Kiusaatko riskisynnyttäjä Herraa sinun Jumalaasi?

Tiedän, aihe on arka ja en missään nimessä halua halventaa äitejä. Toivon ettei kukaaan muukan ala tämän asian tiimoilta melperimäiseen irvokkaaseen revittelyyn.

en esitä syytöksiä, vaan kysyn;

Matt.
4:5 Silloin perkele otti hänet (Jeesus) kanssansa pyhään kaupunkiin ja asetti hänet pyhäkön harjalle

4:6 ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas; sillä kirjoitettu on: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn sinusta', ja: 'He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.'"

4:7 Jeesus sanoi hänelle: "Taas on kirjoitettu: 'Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi.

Ja voitte jättää ne minun haukkumiset väliin koska sillä ei ole mitään vaikutusta . Koirat haukkuu, totuuden karavaani kulkee.

51

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Millä tavalla monen lapsen äiti kiusaisi Jumalaa? Terveytensä takiako?

      • Juuri niin. Tuossa Raamatunkohdassa osoitetaan aivan selvästi että ehdointahdoin vaaraan heittäytyminen Jumalan turvaan luottaen on Hänen kiusaamistaan,


    • Anonyymi

      Vertaatko äitejä paholaiseen? Ikävää, kun itse et huomaa , kuinka sekaisin olet.
      Reppana saalemista.

      • Äly hoi!


      • Anonyymi
        SaaleminPastori-ko kirjoitti:

        Äly hoi!

        Älytön saalemi perää älyä??????


      • Kyllä se vl-puhuja on (päissään) se Belsebuubi joka pakottaa synnyttäjät kiusaamaan Jumalaa.


    • Anonyymi

      Kylläpä Saalemin pastori on nyt menny sekasi! Herra varjele tätä trollipappia!

      • Voi voi, ikävää että tulen Raamatun totuudella häiritsemään omahyväistä rauhaanne.


      • Olette todella tekopyhää porukkaa, nytkin toisessa aloituksessa itkette ettei kirkko noudata Raamattua. Ja sitten kun kehoitan velluja lukemaan Raamattua olen heidän mielestään sekaisin.


    • Anonyymi

      He söivät joivat ja naivat.

    • He söivät joivat ja naivat.

      • Anonyymi

        Mitä kaksi aseksuaalia.


    • Anonyymi

      Ei velluja kiinnosta mikään raamatullinen totuus, he kulkevat vain jonossa ninne ja tänne mihin nyt pomot milloinkin näkee hyväksi suunnistaa, milloin paiskomaan mumnmuja ässälle, milloin heittelemään teeveetä kaivoon ja mitä milloinkin opillinen korostus tukea kaipaa.

      Ei heiltä voi kysyä mitään opillista kohtaa lookisella ajatuksella, he vain ovat kuin kusiaiset keoissaan mennä vilistävät kuka ikkunakaupille kuka katolle ja kuka paneelikaupalleen.

      bisnes on ainut jota mietitään antaumuksella.

      • Anonyymi

        Jopa seuroissa. . .


      • Hyvä analyysi sinulta. Velluista on tehty nöyriä hallintoalamaisia jotka eivät saa kyseenalaistaa mitään hulluutta joita puhujat ovat päissään kehitelleet. Raamattukin on uskoteltu heille sellaiseksi rakettitieteeksi jota tavallisen ihmisen olisi mahdotonta ymmärtää . Ja hulluksikin siitä vl-eksyttäjien mielestä tulee.

        Kuitenkin vellujenkin joukossa on monta JUMALAN VALITTUA joita koetamme tavoittaa että he totuuden löytäisivät.

        Matt. 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin


    • Anonyymi

      Näyttää olevan arka aihe.

    • Anonyymi

      Vellit pelkäävät katsoa tätä aloitusta.

    • Anonyymi

      Nykyään kylläkin äidit kuuntelevat lääkärien ja hoitohenkilöstön neuvoja, jos tuntevat etteivät terveytensä takia voi synnyttää.
      Treveydenhoitokin on niin hyvää, että äideistä huolehditaan ja tarvittaessa odottavat äidit saavat vaikka sairaalahoitoa, näin oli myös reilu 40 vuotta sitten kohdallani, ensimmäistä lasta odottaessani. Onneksi meille siunaantui toinenkin lapsi.
      Ei kaikki "vellu" äiditkään pysty saamaan lapsia, vaikka lapsettomuushoidoissakin käyvät, jotka ovat rankkoja mielelle ja keholle.
      Ehkä tuo Luoja näkee parhaiten kenelle suo lahjojaan, lapsia.
      Niin ovat sinun voimasi, kuin on päiväsi.
      Terveydenhuolto on elämää suojeleva, vieläkin. Kyllä niitä lapsia ja äitejä kuolee joskus "ei vellujen" joukostakin,
      Onhan se myönteistä huomata, kun ulkopuoliset pitävät huolta VL-äitien jaksamisesta, mutta olisiko tuokin asia ihan vain VL-väen niitä henkilökohtaisia asioita.? Tuskin VL-väki käy "ulkopuolisten" lapsilukuja seuraamassa.
      Useimmiten ne lapset ovat ihan suomalaisia pienokaisia jotka syntyvät, kun valtiovaltakin kehoittaa "synnytystalkoisiin. Tosin VL-väkeä ei ainakaan tuosta asiasta tarvitse syyttää, kun melkein kaikki muu "vääryys" taitaa mennä VL-väen "piikkiin".!?!

      • Koetin lähestyä aihetta niin pieteetillä kuin olla ja voi. Pelkäsin että aihe voisi houkutella pervertikot mässäilemään ,mutta arvonantoni heille, joilla sormi syyhysi heittää vitsiä kun malttoivat mielensä.

        Kirjoituksessasi näkyi monessa kohdassa taas keinotekoinen vastakkainasettelu vellut vs paha maailma. Tuo trumpmainen valehtelu puhujien taholta palvelee ainoastaan pimeyden päämääriä, etteivät JUMALAN VALITUT vellut pääsisi ikinä tuntemaan totuutta.

        Kirjoittukseni pointti oli se ettei saa kiusata Herraa. Olen itse suurperheen lapsi, joten olen melkolailla jäävi arvostelemaan perhekokoja.


      • Anonyymi

        Näkemyksesi on kaunis, mutta kysmys pakkosiitoksesta ei ole äitien, vaan tunteettomien isien, jotka seuraavat johtajaa, kun hai laivaa.

        r


      • Anonyymi

        Raiskaajallakin on lapsi.


      • Anonyymi

        Avioon mennään rakkaudesta.


    • Anonyymi

      Kammottava elämäntehtävä jankkia iso lauma lapsia!

      huh ei kiinnosta vähääkään.

      • Muistetaan nytkin Paavalin ohje:Toinen toistenne kunnioituksesta kilpailkaat. Meillä jokaisella on äiti, se oman äidin ajatteleminen auttakoon asettumaan toisen asemaan. Sitä kutsutaan myös empatiakyvyksi. "


    • Anonyymi

      Toivoisi myös sitä empatiakykyä myös VL-ihmisiin päin, mutta näillä palstoilla useimmiten juurikin mikä hyvänsä on "vellujen" syytä.
      Jos kuka omistaa tuon empatian itsessään, niin ei mollaa toista, vaan antaa mm. uskonnon vapauden lähimmäiselleen. Eikö !?

      • Siinäpä se perusvirhe onkin että kuvittelette minun motiivina olevan viha teitä kohtaan. ja sitä mielikuvaa johtomiehenne päissään mielellään ylläpitävät. Ainoa joka on uhattuna, on vl-valheet ja valheelle perustuva järjestönne.

        Minä en voi enkä saakaan käännyttää ketään. Jos niin tapahtuisi ottaisin Herralle kuuluvan vallan itselleni. Minä voin kertoa ainoastaan Raamatun totuutta, totuutta joka on teidän jokaisen lukutaitoisen ulottuvilla. Mutta kuka on vastaanottanut rakkauden totuuteen Herralta? Raamattu lupaa hirmuisen kohtalon jokaiselle joka tuon Herran lahjan hylkää.

        Fil. 2:13 sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.

        Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)
        Joh. 15:5 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.

        2Kor. 3:5 ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta,

        Hebr. 13:21 hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen


      • Vellulla on uskonnon vapaus vasta sitten kun hän omakohtaisen Raamatun tutkimisen kautta on saanut tiedon totuudesta. Sen jälkeen hän voi käyttää uskonnonvapauttaan valitseeko Raamatun totuuden vai vl-valheen.


    • Anonyymi

      Miksi se veeälvalhe sitten on niin mukavaa ettei siitä pääse irti, kuka tietää?

      Miksi Raamatun totuus on niinvaikea ottaa omakseen, vaikka se on ikäänkuin ihmisen suurin mahdollisuus ja kansalaisen toivo!

      • Anonyymi

        Miksi aina vaan vuonna 2020 Ananias anta asynnit anteeksi Saulukselle, miksi aina vaan joku saa parannuksen armon, miksi aina vaan ollaan uskomassa, miksi, vaikk aRaamatuota on joka savussa j alukutaito ainakin sata prosenttia !?

        miksi?


      • Jumalan kirous estää heitä näkemästä koska he ovat valinneet valheen totuuden sijaan.

        2.tess.
        2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

        2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

        2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

        2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

        2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi aina vaan vuonna 2020 Ananias anta asynnit anteeksi Saulukselle, miksi aina vaan joku saa parannuksen armon, miksi aina vaan ollaan uskomassa, miksi, vaikk aRaamatuota on joka savussa j alukutaito ainakin sata prosenttia !?

        miksi?

        Miksikö.
        VL valheen ja ihmisuskon mukaan Anananias antoi synnit anteeksi Paavalille, mutta Raamatun mukaan ei, ei myöskään yksikään muu ihminen siellä jakanut syntejä toiselle anteeksi, ainoastaa yksi Jeesus, Kaikkivaltiaan.

        r


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksikö.
        VL valheen ja ihmisuskon mukaan Anananias antoi synnit anteeksi Paavalille, mutta Raamatun mukaan ei, ei myöskään yksikään muu ihminen siellä jakanut syntejä toiselle anteeksi, ainoastaa yksi Jeesus, Kaikkivaltiaan.

        r

        Ei tähän raamatuita tarvita.


    • Anonyymi

      Ei. Ihmisusko säilyy ilman sitäkin, malliesimerkki SRK.

    • Voisin esittää lisäkysymyksen tähän aloitukseen liittyen.

      Missä menee rajauskonnonvapauden ja uskonnollisen väkivallan välillä?
      Voiko vl-puhuja oman uskonnonvapauden nimissä pakottaa ihmisiä heittäytymään kalliolta alas luottaen Jumalan varjelukseen?

      Vl-puhuja on se Belsebuubi, ei riskisynnyttäjä.

      • Nostanpa tämän Belsebuubien silmien eteen. Tuossa oli aloitus vauvakuolinilmoituksista. On myös äitien kuolinilmoituksia. Äiti on vertauskuvallisesti hrittäytynyt kalliolta alas vl-puhujabelsepuupin kehotuksesta.


    • Anonyymi

      SaaleminPastori-ko !
      Oletko todella pappi !? Luterilaisessa kirkossako ? En voi uskoa, että olisit !
      Tuskin kukaan lut.kirkkoon vihitty pappi on noin "harhassa" !?

      • Anonyymi

        Et kuitenkaan kykene osoittamaan yhtään mitään niistä "harhoistasi" !

        RAAMATULLA , veeälfraasit ei kelpaa tähän.


      • Kommenttisi ja kysymyksesi oli asiallinen vaikka närkästyksesi näkyi. Olet siis sivistynyt vellu.

        Matteuksen evankeliumi:
        23:1 Silloin Jeesus puhui kansalle ja opetuslapsilleen

        23:2 sanoen: "Mooseksen istuimella istuvat kirjanoppineet ja fariseukset.

        23:3 Sentähden, kaikki, mitä he sanovat teille, se tehkää ja pitäkää; mutta heidän tekojensa mukaan älkää tehkö, sillä he sanovat, mutta eivät tee.

        23:4 He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa.

        23:5 Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi

        23:6 ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa,

        23:7 ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä 'rabbi.

        23:8 Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä.

        23:9 Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa.

        23:10 Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus.

        23:11 Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne


      • Tutustupa huviksesi kirkkosi tunnustuskirjoihin ja jos rehellinen olet niin tiedät kuka on eniten harhassa.



      • Anonyymi

        Käsittääkseni Saalemi ei liity luterilaiseen kirkkoon.


      • Anonyymi

        Kirkkohan on harhassa ihmisoppeineen. Mutta ne jotka eivät ole Jeesuksen seuraajia, he seuraavat porttokirkkoa. Heidät tuhotaan Jeesuksen tulemuksessa. He ovat hylänneet totuuden ja ovat siksi jumattomia.


    • Anonyymi

      Avioon mennään rakkaudesta.

    • Anonyymi

      Riski synnyttäjäkin voi olla riskisynnyttäjä.

    • Anonyymi

      Epäilemättä kiusaa.

      • Anonyymi

        Jos uusilla raskauksilla otetaan tietoinen riski äidin terveydestä niin kyseessä on murha. Tekijä on siittäjä joka ulkoisen painostuksen takia uhraa vaimonsa hengen järjestölle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos uusilla raskauksilla otetaan tietoinen riski äidin terveydestä niin kyseessä on murha. Tekijä on siittäjä joka ulkoisen painostuksen takia uhraa vaimonsa hengen järjestölle.

        Vaimo on siis ihmisuhri saatanalle. Ei hätää kotiapulainen odottaa jo koeajettuna.sitten puhvelit lohduttaa että kyllä herra sinulle uuden vaimon antaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaimo on siis ihmisuhri saatanalle. Ei hätää kotiapulainen odottaa jo koeajettuna.sitten puhvelit lohduttaa että kyllä herra sinulle uuden vaimon antaa.

        Oliko saalemin näkemys?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko saalemin näkemys?

        Kysymyksessä on täysin koulukirjaesimerkki hedelmällisyyden jumalaa palvovasta kultista joka vaatii ihmisuhreja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymyksessä on täysin koulukirjaesimerkki hedelmällisyyden jumalaa palvovasta kultista joka vaatii ihmisuhreja.

        Ihmisuhreja vaativa kultti. Hoitokokousuhreja unohtamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisuhreja vaativa kultti. Hoitokokousuhreja unohtamatta.

        Nyt he kokoavat uuslestapoa kun heitä muka vainotaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe