Erilainen kotiinpaluu

Anonyymi

Olin koko viikon ollut työni puolesta matkalla ja perjantaina piti palata kotiin, mutta tulinkin jo torstaina iltapäivällä ja piti parkkeerata auto pihaamme, mutta ei sinne mahtunut ja jätin autoni kadun varteen.
Keittiötä oli rempattu ja remppamiesten autot seisoivat vielä talomme pihassa, mennesäni sisälle ihailin keittiötä joka oli viimeisenpäälle ja ihmettelin missä ne remppamiehet ovat?
Saunassahan ne ja sieltä kuului naurua ja tunnistin vaimonikin naurun sieltä, mitä hemmettiä ihmettelin, oliko pikku vaimonikin saunassa alasti?
Aavistin jotain ja hiivin hiljaa makuuhuoneeseemme ja piilouduin isoon vaatehuoneeseen jossa oli sellaiset ritilä ovet.
Pianhan vaimoni saapui sinne ja ihmettelin kun hän asetti valkoisen kylpypyyhkeen sänkymme päätyyn kaksinkerroin, sitten alkoi tapahtua.
Ensimmäinen nuori remppamies tuli sinne ja minun kylpypyyhe vain kietaistuna eteen joka putosikin lattialle ja huomasin kuinka iso kalu oli juhlakunnossa herkkutatti tummanpunaisena hehkuen.
Vaimoni asettui sängyn päätyyyn ja mies levitti samassa hänen jalkansa ja syöksyi nuolemaan vaimoni pimppiä kiimaisena.
Vaimo esteli hieman ja huusi, ei taas, mutta pojankolli jatkoi pimpin lutkutusta ja kuulin kun pikku vaimoni alkoi huohottamaan, samassa huoneeseen astuikin kaksi muuta remppamiestä, tai pojanköllejahan ne vielä olivat.
Meinasin syöksyä vaatehuoneesta ulos, mutta jotenkin en pystynyt lähtemään ja mielenkiintoni heräsi mitäköhän kohta tapahtuisi.
Kaikilta oli pyyhkeet jo lattialla ja kauhukseni huomasin kuinka niillä kalut olivat kovin etukenossa ja yksi alkoi tönimään sitä pimpin lutkuttajaa pois vaimoni jalkojen välistä.
- Mene pois tieltä, minä haluan olla tänään ekana, sanoi.
Ihmettelin sanaa tänään ja samassa tajusinkin miksi vaimoni asetteli sen pyyhkeen siihen päätyyn.
Vaimo meni selälleen ja samassa edellä mainittu meni hänen päälleen kyykkyyn ja ohjasi ison kalunsa vaimoni herkkuun joka oli aivan märkänä ja kiilteli kiimanesteistä.
Uuuuuh, oi, oi, kuului vaimoni suusta kun nuori jäykkä kalu alkoi työntymään syvemmälle, teki varmaan hyvää ja tiesin että kiimainen pikku vaimoni alkoi saada heti orgasmia.
Nuori kolli alkoi kyykkyasennossa paukuttamaan nopeutuvaan tahtiin joka kiihtyi koko ajan pussien hakatessa pikku vaimoni peppua josta tuli aikamoinen pauke.
Mutta sitten ne kaksi otti vökisin sen syrjään ja kalun tullessa nopeasti ulos kuului maiskahdus ja olin juuri sellaisessa kohdassa josta näin kuinka vaimoni herkku jäi auki sekunneiksi.
Pojankollin kalu kiilteli pimppinesteestä ja nytkähteli kesken jääneestä sessiosta, jäi kuitenkin oottamaan vuoroaan.
Samassa olikin jo toinen kalu menossa pimppiin joka oli aivan märkänä ja nythän sinne valahtikin melkoinen jortikka, vaimoni jalat tärisivät ja varpaat olivat kippurassa kun teki varmaan gutaa kalun alkaessa nopeuttamaan tahtiaan.
- Et laske taas heti sissään toiset huusivat ja alkoivat tönimään poikaa pois, mutta tahti vain kiihtyi, vaimo huusi orkun tullessa.
Kalu pysähtyi pimpin pohjaan ja näin kun kalun varsi alkoi nytkähtelemään siemensatsin lähteässä sykäyksittäin vaimoni herkun pohjaan.
- Hui kuinka se on kuumaa, vaimo huusi, kun nuori kolli laski raakana sisään lastiaan ja aina vain kalu nytkähteli pojankolli huusi nautinnosta.
Pimppi oli tiukkana kalun varressa, mutta nythän välistä alkoikin tulla kuitenkin nykäyksittäin ulos pojankollin spermaa.
Toiset tönäisivät väkisin pojankollin pois ja kalun tullessa ulos jäi pimppi auki valuttaen paksua spermaa siihen pyyhkeeseen, nyt tajusin miksi pikku vaimoni sen sen siihen oli niin huolella asetellut.
Kalun vielä nytkähdellessä ja spermaa tiputtaen meni poika sivummalle ja samassahan jo oli uusi kalu menossa vaimoni sisään.
Taas kuulin vaimoni kiimaisen huudon huudon, uuh, uuh, kalun alkaessa kiihdyttämään tahtiaan.
Nythän se alkoikin nytkähtelemään melkein heti ja kuumaa spermaa riuskutettiin uudelleen pimpin pohjukkaan.
Sama toistui, kalun vetäyessä, valahti taas uusi annos pyyhkeelle ja valuen peppuvakoa pitkin, mutta nyt ei edes pimppi ehtinyt sulkeutua kun se eka kolli jo työnteli sisään ja märän pillun loiskinta äänet täyttivät koko huoneen.
Vaimon tisulit alkoivat pyörimään ja huomasin kuinka kiimaiset vastatyönnötkin alkoivat ja vaimon molemmissa käsissä kiilteli edelliset kalut, jotka hellissä käsissä alkoivat uudelleen kovettumaan.
Kolmas satsi lähti nopeasti herkun pohjukkaan ja nythän valkoinen pyyhe vaihdettiin ja vaimo meni sängyn päätyyn kontalleen selkä notkolla ja kiimaisena kuin kissa.
Hetihän alkoi toinen kierros ja katselin kuinka spermaa valui edelleen pimpistä ulos, mutta eihän se kiimaisia pojankolleja haitannut.
Nyt alkoi sellainen paukutus takaapäin ja pojankollit olivat selvästi sopineet, että vaihdetaan lennossa, eikä pimppi ehtinyt edes sulkeutua kun jo uusi kalu työntyi sisään, vaimo huusi koko ajan pitkää orkkua saadessaan.
Oli se niin riettaan näköistä ja kaluhan mullakin oli koko ajan kovana, ainakin puolitoista tuntia pikku vaimoani naitiin, pimppi hehkui punaisena.

1

957

  Vastaukset

  • Varmaan oli pakko siellä kaapissa runkata talviulsterin taskuun?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8052
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5416
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4745
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2713