Joko on virkamieshallituksen aika?

Anonyymi

Marinin hallitus ei kykene tekemään työllistämispäätöksiä koronaepidemian aikana. Kykenevät tekemään päätöksiä vain rahan jakamisesta sinne ja tänne ja elämisestä velaksi.

Marinin hallitus ajaa kurjistumisen tielle. Sitä velkaantuminen on. On absurdiajatus ajaa koko vuosikymmen velkavaihteella. Siitä seuraa veronkorotuksia ja palveluiden leikkaamisia. Se ei herätä kenenkään luottamusta. Ei ainakaan innosta ulkomaisia sijoittajia investoimaan Suomeen. Kotimaisetkin firmat miettivät, mihin maahan kannattaa kapasiteettia kasvattaa.

Faktaa: Hyvinvointi syntyy työnteosta ja jaettava kakku kasvaa viennistä saatavilla tuloilla.

Marinin hallitus ei edistä hyvinvointia, kun välttelee työllistämistoimia. Iltalehden mukaan Marin ei puoluejohtajien tentissä osannut mainita yhtään työllistämiskeinoa.

Pitäisikö Suomeen julistaa työllistämisen hätätila, kun hallitus ei kykene? Virkamieshallitus pitää asettaa tekemään työllistämispäätökset?

13

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kasvomaskipuolue työllistää kaikki työttömät kasvomaskeja tekemään.

  • Anonyymi

   Olet luvattoman oikeassa. Silti jotkut vaaleanpunaisien silmälasien läpi maailmaa katselevat eivät kertomaasi tosiasiaa sisäistä.

  • Anonyymi

   Iskekää kyynärpäätä kiviseinään. Se helpottaa.

  • Anonyymi

   Vain työllisyys tuo hyvinvointia. Velaksi eläminen on valehtelua. Kupla, joka puhkeaa.

  • Anonyymi

   Pahinta tässä tilanteessa olisi "maksaa velat pois". Se syöksisi maan loputtomaan suohon, josta ei ikinä noustaisi.

   • Anonyymi

    Suomi kohta konkurssissa viherkommareiden toimesta!


   • Anonyymi

    Eipä tuosta ole pelkoa, kas kun valtion kassassa ei saldo riitä kuin häthätää korkoihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomi kohta konkurssissa viherkommareiden toimesta!

    Vahvasti sillä tiellä ollaan ja mitä tekee hallitus? Jatkaa velkarahan jakoa kuin se omaa olisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä tuosta ole pelkoa, kas kun valtion kassassa ei saldo riitä kuin häthätää korkoihin.

    juu.....mennään miinuskorkojen aikoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä tuosta ole pelkoa, kas kun valtion kassassa ei saldo riitä kuin häthätää korkoihin.

    Kyllä minullekin miinuskorko kelpaisi.


  • Anonyymi

   Sitoutumattomat valtuustoon. Koulujen sulkemispäätökset tai säilyttämispäätökset, kaavoitus ja korjataanko katu tai ei ovat asioita, joihin ei tarvita puolueohjausta Helsingistä ja sananvapautta rajoittavia ryhmäpäätöksiä.

   Vain työllisyys luo hyvinvointia. Lainan ottaminen on osoitus kykenemättömyydestä. Riman alitus tai vähintään riman alentaminen alimpiin pidikkeisiin.

  • Anonyymi

   SDP;n ministerit ovat SAK:n talutusnuorassa. Sen taki hyvinvointiyhteiskunnan vaatimat työllisyystoimet ovat uhanalaisina. Joko on virkamieshallituksen aika, kun Marinin porukalla ei ole munaa tehdä, mitä asiantuntijat sanovat. Onneksi edes ovat kuunnelleet THL:ää...

   Herää paljon kysymyksiä, kun kuunteli SAK:n Elorannan tilitystä televisiosta. Puheet oli kuin euroopanomistajalla. Ylimielinen suhtautuminen työelmän kehittämiseen paistoi päältä ja kuului puheessa. SAK:lle se ei käy, eikä sekään.

   SAK on historian lehti. SAK ajaa alas kolmikannan. Asioita joudutaan kehittämään ilman SAK:ta. Hyvonvointiyhteiskunta on asia, josta kannattaa pitää kiinni. Perustuslaki on asia, josta kannattaa pitää kiinni.

   SAK ei ole lainsäätäjä, mutta se puuttuu lainsäädäntätyöhän ja rettelöi lainsäätämistä vastaan, Sitä oli hyökkäys Eduskuntaa ja Sipilän hallitusta vastaan lokakuussa 2018. Se oli Suomen Capital Hill -case. Trumppimaista kiihotusta, johon jotkut lähtivät tai pakotettiin mukaan. Laki tuli voimaan, Poliittisen lakon vammat jäivät. Syvät haavat, joiden syvyyttä ylimielinen ay-johto vain naureskeli televisiossa.

   1. POLIITTISET lakot pitää kieltää lailla. Mielenosoitus on aivan eri asia kuin poliittinen lakko. Poliittinen lakko on vastuuttoman käsissä vaarallinen ase.
   2. LAITTOMIEN lakkojen sakkomaksut pitää moninkertaistaa. Nykyiset rikesakkotason sanktiot eivät pysäytä ay-kiihkoisia. Lähikuukausien Pron järjestämät laittomat lakot ovat siitä osoitus.
   3. LAITTOMIEN lakkojen tukilakot pitää yksiselitteisesti säätää laittomiksi. Se on itsestään selvä asia, mutta teksti vaaditaan, että oppimatonkin ymmärtää.

   Lakoista ei ole hyötyä kenellekään. Yritykset kärsivät. Lakkoihin osallistuvat kärsivät. Lakkoihin pakotetut kärsivät kaksinverroin. Suomen maine kärsii. Lakon järjestäjät nauttivat, mutta se ei ole elämän tarkoitus. Vai onko? Kenen asialla SAK oikein on?

   Kerrataan lopuksi tärkeitä asioita, joita ay-väki usein vääristelee:
   - Työsuhde on työnantajan ja työntekijän välinen sopimus. Ammattiliitolla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Työnantaja päättää, minkä alan työehtosopimusta noudatetaan kaikkiin työntekijöihin.
   - Työt eivät ole koskaan lakossa. Lakkoihin pakottaminen on laitonta.
   - Kuuluminen ammattiliittoon on vapaaehtoista. Suomessa on liittymisen vapaus.
   - Ansiosidonnaisen saa, jos kuuluu työttömyyskassaan. Ei tarvitse kuulua liittoon, vaikka ay-väki usein niin väittää. Pitää kuulua työttömyyskassaan, esim. YTK.

   • Anonyymi

    "Lakoista ei ole hyötyä kenellekään."
    Aika yksisilmäistä tietämättömän/ymmärtämättömän mölinää.
    Millä työaikalaki saatiin aikaan?
    Millä 8tunnin työaika saatiin aikaan?
    Millä 40 tunnin viikkotyöaika saatiin aikaan?
    Millä patruuna ajasta päästiin inhimillisempään työväen kohteluun?
    jne.nje.jne.
    Työ ja palkkaehdoista sovittaessa työntekijä yksinään on pahoin altavastaaja, ainoastaan liiton tuella on mahdollista saada oikeudenmukaisuutta työehtoihin.
    Lakkoihin ei koskaan ole pakotettu, pientä ohjausta ehkä joskus kaltaisillesi ymmärtämättömille mölisijöille on aivan oikeutetusti annettu.
    Liittoon kuuluminen antaa turvaa joten vain kaikkein vähä-älyisimmät ei liittoon liity.
    YTK:ta ei saa työehtoihin tai muuhun työelämään liittyvissä kysymyksessä lainopillista neuvontaa. Ammttiliittoon kuuluva saa. Kannattaisi sinunkin liittyä ammattiliittoon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   345
   3318
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2977
  3. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   54
   2617
  4. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   130
   1439
  5. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   97
   1069
  6. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   57
   1057
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   67
   949
  8. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   872
  Aihe