Aihe

Hienoa Sysmä - ei veroteta kuoliaaksi, kuten Lahdessa

Anonyymi

Uutinen Itä-Häme: "Sysmän tuloveroprosentti on ensi vuonnakin 19, jos valtuusto vahvistaa kunnanhallituksen maanantaina tekemän esityksen.

Myös kiinteistöverot pysynevät ennallaan. Kunnanhallitus ehdottaa, että yleinen kiinteistövero olisi edelleen 0,95 prosenttia."

Näin Sysmässä. Lahdessa kyllä keksitään veroporosentin nostamiseksi kaikki mahdolliset haihatukset: älypyörätiestä viherpiiperrykseen saakka. Projekteja ja johtajia sikiää. Sanna Marinin sanoin Lahden päättäjät, "eikö teitä hävetä"?

11

230

  Vastaukset

  • Mutta mitään ei pystytä korjaamaan tai kunnostamaan..... Tässä muutama esimerkki: Suurkyläntien valaistus piti uusia noin 5v sitten, kaapelit edelleen kerällä tolppien juurilla, Keskustie piti tehdä uudelleen pohjia myöten, samalla olisi voitu uusia viemäristö, Ohrasaareen piti tehdä uusi silta, uusi toimintakeskus piti rakentaa lähelle uutta sotekeskusta. Tiestö rapautuu kovaa vauhtia, mitä kauemmin kunnostusta viivytellään sitä kalliimmaksi kunnostus tulee. Kyllä prosentit saadaan pysymään alhaalla kun kunnosapito lopetetaan.

   • Sama kuin yhtiövastikkeissa, että ei se pieni vastike ole pelkästään hyvä asia.
    Sellaisia taloja ei pidetä kunnossa ja entistä kalliimmat remontit on edessä.


  • Asiantuntijat tietää mitä tehdään, et sinä maallikkomullikka. Anna olla niiden tierumpujen. Jos sähkökaapelien on kellalla, ei se tarkoita sitä, että ne pitäisi virittää tolppiin tai kaivaaa maahan. Et ole asiantuntija. Mene navettaan luomaan yön sonnat pois lehmien alta. Se on sulle omiaan!

  • Sysmässä katuvalot jossakin Ohrapirtelön tiellä. Hoh näitä vaatimuksia korvessa. Ota lamppu käteesi!

  • Onhan se ansiokasta, jos kuolinsyyksi todetaan verotus. Sysmässä ei kannata nostaa kiinteistöveroprosenttia, koska laskentapohjana on kiinteistöjen arvo. Asuinkiinteistöjen arvo n nykyisin Sysmässä negatiivinen ja kunta joutuu maksamaan kiinteistön omistajille negatiivisen arvon mukaan.

  • Sysmä kuolee, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

  • Emme tarvi valoja matkabaarissa on

  • Lahti otti "oppia" Sysmästä eikä korotakaan jo muutenkin kallista tuloveroa. Sysmä on kova sana. Muutan sinne hyvänä veronmaksajana, mullikkaukot voi nostella vaan maataloustukia ja piereskellä.
   Palkansaajat ne verot maksaa suurelta osin. Ja sieltä tukiaiset maksetaan.

  • Matalan veroäyrin hehkuttelu on kuin tuulettaisi pientä palkkaa. Jaksaa naurattaa kerta toisensa jälkeen! Siinä se kunta rapistuu ja kuihtuu ympärillä, mutta kunhan on alhainen veroäyri. Kuvitteletteko tosiaan, että se kertoo hyvästä kunnan johtamisesta?

   • Kaikki ei ajattele niin tietäväisesti kuin sinä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki ei ajattele niin tietäväisesti kuin sinä!

    Sysmä kuolee valmistautukaa hautajaisiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   12697
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6029
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4682
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3354
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   2421