Luottamus mennyt

Anonyymi

Mimulla ei ole koko elämäni aikana ollut yhtään ihmissuhdetta, joka olisi ollut luottamuksen arvoinen. Muutama harva ystävä on ollut, he pettivät kääntämällä selkänsä. Miesystävänä petti. Nyt olisin tarvinnut hieman apua ja olisin siis tietenkin maksanut, niin kukaan tuttavista ei suostu auttamaan. Minulla ei ole mitään luottamusta kehenkään ihmiseen enää. Onko kellään muulla vastaavia kokemuksia. Tulee tunne, että olen kakkosluokan kansalainen.

5

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "kiintymyssuhteet" - ihmiset ottavat itselleen hyvän, antavat toiselle huonon, heti selän käännettyä esittävät huonon kokeneen ihmisen syntipukkina ja kaiken "hyvän" saaneena.

      "muut suhteet" - seurausta edellisestä, ei ole syytä luottaa muuhun kuin ihmisten ahneuteen ja omanhyväntavoitteluun. hyvin monet ihmiset lunastavatkin tämän luottamuksen.

    • Anonyymi

      Minulla on ollut ystäviä, mutta en itse jaksanut jatkaa niitä muuttuneen elämäntilanteeni takia. Nyt olen tekemisissä omien lasteni kanssa, enkä kaipaa uutta ystävää elämääni. Se mitä työelämässä on tapahtunut viime vuosina on vienyt luottamuksen ihmisiin.

      • Anonyymi

        Miten voit ajatella minusta noin. Olen koko ajan sanonu että olen sun tukena kaikessa. Tarkoitan sitä että kaikessa. Elämäntilanteet vaikka kuinka paljon muuttuu niin ei välittävä ihminen silloinkaan katoa. En tiedä mitä siellä töissä on ollut mutta sen tiedän että minulla on oma mieli ja tahto. Minä en kuuntele muiden mielipiteitä muutenkaan missään ikinä nii miten olisin voinut edes kuulla mitään sun työ juttuja. ä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voit ajatella minusta noin. Olen koko ajan sanonu että olen sun tukena kaikessa. Tarkoitan sitä että kaikessa. Elämäntilanteet vaikka kuinka paljon muuttuu niin ei välittävä ihminen silloinkaan katoa. En tiedä mitä siellä töissä on ollut mutta sen tiedän että minulla on oma mieli ja tahto. Minä en kuuntele muiden mielipiteitä muutenkaan missään ikinä nii miten olisin voinut edes kuulla mitään sun työ juttuja. ä

        Ja kukahan sinä mahdat olla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kukahan sinä mahdat olla?

        Ihan vain veikkaan, ei ole tieto, mutta ikävä palstalla on tälläisiä parisuhteistaan useasti epäonnistuneita narsisteja joidenka kirjoitustyyliin tuo sopisi. He kokevat, että kaikki juttelevat samalla tavoin, narsistin mieleen ei voi juolahtaa, että muilla voisi olla toisenlaisiakin kokemusmaaimoita.

        Muuten kyllä heitit hyvän kysymyksen, itse pysyttäydyn oman suvun piirissä. Jonkinlainen uskovainen kutsuu ulkopuolisia seurakunnakseen. Minulle se on he joidenka kanssa voi riidelläkkin, mutta aina saat anteeksikin. Eli eivät ole ihmisiä jotka ottaisivat uusia ystäviä jos edelliset eivät osaa viihdyttää ja miellyttää. Kykenet myös itse antamaan anteeksi heidän virheensä tai erinlaisuutensa.

        Läheisimmät olivat omat vanhemmat, vaikka nuorempana aiheutin paljon mielipahaa, niin loppuun asti tunsin sanattoman välittämisen. Rikkautena koin, että he eivät olleet hymisteleviä suvakkeja ,kiva kiva ihmisiä. Vaan aitoja ihmisiä jotka tekivät myös erheitä.

        Voi toki olla, että joillekin se suvakin elämä sopii, eikä heidän tarvitse kohdata sisimpiä tunteita ja purkaa mitään. Eihän sitä kaikkien tarvitse kohdata omien tekojensa seurauksia. Ehkä suvakki on sellainen ihmistyyppi joka herkemmin jättää asiat kesken joidenkin kanssa jotka eivät viihdytä, kuten he haluaisivat.

        Joo kyllä sellaisia ystäviä varmaan vaihtuu paljon jos vaikka työpaikka vaihtuu tai naapuri muuttaa pois. Nuorena oli biletys ystävät. Yksi varsinkin muistuu mieleeni naimisissa oleva , hän halusi kerätä suuren ystävä piirin jotta hänestä sai vaikutelman suositusta. Oli hän myös suuresta perheestä. Sekin voi olla yksi tapa olla kohtaamatta omassa perheessä jotain. Sydänystäviä emme ole, vaan harvakseltaan pidämme yhteyksiä. Emmekä kovin läheisiä, tiedän hänen yhden lapsensa olevan huumeiden käyttäjä, mutta koskaan hän ei siitä halua jutella, toivottavasti perheessään on joku jonka kanssa voi.

        Itselläni on kaksi tärkeää ystävää, toinen on oma lapsi. Ja kolmas on sisarpuoli jonka kanssa vasta vanhemmalla iällä olemme lähentyneet erikoisella tavalla. Opetamme toinen toisellemme vahvuuksiamme ja hyväksymme toisen erinlaisuuden. Erinlaisen kokemusmaailmamme.

        En osaa sanoa mitenkä löytää vaikka uusi oikea ystävä. Ompeluseurassa jossa käyn on mukavia ihmisiä, mutta ei ole tullut mieleen ystävyys, vaikka viihdymme toki hyvin yhdessä, niin olemme eri yksiköitä.ihmiset elävät pääasiallisesti omille perheilleen, sitten vasta tulevat muut. Niin hyvässä kuin pahassa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe