Perukaa nyt ne Keski-Suomen tanssikin!!

Anonyymi

Viisaita ja ryhtisuoria mutta ei helppoja linjavetoja ovat tehneet tanssinopettajat ja osa tanssipaikkoja. Kipeää tekee tottakai. Ei tanssia ei harrastustoimintaa. Nyt tauko.
Mutta Keski-Suomen alueella jatkavat ja tänään aloittaa taas yksi.
Ihan hävettää kun ei nämä Kartano Kievarin pyörittäjötkään osaa torstain linhanvedon puolesta vetää käsijarrua. Saatikka muut jotka vain jatkavat. Keuruulla ei tietoa korona väleistä ja sujuvaa parinvaihtoa. Kivistöllä riskiryhmä kuluttaa parkettia. Eikö nyt tämänkin alueen tanssit voisi hetkeksi seisauttaa. On niin monta soveltajana että huh huh. Kivistökään ei putoa korkealta, loppu häämöttää kuitenkin joten ovet vaan lopullisesti säppiin. Ja muut yrittäjät. Miettikää nyt. Kuulostellaan vaikka tämän illan Kievarin korona ohjeita ja suojatoimia.

5

149

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nurmijärven Ruusulinnassakin tanssitaan Hallituksen ohjeiden mukaan 18.30 - 23.00 lauantaisin. Anniskelu loppuu klo: 22.00.

   Ihan hyvä ettei koko maata suljeta.
   Jonkinverran täytyy antaa mahdollisuutta myös yrittäjille ja tanssinharrastajille. Kaikki harrastaa omalla vastuullaan ja tanssien järjestäjä noudattaa hallituksen ohjeita.
   Minusta on hyvä näin. Saa jokunen artistikin pennosia ja suomen valtio verotuloja jotka ovat pientyneet todella paljon koronan aikaa.
   Turha tässä on kenenkään urputtaa.
   Minä en tanssi nyt mutta sitten taas kun turvalliselta tuntuu.

   • Anonyymi

    Noin kai se menee ..... Jokainen tanssii omalla vastuullaan .
    Turha tässä on odottaa tanssien järjestäjien kantavan yksin vastuuta.
    Eikä siellä näillä nykyisillä yleisömäärillä järjestäjätkään rikastu.
    Tanssit ovat yleisiä yleisötilaisuuksia joihin jokainen menee omalla vastuullaan.
    En tanssi minäkään nyt . Mutta sitten taas kun tilanne paranee.


  • Anonyymi

   Samantien voisi sitten myös kaupatkin sulkea ja ihmisille evästä vain kotiinkuljetuksella ja kaikki pois julkisilta paikoilta lorvimasta kotiin tai korkeintaan työpaikalle. Pysy sinäkin siis vaan kotona niin ei tartte valittaa toisten tekemisistä

   • Anonyymi

    Aloittajan kirjoituksesta ei kannata välittää. Ko provoajaa tuskin kiinnostaa pätkääkään altistuuko tai sairastuuko joku mahdollisesti koronaan. Pääpaino ja agenda kun on tuo tanssi ja tanssipaikkavastaisuus. Ei siinä sen kummenpaa. Mitäköhän luulee tuolla saavuttavansa?
    Korona-aika on elämäntapavalittajien kulta-aikaa.


  • Anonyymi

   Ketjun aloittaja melkein veisi tanssienjärjestäjät teloituskomennuskunnan eteen, minä tanssijana taas esittäisin näille järkkäreille Valkoisen Ruusun Ritarikunnan kunniamerkkiä!

   Mutta vähän Kartano Kievarista: Mukavat tanssit lauantaina. PNP:n solisti oli poissa, mutta tuuraaja oli kyllä ammattilainen. Ensimmäisen setin vet taustanauhalla joku duo Tampereelta, "Sydänkäpyset tms", olihan hyvää ja tanssittavaa menoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   9904
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   681
   8446
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   45
   4696
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   54
   3967
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   182
   2503
  Aihe