Aihe

Kaikki hyvin. Hieno homma

Anonyymi

Puhelimet käyvät kuumina, kun Kaipolan työntekijöille etsitään työpaikkoja tehtaan alihankkijayrityksiltä – Jo kymmeniä työpaikkoja on löytynyt.(uutinen)

Eli ei mitään hätää. Nyt saadaan moniosaajia kaikkeen mahdolliseen työhön. Tosin ei irtoo "saunalisiä." Ja pikkasen putoaa tulot. Vai tarkoittiko tuo uutinen niitä 20 henkilöö, jotka pääsi hetkeksi TMP6. selle.

26

722

  Vastaukset

  • No joopa joo kyllä ei kukaan ota paperitolloa seisomaan tumput suorana työmaalle ellei kunta niistä 30 miljuunasta maksa työnantajalle 100% per mies josta maksetaan palkat ynnä muut kulut!! Ei kukaan nyt niin hullu ole joka firmaansa ottaa noita kun ei ole muillekkaan täällä töitä jotka osaa tehdä normi duunit!

   • Ei nyt mihinkään töihin mennä

    Ensin otetaan hyvät anssit


  • Päästään vialla on hyvinkin moni, onneksi ei jokainen, mutta totuushan on tämä.
   on niin lukemattomia sattumuksia, kun papru tollo on kuvitellut olevansa jotenkin, erityinen ja ylivertainen.

   Kovaakin kovempi lasku reaalimailmaan, lopettaa sen hiekkalaatikko käytöksen.

  • "Nyt saadaan moniosaajia kaikkeen mahdolliseen työhön" ????????

   • Nyt on virtaa suojatyöpaikassa 30v huilattu.
    Kyllä lähtee.🤣
    Kivijalkaliikeet olkaa valmiina.


  • Kukaan ei ole niin hullu, että ristikseen palkkaisi mitään osaamattomia papru ukkoloi mihinkään duuniin.
   elämänkoululaisia, joilla ei mitään sosiaalisia taioja tulla toimeen ihmisten kanssa, nykyään työpaikat edellyttää ihmis suhdetaitoja.
   on ihan eri asia olla liukuhihnalla kuin ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa.

  • Kovaa tekstiä Kaipolan duunareista tällä palstalla, täytyy sanoa. Irvailijoiden ja törkyturpien kannattaisi ottaa huomioon, että Kaipola on elättänyt käytännössä koko Jämsän seutua ainakin epäsuorasti. Kaipolan sulkeminen ja duunarien poispotkiminen tietää kovia aikoja alihankintafirmoille ja paikallisille ravintoloille/baareille. Kurjistuva ostovoima johtaa irtisanomisiin ja jopa toiminnan lopettamiseen monissa lähiseudun putiikeissa.

   Saa olla iloinen siitä, että Koski saa vielä jatkoaikaa. Se kun laitetaan kiinni niin Jämsä on entinen.

   • Mitä siinä katkeruuttas ilmi tuot? hankkisit ammattiapua. ei tässä kukaan ole aiheetta esittänyt mielipidettään kyllä se kritiikki on ihan ansaittua.


   • Jämsä ei pyöri pelkästään tehtaiden ympärillä..
    Kaikki on tienyt että tehtaat loppuu jossain vaiheessa samoin koski loppuu..

    Taitaa olla jämsä jo ollut ennen kaipolaan yli 10v hiipuva alue. Ajatteletko että nämä tehtaan kollit elättää moniakin putikkeja? Jos pitäisi yllä niin eihän jämsässä olisi tyhjiä liikehuoneistoja yhtään.


   • Onko jämsässä paljoa enään putikkeja?? Tyhjiä ikkunoita on todella paljon...

    Pitää muistaa,se tehdasalueelle voi tulla hyväkin yritystori kunhan upm antaa mahdollisuuden sihen.


   • Se menee juuri näin, vaikutukset alkaa näkyä vasta muutaman vuoden kuluttua. Itse tämän lapsuuden kotikaupungissa kokenut , josta tehdas lopetettiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko jämsässä paljoa enään putikkeja?? Tyhjiä ikkunoita on todella paljon...

    Pitää muistaa,se tehdasalueelle voi tulla hyväkin yritystori kunhan upm antaa mahdollisuuden sihen.

    Hyvä idea! Paprumiehet voivat perustaa sinne tyhjään saliin kirpputorin. Siellä voivat realisoida omaisuuttaan. Ostajia riittää. "jos saa halvalla" Ja varmaan saa. Voisivat tuoda myyntiin tehtaalta varastamat työkalut, suojahanskat, kaikki spray tuotteet, Mutterit ja prikat, Sähkötarvikkeet, rosterit, ym ym.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se menee juuri näin, vaikutukset alkaa näkyä vasta muutaman vuoden kuluttua. Itse tämän lapsuuden kotikaupungissa kokenut , josta tehdas lopetettiin.

    Vaikutukset on jo näkynyt ilman tehtaan sulkemista. Tässä tilassa vain voi tulla se että asuntoja tulee myyntiin paljon ja market loppuu kaipolasta.


  • No kertokaapa arvoisat paperimiehet, montako kuntaa, taikka kaupunkia Suomessa olisi, jos kaikki ilman paperitehdasta olevat kunnat olisivat menneet konkurssiin, "taikka olisivat entisiä".

   Ei se uhoaminen/ruikuttaminen "paperimies on paras" lopu näköjään vieläkään, vaikka yksi asia on varma, että Kaipolan paperitehdas loppuu, eikä se ole mikään maailman- eikä edes Jämsänkään loppu. Jämsä porskuttaa ilman paperimiehiä hamaan tulevaisuuteen ja sillä siisti.

   • Mitä muita tuottavia työpaikkoja Jämsässä on? Nippa nappa pinnalla pysyviä nyrkkipajoja jotka ovat tavalla tai toisella riippuvaisia tehtaiden kohtalosta. Jämsä on savupiipputeollisuudesta riippuvainen kaupunki, eri asia jos Jämsässä olisi paljon korkean teknologian ja tuottavuuden kuten it-alan työpaikkoja, mutta kun ei ole niin kyyti tulee olemaan jääkylmää tehtaiden alasajon myötä.


  • Senpä takia just kannattaa käydä muualla töissä.
   Talolle mitään arvoa tarvi laskea, niin kauan asutaan kun kuolo korjaa, tai väkiste vievät vaivaistaloon. Jossain on kuiteskin punkattava.
   Kyllä Jämsän tarina jatkuu ilman tehastakin.

   • Hulevesi valtuuskunnalle pätevää henkilökuntaa.
    Nyt rekrytoikaa ..


  • Kyllä normisti ihminen hankkii itse työmaasa mut eihän se näiltä edes onnistu ! no aikaan joku isi käynny hankkiin takkutukkasa duuniin tonnekkin

   • Taitavat olla kaikki niin sukua keskenään että lähinnä banjon soitto sujuu, kaikilla kolmella sormella.


  • Ei se viellä työpaikka ole jos Patrialle pääsee kurssille. Eiköhän se pulju ole epävarmin paikka mistään. Viikolla houkuttelevat sinne koulutukseen, ja tällä vkoa irtisanotaan 25. Tuollasta ollut ainna.

  • Kurjaahan näitä ilmoituksia työpaikkojen loppumisesta on lukea, mutta vähän jos nostamme silmiä korkeammalle, niin saatamme nähdä, että työpaikkojen loppuminen johtuu siitä että työn määrä on joillain aloilla yksinkertaisesti vähentynyt.

   Ja toisilla aloilla työtä tulee myös jatkossa olemaan enemmän kun toisilla. Sellaista se on Aina ollut ja tulee olemaan. Ei maailma ja erilaisten asioiden ja tuotteiden kysyntä pysy koskaan samana.

   Palkka varmasti eri aloilla vaihtelee paljon ja pienempi palkkaisia töitä on aina enemmän tarjolla, kun suuripalkkaisia, koska vain todella hyvin kannattavasta liiketoiminnasta voi maksaa todella hyviä palkkoja.

  • Purkavat ne rakennukset alue on pelkkää kenttää kun saavat valmiiksi. Delete x tulee etelähelsingistä ja hoitaa homman. Siihen on UPEEÄM jo rahat varannu. Tämä varmaa tietoa.

   • Tuttu puhu junan vainuja oli tilattu satoja.


   • Tokkopa. Toimintaa on suunnitteila.

    Eläkä höpöjä täällä puhu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tokkopa. Toimintaa on suunnitteila.

    Eläkä höpöjä täällä puhu.

    Vähän niiku historia toistas itseensä. Olkkolan saha ku loppu. Nii osa pääsi tehtaille töihin. Surullisinta oli se, ku jäljelle jäänyt saharakennus paloi. Vanhat työntekijät pyyhkivät krokotiilin kyyneleitä silmäkulmistaan. :) KY5 on siellä maaperässä edelleen.


  • 😭😭😭😭😭😭

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   399
   25717
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16406
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15155
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   12894
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   42
   2359