Kyllä viranomaiset tietävät, milloin on aihetta kieltää tanssit

Anonyymi

Se seikka, että viranomaiset - lukuisista yleisön tahoilta tulleista kirjoituksista huolimatta - eivät ole kieltäneet eivätkä ottaneet edes harkittavaksi yleisten tanssien järjestämistä, osoittaa vakuuttavasti, että tansseja EI ei ole havaittu koronan leviämistä edistäviksi tilaisuuksiksi .

Turhaan tässä tanssien järjestäjät arkailevat.

Tansseja uskalletaan järjestää Uudellamaalla, mutta ei vaikkapa Etelä-Karjalassa, jossa koronatartunnan saamisen mahdollisuus on ehkä 5 prosenttia siitä, mitä se on Uudellamaalla.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei auennut Tirilä eikä Kouvolan Kuntotalo. Alkaa olla homma kylpylöiden postimerkin kokoisten tanssilattioiden varassa.

      Mutta minkäs teet, jos kansa ei uskaltaudu tansseihin. Järjestäjiä on helppo syyllistää, mutta ei tappiolla voi tansseja järjestää. Levytansseja voisi kokeilla, vaikka ei ne ainakaan Orimattilan Kehräämöllä saaneet suuria massoja liikkeelle.

    • Anonyymi

      Suomen marttakerho eli hallitus on peruskouluesimerkki siitä, kuinka viranomainen ei tiedä yhtään mitään eikä haluakaan tietää. Nimittäin siksi palkataan ennätyksellinen määrä avustajia, joille tietäminen ulkoistetaan marttakerholta. Avustajatkaan eivät viranomaistoimituksissaan halua tietää mistään mitään, minkä takia koronastakin ja sen rajoituksistakin tietäminen ulkoistettiin ns alueille.

      Nämä martat ovat vuosikymmeniäuikuttaneet, että he haluaisivat päästä mäyttämään, että he ovat suurten johtajien eli miesten veroisia. Ja nyt kun martoilla olisi ollut tilaisuus todistaa väitteensä, niin hyvinkin suuri osa lähtee kesken ja kaiken koronataiston synnyttämään ja äitiyslomalle? Suuri johtaja eli mies olisi tällaisessa tilanteessa todistanut johtajuutensa perusteet hankkimalla lapsilleen sekä synnyttäjät että imettäjät ja käynyt hetkeäkään epäröimättä taistoon koronaavastaan. Tämän takia martoista ei milloinkaan voi tulla suuria johtajia elikkäs miesten veroisia. Ja se on heidän itsensä aiheuttamaa. Häpeäisivät!

      • Anonyymi

        Niin, miestenhän on pakko hankkia ne synnyttäjät ja imettäjät jos aikovat lapsia saada, itse kun eivät pysty niitä synnyttämään !!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, miestenhän on pakko hankkia ne synnyttäjät ja imettäjät jos aikovat lapsia saada, itse kun eivät pysty niitä synnyttämään !!!!

        Synnyttämiselle ja äitys- sekä isyyslomille on aikansa, mutta niitten aika ei ole silloin, kun on annettu Suomen Kansalle eduskuntavaalimainoksessa lupaus siitä, että hoidetaan säntillisesti ja vastuulliesti Suomen Kansan asioita ja tultu valituksi Suomen Kansan asioitten hoitamisasemiin.


    • Anonyymi

      Juuri näin. Pysyisivät hellan ääressä, siinä ei tarvitse suuria asioita päättää.

      • Anonyymi

        Suurten asioitten päätöstilaisuuden tullessa Suomen hallitus eli martat liukenee suurpäätösasemista hyvin herkästi hellan ääreen imettämään ja synnyttämään sekä hermoraunioitumalomille. Ei ole heistä johtajiksi tosiaankaan.


    • Anonyymi

      Tiedotusvälineissä jatkuvasti jauhama koronatilanne rajoittaa ihmisten välistä yhteydenpitoa, niin myös tansseja, joihin moni ei uskalla tulla entiseen tapaan.
      Seurauksena ovat mielenterveyden ongelmat, kotiväkivalta (ja sitä tietä kouluihin levinnyt kiusaaminen) samoin kuin kasvava alkoholin ja huumeiden käyttö.

      • Anonyymi

        Mielen järkkymisestä korona kriisin takia lienevät traagisimpia esimerkkejä ovat olleet nämä himotanssinagitaattoriharrastajat, jotka sairastuivat napoleonkompleksisesti ja alkoivat julistaa olevansa koronan jopa hylkimiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe