Ystävättärien vankina 15

Anonyymi

Kas kummaa karitan lähdettyä lypsykone sammui ja sähkö shokit lakkasivat, näin kuinka hän Ritvan kanssa irroittivat imukupit ja sidonta vyöt markelta/ emmalta maitoa tihkuen he nousivat teliineiltä ja lähtivät jonnekin, si,,siis häh eikö dominat aijokkaan lypsää enää?.
Voi että kyllä vain, onpa mukava että nautit kun noin huolestuit, kyllä sulta vielä otetaan maitoa,spermaa,jne, päästimme karitan kanssa kanssa lypsetyt jotta viimeinen laukemisesi olisi enemmänkin kuin raju, häh m,,mitä?, kyllä vain nyt koneet keskittyvät yhteen joten imu on kaksinkertainen eli saadaan kunnon loppurutistus.
Ritva teki sen, hän kytki koneen uudelleen päälle enkä tiennyt itkisinkö vai huutaisinko sydämeni pohjasta, teho teho oli kuten sanottu imukupit takertuivat elimiini josta ne rajuin ottein alkoivat tehdä työtään kohti helvettiä.
Uuuhhhnngg oohh!! hiljemmiin minä hajoan!, suu kiinni tai kone lutkuttaa keskiöylläkin edelleenkin,mmnnh se,selvä mutta nopeammin nopeammalle konetta,ehei ei nyt sentään sähköä ja pippeliä korkeintaan, joo työnny ritva vain mä annostelen hiukan shokkeja, Ritva tuli taakseni ja ilman liukasteita tuli peppuuni antaen sillekkin jotain hoitoa, karita toi säätimen eteeni kuin kiusatakseen kysymällä, haluatko kaiken mitä irtoaa vai verkkovirtaa, tunne oli niin helvetillinen jotten kyennyt kuin vaivoin toteamaan jä,jälkkiimmää,äänne, hyvä jos surempia sätkyjä toivot niin sopii, Ritva jossei kumea oli peräreijän ja itsesi välissä suosittelen vetäytymään.
Okei käskystä, shokit lakkasivat mutta vertaansa vaille kehoani ravisteli liki sadan voltin virta, orgasmit paukkuivat peräjälkeen ja ennen tajuni menestystä lypsin lopetti siinäkuin shokien tulo, lyyhistyin telineelle imututien tipahdellessa yksi toisensa jälkeen, uuhhh jo,joko tämä oonn ohi?, kyllä vain huilaa hetki siinä vaikka otammekin vyöt ympäriltäsi pois, siinä vaiheessa kun dominat poistuivat luona uupumus vei voiton ja black out koitti, jonkin tovin kuluttua marke ravisteli hereille, nyt herää on vielä pitkä ilta luvassa ja tytöt odottavat sisällä, kömmin ylös ja marke ojensi savukkeen, nyt pihalle ja peittele tuo niin virkoat, marke talutti pihalle kalusta vetäen joka helotti vielä räyhäkän punaisena ja turvoksissa, heti ulkoa päästyäni sytytin saamani ja yritin vailla huolenhäivää polttaa sen mutta lypsykone oli pumpannut emättimeni ja kalun niin araksi ettei seisoskelusta tullut mitään, näin alkajaisiksi aloittelevalle lutkalle tiedoksi ellen erikseen pyydä kävelemään te konttaatte perse pitkällä perässäni varsinkin kun esiinnyt lehmänä.
E elikkä mitä?? KONTILLEEN SIITÄ! Marke kampitti jalkani ja rojahdin maahan, noin ja nyt pyllistät ja pidät asennon niin saat polttaa loppuun ilman uusia seurauksia, kyllä kyllä dominatrix, tätäkö tulevani on olen aivan puhki ja alistettu lutkan tasolle?, koitappa lutka polttaa niin saa karitasi selvitellä erään seikan, tumppasin maahan ja sain lisää huutoa, jos et jatkossa halua ongelmia niin otat sen Tumpin kielellesi ja vie se tuhkakupille, mutta olkoon tältä erä alahan tulla niin mennään sisälle, kömmin ja konttasin marken perässä kohti tupaa hermoillen mitä vielä vaikka tajusin että olin täysin alistettu ja tästä eteenpäin on se ja sama.
Marketta avasi oven ja joutuin konttasin sisälle ja jäin eteiseen odottamaan tulevaa, kas niin meneppäs vain tuvan puolelle dominasi kyllä tulee perässä, tuvassa dominat olivat laittautuneina ikäänkuin jotain odottavina, kas lehmämmekin vai lutka mikä lie saapui, tule tule karitasi luo niin kerron jotain kivaa tulevastasi, konttasin hänen nojatuolin luoja nöyrästi utelin mitä seuraavaksi?, istu ihmeessä viereiseen niin ymmärrät paremmin.
Nyt on näin että protestoit tai et mutta asuntosi on myyty ja henk kohtaisesi omaisuus on pihaaitassa jossa jatkossa tulet majoittua , ja ennenkaikkea nyt viedään sut vähän pidemmälle ja ruokailun päätteeksi lähdetään, öööhh juuh se,selvä dominatrix karita olen a,alaisuudessasi tästä eteenpäin vai ku,kuinka?, hyvä noin sitä pitää ymmärsit hyvin, nyt saat olla kuten haluat kunhan vain kuljet käskyjeni mukaan kontillaan ja tuo kumipuku pysyy ylläsi, siis mitä j,jos lähdemme jonnekkin enkö voisi pukea päälleni jotain?, ET olet nyt pelkkä lutka etkä tällöin tarvitse muuta, niin pojathan vain innostuvat kun tissit hölskyivät vapaina ja panorako paistaa mutta mitenhän lie on peniksen laita, no ethän itsekkään Emma kulta ole kaveriasi hävennyt kun olet thai hieronnan paarissa käynyt?, no joo enpä kyllä mutta samapa tuo pääsee lutkamme itse miettiä sitä, joo nyt menemme yhdessä illallista nauttimaan ja lehmäkin saa tulla onhan hänkin osallistunut pöydän maitotuoteiden valmistukseen..

4

1667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      YES.. hienoa että tähän saatiin jatkoa, iso peukku :-)

    • Todella hienoa jatkamista. Vakuttava kokonaisuus.

    • Anonyymi

      Laitahan tulemaan jatkoja :-)

    • Thai hieronta mainittu. Saas nähdä mitä tulee?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3259
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1763
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1305
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    6. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      51
      1074
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      974
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe