Avaus poistettiin pikavauhtia

Anonyymi

Huomasitteko, kun palstalta poistettiin pikavauhtia avaus. Jossa oli puhetta Ahomaan vastaamisista katsojien kysymyksiin. Aloituksessa kyseenalaistettiin myös tuotannon rehellisyyttä. Sanoisin - Ei savua ilman tulta.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On poistettu kaikki muutkin tuotantoa ja äänestysten rehellisyyttä koskevat avaukset ja kommentit. Jotain outoahan tässä on, jos ei näistä saa tälläisellä palstalla edes keskustella.

      • Anonyymi

        Jassoo vai niin ,enpä kerinnyt huomaamaan ,kysympä vain miksihän??


    • Anonyymi

      Juu kyllä minäkin kovasti ootin katsojien kysymyksiä liittyen äänestyksiin ja niiden tuloksiin, koska noita tuloksia on kummeksuttu valtavasti jo täällä 24 palstalla. Taatusti on asiaa koskevia kysymyksiä lähetetty myös tuotannolle.. Kas kummaa.. Ei sanaakaan aiheesta.. Kovasti vaan Almakin näytti niin tietämättömältä siitä mikä katsojia kiinnostaa.. Kovasti vaan muistutettiin uudesta häätöäänestyksestä.. En kylläkään äänestä enää kertaakaan. Ihan sama kuka voittaa, kun tuotanto (Krystal) on sen jo päättänyt!!!!

      • Anonyymi

        Crystylillä herkkä nahka. Transut ei kestä arvostelua


    • Anonyymi

      On varmasti tuotannolle asti tullut kysymyksiä tuosta äänestyksestä . Jos eivät millään tavalla halua kommentoida tai edes selittää tuota kyseistä äänestystä, silloin on jotain vilppiä meneillään.

      Muutenkin nuo kysymykset olivat sellaisia eilen että haluttiin kysyä nyt vain jotain että saatiin aika täyteen.

      Totta kai tuotanto haluaa vaieta asiasta koska se on toiminut väärin ja katsojat ovat sen huomanneet. Se on iso osa tuotosta tuo äänestyskäytäntö ja tuo suuren summan yhtiölle rahaa joka ikinen sunnuntai. Nyt kun oli kaikki asukkaat mukamas "häädössä" puheluja tulee silloin myös enemmän. Tuota äänestystulosta on niin helppo muutta, laitetaan vain jotain prosentteja asukkaiden nimen taakse ja väitetään että tämän verran on jokainen saanut ääniä/puheluja. Ei katsoja tiedä kuinka monta puhelua kukin kilpailija/asukas on saanut ja kun asukkaat eivät ole valinneet häädettäviä, tuotannolla on täysi valta tehdä mitä vaan ja pudottaa kenet se haluaa.

      Nyt tällä uudella äänestytavalla ettei asukkaat valitse häädettäviä pelataan vaan aikaa ja tuo neljän uuden asukkaan tuominen mukaan on juurikin sitä ja ollut hätäratkaisu koska on pelkona että katsojat kohta katoavat ja ohjelma tekee tappiota. Uusilla asukkailla ei ole edes mitään mahdollisuutta voittaa tätä hommaa, ovatkohan he olleet tietoisia asiasta ennen kuin menivät taloon. Nyt kun äänestetään neljää kerralla, tuo se enemmän soittajia/puheluita.

      Tuo miten toimitaan on tullut ylempää.

    • Anonyymi

      Yhtä tyhjän kanssa, nämä- Kysy tuotannolta osiot. Voisivat jo lopettaa tälläisen pelleilyn. Maksaako kysymysviestien lähettelykin jotain kysyjille? Nettoaako tuotanto jotain tästäkin?

    • Anonyymi

      Ai, en edes ehtiny lukee koko aloitusta.. Bb-tuotannon palkkaamalla stalkkaajalla on kiire lukea bb tä koskevat viestit, ja poistaa äänestystuloksia koskevat kommentit..

      • Anonyymi

        On tosiaan gestabooooo touhuilemassa. Kaikenlaisia viestejä poistetaan. mm. Markon ja Julian romanssi on kuuma aihe.


      • Anonyymi

        Niin eihän niitä katsoja voi poistaa ,joten katse siirtyy tuotantoon ja sehän on väärin.


    • Anonyymi

      No huhhuh. On teillä foliopipot niin syvällä päässä niin ettei silmiä enää näe.

      Homman nimi on se että täällä poistelee kommentteja ja viestejä suomi24 botti.

      Se poistaa mm, viestit joissa on nimiä jotka on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, linkit sekä kaikki viestit joissa on seksiin liittyvää sanastoa, kirosanoja tai muita vastaavia haukkumasanoja varsinkin jos ne liittyvät vähemmistöihin.

      Jos olette mielestänne kirjoittaneet asiallisen kommentin tai aloituksen joka on poistettu viimeisen kymmenen minuutin sisällä, asialla on satavarmasti botti. Laittakaa siitä palautteen kautta viestiä ylläpidolle, joka sitten tarkistaa viestin ja palauttaa sen jos on aihetta. Älkää spämmätkö tai lähettäkö siitä osia keskusteluun, sillä silloin botti voi estää teiltä kirjoittamisen kokonaan kun se tulkitsee teidän häiriköivän.

      Mistäkö tiedän tämän? Sekä suomi24 blogin kautta, mutta myös siitä että eräs henkilö on täällä lähettänyt viestejä jotka ovat ihan selkeää vihapuhetta vähemmistöjä kohtaan, ja josta henkilö saisi välittömästi bannit palstalta. Niitä viestejä ei ole poistettu, koska se vaatisi poistoilmoituksen tekemistä. Oma periaatteeni kuitenkin on se että Suomessa pitää olla sananvapaus myös idiooteilla. Sitten kun olen itse kirjoittanut nk. poliittisesti korrektin vihervassarivasukkiöyhötysmaailmanparannustasa-arvoviestin joka puolustaa vähemmistöjä, botti on poistanut sen. Tämä on tapahtunut tähän mennessä näiden viikkojen aikana jo ainakin viisitoista kertaa, että sellaista poliittisestikorrektien hyysäämistä täällä harrastetaan! Siitä syystä minä olen myös ehdottomasti kaikenlaista sensuuria vastaan, koska olen nähnyt ettei se toimi, eikä se tule toimimaan ja että sillä vahingoitetaan vain ja ainoastaan hyviä ihmisiä!

      • Anonyymi

        "Se poistaa mm, viestit joissa on nimiä jotka on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, linkit sekä kaikki viestit joissa on seksiin liittyvää sanastoa, kirosanoja tai muita vastaavia haukkumasanoja"
        "Oma periaatteeni kuitenkin on se että Suomessa pitää olla sananvapaus myös idiooteilla"
        Joopajoo!
        Tässäpä oikein tosi foliohattu asialla. Yksi idiootti, jolla sananvapaus...
        Jatkoa alla...


    • Anonyymi

      Huomauttelemassa, mitä botti sensuroi jne...
      Älä kuule tule tänne selittämään, mitä botti sensuroi ja mitä ei. Kun et näistä asioista mitään tiedä. Ota silmä käteen ja lue avauksia. Ei niissä ole mitään sensuroitu. Hyvin meni läpi sinullakin muiden haukkuminen (nimittely) idiooteiksi. Niin on mennyt muidenkin asiattomuudet ym:t
      Ei ole botti reagoinut yhtään.
      Ikivanhojen viestien nostelukin uusien tilalle näyttää palstalla toimivan hyvin.
      Tälläiselle on varmasti syynsä. Jos tiettyjä aiheita koskevia uusia avauksia, pitää tällä tavalla kikkailla kiireellä piiloon.

      • Anonyymi

        Ainako ja vain se bibisbää pari sielä mööngertää?


      • Anonyymi

        No sinäpä näytät tietävän kaikesta kaiken joten mitä sitten oikein iniset turhaan, oletko ystäviä vailla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe