Koska kuntoon?

Anonyymi

Haku, etsi, vanhat kestelut, valkoiset välit, negatiivinen peukutus, älyttömät poistot, moderointi, listauksen viive, jatkuvat pelvelimen virheilmoitukset jne.

Onhan noita vaikka vuodet söis. Ja niille tulee lisää syömistä ihan jatkuvasti.

Koska omakäyttöisen väliaiset nimimerkit. Tuo anonyymi sai aikaan melkoisen vapaan häiriköinnin.

13

<50

  Vastaukset

  • Todella ärsyttävää tämä sivun pomppiminen. Keskustelun tullessa näytölle ei heti saa painaa "lue lisää", sillä silloin sivu hypähtää ja eteen avautuu uusi iso ikkuna "Ilmoita asiaton sisältö".

   Todella ärsyttävää.

  • Haun saanti toimimaan kaikkein tärkein. Se ei ehkä ole ylläpidosta kiinni.

   Kliffa olisi myös jokaiselle musta nimimerkki anonyymin sijaan, että tietäisi kenen kanssa puhuu ja kelle vastaa.

   • Mistähän se sitten mahtaa olla kiinni, ellei sivuston toiminnasta vastaavasta ylläpidosta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistähän se sitten mahtaa olla kiinni, ellei sivuston toiminnasta vastaavasta ylläpidosta?

    En uskalla kertoa tässä. On niin korkeista voimista kyse.
    Ja haulla tarkoitin Etsi sivulta, joka sekin on haku.


  • Tuleekohan koskaan.

   Ja kun kysyy jotain "kinkkisempää", tuo kysymys poistetaan välittömästi.

  • Moikka! Kiitos palautteesta. Kertoisitko tarkemmin, millaisia ominaisuuksia toivoisit hakuun ja etsi keskusteluista -toimintoon? Mitä nykyisistä puuttuu? Konkreettiset esimerkit auttavat kehitystiimiä kaikkein parhaiten.

   Tuota valkoisten välien asiaa on kommentoitu mm. täällä. Käyttäjätukeen ei ikävä kyllä vieläkään ole pyynnöistä huolimatta tullut yhtäkään kyseiseen aiheeseen liittyvää yhteydenottoa, jossa olisi tarkempia tietoja. Ilmeisesti joillakin käyttäjillä, joilla tyhjiä välejä esiintyy, on mahdollisesti käytössä mainostenesto-ohjelma. Mikäli tyhjät välit johtuvat siitä, Suomi24 ei valitettavasti voi siihen vaikuttaa.

   Suomi24:ssä moderoinnin poistopäätökset perustuvat sääntöihin ja käyttöehtoihin. Jos viestejä on mielestäsi poistettu väärin perustein, voit lähettää palautelomakkeella tai sähköpostitse (osoitteeseen palaute@s24.fi) esimerkiksi linkkejä ketjuihin, joista viestejä on poistunut. Voit myös kertoa palautteessasi tunnuksesi, jos viestejä on poistunut kirjautuneelta tunnukselta. Tällä tavalla asiaa voidaan tutkia tarkemmin.

   Suomi24:n uudistus on vielä kesken, eli muutoksia ja muokkauksia tehdään edelleen. Aivan kaikkia käyttäjien toivomia ominaisuuksia ei voida toteuttaa, eikä kaikkia muutoksia voida toteuttaa kerralla. Uudistuksen teknisen toteuttamisen vuoksi sekä vanhojen keskusteluiden selaamista että listauksen päivittymistä on väliaikaisesti rajattu. Vanhoja keskusteluita voi tällä hetkellä selata 30 sivua taaksepäin. Kumpikin rajoitus on väliaikainen. Myös negatiivinen peukutus on vielä työlistalla. 😊

   Terkuin,
   Emma,
   Suomi24-tiimi

   • On mainosesto, mutta siltikään noita valkoisia välejä ei ole ollut aina, vaan tulivat ykskaks ihan yhtäkkiä.
    Tähän haluaisin sen vastauksen, että mikä muutos aiheutti nuo valkoiset välit?


   • Anonyymi kirjoitti:

    On mainosesto, mutta siltikään noita valkoisia välejä ei ole ollut aina, vaan tulivat ykskaks ihan yhtäkkiä.
    Tähän haluaisin sen vastauksen, että mikä muutos aiheutti nuo valkoiset välit?

    Kaiken lisäksi ylläpito on yhä täysin tietämätön aiheesta, koska heihin ei ole otettu yhteyttä palautelomakkeella. Kuinka he ovat voineet kommentoida aihetta, mitä eivät tiedä ja tunne? "Mikäli tyhjät välit johtuvat siitä, Suomi24 ei valitettavasti voi siihen vaikuttaa." Mitäs jos ottaisitte sen mainoseston eston pois, tehän sen laitoitte.

    Etsi = ctrl+f. Pitkistä ketjuista sillä ei vaan löydä esim. listasta kopioidun ajan perusteella.

    Haku taas on tuo teidän toimimaton elälaidassa oleva "Etsi". Sen toiminta on kuin moderointinne, ei vaan toimi.

    "Suomi24:n uudistus on vielä kesken, eli muutoksia ja muokkauksia tehdään edelleen. " Hah hah. Kesken se on aina ollut ja tuleekin olemaan. Vai koetatteko väittää muuta?

    "Suomi24:ssä moderoinnin poistopäätökset perustuvat sääntöihin ja käyttöehtoihin. ". Koska te olette kertoneet yhdestäkään poistosta, mikä sääntö on kyseessä? Ei koskaan, koska toimintanne on mielivaltaista eikä säännöilläkään perusteltavissa. Muussa tapauksessa kyse on aina ensimmäisenä olevasta säännöstä eli "Rikkoa Suomen lakia", vaikka sitä mitenkään voida havaita, kuten tällä foorumilla ollut ja poistamanne BMW-kysymys.

    "vanhojen keskusteluiden selaamista että listauksen päivittymistä on väliaikaisesti rajattu. Jos tiesitte, mistä on kyse, miksi kysyitte? Väliaikaisuus on perin kehno tekosyy, koska sillä rajoitteella ei ole mitään tekemistä kehittämisen kanssa. Väitteeni tueksi poimin tämän ketjun: https://keskustelu.suomi24.fi/t/1420540/yrtti-tekee-tyhmaksi----tai-sitten-ei----)

    Te ette tee mitään, keksitte vain tekosyitä ja valehtelette!


   • "Ilmeisesti joillakin käyttäjillä, joilla tyhjiä välejä esiintyy, on mahdollisesti käytössä mainostenesto-ohjelma. "

    Hyvin osaatte syyn määritellä. Onnistuu vain siksi, että olette sen itse aiheuttaneet.

    Olisi kiva tietää, miksi teitte tuon jipon.


  • Sanoin aikaisemmin "Haun saanti toimimaan kaikkein tärkein."
   Tarkoitin Etsi sivulta, joka sekin on haku.

   Ketjun rullaaminen ensin loppuun pirullisen raastavaa.

  • Mitäpä jos vaikka keräisitte täältä kaikki vieheellisiksi ilmoitetut kohdat ja listaisitte ne ja laittaisitte, korjausaikataulun.

   Sitten keskittyisitte täysin näiden virheiden korjaamiseen, sillä sivuston toimivuuden takaaminenhan on teidän ydintoiminta-alueenne, ei mikään liirum-laarum. Vain ja ainoastaan lain vastaisuudet poistetaan ja tietenkin niistä selkeä syy lainkohtaan vedoten.

  • Pomppii kuin viimeistä päivää. Käyttökelvoton.

  • Lataa vaan valkoisia sivija.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8073
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5436
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   4770
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2715