Aihe

Kunnanvaltuutettu umpikännissä valtuuston kokouksessa

Anonyymi

Omat johtopäätökset voi tehdä viimeisen kunnanvaltuuston kokouksen videotallenteesta, alkaen 95 min eteenpäin.

Valtuutettu ei meinaa pysyä pystyssä viedessään äänestyslippua "uurnaan". Sama hahmo sählää heti perään myös ääntenlaskijana. Ei taida enää edes tietää mihin puolueeseen kuuluun, kun äänestää aina samalla tavalla kuin Kokoomus.

Pitääpä soittaa poliisi puhalluttamaan nämä Sysmän kunnanvaltuutetut ennen jokaista kunnanhallituksen ja valtuuston kokousta. Sieltä jäisi rypäs rattijuoppoja samalla poliisin haaviin ja kaduilla liikkuvien Sysmäläisten seniorien ja lasten ihmishenkiä pelastuisi.

17

703

  Vastaukset

  • Korjaan 59 minuutin kohdasta eteenpäin...

  • Pitääks kokouksissa olla selvinpäin? Autolla ajoon en ota kantaa.

  • No en yhtään ihmettele miksi Sysmässä päätöksenteko takkuaa kun täytyy pöydästä ottaa tukea että saa äänestyslapun kassiin....

   • No ei ole ihme jos päätöksien teko on mitä on taitaavat kaikki olla kännissä ja huumeissa !


  • Siinäkö ne tärkeimmät havaintosi kokouksesta.

   • Kyllä tämä kiinnitti huomiota. Itseä vielä enemmän kuitenkin vieressä istuneet puiluetoveri, joka ei ole havainnut mitään moitittavaa valtuuston pj:n toimissa. Ei siis edes farssissa koulupäätöksen valituksesta hallinto-oikeuteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä tämä kiinnitti huomiota. Itseä vielä enemmän kuitenkin vieressä istuneet puiluetoveri, joka ei ole havainnut mitään moitittavaa valtuuston pj:n toimissa. Ei siis edes farssissa koulupäätöksen valituksesta hallinto-oikeuteen.

    Sitä tarkoittaa ”hyvä veli” toiminta.


  • Saattaapa ihmisillä heitättää muutenkin kuin päihteiden vuoksi, itsellä pitkäaikainen kokemus mm. liian alhaisesta verenpaineesta, joka usein ylösnoustessa heitättää.

   • Juupa juu onhan noita puolustavia puheita ennenkin pidetty kyseiselle Herralle??? Jännä se vaan on, kun autollakin ajelee nurmikoilla, kun käy Ohrasaaressa lenkillä ja tiekin on keksitty???


  • Sysmän kunta hölömöläisten kunta. Rakentakaa muuri ympärillenne ettei vain kukaan ulkopuolinen tule sotkemaan asioitanne.

  • No ei tota nykymenoa valtuustossa entiset herrasmiehet selvinpäin jaksa.

   Asikaisen ja Stjernvallin aikaan taisivat nollata kunnolla vasta kokousten jälkeen.

  • Mitä muut valtuutetut ovat tästä mieltä, onko muka ok tällainen toiminta? Menee vaan uskottavuus koko kokouksilta jos sillä ei ole mitään väliä missä kunnossa valtuutettu on asioista päätettäessä.. Alkometriin puhallus ovella kaikille kokoukseen menijöille olisi hyvä juttu.

   • No mielipidehän on selkeästi se, että asia on ok. Kyl sen haistaa jos joku päihtyneenä kokouksissa on, kukaan ei siitä vain koe tarvetta valittaa.


  • Nytpä kyllä totisesti toivon, että ko. valtuutetulta löytyy lääkärinlausunto sairaudesta, joka aiheuttaa huimausta, ja sitten tekee rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta! Jotain rotia pitää saada näille nimettömille viisastelijoille täällä.

   • Jotain rotia pitäsi saada tällaisen törkypalstan pitäjille, jotka rahanhimoissaan hyväksyvät mitä tahansta potaskaa julkituotavaksi!


  • Kyseessä jo vanhempi herrasmies ja pitkän linjan arvostettu poliitikko. Onko ikääntyminen terveysongelmineen oikeutus herjaamiseen julkisesti? Sairasta toimintaa, mutta valitettavasti täällä näköjään arkista elämää. Oletettavasti kirjoittaja ei itse koskaan usko vanhenensa ja kohtaa elämässään vastoinkäymisiä.

   • Aika olisi jo lopettaa kun tarttee jatkuvasti rampata marketin "lääke"osastolla


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   17034
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   14194
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   137
   8809
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   241
   7757
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1836