hyvä niin. Liikenne sujuu leppoisasti, välillä turhankin leppoisasti, mutta haitanneeko tuo niin kamalasti.

   • Anonyymi

    Ei ne pieniä murheita ole niille jotka liikkuu ja haluaa että aikaa säästyy ja liikenne sujuu. Mutta kaltaisillesi kössykälle varmaan riittää kun kaljaa ja tupakkia piisaa ja hulluuseläke tulee ajallaan .


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29535
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20794
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10845
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7981