Aihe

Janne Nevalainen OY /Moottorirata

Anonyymi

Nurmeksen Kynsiniemelle moottorirata, kesämökkien viereen ja pielisen jäälle ja kesällä pellolla! Onpa erikoista jos luvan saa..MUTTA JOS YHTEISKUNNAN TUET JA EU RAHAA TÄLLEKKIN HANKKEELLE!!!!

4

377

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä Janne! Hienoa, jos paikkakunnan lapsista joku pääsisi Formuloihin aikanaan. PKO ja Varaosa Mikkonen sponsoreiksi. Matkailuvaltti varsinkin talvella. Lyhyt matka jäätä pitkin Karjalaiskylään. Jostainhan sitä on mukuloiden aloitettava. Yrittäjyyttä on tuettava. Kateellisia aina löytyy.

  • Anonyymi

   Kyllä kyllä hienoa että saataisiin moottorirata ja moottorin pärinää, luu kurkkuun viherhöperöille ja ilmasto muutos hörhöille, jäällä on turvallista harjoitella liukkaan kelin ajoa, ei viherhöperöt ja ilmastomuutos hörhöt voi kaikkea kieltää, moottorirata on ihan ok, hienoa.

  • Anonyymi

   Ilmasto hörhöille hiekkaa rattaisiin, samantien useita jääratoja Pielisen jäälle.

  • Anonyymi

   Onhan niillä isojen talojen isönnillä joutavia pakettipeltoja, jossa muutaman satasen autonkotterolla voipi paineita purkaa sivukylilläkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   16329
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   334
   5841