Perukaa nyt ne Keski-Suomen tanssikin!!

Anonyymi

Viisaita ja ryhtisuoria mutta ei helppoja linjavetoja ovat tehneet tanssinopettajat ja osa tanssipaikkoja. Kipeää tekee tottakai. Ei tanssia ei harrastustoimintaa. Nyt tauko.
Mutta Keski-Suomen alueella jatkavat ja tänään aloittaa taas yksi.
Ihan hävettää kun ei nämä Kartano Kievarin pyörittäjötkään osaa torstain linhanvedon puolesta vetää käsijarrua. Saatikka muut jotka vain jatkavat. Keuruulla ei tietoa korona väleistä ja sujuvaa parinvaihtoa. Kivistöllä riskiryhmä kuluttaa parkettia. Eikö nyt tämänkin alueen tanssit voisi hetkeksi seisauttaa. On niin monta soveltajana että huh huh. Kivistökään ei putoa korkealta, loppu häämöttää kuitenkin joten ovet vaan lopullisesti säppiin. Ja muut yrittäjät. Miettikää nyt. Kuulostellaan vaikka tämän illan Kievarin korona ohjeita ja suojatoimia.

5

144

  Vastaukset

  • Nurmijärven Ruusulinnassakin tanssitaan Hallituksen ohjeiden mukaan 18.30 - 23.00 lauantaisin. Anniskelu loppuu klo: 22.00.

   Ihan hyvä ettei koko maata suljeta.
   Jonkinverran täytyy antaa mahdollisuutta myös yrittäjille ja tanssinharrastajille. Kaikki harrastaa omalla vastuullaan ja tanssien järjestäjä noudattaa hallituksen ohjeita.
   Minusta on hyvä näin. Saa jokunen artistikin pennosia ja suomen valtio verotuloja jotka ovat pientyneet todella paljon koronan aikaa.
   Turha tässä on kenenkään urputtaa.
   Minä en tanssi nyt mutta sitten taas kun turvalliselta tuntuu.

   • Noin kai se menee ..... Jokainen tanssii omalla vastuullaan .
    Turha tässä on odottaa tanssien järjestäjien kantavan yksin vastuuta.
    Eikä siellä näillä nykyisillä yleisömäärillä järjestäjätkään rikastu.
    Tanssit ovat yleisiä yleisötilaisuuksia joihin jokainen menee omalla vastuullaan.
    En tanssi minäkään nyt . Mutta sitten taas kun tilanne paranee.


  • Samantien voisi sitten myös kaupatkin sulkea ja ihmisille evästä vain kotiinkuljetuksella ja kaikki pois julkisilta paikoilta lorvimasta kotiin tai korkeintaan työpaikalle. Pysy sinäkin siis vaan kotona niin ei tartte valittaa toisten tekemisistä

   • Aloittajan kirjoituksesta ei kannata välittää. Ko provoajaa tuskin kiinnostaa pätkääkään altistuuko tai sairastuuko joku mahdollisesti koronaan. Pääpaino ja agenda kun on tuo tanssi ja tanssipaikkavastaisuus. Ei siinä sen kummenpaa. Mitäköhän luulee tuolla saavuttavansa?
    Korona-aika on elämäntapavalittajien kulta-aikaa.


  • Ketjun aloittaja melkein veisi tanssienjärjestäjät teloituskomennuskunnan eteen, minä tanssijana taas esittäisin näille järkkäreille Valkoisen Ruusun Ritarikunnan kunniamerkkiä!

   Mutta vähän Kartano Kievarista: Mukavat tanssit lauantaina. PNP:n solisti oli poissa, mutta tuuraaja oli kyllä ammattilainen. Ensimmäisen setin vet taustanauhalla joku duo Tampereelta, "Sydänkäpyset tms", olihan hyvää ja tanssittavaa menoa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11931
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7501