Aihe

Moderoijan mietteitä

Anonyymi

Olen useamman ryhmän moderoija. Huomattavan usein ryhmässä jäsen, jonka profiilissa on lähes yksinomaan koirakuvia aiheuttaa ongelmia ja joudun antamaan sanktioita tai poistamaan ryhmästä.

Nyt olen huomannut, että jo jäsenpyynnöissä tutkin tarkemmin "koiraprofiilit" ja hylkään herkemmin pyynnön liittyä ryhmään. Moderoijan pitäisi pystyä olemaan puolueeton ja tasapuolinen, mutta minusta ei nyt siihen ole. Sovitaanko, että te, joilla on selkeästi lähes kaikki julkiset postaukset koiralemmikistänne, kohotatte yhteistä profiilianne parantamalla somekäyttäytymistänne (sopii myös muille elämänkoululaisille).

Lukekaa ryhmän säännöt ja toimitte niiden mukaan, älkää haastako riitaa ja alentuko muutenkaan ryhmissä ala-arvoiseen käytökseen, älkää kiusatko, älkää pilkatko muita kirjoitusvirheistä - se on lapsellista. Jos teillä ei ole mitään järkevää kirjoitettavaa, älkää kirjoittako mitään. Älkää ainakaan laittako mitään Gif-videoita ryhmiin, jos kirjoittaminen tuntuu liian haastavalta, koska ne yleensä kuitenkin joudutaan poistamaan keskusteluun liittymättöminä.

Mitähän vielä? Kun myyntiryhmissä uppaatte, älkää tehkö sitä giffillä, se häiritsee myyntiänne, koska isot Giffit, vievät selatessa huomion itse myytävästä kohteesta ja sen pääkuvasta.

Ryhmiin liittymiseen olen nyt lisännyt kysymyksiä, joilla saa nopeasti karsittua vahinkopyynnöt. Kysymykset ovat helppoja, mutta niihinkään ei osata aina vastata oikein. Joten kun kyseessä on myyntiryhmä päättelen, että nämä henkilöt eivät varmaan suoriutuisi kaupankäynnistäkään kunnialla? Epäreilua, ehkä, mutta annan aina mahdollisuuden laittaa uuden pyynnön, ennen kuin estän lopullisesti profiilin.

2

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä, että ymmärsin livistää tältä palstalta ajoissa, toki jo vuosia sitten. Silloin oli pöhinää pöntössä, mutta entäpä nyt ?
   Tyhjyyttään ammottava palstatila ja ketään ei näy eikä kuulu, vaikkakin täytyy sanoa, että överiksi meni useinkin, mutta silti hauskuutta ja ilkimielisyyttä riitti.
   Joten kiitos vain moderoija hyvin hoidit hommasi !
   Terveisin X-pukeli

   • Anonyymi

    Samoin. Ehkä muutaman vuoden välein käyn täällä kurkkaamassa, mutta hiljaista on. Voi niitä aikoja! Terveisin X-kukkis


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12816
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   189
   12253
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   7996
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   20
   5481
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   197
   3262