Sanna Marin

Anonyymi

Sannaa on ylistetty joidenkin mielestä jopa messiaaksi meille demareille. Kieltämättä Sanna on loistava monessakin mielessä. Hyviä puolia löytyy pitkä lista mm. älykäs, hyvä ja selvä puhuja, edustava ine. Myös huonoja puolia löytyy minun mittapuuni mukaan saman verran. Äkkijyrkkä, riidanhaluinen, yhteistyökyvytön, kylmän laskelmoiva jne,
Sos.dem puolue on aina ollut maltillinen, yhteistyöhaluinen- ja kykyinen. sovitteleva. Puolueen pääosa jo kansalaissodassa oli maltillisen menettelyn kannalla. Ei aseellisen selkkauksen haluja. Osa oli tietty toista mieltä ja lähti kivääreiden hullutukseen.
Olen seurannut Sannan esiintymistä mm. eduskunnassa ja sen ulkopuolella. Tulisieluinen silmät vihaa sylkevänä on minusta outoa demarille. En tunnista sellaista sille puolueelle jota olen kannattanut.
Puolueesta lähti 1917 Otto-Ville Kuusisen johdolla osa pois, joka ei hyväksynyt maltillisuutta. Samoin teki Emil Skog porukkansa kanssa 1958 tekosyynä Tanner. Menetysten jälkeen puolue on aina noussut entistä ehompana työväen asioita hoitamaan. Jännä nähdä saammeko nähdä päivän, jolloin sannamarinillaiset tekevät saman vai viekö Sanna koko puolueen kommunismiin.
Yllätyin kun Sanna älykkäänä ihmisenä lähti opettamaan yritysmaailmaa vastuullisuuteen ja isänmaallisuuteen. Hän tietää varsin hyvin, että suurin osa suomalaisista yrityksistä on ulkomaalaisten eläke ym. säätiöiden hallitsimia. Ei toki kokonaisuudessa, mutta vahvassa hallintaotteessa. Ruotsalainen talouslehti jopa irvaili, että ruotsalaiset omistavat Suomen teollisuuden. Ei näillä yrityksillä ole isänmaata. Eikä joku toimitusjohtaja voi yksin päättää sulkeeko jonkun tehtaan Suomessa vai ei. Kyllä päätöksen tekee yrityksen hallitus, joka katsoo mistä tehtaasta jää vähiten tulosta viivan alle. Tulos tai ulos lukee johtajan seinätaulussa.
Osinkojen maksu on myös samojen osakkeenomistajien päätettävissä ja aivan varmasti ulkomaiset omistajat vaativat niitä ja voivat olla jopa enemmistönä niistä päätettävissä. Voitto saattaa myös olla tuotettu pääosin ulkomaisissa tehtaissa. Mene ja tiedä. Miksi Sanna tässä sitten noin elämöi. No tietysti talouden tosiseikoista ja talouden lainalaisuudesta tietämätöntä eläkeläis- ja ay-väkeä miellyttääkseen.
Laskelmoivalle Sannalle on tuiki tärkeää omiensa kansansuosio. Sitä hyvin kuvaa Alfa-TV:ssä käyty keskusteluohjelma maanantaina 19.10. Se on ohjelma jossa Sanna Ukkola vetää keskusteluja joistain ajankohtaisista aiheesta viikottain. Kutsuttuina keskusteluun oli IS:n naistoimittaja sekä Lauri Nurmi ja Mikael Jungner. Keskustelussa kävi ilmi, että Sanna oli pyytänyt kaveriltaan Mikaelilta , että hän kirjoittaisi jotain moitteita Sannasta., jolloin pyytäjän kansansuosio taas nousisi vähän lisää. Saisi symppispisteitä. Ei rehellinen normaali-ihminen syyllistyisi moiseen halpaan vippaskonstiin.

"Maailmaa nähnyt rehellinen ja tunnollinen kahdeksankymppinen demari"

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nollatoleranssi rasisteille.
      Hyvä Sanna!

    • Anonyymi

      Hyvä Sanna💕

    • Anonyymi

      Katsoin itse myös tämän Alfa-kanavan lähetyksen 19.10. ja kyllä tuli säälittävä tunne. Täytyykö tosian Sannan mennä noin alas. Joka tapauksessa säälittävä tapaus

    • Anonyymi

      Sanna on hoitanut hommansa erinomaisesti.Sääliksi käy Orpoa typerillä maskikinasteluillaan.Mitään valittamista ei hänkään löydä niin yrittää tehdä tikusta asiaa.Silmät pyöreinä kyselee pitääkö maskia pitää ja voiko saada suosituksia.Itse ei ymmärrä edes miten päin sitä pitää kun ei ole manuaalia.Hyvä puoli Orvossa on että saa kokoomuksen kannatuksen jyrkkään alamäkeen.

    • Anonyymi

      Nyt vaikuttaa Orpo opiskelleen puuta heinää puhumisen taitoa niin, että katsojat/kuulijat uskoisi todeksi.

    • Anonyymi

      Kansainvälisyys ja solidaarisuus

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe