Erilainen kotiinpaluu

Anonyymi

Olin koko viikon ollut työni puolesta matkalla ja perjantaina piti palata kotiin, mutta tulinkin jo torstaina iltapäivällä ja piti parkkeerata auto pihaamme, mutta ei sinne mahtunut ja jätin autoni kadun varteen.
Keittiötä oli rempattu ja remppamiesten autot seisoivat vielä talomme pihassa, mennesäni sisälle ihailin keittiötä joka oli viimeisenpäälle ja ihmettelin missä ne remppamiehet ovat?
Saunassahan ne ja sieltä kuului naurua ja tunnistin vaimonikin naurun sieltä, mitä hemmettiä ihmettelin, oliko pikku vaimonikin saunassa alasti?
Aavistin jotain ja hiivin hiljaa makuuhuoneeseemme ja piilouduin isoon vaatehuoneeseen jossa oli sellaiset ritilä ovet.
Pianhan vaimoni saapui sinne ja ihmettelin kun hän asetti valkoisen kylpypyyhkeen sänkymme päätyyn kaksinkerroin, sitten alkoi tapahtua.
Ensimmäinen nuori remppamies tuli sinne ja minun kylpypyyhe vain kietaistuna eteen joka putosikin lattialle ja huomasin kuinka iso kalu oli juhlakunnossa herkkutatti tummanpunaisena hehkuen.
Vaimoni asettui sängyn päätyyyn ja mies levitti samassa hänen jalkansa ja syöksyi nuolemaan vaimoni pimppiä kiimaisena.
Vaimo esteli hieman ja huusi, ei taas, mutta pojankolli jatkoi pimpin lutkutusta ja kuulin kun pikku vaimoni alkoi huohottamaan, samassa huoneeseen astuikin kaksi muuta remppamiestä, tai pojanköllejahan ne vielä olivat.
Meinasin syöksyä vaatehuoneesta ulos, mutta jotenkin en pystynyt lähtemään ja mielenkiintoni heräsi mitäköhän kohta tapahtuisi.
Kaikilta oli pyyhkeet jo lattialla ja kauhukseni huomasin kuinka niillä kalut olivat kovin etukenossa ja yksi alkoi tönimään sitä pimpin lutkuttajaa pois vaimoni jalkojen välistä.
- Mene pois tieltä, minä haluan olla tänään ekana, sanoi.
Ihmettelin sanaa tänään ja samassa tajusinkin miksi vaimoni asetteli sen pyyhkeen siihen päätyyn.
Vaimo meni selälleen ja samassa edellä mainittu meni hänen päälleen kyykkyyn ja ohjasi ison kalunsa vaimoni herkkuun joka oli aivan märkänä ja kiilteli kiimanesteistä.
Uuuuuh, oi, oi, kuului vaimoni suusta kun nuori jäykkä kalu alkoi työntymään syvemmälle, teki varmaan hyvää ja tiesin että kiimainen pikku vaimoni alkoi saada heti orgasmia.
Nuori kolli alkoi kyykkyasennossa paukuttamaan nopeutuvaan tahtiin joka kiihtyi koko ajan pussien hakatessa pikku vaimoni peppua josta tuli aikamoinen pauke.
Mutta sitten ne kaksi otti vökisin sen syrjään ja kalun tullessa nopeasti ulos kuului maiskahdus ja olin juuri sellaisessa kohdassa josta näin kuinka vaimoni herkku jäi auki sekunneiksi.
Pojankollin kalu kiilteli pimppinesteestä ja nytkähteli kesken jääneestä sessiosta, jäi kuitenkin oottamaan vuoroaan.
Samassa olikin jo toinen kalu menossa pimppiin joka oli aivan märkänä ja nythän sinne valahtikin melkoinen jortikka, vaimoni jalat tärisivät ja varpaat olivat kippurassa kun teki varmaan gutaa kalun alkaessa nopeuttamaan tahtiaan.
- Et laske taas heti sissään toiset huusivat ja alkoivat tönimään poikaa pois, mutta tahti vain kiihtyi, vaimo huusi orkun tullessa.
Kalu pysähtyi pimpin pohjaan ja näin kun kalun varsi alkoi nytkähtelemään siemensatsin lähteässä sykäyksittäin vaimoni herkun pohjaan.
- Hui kuinka se on kuumaa, vaimo huusi, kun nuori kolli laski raakana sisään lastiaan ja aina vain kalu nytkähteli pojankolli huusi nautinnosta.
Pimppi oli tiukkana kalun varressa, mutta nythän välistä alkoikin tulla kuitenkin nykäyksittäin ulos pojankollin spermaa.
Toiset tönäisivät väkisin pojankollin pois ja kalun tullessa ulos jäi pimppi auki valuttaen paksua spermaa siihen pyyhkeeseen, nyt tajusin miksi pikku vaimoni sen sen siihen oli niin huolella asetellut.
Kalun vielä nytkähdellessä ja spermaa tiputtaen meni poika sivummalle ja samassahan jo oli uusi kalu menossa vaimoni sisään.
Taas kuulin vaimoni kiimaisen huudon huudon, uuh, uuh, kalun alkaessa kiihdyttämään tahtiaan.
Nythän se alkoikin nytkähtelemään melkein heti ja kuumaa spermaa riuskutettiin uudelleen pimpin pohjukkaan.
Sama toistui, kalun vetäyessä, valahti taas uusi annos pyyhkeelle ja valuen peppuvakoa pitkin, mutta nyt ei edes pimppi ehtinyt sulkeutua kun se eka kolli jo työnteli sisään ja märän pillun loiskinta äänet täyttivät koko huoneen.
Vaimon tisulit alkoivat pyörimään ja huomasin kuinka kiimaiset vastatyönnötkin alkoivat ja vaimon molemmissa käsissä kiilteli edelliset kalut, jotka hellissä käsissä alkoivat uudelleen kovettumaan.
Kolmas satsi lähti nopeasti herkun pohjukkaan ja nythän valkoinen pyyhe vaihdettiin ja vaimo meni sängyn päätyyn kontalleen selkä notkolla ja kiimaisena kuin kissa.
Hetihän alkoi toinen kierros ja katselin kuinka spermaa valui edelleen pimpistä ulos, mutta eihän se kiimaisia pojankolleja haitannut.
Nyt alkoi sellainen paukutus takaapäin ja pojankollit olivat selvästi sopineet, että vaihdetaan lennossa, eikä pimppi ehtinyt edes sulkeutua kun jo uusi kalu työntyi sisään, vaimo huusi koko ajan pitkää orkkua saadessaan.
Oli se niin riettaan näköistä ja kaluhan mullakin oli koko ajan kovana, ainakin puolitoista tuntia pikku vaimoani naitiin, pimppi hehkui punaisena.

5

10037

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan oli pakko siellä kaapissa runkata talviulsterin taskuun?

    • Anonyymi

      Mikähän oli remppafirman nimi? Luulen että olisi pojille hommia tiedossa meidänkin talossa.

    • Anonyymi

      Olin tulossa kotiin ravintolasta viereen lipui ameriikanrauta tummat lasit, vänkärinpuolen lasi laskeutui vähän poika kysyi oletko menossa kotiakohti, nauroin ja nyökkäsin olenhan minä vähän nauratti kun nuori poika katseli minua ja sanoi voidaan heittää, katselin ympärille ja kysyin viettekö varmasti. Ovi aukeni vähän ja poika nousi käänsi penkkiä ole hyvä.
      Istuin takapenkille siellä oli kaksi nuorta poikaa olisko parikymppisiä jouduin väliin istumaan, auto lipui paikalta kyselivät osoitetta.
      Pojat joi pullosta punertavaa juomaa ja tarjosivat minulle oli hyvää mutta vähän väkevää. Pojat kehui asuani sitten huomasin kesämekko vähän avara ei liivejä. Tunsin vasemmalta puolen hyväilyä yritin estellä käsiä, sanoin ollaan kohta perillä.
      Molemmat pojat alkoi hyväillä laskivat olkaimet alas vasemman puoleinen sanoi on niin nätit kuin oletettiin nännit kovettui väkisin toinen pojista alkoi imemään yritin työntää pois mutta molemmat vain halusi imeä tuntui hullulta minä kotiäiti 37v ja nuoret pojat olen vieraassa autossa rinnat paljaana ja vähän nautin.
      Oltiin meidän talon edessä näin kun mieheni istui olohuoneessa katsoi televisiota. Kuljettaja sanoi soitetaanko torvea huusin heti älä soita toinen pojista aukaisi vähän ikkunaa pyysin älä aukaise, vaemman puoleinen laittoi käteni kalulle jos vähän kosketat en avaa.
      Minulla oli kova kalu kädessä se tuntui jäntevältä sain toiseenkin käteen kalun oli isompi pojat imi nännejä jotenkin kiihotti kun katsoin sivulle mieheni tietämättään istui sohvalla. kädet hieroi jo paljaita polvia ajateelin ei helkkarissa tunsin sormia pitsi pikkareissa toinen kuiski osaat pukeutua, oi joi sinä olet posliini sormet tunkeutui sisään.
      Auto lipui pois talon edestä jalkoja pidettiin leviällä aloin nauttia otteista minut käännetti toisen kalun lähelle ja painettiin imemään jäykkä puhdas lämmin kalu aloin väkisin tuntea halua imeä auto oli leviä minut käännettiin poikittain kohta tunsin pikkaria vasten jäntevän kalun pikkarit sivuun ja tunsin kuinka jäykkä kalu porautu sisään muutuin heti samalla halusin sen syvälle käännyi penkillä kontalleen tunsin kuinka työnsi koko pituuden sisään irstat pillun ääni täytti auton annoin oikein kunnolla tunsin kohta tulee poika sylki pitkän lastin pyyhkivät pillua hameen helmaan ja nostivat tai oikeastaan itse nousin toisen kalun päälle halusin hulluna lisää tunsin himon jota en ole tuntenut pitkään aikaan halusin vain sisään, auto oli pysähtynyt johonkin parkki paikalle kolme poikaa meni ulos kun annoin yhdelle hulluna kun laukesi työnsi minut penkille kuski tuli sisään olin haarat levällään ja otin vastaan oli rietas tunne antaa pojan naida kaikki neljä sai kerran ja yksi kaksi kertaa. Nousin parkkipaikalla ylös ja puin kostean mekon päälleni.
      Auto ajoi talomme eteen se oli pimeänä hiivin sisään laitoin mekon siivouskaappiin ja kävin hiljaa pesulla siirryin mieheni viereen sanoi unisena tulit, sanoin taksia piti odotella kun kaikki lähti samaan aikaan. Mies lähti aamulla lasten kanssa kauppaan katsoin mekkoa siinä oli isoja länttejä kuivunutta spermaa laitoin vaatteet pesukoneeseen ja menin vielä suihkuun kun pesin pillua tunsin kuinka oli vielä ihanan turpea hyväilin vähän ja tuli taas hurja tunne siitä että olin pantavana työnsin paksun pyöreäpäisen pesuaine pullon pilluun ja ajattelin sitä iso kaluista poikaa kiihotuin niin että pullo oli melkein kokonaan sisässä kun sain ihanan orgasmin.
      Mein useita päiviä kun olin kaupanpäädyssä ulkona kuulin kumean moottorin äänen ikkuna avautu kuski huikkasi moi katsoin poikaa viittoi tulemaan lähelle. Sanoi että ei ollut oikein se yöllä sttunut tilanne katselin poikaa ja sanoinoma vikanihan se oli mitä läksin. Poika sanoi ethän muistele pahalla mutta se meni miten meni. Puhuttiin pitkään ja kohta istui autossa poika ajoi parkki ruutuun.
      Sanoi olit kyllä ihana peto eri kun tytöt, katsoin poikaa ja otin kädestä olinko todella, Sanoin niin hullulta kun se tuntuu niin haluaisin vielä sun kanssa. Poika laski selkänojan alaspäin kuiskas mene taakse. Kohta oltiin pumpikin siellä imin poikaa nyt aivan omasta halusta heti alkuun nousin päälle vierestä käveli ihmisiä ja kuulin puhetta eräätkin minun ikäiset naiset sanoi tuo on huora auto, katsottiin toisia ja suudeltiin kuiskasin miten ne tiesivätkin annoin taas sydämmeni kyyllydestä pillua kuiskin pojalle olet iahana iso ja pitkä poika nosti minut aivan huulille ja pohjaan olin joka kerta huutaa niin että kuuluu valuin kunnolla akti kesti nyt pitkään molemmat oli pitkään raukeana olin sylissä kalu sisässä.
      Kysyin pojalta ainko te teette näin oli nolona ei tämä oli eka kerta, pojat vaan hoksi sinut ja sanoivat katsokaa kun on seksikäs aikuinen nainen ja noin nätisti hypähtää rinnat. Suukotin ja sanoin aluksi pelkäsin sitten jännitin ja lopuksi halusin ja teitä kaikkia. Poika ajoi kaupan taakse kuiskasin soita mutta vaan sinä kuiskasin korvaan ehkä haluan teitä kaikkia joossakin sisällä. On kulunut jo kaksi viikkoa ja kolme päivää eikä soittoa mieheni saa kiimaista naista

      • Anonyymi

        Olet tänäkin iltana enemmän kuin kaunis, ohuen paljastavassa kesämekossasi. Kysyt juhlien aikana huomiota herättämättä, saisitko Minulta kyydin kotiisi?

        Ilmeisesti olit tyytyväinen siihen kiimaiseen autoseksiin, jota sait muutama viikko sitten.


    • Anonyymi

      Huusiko vaimo: aaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiio

      ??

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe