lauantain fani-ilta on farssi

Anonyymi

Mä hajoon, ku olevinaan fanit otetaan mukaan ohjelmaan ja sit ne vastaa melkein joka kyssäriin: emmä tiiä. Almaa käy säälix.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hahaa! Olen tuumaillut samaa. "Tosifanit" näyttävät olevan kaikki vähän sellaisia reppanoita joiden elämänsisältö koostuu vain ja ainostaan Big Brotherin seuraamisesta, mutta sitten kun heiltä vihdoin jotain aiheeseen liittyvää kysytään, niin vastaukset on kolmivuotiaan lapsen tasoa. Lienevät jonkinasteisessa holhouksessa habituksesta ja ilmaisutaidoista päätellen.

    • Anonyymi

      no kun ei uskalleta sanoa oikeaa mielipidetä tämä on sitä suomalaisuutta missä mitätöidään kansalaiset jos sanot mielipiteesi

      • Anonyymi

        Hei haloo mitä Alma sano .hän sanoo mitä korva näppikäskee. Voi voi paskaa on.


    • Anonyymi

      En tiedä mut se fani joka studiossa lajitteli pyykkejä valkoisissa farkuissa oli oikea herkkupeppu. Mukava kun se tarkoituksella toi sitä pebaa aina sen kameran eteen joka kuvas.

    • Anonyymi

      Oli kyllä erikoinen tosifani perjantaina Alman vieraana. Muikisteli vaan oudosti suutaan ja toisteli jotain myöntävää jep-hokemaa. Vaikutti evvk- bb tyypiltä. Huomasin Almankin ihmettelevän tätä vieraan jumittunutta tyyliä. Emmä tiedä, se oli ainoa kommentti minkä Alma sai irti hänestä. Jännittikö nainen noin kovasti
      tv-kameroita. Vai oliko raahattu väkisin studioon? Mistään ei ollut mitään mieltä. Ihan kun ei olisi katsonut koko ohjelmaa. Mutta ohjelmaan piti vaan päästä vieraaksi.

      • Anonyymi

        No yksi vieras fani oli kyllä joka pilkki, aivan sooseissa. Silmät haritti, horju kun tuolilta nousi.
        Eikä selvää vastausta.
        Nyt oli viimeksi vain kahvia ja pullaa, mutta kommentointi köyhää.


    • Anonyymi

      Kyllä tää fani_ilta on aivan turha. Ainoa järkevä asiantuntija on Kim Sainio, joka uskaltaa sanoa oman mielipiteensä asukkaista. Krisukin on jotenkin niin pliisu, ei anna ohjelmalle mitään.

    • Anonyymi

      Nyt oli ainakin fani illassa haastattelussa ihan tollon tuntuisia ihmisiä. Ikäänkuin ne ei olisi katsoneet yhtään koko ohjelmaa.

    • Anonyymi

      Niin Sainiolle kuin muillekin on laitettu sanat suuhun. Nämä fanit ovat niin vaitonaisia koska heitä on käsketty kritisoimasta ohjelmaa ja olla sanomatta siitä mitään negatiivista. Sainio kuitenkin on uskollinen ohjelmalle noissa mielipiteissään vaikka välillä joitain asukkaita kritisoikin mutta alla on kuitenkin tuo sopimus että mielenkiinto katsojilla säilyy. Kristian ei nyt ole tainnut katsoa kuin koostelähetyksen sieltä täältä ja vetelee hatustaan noita kommentteja mutta jaksaa myös kehua ohjelmaa suureksi draamaksi ja jännitysnäytelmäksi niin kuin Sainiokin. Viikkotehtäviä ylistetään ja niitä sanotaan jopa nerokkaiksi. Viihdearvon täytyy säilyä jotenkin.

    • Anonyymi

      oli valittu ns fanit ei mitään mielipidettä ei kyllä oikeita faneja . kyllä jos todella tykkäät formaatista niin voimakkaat mielipiteet. tämän vuopden formaatti kyllä huono.

    • Anonyymi

      Aika ihmeellistä ettei kukaan vieraista tuossa studiossa ole kritisoinut tämän vuoden ohjelmaa tai esittänyt yhtäkään negatiivista kommenttia. Sanat laitetaan vieraiden suuhun ja kukaan ei saa puhua negatiivisesti mistään mikä liittyy ohjelmaan ja tähän kauteen. Onhan tuo kysy tuotannolta-osiokin aikamoinen farssi. Kysytään nyt jotain mutta ei uskalleta kysyä niitä arimpia kysymyksiä. Ihmiset ovat varmaan aika tuohtuneita tämän vuoden BB:hen joten kysymyksiä on varmasti sadellut. Näin kaksinaamaista peliä.

    • Anonyymi

      näin on

    • Anonyymi

      Kyllä eilen oli tosi fanit studiossa, miten tollasilla ulosanneilla edes kehdataan tulla televisioon, kyllä tunsin myötähäpeää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe