Kiva katsella miesten seisokkeja lauteilla

Anonyymi

Onko muita naikkosia, joista on mukavaa kun miesväellä tuppaa seisomaan saunoessa. Itse sain ihastella viikonloppuna saunavieraankin reaktiota, kun pyysivät mieheni kanssa samoihin löylyihin. Kiihottavaa ja jotenkin vain mielestäni niin miehekästä, kun antoivat vaan jöpöttää peittelemättä :)

61

32522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhteissaunominen on minustakin ihanaa, ja onneksi sitä mieheni kanssa harrastamme. Mutta se on ihan viatonta, ja se siinä juuri eroottista onkin. Voi olla vapaasti, rennosti, tietää että tämä on vaan tämmöistä leikkiä. Ja onhan ne lapsetkin usein siinä mukana. Mutta mikä estää hieman keimailemasta, asettumasta puolihuolimattomasti niin että vieras voi nähdä kaiken sen minkä aviomieskin näkee. Saan siitä väristyksiä, miehetkin saavat, omakin mies, joka mieltä lämmittävästi osoittaa olevansa minusta ylpeä ja kannustaa olemaan esillä ja antelias.

      • Anonyymi

        Kyllähän se tätä miestä kiihottaa, kun rinnat tahtovat pursuta ulos naisen vaatteista ja valkoisten pikkareiden takaa paljastuu naisen tumma, tuuhea häpykarvoitus(nam)! ....kulli alkaa kyllä paisumaan ja kasvamaan...pullottamaan housuissa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän se tätä miestä kiihottaa, kun rinnat tahtovat pursuta ulos naisen vaatteista ja valkoisten pikkareiden takaa paljastuu naisen tumma, tuuhea häpykarvoitus(nam)! ....kulli alkaa kyllä paisumaan ja kasvamaan...pullottamaan housuissa!

        Saunassa?


    • Anonyymi

      Nuorena poikana olin kesätöissä rakennuksilla ja eräiden harjannostajaisten jatkoille päädyimme firman mökille ja siellä tietenkin sekasaunaan. Osa ukoista oli jo niin päissään, että saunaan selvisi minun lisäkseni vain yksi vanhempi timpuri ja yksi maalarimimmi. Kahdeksantoistavuotiaan mielelle tuo alaston naisvartalo oli aivan liikaa ja minulle nousi ihan kunnon seisokki. Istuin laitimmaisena lauteella ja pienen naureskelun jälkeen tuo maalarimimmi otti kivikovasta mulkustani kiinni ja alkoi vedellä esinahkaani edestakaisin. Melko nopeasti hän talutti minut pukuhuoneen puolelle ja alkoi ottaa minulta suihin. Timpurimies tuli perässämme ja yritti päästä mukaan touhuihin, mutta maalarimimmi ei lämmennyt idealle, joten mies runkkaili itseään, kun minua imettiin.

      Hetken kuluttua pukkarin ovi aukesi ja firman toimarin viisissäkymmenissä oleva vaimo ystävättärensä kanssa astui sisään. Runkkaileva timpuri keräili nopeasti nolona kamppeensa ja minä vielä nolompana istuin muna maalarimimmin suussa, kun naiset istuivat juomiensa kanssa aivan meidän viereemme. Mimmi jatkoi imemistäni kuin mitään ei olisi tapahtunut ja vanhemmat naiset alkoivat kysellä minulta jotain opiskeluistani. Olin aivan häkeltynyt tilanteesta. Rouvat istuivat uimapuvut yllään ja maalarimimmi ja minä touhusimme aatamin asuissa.

      Rouvat ehdottivat saunan puolelle siirtymistä ja maalarimimmi ymmärsi poistua tässä välissä. Minut istutettiin naisten keskelle ja kullini seisoi aivan kivikovana. Naiset joivat jotain kuohuvaa ja vapailla käsillään kopeloivat minun kovaa kulliani. Suihinotto oli kestänyt niin pitkään, että tajusin laukeamiseni olevan jo lähellä. Naiset koskettelivat kiusoitellen vehjettäni eivätkä varsinaisesti edes runkanneet sitä, mutta jossain vaiheessa toinen pyöräytti herkkää terskaani niin, että spermani lennähtivät toimarin vaimon uimapuvulle muutamalla sykäyksellä.

      Pelästyin heidän reaktiotaan, mutta heitä vain nauratti ja taisinpa saada toisenkin käsihoidon rouvilta. Harmikseni maalarimimmin kanssa ei yhteistä aikaa enää löytynyt, mutta nuori poika tydytettiin siis pariinkin otteeseen:)

      • Anonyymi

        Olipa pitkä porno scripti.


    • Kiva niitä on katsella. Kaiken värisiä ja kaiken kokoisia.
      Sanovat minua Nartuksi...

      • Anonyymi

        Niin. Oikea nimesihän on Niko.


    • Anonyymi

      No pari kertaa olen ollut saunassa tyttäreni ja hänen miehensä kanssa. Olihan se aika hauskaa nähdä vävyn "kiemurtelevan", kun meinasi ihan selvästi kalu nousta ja vähän se nousikin. Toisella kerralla oli pakko vähän kiusoitellakin ja nostella rintoja ja vilautella jalkoväliä. Vastaus on siis, mukavaa on ja ehkä vähän kiihottavaakin.

      • <<Toisella kerralla oli pakko vähän kiusoitellakin ja nostella rintoja ja vilautella jalkoväliä.<<

        Vielä parempaa on sekä sinulle että toiselle, kun jätät kiusoittelun pois ja näytät suloisia paikkojasi pelkästään ystävällisin tarkoituksin. Kun näytät niin, että mies tuntee sen tahalliseksi, hän myös ymmärtää, ettet vilauta vahingossa, vaan haluat olla hänelle ystävällinen.

        Ystävällisyys luo ystävällisyyttä.


      • Anonyymi
        piiri kirjoitti:

        <<Toisella kerralla oli pakko vähän kiusoitellakin ja nostella rintoja ja vilautella jalkoväliä.<<

        Vielä parempaa on sekä sinulle että toiselle, kun jätät kiusoittelun pois ja näytät suloisia paikkojasi pelkästään ystävällisin tarkoituksin. Kun näytät niin, että mies tuntee sen tahalliseksi, hän myös ymmärtää, ettet vilauta vahingossa, vaan haluat olla hänelle ystävällinen.

        Ystävällisyys luo ystävällisyyttä.

        Teininä jäin vielä naapurin naisen kanssa kaksistaan saunomaan, kun muut lähtivät jo aloittelemaan grillailua.
        Hän varmasti tahallaan esitteli itseään, oli kyllä joskus aiemminkin tehnyt vähän jotain, mutta sillä kerralla oli ihan mahdoton.
        Istui lauteilla oikein esillä ja siinä vaiheessa, kun alkoi peseytymään, otti suoremman tavan asiaan. Kun heidän saunassaan peseytyminen tehtiin löylypuolella.
        Kumartui eka takamus mun suuntaan, Olin itse lauteilla vielä, ja pillu vilahti aikas täysillä pakaroiden välistä.
        SItten, kun alkoi saippuoimaan itseään sienen kanssa, niin nosti toisen jalkansa alalauteelle ja levitti haarojaan oikein kunnolla ja jynssäsi sienellä pilluaankin.
        Oli kyllä kaunis näky, kun vaaleakarvainen ja täyteläisenhuulinen pillu oli saippuavaahdossa, kunnes alkoi huuhtelemaan sitä.
        En pystynyt oikein muutakaan kuin katsomaan sitä touhua ja tosiaan.. no.. Kaikki näkyi.
        Ja kyllähän mulla kalu väkisinkin nousi pystyyn, kivikovaksi.
        Ja naisen ilme oli kyllä aikas muikea, suorastaan voitoniloinen, kun eihän sitä erektiota voinut olla näkemättä. Hymy oli luokkaa että "Hitto onnistuihan se!!" Vaikka aina muulloin olin onnistunut hillitsemään itseni.
        "Aika hyvin, mutta tuo kannattaa ehkä runkata pois, jos et halua muiden näkevän", hän totesi.
        No, pyysin että näyttää alapäätään vielä lisää mulle, kuten näyttikin, ja annoin käden käydä oikein kunnolla hänen haaroväliänsä vahdaten.


    • Itsekkin istunut lauteilla miehiä vastapäätä. Ihastellut kasvavia seisokkeja. Miettinyt kuka niistä on ensimmäinen ja onko ne arponut vuorot etukäteen.

    • Anonyymi

      Nuorena poikasena olin ystäväperheen luona heinätalkoissa ja illan tullen isäntä aloitti kossupullon juomisensa ja pyysi minua lämmittämään saunan. Tein työtä käskettyä ja sain ensimmäisen saunavuoron. Tyytyväisenä päivän töiden tuomia hikiä pois saunoessani huomasin saunan oven aukeavan ja kahden perheen tytöistä astuvan saunaan uimapuvut päällään. Tytöt olivat muutaman vuoden minua vanhempia ja jo täysissä naisen mitoissa. He tirskuivat, kun yritin piilotella paljasta mulkkuani käsilläni. Tytöt istuivat ylälauteelle ja sanaakaan sanomatta toinen tytöistä veti pyöreät rintansa paljaiksi ja pian toinen matki tekemällä samoin. Istuin lauteen reunassa ja nuoren pojan mulkkuni nousi vastustamattomasti täyteen seisokkiin lähes välittömästi. Tytöt tulivat istumaan minun molemmille puolilleni ja katselivat minua, mutta eivät koskeneet. Jännitys ja kiihotus oli räjäyttää pääni ja mulkkuni seisoi niin, että melkein kipeää teki.

      Vanhempi tytöistä, Sanna-niminen nuolaisi sormiaan ja pyöräytti niillä terskaani vain varovasti hieman koskettaen. Mulkkuni sojotti suoraan kattoon ja Sanna antoi sormiensa liukua terskaa pitkin. Hän valutti sylkeään lisää suoraan terskaani ja pyöritteli sitä edestakaisin. Kukaan meistä ei ollut sanonut sanaakaan ja tilanne oli äärimmäisen kuumottava. Sanna riisui uimapuvun pois päältään ja alkoi hieroa itseään jalkovälistä. Nuorempi tytöistä eli Ella katseli aivan minussa kiinni, kun isosiskonsa veteli kättään syljen liukastaman terskani päällä. Tuntui, että Sanna tiesi tasan tarkkaan mistä kohdasta puristaa ja missä kohdassa viipyillä. Kulliani ei ollut vielä koskaan naispuolisen käsi koskenut ja nyt se sai täydellistä käsittelyä ihanan näköiseltä naisenalulta.

      Minuutti tai kaksi siinä varmaan vielä meni ja sitten lantioni alkoi kohoilla runkkauksen tahdissa ja kullini oli räjähdypisteessä. Vanhempi tyttö irroitti otteensa mulkustani ja he molemmat vain katselivat kullini sykkimistä niin lähellä, että tunsin heidän hengityksensä ihollani. Nyt mulkkuni heilahti voimakkaammin ja lennätti sellaisen spermalastin lauteille ja lattialle muutamalla sykäyksellä, etten ollut moista itsekään ennen nähnyt. Tytöt kikattivat ja suutelivat minun naamaani ja puristelivat reisiäni. Sitten Ella tokaisi hymy huulillaan: -Sun kannattaa varmaan vähän huuhdella jälkiäs, kun isä ja äiti pyysi sanomaan, että haluaisivat jo pian päästä saunaan....

    • Anonyymi

      Minulla on niin ujo tai mustasukkainen mies, ettei näitä yhteissaunoja ole juuri harrastattu, vaikka minusta ne olisivat ihan elämän suola. Mutta joskus olen nuoruuden aikaisen hyvän ystävättäreni mökillä päässyt sitäkin kokeilemaan. Ja sen kokemuksen perusteella sanoisin, että viehättävimmillään miehet minusta olisivat sukuelimet levossa, hieman paisuneina, uinuvina petoina. Siinä khtaa uskaltaa nainenkin hieman fantasioida. Nimimerkkki Savon tyttö

    • Anonyymi

      Minulla vain muutama kokemus sekasaunomisesta aikuisiällä. Ystäväpariskunnan miehellä on todella erityisen kookas elin. Ensimmäisen kerran kun olimme heidän mökillään, niin saunoimme naiset ensin ja sitten miehet. Mieheni kertoi minulle sitten illalla aivan naama valkoisena näkemästään. Minua vähän nauratti, mutta samalla tietenkin kiinnosti. Meillä oli kuitenkin poikkeuksellisen hyvää seksiä mieheni kanssa sinä iltana. Myöhemmillä kerroilla olen tuon jätin sitten itsekin nähnyt.

    • Anonyymi

      Tosiaan tämä tapahtui joskus vuosia sitten, kun olin juoksuseuramme leirillä. Meillä oli ensimmäinen saunavuoro ja nakunahan siellä tietenkin miesporukalla oltiin. Mukana oli yksi ehkä kuusitoistavuotias sälli, joka istui minua vastapäätä lauteilla. En tosiaan tiedä mitä poika ajatteli, mutta hänen vehkeensä oli sellaisessa stondiksessa saunomisen ajan, että melkein kateeksi kävi :) Suihkun lähtiessään kyllä kädellään peitteli vehkeitään..

    • Anonyymi

      Oli muuten kerran ikimuistoiset löylyt, kun appivanhempien kanssa piti juhannuksena saunoa. Tyttöystävä sanoi poistavansa paineet minulta ennen saunaa ja alkoi käsipelillä hoitaa meikäläistä, vaan ei ehtinyt kuti lähteä ja olikin aikamoista pidellä heppiä uikkareissa, kun anoppi ja oma tyttöystävä bikineissä keikkuivat isot tissinsä heiluen. Silloin olisi ollut käyttöä nykyajan uimashortseille. Silloin kun niihin alushousujen mallisiin ei oikein pullotustaan saanut piilotettua. Saattoi siinä anoppikin pari vilkaisua meikäläiseen kohoumaan suunnata. Ja sitten illalla olikin tuleminen melkoisen herkässä..

    • Anonyymi

      viime kesänä suvun omistamalla mökillä menin saunaan vaikka tiesin saunassa olevan setäni. olihan se kivaa kun setäni yritti peitellä kovana olevaa seisokkia.

    • Anonyymi

      Pienipippeliset miehet ovat kyllä tekemättömässä paikassa noissa kesäisissä mökkien sekasaunoissa. Vaikka mitään väärää ei tapahtuisikaan, niin se ystävättären miehen puolta paksumpi ja pidempi patukka jäänee kummittelemaan mieleen...

      • Anonyymi

        Pakko huikata sulle ja muillekin naisille, et pieni levossa ei ole yhtä kuin pieni seisokissa. Eli jos ei saunassa stondaa ja näyttää pienelle, niin pieni pippeli voikin olla aivan muuta juhlakunnossa. Mulla ainakaan ei stondaa saunassa, en koe sitä kiihottavaksi tapahtumaksi. Kyseessä kuitenkin, noh.....saunominen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pakko huikata sulle ja muillekin naisille, et pieni levossa ei ole yhtä kuin pieni seisokissa. Eli jos ei saunassa stondaa ja näyttää pienelle, niin pieni pippeli voikin olla aivan muuta juhlakunnossa. Mulla ainakaan ei stondaa saunassa, en koe sitä kiihottavaksi tapahtumaksi. Kyseessä kuitenkin, noh.....saunominen.

        teillä sinkuilla nyt voikin olla shower kun vatvotte käsin jatkuvasti sitä ja ootte viikkoja purkautumatta, tekijämiehellä on h hetkellä vasta täysillä


      • Anonyymi

        Joo sepä se. Houkutus mennä mukaan ihan vaan jotta näkee vilauksenkin tisseistä on iso, mutta eipä sitä katkaravulla oikein kiinnosta mennä mukaan. Ei houkuta miettiä jälkikäteen minkä verran seläntakana puhutaan. ;)


    • Anonyymi

      MInun sukuni miehiä on jostain syystä siunattu varsin kookkailla peniksillä. Oma mieheni joskus nuorempana minulle ihmetteli, kuinka veljeni ja isäni eli appensa jalkovälissä roikkui sellaisetkin härän vehkeet. Usein yrittikin saunavuoroa vain minun kanssani..

    • Anonyymi

      Menimme aikoinaan silloisen tyttöystäväni kanssa saksalaiseen kylpylään ja tiesimme kyllä, että siellä ollaan aivan sekaisin alastomina saunoissa ja suihkuissa. Vaikka suomalaisia sanotaan avoimeksi saunakansaksi, niin kyllä minua hämmästytti miten avoimesti tuolla kuljettiin aataminasussa. Kaunista tyttöystävääni tuijottivat niin miehet kuin naisetkin.

    • Anonyymi

      No huh, menee vähän ohi aloituksesta, mutta minä joskus varhaisina teinivuosina jouduin mökillä isoveljen ja sen tyttöystävän kanssa menemään saunaan. Ja siis meillähän ei omat pojat uimapukuja saunassa todellakaan saanut pitää. Ensimmäisen kerran, kun katseeni osui veljen tyttiksen melko isoihin tisseihin, niin johan alapää alkoi kerätä verta sisäänsä. Ja nuorena kun se seisokki on sellainen, että sitä ei paljon piilotella..

    • Anonyymi

      Katinkullan saunamaailmassa näki aikoinaan kyllä erilaisia kulleja paljonkin. Miestäni tuntuivat myös kiinnostavan ja kiihottavankin suuremmat tapaukset, vaikken hänessä mitään bi-taipumuksia ole muuten huomannutkaan.
      Mieleeni on jäänyt jonkun tummien koripallojoukkueen tai vastaavan ilmestyminen tiloihin. Silloin eräs naispuoleinen "fani" suoritti ihan käsipelillä lähempää tutustumista heidän kanssaan

    • Anonyymi

      Minun miehelläni ei seissyt nuoruuden sekasaunoissa koskaan. Toki muistan, että ne kenellä isoimmat oli niitä melko auliisti esittelivätkin :)

    • Anonyymi

      Olin aikoinaan tyttäreni ja hänen miehensä kanssa mökilläni saunassa. Näin silloin ensimmäisen kerran vävyni aseen ja kyllähän se oli kiitettävän iso ja paksu. Istuin tahalleni vävyssäni kiinni ja vävyllä rupesi seisomaan ja kunnolla. Sanoin tyttärelleni, että hoitaa miehensä paineet tai minä hoidan....

      Lopuksi kävi niin että me molemmat hoidimme. Ensin sai tytär saunassa ja sitten.minä pukuhuoneessa kun tytär oli jo lähtenyt mökille. Vävy astui takaapäin ja kun oli jo kertaalleen purkautunut vaimoonsa niin sessio kesti mukavan kauan. Vävy takoi menemään, kyrpä souti pillussani, ähellys oli melkoinen kunnes vävyn kyrpä ruiski siemennesteet sisälleni....

    • Anonyymi

      minä kans mutta olen mies joskus saanut myös maistella kahta miestä olipa hyvä sauna reissu vaimo katteli vierestä

    • Anonyymi

      olen mies minusta kans mukavaa katsella muitten vehkeitä myös naisia vertailla jollain isot rinnat mutta roikkuu toisella pienemmät mutta katsoo suoraan silmiin

    • Anonyymi

      Minä en ole nähnyt sekasaunoissa seisovia kulleja kuin yhden kerran. Olimme saunomassa muutaman tuttavaparin kanssa vaimoni ja hänen kaverinsa olivat raskaana vaimoni 4. ja kaveri 6. kuulla. He innostuivat saippuoimaan itseään rantasaunassa hartaasti ja pitkään. Kaksi porukan naista oli rannalla uimassa onneksi sillä lauteilla oli neljä kivikovana seisovaa kalua.

    • Anonyymi

      Saunassa helposti kalu kyllä turpoaa sellaiseen puoliheijariin, mutta löylyt usein karistavat sen kokoseisokin. Ja se, että joutuu normaalisti käyttämään silmälaseja haittaa pahasti maisemien ihailua.

    • Anonyymi

      uorena miehenä menin yleisessä pitkin lauteita kaikkia imien naiset kiihoittuivat

    • Anonyymi

      Hah hah hah mikä vitsi

      • Hahahahah


    • Anonyymi

      Isomunaiset vievät sekasaunoissa aina naisten huomion. Useamman kerran on varatut naiset imeneet silmillään paksuimpina keikkuvia mulkkuja. Siinä omat tuppikullit unohtuvat, vaikka vieressä istuvatkin😂

      • Höhöhöhöhöhöhö!


    • Anonyymi

      Tästä on jo vuosikymmeniä aikaa, mutta kerronpa silti. Maaseudulla pitkän heinäntekopäivän jälkeen mentiin saunaan. Minä pääsin isosiskoni jälkeen viimeiseen vuoroon ja mukaamme tuli vielä yksi ruokaa laittaneista naisista. Siskoni suoriutui pesuistaan nopeiten ja minä jäin ylälauteelle ja katselin kun tuo nainen pesi painavia rintojaan ja pyöreätä peppuaan. Yhtäkkiä penikseni oli turvonnut täyteen mittaansa eikä se jäänyt tuolta naiselta huomaamatta.

      Hän tuli eteeni ja nosti jalkansa lauteellee ja alkoi sormeilla pilluansa minua katsellen. Kysyi vielä, että olenko naista ennen paljaana nähnyt. Hän kieputteli itselleen sormillaan parikin orgasmia ja kiemurteli edessäni varmaan kullinkipeänä.
      Pieni mulkkuni sojotti pystyssä ja yritin sitä painella alemmas, mutta kiihotus oli liikaa ja vaikka kuinka yritin painaa terskaani ja estää laukeamistani, niin vehkeeni nytkähti muutaman kerran ja roiskutti spermaani käsilleni ja lauteille ja minua hävetti niin paljon, etten kehdannut asiasta koskaan kenellekään kertoa.

    • Anonyymi

      kiva katsoo kun vaimo kiihottuu toisista kaluista voin myös itte imee jos sattuu kohdalle

    • Anonyymi

      Olen 62-v leskinainen. En ole halunnut uutta suhdetta, enkä halua irtosuhteitakaan. Mutta välillä tunnen suurta halua edes nähdä miehen kalun. Tämän halun saan tyydytettyä saunomalla tyttäreni ja hänen miehensä kanssa. Tyttäreni lähtee aina ensimmäisenä ja jäämme vävyn kanssa kahden. Silloin vävyllä alkaa kalu kovettua ja lopulta seisoo ihan kunnolla. Ei hän sitä peittele vaan antaa minun katsella. Mitään ei sanota eikä tehdä ja kun olen tarpeeksi nähnyt, niin poistun pesulle. Tämä on toistunut jo usein.

      • Anonyymi

        Meillä sama,tytär puoli,nuori nainen,estoton. kun saunotaan kyllä väkisinkin oma kyrpä jäykistyy,hän vaan katselee,ja levittelee jalkojaan että nään pimpan....


    • Anonyymi

      Uu­­­s­­­i s­­eksiteatteri ava­­utu­u Su­ome­en! Ku­­tsu­­­mme kaikk­­i­. Il­­­moit­tau­­­tum­­­ine­­­n ryhmä­­­ämm­e tä­­ällä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/D2p6C6

    • Anonyymi

      Vuosikymmenten saatossa tullut oltua aika monenlaisessa sekasaunassa jossa ollut monen näköisiä ja ikäisiä miehiä ja naisia, mutta koskaan en ole nähnyt kenelläkään seisokkia.

    • Anonyymi

      Nyt mieheni kanssa hänen pomonsa mökillä olen saanut ihastella jos minkäkin näköisiä ja kokoisia peniksiä kun täällä uidaan ja saunotaan alastomina.
      Tuon pomon teini poika nuorimpana, isä noin 75v vanhimpana ja muut siltä väliltä on ikä haitari melkoinen ja kaikilla niin omanlaisensa persoonalliset penikset.
      Ainoana naisena huomiota nyt saa kuuden uroon ja muiden täällä käyneiden osalta enemmän kuin tarpeeksi!
      Hauskaa Juhannusta!
      Anu44

      • Anonyymi

        Näit sitten varmasti monia seisokkejakin jos itsekin alasti siellä esiinnyt?
        Kiihottaako?
        Rami


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näit sitten varmasti monia seisokkejakin jos itsekin alasti siellä esiinnyt?
        Kiihottaako?
        Rami

        Olen nähnyt kyllä ja hämmentävin niistä oli tämän vaarin jolla on aivan järkyttävän kookas penis kaikin puolin.
        Mieheni kovasti on houkutellut minua nyt tutustumaan siihen lähemminkin.
        Anu44


    • Anonyymi

      Jäin itse kerran tutun sekasaunaporukan kanssa saunomassa ollessani kaksistaan yhden naisen kanssa vielä löylyihin muiden mentyä ulos.
      Oli reilu nelikymppinen nainen, mua 10-15v vanhempi, erään porukkaan kuuluvan naisen sisko käsittääkseni, joka oli tullut ihan randomina saunaporukkaan mukaan siskollaan käydessään.
      Ihan ok-näköinen sinkkupimu, ei sen puoleen, vaikkei nyt ihan maailman kaunein kukkanen ollutkaan.
      Juteltiin jotain, mutta jutustelu oli vähän takeltelevaa jotenkin, uusi tuttavuus kuitenkin.
      Olin kyllä huomannut hänen vilkuilevan välillä mua/mun suuntaan, istui kuitenkin vieressä, mutta nyt vilkuili enemmänkin ja just mun vehkeitäni, kunnes yhtäkkiä tuli ihan viereen kiinni istumaan ja laittoi kätensä mun vehkeille. Silitti eka hieman ja sitten "kaiveli" mun kullin sieltä käteensä, mikä nyt väkisinkin oli alkanut jäykistymään, ja pussaili mua samalla, mihin vastasin.
      Siinä vaiheessa, kun oli saanut mun kullin käteensä, mulla alkoi seisomaan kunnolla ja hän alkoi runkkaamaan mua ja äänteli mun korvaan samalla aika kivasti. Samalla taisi vähän sormettaa itseään.
      Ei siinä oikein voinut tai siis pystynyt muuta tekemään, kuin vain nauttia tilanteesta ja nojata taaksepäin.
      Siinä vaiheessä hän jo vatkasi mun kulliani täyttä häkää pitäen sitä tukevasti kämmenensä sisässä ja hän sormetti itseäänkin täydellä himolla, kunnes en voinut enää pidätellä, vaan sain ihan mielettömän orkun ja annoin sperman lentää.
      Oli kyllä ihan mielettömän mahtava yllätyshetki.
      Vielä kun orkkuni jälkeen hän vielä hyväili kulliani rauhallisilla edestakaisilla kädenliikkeillä ja otti sen suuhunsakin vielä hetkeksi.
      Sitten rauhotittuamme menimme suihkun kautta ulos muiden seuraan. En tiedä varmaksi, mutta jotkut taisivat ainakin vilkuilusta ja hihittelystä päätellen tajuta, mitä oli tapahtunut.

    • Anonyymi

      Paljon teillä on lämpöä saunassa kun noin kullit seisoo ?
      Itse saunon siten , että saunassa on 100 c lämmintä ja löylyä heittelen jatkuvasti.

    • Anonyymi

      Vaimo tuli syksyllä saunaan paikalla oli nuoria poikia kolme noin 16v. Pojat oli puoli tuttuja, vaimo käveli hitaasti kaikkien ohi viereen ja hymyili, virutteli vettä päälleen niin että rinnat nousi hyvin esiin iski minulle silmää kun pojilla alkoi seisomaan pitkinä oli jo vähän kaarella. Nousin ja pesin vaimo huolestui nytkö jo peset odota minua, sanoin pojille ei sitten kovia löylyjä toin kossun saunaan jos janottaa ottakaa vaimo otti pullon ja joi ,huh ompa väkevää.
      Menin pukemaan alkoi heti puheensorina, vaimo nauroi tuo on normaalia. Menin mökkiin kun vaimo tuli oli posket punaiset kysyin oliko löylyä antoi pullon oli vähän pohjalla. Hieroi öljyä jalkoihin sanoin anna tänne makasi vatsallaan kaadoin öljyä kunnolla slkään kiljahti ei noin paljoahieroin jalkoja ja levitin niitä pillu oli ihan punainen vaimo huokaili miksi jätit minut hieroin ja sanoin pitäähän pojilla olla pesijä, en minä mitään pessyt hieroin olkapäät ja palasin pepulle kaadoin lisää huokasi riittää hieroin pyllynreikää huokaili työnsin öljyset sormet pilluun sanoi voi luoja sinua ja levitti haarat, sanoin kerro,
      Eoi ole kerrottavaa kai niillä seiso ja hieroin pillua, no seisohan niillä pyöritin sormia pillun aukolla no kerro,
      nousin lauteilta kaikilla seisoi menin eteen ja katsoin kaikki tuli alas imivät rintoja en voinut mitään yksi työnsi sormet pilluun ja istuttivat ala lauteelle kaikilla oli aika isot ja kovat kalut siinä olin naitavana edestä aina yksi nai sain kolmesti siemmeniä sisään, aloin pestä yksi poika tuli pesemään ihana tunne kokemattomat kädet hiroi ja hyväili kohta olin laudetta vasten ja sain takaa kuvittel seisoin haarat levällään nojasin lauteeseen ja sin taas sisään viimmeinen poika pani ja laittoi äkkiä pyllyyn ensin jännitin sitten annoin panna.
      Painoin sormen pyllyyn vaimo huokaili tuntui jus tuolta kalu seisoi kovana voitelin kalun ja menin taakse vaimo kerkis sanoa et kai kun painoin sisään kuiski odota odota no nyt tunsin kiristys väheni pani liukasta pyllyä sitten alkoi nauttimaan kuiskas luoja kun panet kuolen kohta nyt nyt nyt ja sai orgasmini laukesin sisään annoin maata, vaimo nousi sitten suihkuun pesin öljyn pois nukuttiin aamuun.
      aamulla vielä sanoi tuntui hullulta halusin olla huora pojille huh tuli hurja olo mutta ei enää, eihän?

    • Anonyymi

      Olen ollut tyttöystäväni kanssa kimpassa lukioikäisisitä lähtien, eli kolmisen vuotta saunon hänen kanssaan aina seisokin kanssa.
      Siis vaikkei nyt menisi naimiseksikaan koko touhu.
      Tyttöystävä tykkää siitä ihan helvetisti, kun kuljen suihkutiloissa ja istun lauteilla kalu pystyssä.
      Vilkuilee sitä koko ajan ja ilme on, no aika miettivä ja hymyilevä. Ei ole vieläkään kyllästynyt katselemaan sitä. Toki antaakin aika usein, ehkä se on hänen tapansa päästä vauhtiin.. Eikä sen puoleen, tykkään itsekin siitä jostain syystä. Olen ehkä vähän pervo.
      Mutta onhan se hauskaa.

    • Anonyymi

      Noin meni nuorempana meilläkin aina oli kalu kovana saunoessa. Nyt ikää yli 50 ja todella harvoin seisoo saunassa.

      • Anonyymi

        Joo, taitaa se olla tätä nuoruuden huumaa, mitä varttuneempi väki "muistelee kaiholla".
        Ja toki varmaan ikäkin vaikuttaa kaikkeen.
        Eräs iäkkäämpi tuttuni sanoi joskus, että vanhemmiten seisoo harvoin mutta sitäkin laadukkaammin. Oli jotenkin hauskasti sanottu:)
        Mutta on kyllä todella miellyttäviä hetkiä nuo meidän saunomiset.
        Saa itse olla ihan avoimesti kiihottunut ja tyttöystävä tykkää tosiaan katsella, kun saunon kalu pystyssä ja kuljen se heiluen sivulta toiselle suihkuun välillä tm.
        Joskus kyllä vielä antaa virikkeitäkin jollain vähän rivolla asennolla, mikä oikein laittaa hänen herkut esille.
        Ja joskus on kiva kiusoitella häntä, mennä sen verran läheltä häntä, että seisokkini osuu häneen. "Mätkähtää" vähän ohimennen hänen pakaroilleen tai pökkäisee häpykumpua, jos annan pusun tm.


    • Anonyymi

      Kyllä minua ainakin kiinnostaa ja myös kiihottaa kun miehillä saunassa alkaa seisomaan. Varmasti molemmin puolista eroottista latausta on ilmassa. Aika paljon ollaan yhteissaunottu kavereiden ja sukulaisten kanssa mökkireissuilla.

      Erityisesti mieleen on jäänyt viime kesän tapaus kun mökillä saunottiin perheen ja siskon perheen kanssa. Mies ja lapset lähtivät jo saunasta ja jäin itse vielä lauteille hetkeksi makaamaan kun ovi aukesi ja 20-vuotias siskon poika tuli saunaan. Kysyi kyllä saako tulla. Ollaanhan me vuosikausia saunottu joten sanoin että tule vaan. Nuori mies vilkuili tämän tästä minua ja huomasin kuinka hänellä alkoi seistä. Vähän yritti aluksi peitellä sitä mutta ei oikeen onnistunut. Itselläkin alkoi tilanne kiihotttamqan. Nännit oli ihan kovana ja alapäässäkin alkoi mukavasti kihelmöidä.

      Ajattelin mennä pesemään, tuolla saunassa pestään vaan pesuvadin kanssa kun ei ole suihkuja. Siskonpoika kehui, että olen aika kuuman näköinen ja muutenkin katseli koko ajan. Itsellä alkoi varmasti jo naamasta nähdä kiihotus. Aloin kuitenkin pestä itseäni ja yhtäkkiä tunsin kuinka takaapäin nuoren miehen kädet hyväilivät rintojani. Tunsin hänen kullin pakatoitani vasten ja rintojen hyväily tuntui todella hyvältä. Hän jatkoi ja vei samalla toisen käden alapäähän ja alkoi varovaisesti hyväillä ja sormettaa pilluani. Tilanne oli niin yllättävä ja kiihottava, että tunsin kuinka jalat alkavat pettää alta ja laukesin todella nopeasti , olisi tehnyt mieli huutaa mielihyvästä mutta oli pakko hillitä itseäni koska muu porukka oli mökin puolella.

      Tämän jälkeen otin miehen kullin käteeni ja rankkasin sitä sekä otin suihin. Lopulta hän laukesi rinnoilleni. Tämän tapauksen jälkeen ollaan pari lertaa mökkeilty "sattumalta" samaan aikaan ja kahdestaan.

      Anu41

    • Anonyymi

      Miten minä en ole koskaan nähnyt kenelläkään seisovan saunassa? Paitsi poikaystävällä joskus, kun olemme kahdestaan saunoneet ja silloinhan se on nussimiseksi kyllä mennyt.

      Kumminkin aika paljon sekasaunonut ja en ole vartaloltani ruma.

      • Anonyymi

        Oletko itse koskaan sekasaunassa kiihottunut? Tai vilkuillut miehiä.


    • Anonyymi

      Minä katson saunassa millainen mulukku miehellä on, miehen Munat määrää millainen mies on. Minulla on iso mulukkuv, näyttelen sitä aina. Saunassa kustaan lauteille ja juon olutta tölkin harrasta sekssiä naisten kanssa

    • Anonyymi

      Viikonloppuna oltiin ystävän syntymäpäiviä viettämässä ja oli savusauna ja palju. Näin toisen ystäväni uuden miehen ensimmäistä kertaa alasti ja en vain voinut pitää katsettani kurissa kun huomasin hänen ison kalunsa. Ei se missään vaiheessa ollut seisokissa, mutta lepotilassakin n.puolet isompi kuin kellään muulla paikalla olleella miehellä. Olin niin kiihottunut asiasta, että meinasi ihan ruveta nolottamaan

    • Anonyymi

      Minusta on kiva katsella naisten kovia nännejä.
      Kesäisin onnistuin bongaamaan useammankin hyvätissisen.
      Huomasin kuinka nännit turposivat heidän kiihottuessaan ,nähtyään kaluni seisokin löysissä shortseissa.
      Istuin monella terassilla jalat levällään ja annoin kaluni kohota auringon lämmössä.
      Ja nousihan se patukka ,ihan silminähden.
      Usein nuoret naiset vastapäätä levittivät myös anteliaasti reisiään,saatoinpa joskus nähdä turpeat häppäritkin...
      Sellaista hiljaista erotiikkaa vain.
      Kurt56

    • Anonyymi

      Saksassa 80-luvulla opiskelijavaihdossa ollessani perheen äiti halusi viedä minyt kylpylään ja yllätys olikin melkoinen, kun siellä saunottiin alasti kaikki sekaisin. Pefletiksi sai sellaisen pienen neliönmuotoisen pyhkeen ja sellaisella muutamakin teini-ikäinen poika yritti siellä seisokkojaan peitellä huonolla menestyksellä.

      Tuolla kylpylässä näin myös ensimmäisen kerran tummaihoisen miehen alasti ja ainakin tuo mies vahvisti säännön mustien isoista mulkuista. Tumman miehen vieressä istuneiden kahden miehen penikset eivät olisi täyttäneet puoliakaan tumman jättimulkun tilavuudesta :)

    • Anonyymi

      On se kyllä joskus seksaunassa kiva yllättää joku nainen seisokilla, tutussa porukassa siis.
      Viimeksi jäin vielä hetkeksi kaverin siskon kanssa löylyihin, kun muut menivät jäähylle.
      Niin katselin avoimesti häntä ja hänen pilluaan ja annoin samalla erektioni nousta.
      Oli aika yllättyneen näköinen, muttei pahastunut.
      Jäykistelin vielä kaluani saaden sen heilumaan ylös alas, mitä hän seurasi kyllä aika tarkkaan.

    • Anonyymi

      Uu­­si s­­­ek­­si­­tea­­­tteri ava­utu­u Su­­ome­en! Kutsu­­­mme kaikk­­­i­­­. Il­mo­it­tautum­­ine­n ryhmä­­ämm­­­e tä­­­äl­l­­­ä 👉 http://alegroup.info/H/H3f3W2

    Ketjusta on poistettu 180 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe