Kysymys etenkin naisille: Kiihottaako muita pikku paljastelu / vilauttelu?

Anonyymi

Olen 40 nainen ja ihan pitänyt vartalosta huolta. Yritän myös omaksi ilokseni lähinnä puketua kivasti ja meikkaankin joka päivä itseni, vaikka vaan kauppareissullekin. Turhamaista ehkä, mutta on minun oma juttuni aina ollut.

Aiemmin vähän kiusaannuinkin niistä miesten vilkuiluista ja huomiosta, mutta nyt se on viimevuosina ja -aikoina alkaut tuntua kivalle. Olen huomannut, että kiihotun siitä kun kun huomaan miten joku katselee ja etenkin jos annan vähän näkyä.

Huomaan, että olen vähän 'koukussa' tällaiseen...olisiko sitten joku herännyt fetissini. Kesällä ne normaalijutut, eli pikkarit ja rintaliivit välillä jää kotiin mekon alta ja silloin olen usein ihan kunnolla kiihottunut kun antaa vaan vilkkua vaikka terassilla tms istuskellessa. jotain yhteissaunakokemuksiakin viime kesältä on, siis yleisistä sellaisista ja ne miesten katseet saivat minut salaa ihan vauhkoksi ajatuksineni.

Nyt meillä on viikon ajan ollut pikku remppaa talossamme ja joka aamu mukava remonttimies saapuu lähes tarkalleen sovittuna aikana soittelemaan ovikelloa. Mieheni on aina jo lähtenyt töihin ja minä olen etänä, remppahemmon kanssa on syntynyt jo sellainen pikku 'paljasteluleikki', jossa muka vahingossa annan vilahtaa ja emme muka tiedä vaikka tiedämme minun tekevän sitä tahallaan.... Eilenkin esimerkiksi aamutakkini avautui siinä 'vahingossa' hetkeksi kun päästin hänet eteiseen ja tissit paljaana hetken siinä tohelsin kun oltiin ihan lähekkäin. Tänään jotain ihan muuta.

Tällaista tuhmaa ja varmaan vähän lapsellista, mutta minua kiihottaa.

26

2532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ymmärrän hyvin. Itse tykkään käyttää alusvaatteita joissa melkein vilahtaa☺️
      Korsetit ovat suosikkejani ja sitten todella ohuet sukkahousut ja demonia kengät ja punainen huulipuna ☺️.
      Minäkin pidän aina huulipunaa kun omassa työssäni ei voi mennä meikit naamassa.

    • On todella kiva katsella paljastavasti pukeutuvia naisia, ja vaikka saada nähdä kun vähän vilauttaakkin. Olin yli 20 vuotta töissä, jossa sitä silmänruokaa sai nähdä jatkuvasti. Joka kerta uusi kattaus ihailtavana... eikä siihen kyllästy koskaan. Ammattietiikka vaan huolehti, että jäi katsomisen puolelle.

      Jatka vaan, kivaahan se on.

    • Anonyymi

      Kyllä kiinnostaa kovasti, eikä miehenikään tykkää asiasta huonoa. Kesä varsinkin on parasta aikaa, kun voi pukeutua paljastaviin asuihin. Myös tansseissa käynti ja laivareissut ovat jännittäviä, kun vieraammassa porukassa voi olla vapaammin rohkeana. Tämä johtaa usein myös kiihkeään rakasteluun, jotenkin siinä villiintyy, kun saa olla huomion kohteena.

      • Anonyymi

        Tykkään näyttää miehenä näyttää naisten vaatteissa alus vatvaaatteissa myös


    • Anonyymi

      Oi kun kuulostaa hyvältä. Sovitaanko tapaaminen vaikka johonkin parkkihalliin. Koitan etsiä sut, kun olet pukeutunut seksikkäästi. Ootko pks seudulta?
      T: Jaakko

    • Anonyymi

      Olin kovin ujo nuorempana. Kuitenkin jo varsin nuorena huomasin tämän taipumukseni ja haluni pukeutua rohkeasti ja näyttävästi. Välillä menee pidempiä aikoja ihan rauhassa, mutta sitten sitä taas villiintyy, vaikka on ajatellut ettei enää koskaan. Kesällä on hirmuisen kiihottavaa kulkea kesätapahtumissa ja kesätoreilla ilman rintaliivejä ja sopivan ohuessa asussa. Nännini tahtovat vain reagoida aika herkästi, jo pelkästään ohuen kankaan hankauksesta ja sitten vielä kun miehet tuijottavat rintojani. Naiset luovat usein paheksuvia silmäyksiä, mutta en välitä, sekin kiihottaa.

      On huisin jännää, kun miehet tuijottaessaan näkevät nännieni ja nännipihojen paisuvan heidän katsellessa ja ollessaan tietoisia, että kiihotun heidän tuijotuksestaan.

      Samoin pöksyt on jännittävää jättää pois hameen alta. Minulla on erityisesti kaksi hametta sellaisia, että varmasti näkyy, ettei pöksyjä ole alla. Toinen on pitkä mekko, mutta erityisesti auringossa vastavaloon näkyy kankaan läpi kaikki muodot. Toinen onkin suunnilleen yhtä ohutta kangasta mutta leveämpi helmainen minimekko. Sen kanssa saa kyllä kulkea taiten, eikä käsiä sovi nostella kovin ylös.

      • Anonyymi

        Se on muuten metkaa, että toiset naiset paheksuvat, vaikka varmasti itsekin haluaisivat olla rohkeasti vähäpukeisina.


      • Leveähelmainen ohut minimekko on sairaan kiihottavan näköistä. Sillä mekolla saat varmasti kyrpää halutessasi ;)


      • Anonyymi

        naisen pitää näyttää vartaloaan ei tarvi olla mikään huippumalli suomalainen on aina seksikäs jos vaan näyttää sen


    • Anonyymi

      Jos ihan vaan kauppareissua varten meikkaat, eli tilannetta jolloin joudut vähänkin näyttäytymään muille, et meikkaa itseäsi varten vaan heikkoa itsetuntoasi vuoksi. Lienet identifioinut itsesi ulkoiseen kuoreesi, etkä kestä paljastaa paljasta totuutta.

    • Anonyymi

      Tykkään käyttää uimarannoilla tosi rohkeita uima-asuja. Niissä tuntee itsensä jotenkin niin seksikkääksi ja halutuksi. Joskus on myös jännittävää huomata, kun miehet näpsivät salaa valokuvia. No en pane pahakseni, jos myöhemmin niitä sitten katselevatkin.

      Olen myös huomannut, ettei aina tarvitse olla pieniä ja ohuita bikineitä, vaan myös kokouimapuvuissa löytyy sellaisia malleja ja materiaaleja, että miehet kiinnittävät kyllä asiaan huomiota. En osaa sanoa onko tämä minulla jokin fetissi, mutta kiihoittavaa leikittelyä se ainakin on.

    • Anonyymi

      Sehän se juuri viehätys onkin tuossa vähäpukeisuudessa ja niukoissa uimapuvuissa. Pukeutuja tietää mitä tekee ja miehet havainnoijina tiedämme mitä näemme ja myös sen, että niukasti paljastavasti pukeutunut nainen tietää meidän tietävän hänen tarkoitusperät.

      Kiva sanaleikki ja kiva niin houkutteleva ja kiihottava kehä, molemmin puolin.

    • Anonyymi

      Asun maaseutukylässä, vieressä on naapurin omakotitalo ja pihamaa hieman ylempänä, jossa isäntä lähtee aamulla säännöllisesti töihin 07. 30 aikaan. Minä heräilen ja nousen ylös samoihin aikoihin. Siinä yleensä samantien laitan makkarin valot päälle, vetäisen yöpaidan pois, venyttelen ja peittelen vuoteen ja pukeudun aamutakkiin vasta sitten. Minulla on makuuhuoneessa ohuet harsomaiset valkoiset verhot ja vasta kerran viime syksynä naapurissa ilta-aikaan käydessäni olin jättänyt makuuhuoneeseeni valot ja tajusin kuinka hyvin makkariini naapurin pihalta näkyy. Joskus olin ajatellut, että jopas naapuri tarkasti ja pitkään putsailee autonsa laseja, vaikka aina ei ole kunnolla pakkasta ollutkaan ja viipyilee auton luona pitkään, mutta sitten tajusin olleeni kunnolla näytteillä.

      Aluksi sen jälkeen jätin makkarin valot muutamana arkiaamuna kytkemättä ja näin aamuhämärässä naapurin lähes kokoajan katselevan makkarini ikkunan suuntaan autoaan putsatessaan. Sitten yhtenä aamuna unenpöppörössä unohdin asian ja kytkin valot, toimien vanhaan malliin ja vasta myöhemmin alkoi poskia kuumottaa muistaessani asian. Huomasin asian myös pyörivän kokoajan mielessä ja kiihotuinkin.

      Seuraavana aamuna sitten jo puoliksi tahdottomasti, puoliksi asian kiihottamana näin naapurin tulevan pihalle ja kytkin lukuvalot ja myös kattovalot ja vedin yöpaitulin pois hitaasti ja rauhassa paljastaen paljaat rintani venyttelin ja pukeuduin hitaasti aamutakkiin. Vasta poistuttuani makkarista naapuri käynnisti autonsa ja lähti töihin. Jokin fetissi tästä on kai tullut ja kokoajan olen tullut rohkeammaksi. Pöksytkin on jääneet pois ja venyttelen ja jumppaan kaikessa rauhassa nakuna naapurin katsellessa. Tämä on mennyt myös vähän pidemmälle, eli vaihdoin kattovalaisimesta yhden lampun palettua kaikki kolme lamppua kirkkaammiksi ja sitten yhtenä päivänä pesin ikkunoita sisäpuolelta naapurin ollessa pihalla lumitöissä ja pesun jälkeen jätin makkarin harsoverhot sivuun ja sivussa ne olivat myös seuraavana aamuna. Siinä oli naapurin palvelujohtajalla kiireetön töihinlähtö. Auto tuli kyllä tarkasti harjattua ja ikkunat raaputettua. Lieneekö ehti ajallaan töihin.

      • Anonyymi

        Olisi ihanaa olla naapurisi. ;) M55


      • Anonyymi

        Noin se on kyllä kiva päästä itse nauttimaan ja olla muka tietämätön esiintymisestään naapurille. Varmaan myös kiva joskus tavattaessa jutella naapurin kanssa, kuin ei itse tietäisi koko asiasta mitään.


    • Anonyymi

      Voi että, kun tekis mieli tulla tekemään joku pikku homma. Onko talon raitisilmaventtiiliä tarkistettu pitkään aikaan. Se on tärkee asia.
      T: Jaakko

    • Anonyymi

      Toivottavasti naapurin johtaja kekkaa taltioida näkymät myös kameran muistiin.

    • Anonyymi

      Pieni rohkea vilauttelu ja joskus jopa viuhahtelu on ihan mukavaa ja kiihoittavaa. Opiskeluaikana 1980 luvulla viuhahdetiin erilaisissa kokoonpanoissa useamman kerran.

    • Anonyymi

      Oletko ajatellut panoa

    • Anonyymi

      Nämä opiskeluajan viuhahtelut olivat tosi ihania.
      Kerran Nuutissa joku innostui ehdottamaan viuhahdusjuoksua pikkuveskun ympäri. Vetojakin lyötiin kuka uskaltaa. Muutamien rohkaisuoluiden jälkeen sitten siirryttiin porukalla linja-auto aseman sivuitse pikkuveskun rantaan ja vaatteet pois.

      Pojat olivat rohkeampia, mutta ei auttanut, vaikka ujostutti. Myös itse jouduin riisumaan parin muun tytön kanssa. Aioin ensin jättää pöksyt jalkaan, rintsikoita ei ollutkaan, mutta eihän se käynyt. Sitten kirmasimme matkaan pyllyt yön hämäryydessä ja katuvaloissa vilkkuen.

      Osa ujoimpia toimi kannustajina. Onneksi tuolloin ei ollut kännyköitä kameroineen. Lenkki oli aika pitkä nakuna juostavaksi ja joku rohkea pulahti vielä uimasille. Itse epäilin veden laatua ja katselin rannalta.

      Toisella kerralla viuhahdettiin samoin Nuutin discoilun ja oluiden innostamina ja toisten yllyttäminä Kiveriön tunneli edestakaisin päästä päähän. Meitä tyttöjä oli muistaakseni kaksi, poikia kuusi tai seitsemän. Vaatteet riisuttiin tunnelin suulla alaosassa ja sitten matkaan. Ensin oliko se nyt reilut n. 600 metriä tunnelia mäkeä ylös ja sitten sama matka alas. Autoja meni ohi, osa moneen kertaan ja torvet soi.

      Kiihottiko. No ihan varmasti. Jollain pojalla, so. nuorella miehellä kalukin sojotti juostessa vahvasti pystyssä. Joku oli ilmoittanut poliisillekin, mutta urakka ehdittiin tehdä ja pensaiden takana piilossa pukeudutiin ja silloin maija ajeli pariin kertaan ohi.

      • Anonyymi

        Nuo olis ollu kiva nähdä.

        Aikoinaan huomasin yllätyksekseni oman, aiemmin niin ujon ja estoisen vaimoni innostuvan pieneen vilautteluun. Olimme eka kertaa Inglesissä ja rannallakin jo käyty ja rantaa pitkin Faron majakalle kävelty. Näkymiä oli.

        Sitten illalla oli espajalainen illanvietto, bussikuljetus Aurinkomatkoilta ja vaimo pukeutui tietysti nätiksi. Jonkinlainen kietaisumekko, jossa aika avoin kaula-aukko ja yllätyksekseni ei vaimolla ollut rintaliivejä lainkaan. Liekö rannalla käynti villinnyt, vaikka bikineitä ei silloin
        halunnut riisuakkaan. Huomasin asian vasta bussiin noustessa. Tisut keinahtelivat houkuttavasti ja mekkoa piti yllä vain siihen kuuluva kangasvyö uumalla. Pienikin kumarrus ja yläosan avautuminen paljasti hiemankin ylempää katsottaessa näköalat suoraan paljaisiin Keinuviin pystyihin rintoihin ja nänneihin.

        Tuskin vaimo pukeutuessa oli tajunnutkaan kuinka pienikin liike avaa etumusta reilusti.

        Ilta kului syödessä, ohjelmaa seuratessa ja tanssiessa ja vaimolle riitti hakijoita seurueesta yllin kyllin. Vaimon posket punoittivat kunnolla kun kerroin tanssiessamme mekon etumuksen tarjoavan aivan vapaat näkymät paljaisiin rintoihin, mutta muiden hakiessa hän ei yhtään empinyt lähteä tanssimaan ja katseltavaksi.

        Hotelliin yöllä palattuamme olikin käsissä sitten kuuma ja valmiiksi kunnolla kiihottunut nainen. Mekko ja pöksyt lähtivät pois päältä ihan omatoimisesti. Eikä hän yhtään empinyt kun ehdotin, että nauttisimne espanjan yöstä ja naisimme huoneen parvekkeella.


      • Anonyymi

        Taisi olla Lahdessa iloisella 1980 luvulla. Osuinko oikeaan? Juttuja näistä viuhahteluista liikkui, vaikka en itse nähnytkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo olis ollu kiva nähdä.

        Aikoinaan huomasin yllätyksekseni oman, aiemmin niin ujon ja estoisen vaimoni innostuvan pieneen vilautteluun. Olimme eka kertaa Inglesissä ja rannallakin jo käyty ja rantaa pitkin Faron majakalle kävelty. Näkymiä oli.

        Sitten illalla oli espajalainen illanvietto, bussikuljetus Aurinkomatkoilta ja vaimo pukeutui tietysti nätiksi. Jonkinlainen kietaisumekko, jossa aika avoin kaula-aukko ja yllätyksekseni ei vaimolla ollut rintaliivejä lainkaan. Liekö rannalla käynti villinnyt, vaikka bikineitä ei silloin
        halunnut riisuakkaan. Huomasin asian vasta bussiin noustessa. Tisut keinahtelivat houkuttavasti ja mekkoa piti yllä vain siihen kuuluva kangasvyö uumalla. Pienikin kumarrus ja yläosan avautuminen paljasti hiemankin ylempää katsottaessa näköalat suoraan paljaisiin Keinuviin pystyihin rintoihin ja nänneihin.

        Tuskin vaimo pukeutuessa oli tajunnutkaan kuinka pienikin liike avaa etumusta reilusti.

        Ilta kului syödessä, ohjelmaa seuratessa ja tanssiessa ja vaimolle riitti hakijoita seurueesta yllin kyllin. Vaimon posket punoittivat kunnolla kun kerroin tanssiessamme mekon etumuksen tarjoavan aivan vapaat näkymät paljaisiin rintoihin, mutta muiden hakiessa hän ei yhtään empinyt lähteä tanssimaan ja katseltavaksi.

        Hotelliin yöllä palattuamme olikin käsissä sitten kuuma ja valmiiksi kunnolla kiihottunut nainen. Mekko ja pöksyt lähtivät pois päältä ihan omatoimisesti. Eikä hän yhtään empinyt kun ehdotin, että nauttisimne espanjan yöstä ja naisimme huoneen parvekkeella.

        Parvekenainnit.
        Niistä tuloo vesi kielelle. Meillä on ollu pitkään tapana lomareissuilla naida hotellihuoneen parvekkeella. Hotelli ja huone varatahan aina parvekkeellisena. Siinä on jo oma jännityksensä, kun menee huoneeseen ja heti tarkistamahan millaanen parveke on ja millaanen ympäristö. Kertaakaan ei ole parveke jäänyt korkkaamatta. Erilaisia paikkoja on kyllä ollut. Joskus 12 kerroksessa upein maisemiin, joskus maatasossa. Kerran oli Roomassa keskusta hotellissa ranskalainen parveke ikkunan yhteydessä oudosti korkealla niin, että oven alareuna oli edessä olevan kiinteän pöytätason tasalla.
        No naitiin sängyllä, mutta sitten päätettiin testata tämäkin parveke. Verho sivuun, parvekkeen ovi auki. Vaimo kiipesi pöydälle nojasi rautakaiteeseen ja minä nain takaa. Katseliko joku vastakkaisista talosta. Hotelli sekin. Sitä ei edes huomattu seurata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo olis ollu kiva nähdä.

        Aikoinaan huomasin yllätyksekseni oman, aiemmin niin ujon ja estoisen vaimoni innostuvan pieneen vilautteluun. Olimme eka kertaa Inglesissä ja rannallakin jo käyty ja rantaa pitkin Faron majakalle kävelty. Näkymiä oli.

        Sitten illalla oli espajalainen illanvietto, bussikuljetus Aurinkomatkoilta ja vaimo pukeutui tietysti nätiksi. Jonkinlainen kietaisumekko, jossa aika avoin kaula-aukko ja yllätyksekseni ei vaimolla ollut rintaliivejä lainkaan. Liekö rannalla käynti villinnyt, vaikka bikineitä ei silloin
        halunnut riisuakkaan. Huomasin asian vasta bussiin noustessa. Tisut keinahtelivat houkuttavasti ja mekkoa piti yllä vain siihen kuuluva kangasvyö uumalla. Pienikin kumarrus ja yläosan avautuminen paljasti hiemankin ylempää katsottaessa näköalat suoraan paljaisiin Keinuviin pystyihin rintoihin ja nänneihin.

        Tuskin vaimo pukeutuessa oli tajunnutkaan kuinka pienikin liike avaa etumusta reilusti.

        Ilta kului syödessä, ohjelmaa seuratessa ja tanssiessa ja vaimolle riitti hakijoita seurueesta yllin kyllin. Vaimon posket punoittivat kunnolla kun kerroin tanssiessamme mekon etumuksen tarjoavan aivan vapaat näkymät paljaisiin rintoihin, mutta muiden hakiessa hän ei yhtään empinyt lähteä tanssimaan ja katseltavaksi.

        Hotelliin yöllä palattuamme olikin käsissä sitten kuuma ja valmiiksi kunnolla kiihottunut nainen. Mekko ja pöksyt lähtivät pois päältä ihan omatoimisesti. Eikä hän yhtään empinyt kun ehdotin, että nauttisimne espanjan yöstä ja naisimme huoneen parvekkeella.

        Niinhän se on että suomi rouva innostuu etelän reissuilla, varsinkin kun saa vähän nesteytystä. Silloin estot katoaa.


    • Anonyymi

      ex tyttö kaverillani oli pienet rinnat mutta isot nännit ja hyvän näköinen peppu yllytin häntä jättämään alus vaatteet pois siis ohut valkoinen mini-hame ja paita ruiskaus vettä rinnoille johan nännit näkyi ja miehet innostui kun kävelimme kaupungilla

      • Anonyymi

        Vaimon vartalo on samaa mallia. Hän kadulla kireässä hameessa tai kireissä farkuissa valkoisessa t-paidassa tai topissa ilman rintaliivejä saa takuulla päät kääntymään.


    Ketjusta on poistettu 39 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3168
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1962
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1821
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1375
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1365
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1089
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1008
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      834
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe