Aihe

Miksi Kaunisto kok ei aja junalla

Anonyymi

Kouvolasta pääsee junalla Helsinkiin, melkein Eduskuntatalon rapuille. Urheilija ajelee 11787km, ja veronmaksajien piikkiin 4825€. Entä taksikortti?

9

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maksaako eduskunta siitä mitään jos kulkee junalla, vai meneekö kaikki omaksi tappioksi? Kun ajaa omalla autolla niin tienaa kivat n.40s/km -kulut.
   Kun se auto kuitenkin siinä omassa pihassa on niin tämähän on pientä lisätuloa siihen edustajankorvauksen päälle. Plus se veroton kulukorvaus. Ei kai tuonne kukaan ilmaiseksi töihin menisikään kun siellä joutuu tekemään kaikkea ja olemaan myös paikalla silloin kun itse haluaa.

   • Anonyymi

    Olisi hyvä pyrkiä heti kärkeen ministeriksi, jos putoaa voi kirjoittaa vaikka kirjaa kolme vuotta, 90000€/ vuosi. Kts. Oikeusministeri Linströmmin pihvit.


  • Anonyymi

   Junalla ajaminen on tarkkaan säädeltyä, siihen hommaan ei koripallokortilla pääse.

  • Anonyymi

   Niin...lainaan yrittäjä Sutista..."Kokoomukselaiset ovat röyhkeitä...ilkeitä ja
   ....ylimielisiä. Näin on näreet.

  • Anonyymi

   Toikat ja Kaunistot järkeä päähän ei käteen.

   Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka ja kehitysjohtaja Petteri Portaankorva perustelivat vahvoilla mielikuvilla Porvoon kautta Kouvolaan suunniteltua niin sanottua itärata-hanketta. Ymmärrämme edunvalvonnallisen näkökulman, mutta yhteisen rataverkon kehittämisen täytyy palvella koko yhteiskunnan etua.

   Ratahankkeiden tulee perustua tietoon ja asiantuntemukseen. Väyläviraston keväällä 2020 julkistetun selvityksen mukaisesti nykyisten raideyhteyksien kehittäminen on selvästi paras vaihtoehto itäisen suunnan yhteyksien kehittämiseksi. Sen hyötysuhde eli kustannusten ja hyötyjen suhde on ylivoimainen.
   Kouvolan edustajat rajaavat tietoisesti vertailun ainoastaan uusien ratalinjausten väliseksi. Tämä on harhaanjohtava näkökulma, koska silloin pudotetaan tarkoituksella pois yhteiskuntatalouden kannalta parhaaksi todettu ratkaisu. Heikommaksi todettujen vaihtoehtojen välinen vertailu on erikoinen lähestymistapa asiaan.

  • Anonyymi

   Korona pelko on yksi syy oman auton käyttöön.
   Täällä rapakon takana virallisesti hekotetaan välttämään yleisiä kulkuneuvoja työmatkoilla.
   Pojankin työpaikalla on kielletty tulemasta töihin yleisillä kulkuneuvoilla koronavaaran vuoksi.

   • Anonyymi

    Hekoheko, mikä onkaan ekoteko.


  • Anonyymi

   Siksi koska julkiset kulkuneuvot on väsyneitä esityksiä.

  • Anonyymi

   Kaunistolla on asunto pääkaupingissa ja on turkkusest. Mamu Kouvolassa, sanoisi Tavio ja Sheikki.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   36
   1642