Radio on muutakin kuin musiikki

Anonyymi

Iso osa tämän palstan valittajista kuuntelee radiosta pelkkää musiikkia. Sille on olemassa parempiakin vaihtoehtoja kuin radio. Aina nousee kauhea Haloo jos jonkun mielimusa ei satu heti kuulumaan radiosta. Kuunnelkaa spotifytä jos lempimusaa on pakko kuulla. Iso osa radion kuuntelijoita valitsee kuitenkin Ylen kanavat koska meille puheohjelmilla ja asialla on merkitystä. Kaupallisilla kanavilla ei juuri ole puheohjelmia. Radio on muutakin kuin musiikki.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      MItä sinä oikein jeesustelet? Kyllähän Yle voi tehdä kaikkea kivaa rajattomalla kassallaan, joka rokotetaan suoraan ihmisten veroista. Mieti: paikallisen radion budjetti 100 000 - 500 000e, Ylen 500 000 000. Sillä rahalla voisi tehdä vaikka useamman ympärivuorokautisen radion, vaikka puhutun. Tosin iso osa kassasta menee suojatyöpaikkojen ylläpitämiseen. Eli aika vähän Yle rahalla saa aikaiseksi,

      • Anonyymi

        Vieläpä kun paikallisradiolähetykset ovat tyyliin. Yhden tunnin aikana käsitellään pikaisesti yhtä asiaa, alue uutiset ja suurin osa ajasta menee musiikille ja biisien nimien toistamiselle. Alue lähetys on paikka-auringossa 2.0. Yleä sietääkin ja pitää arvostella, kun alueellisia asioita ei enää käsitellä kuin yhden aiheen verran per tunti ja sitäkin vain hätäisesti miljoonaan osaan pätkittynä.


      • Anonyymi

        Korjaan ylen budjetti on nykyään 530 miljoonaa. Ei 500 miljoonaa.


    • Anonyymi

      Paasaat asiasta, josta vain kirjoittelevat tälle paalstalle Radio Suomen musiikillisesta linjasta ihan pihalla olevat. Perillä olevat puhuvat täysin eriasiasta.

      Aika iso osa Radio Suomen tarjonnasta on musiikkia, koska uudistuksen myötä mutama vuosi sitten musiikin määrää lisättiin rajusti ja puhe osuuksien vähennettiin.

      En myöskään suostu YLE PUHEtta kuuntelemaan. Aikanaan kylläkin, mutta 2017 tiedotus ja 2018 uudistus valehteluineen tehtiin päin vitt** vähääkään välittämättä enemmistön palautteen antajien tai edes toiseksi eniten mielipiteistä. Uudistus tuli täysin sellaisenaan kuin oli 2017 syksyllä esitelty, vaikka sai täystyrmäyksen. Itselleni syy ei ole musiikin tuominen vaan edellä mainitut ja sen toisen enemmistön ehdotus, jonka monen palautteet olivat aika samankaltaisia, koskien musiikin ja muiden äänisisältöjen tuomista vain tarvittaessa tapauskohtaisesti, jos sopii käsiteltävään aiheeseen ja tuo lisäarvoa. Kaikki tyrmättiin.

      Nyt 2020 YLE PUHEen kuulijaluvut ovat huonoimmat koskaan kanavan historiassa. Korkeintaan kanavan lanseerausvuonna oli yhtä vähän kuuntelijoita.

      Ei ihme että moni nostaa esille musiikin nykyään. Ei se ennen haitannut samaan malliin, vaikka surkea yksitoikkoinen hittisoittolista oli Hietamäenkin aikoihin, mutta musiilkia tuli paljon paljon vähemmän. Siksi se ei niin isosti puskenut aivoihin sisälle.

    • Anonyymi

      Miksi aloittaja vaahtoat siitä meille? Sinun pitäisi jauhaa asiasta YLE:lle, jotta vähentävät musiikin määrää ja lisäävät puhetta. Kerro YLE:lle että radiossa voi tehdä muutakin kuin soittaa musaa ja toistaa mitä soitettiin ja uutta biisiä kehiin.

      • Anonyymi

        Hykerryttää taas kuunnella YLE radio suomea. Mahtava YLE.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hykerryttää taas kuunnella YLE radio suomea. Mahtava YLE.

        Sarkasmi on hieno laji.


    • Anonyymi

      Nyt on pakko kommentoida, olen todella pettynyt, ku Yle-puheelle on lisätty musiikkia, siis mitä????? Juuri siksi olen kuunnellut tätä kanavaa kun siellä ei ole ollut musiikkia. Todella hyviä ohjelmia, älkää pilatko sitä musiikilla, kiitos!!!!

    • Anonyymi

      On sieltä tullut musiikkia jo pari vuotta. Lopetin kanavan kuuntelun jo ennen tuota "uudistusta".

    • Anonyymi

      Radio Yle 1 ei sekään ole entisensä. Asiaohjelmina lähetetään alun perin podcasteiksi tehtyjä poukkoilevia teoksia, joiden vähäkin kuunneltavuus pilataan täydellisesti taustamusiikilla ja -melulla. Esimerkiksi "Varo kertomusta!" -sarja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe