Aihe

Onko mun menkat alkamassa?

Anonyymi

Siis mulla on ollu jo pari vuotta valkovuotoja, rinnat kasvanu jne. Nii nyt mulla on pari päivää ollu välillä alavatsa todella kipeä ja alapäässä tuntuu oudolta, niinkuin sitä painettaisiin sisäpuolelta. Millon mun menkat vois alkaa? Oon siis kohta 12v ja mun äidillä alko 12v sen menkat.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varmaan pian alkaa

  • Anonyymi

   Kuukautisten alku ei riipu niinkään iästä, vaan painosta. Murrosiän merkkejä oletkin tarkkaan havainnoinut, eli todennäköisesti olet oikeassa siitä, että pian alkavat. Itse en osannut noin tarkkaan havainnoida, yllättäen alkoivat silloin aikanaan. Toki nykyään yli 30 vuoden kokemuksella vähän osaa jo ennakoida... Näin lähellä hedelmällisen iän toista ääripäätä eli vaihdevuosia itselläni saattaa erilaisia teräviä vihlaisuja olla jo viikko ennen kuukautisia.

   Siinä vaiheessa kun hormonikiertosi on kunnolla käynnistynyt, niin kannattaa seurata ovulaatiotuntemuksia ja -merkkejä. Se saattaa helpottaa seuraavien kuukautisten alkamisen ennakointia (alkavat 2 viikkoa ovulaatiosta). Tosin heti ensimmäisten menkkojen jälkeen kuukautiskierto ei välttämättä ole vielä säännöllinen. Eli munasolu ei välttämättä edes joka kerta irtoa, jolloin kuukautiset voivat tulla vähän miten sattuu. Mutta siitä se tasoittuu.

   Kanna yksittäispakattuja siteitä muutama mukana siltä varalta, että vuoto alkaa yllättäen.

  • Anonyymi

   Ei ole

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11853
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   2772
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2092