Koronan vaarallisuus?

Anonyymi

Zlatan Ibrahimovic selätti koronaviruksen ,iski kaksi maalia heti paluuottelussaan .Suomessa lähes kaikki nykyisin sairastuneet ovat alle kolmekymppisiä nuoria ,nyt viimeistään olisi lopetettava tämä vouhotus koronasta.Trumppi 74v ja ei mitään vaikutusta koronasta .

5

<50

  Vastaukset

  • Trumppi saikin hoitoa jota ei aivan joka tallaajalle tarjotakaan ja kaikkia vaikutuksia ei voi tänne kantautua koska siellä on uutisoitu, kuten parhaaksi on äänestäjäkunnalle kertoa.

   • Heh jos lähes 80kymppinen ukko selviää koronasta,niin on hyvät mahikset lähes kaikilla 97%Suomen väestöstä .


  • Mikään virus ei ole ihmiskunnasta poistunut kerran siihen tartuttuaan, ainoana poikkeuksena rokotuksin listitty isorokko. Tämä riehuu aikansa ja ainut mitä voimme tehdä, on hidastaa sitä, jottei terveydenhoito ylikuormitu. Mikään yhteiskunnan sulku tai totaalimaskitus ei poista virusta.

  • Suurin osa ihmisistä sairastaa koronaviruksen aiheuttaman taudin lievänä. Taudin tyypillisiä oireita ovat muun muassa kuume, yskä, hengenahdistus ja väsymys .

  • Trumppi pomppasi sängystään ylös kuin vieteri-ukko...!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   279
   10374