Sara-toinen nainen

xtxt

SARA katsoi pientä nukkuvaa poikaansa.Tämä nukkui pinnasängyssään pienessä mytyssä.Sara nousi varovasti tuolilta ja hiipi hiljaa huoneesta pois.Keittiössä hän pisti kahvin tippumaan ja siisti vähän paikkoja.Hän odotti vierasta.

KELLO oli kahdeksan aamulla.Ulkona satoi vettä.Sara heräsi haukotellen pienen poikansa itkuun.Hän syötti pojan ja vaihtoi vaipan.Poika näytti tyytyväiseltä.Sara mietti eilistä vierastaan sängyssään makoillen.Tämä vieras oli hänen ex-miehensä, jonka kanssa he olivat eronneet jo vuosia sitten.Tästä huolimatta pieni poikavauva oli heidän yhteinen lapsensa.Sara ei kuitenkaan uskonut, että he koskaan palaisivat yhteen.Tomi oli kertomansa mukaan tapaillut Saran parasta ystävää, Annikaa.

TOMI käytti autonsa pesussa ja otti vasta sen jälkeen kuvia siitä.Auto näyttäisi paljon paremmalta myynti-ilmoituksessa puhtaana ja kiiltävänä.Tomi sai ilmoituksensa valmiiksi.Sitten hän tarkisti vielä että puhelinnumero meni oikein.Tomi ei uskonut, että hänen autonsa mitään kovin suurta suosiota saisi, mutta jos nyt edes joku olisi kiinnostunut.

TOMI muisteli eilistä keskusteluaan Saran kanssa.Sara oli halunnut yksin valita nimen lapselle.Tomilla oli ollut muutamakin vaihtoehto mielessään, mutta hän oli pitänyt suunsa kiinni.Sara sentään suostui, että poika saa toiseksi nimekseen Tapanin, kuten hän itsekin on.

SARA käveli ulkona vaunuja työntäen.Vesisade oli lakannut.Hän päätti käydä ystävänsä Annikan luona.Annika vain ei tainnut olla kotona.Se harmittii Saraa kovasti, koska nyt olisi ollut kova tarve saada puhua Tomista.

TOMI kuuli yläkertaan hiljaisena kun ovikello soi.Hän laskeutui portaat alas ja avasi oven.Annika.Tomi ilahtui ja veti naisen syliinsä.He olivat tapailleet vasta muutamia viikkoja ja eilen Tomi oli sitten paljastanut asian Sarallekin, josta tämä oli luonnollisesti ollut hyvin pahoillaan.Tomi koitti selittää, ettei tunteilleen kukaan mitään voi, mutta ei se ollut Saraa yhtään lohduttanut.Enemmän Sara tuntui olevan asiasta vihainen Annikalle.

ANNIKA ei muistanut, koska oli ollut viimeksi näin onnellinen, kuin nyt Tomin kanssa.Seksi oli upeaa ja muutenkin kemiat tuntuivat pelaavan hyvin.Harmitti tietysti Saran puolesta, mutta ehkä tämänkin saisi vielä joskus leppymään.Annika nousi sängystä käydäkseen suihkussa.Sitten hänen pitäisi jo lähteä.Annika suunnitteli, jos kotimatkalla poikkeaisi Saran kautta.Olisi hyvä vähän jutella.

SARA kylvetti pienen poikansa, syötti ja laittoi nukkumaan.Sara oli työntänyt vaunut pihaansa juuri kun Annika oli ollut ovella.Sara kutsui Annikan sitten sisälle ja he keskustelivat asioista, enimmäkseen Tomista.Sara kertoi, ettei Tomiin kovinkaan paljoa luottamista ole.Olihan Tomi Saraakin pettänyt.Juuri sen vuoksi ero heille sitten tulikin.Lopulta Annika oli lähdössä ja he sopivat soittelevansa toisilleen.

MUUTAMAN päivän kuluttua Tomin kännykkä soi.Soittaja tiedusteli autosta ja vaikutti hyvinkin kiinnostuneelta.Tomi pyysi häntä katsomaan autoa ja testaamaan sitä.He sopivat tapaamisen jo samaksi illaksi.Tomi soitti Annikalle, mutta tämä ei vastannut.Tomi päätti lähteä käymään kaupassa.

AUTOKAUPAT lyötiin lukkoon ja Tomi oli toistaiseksi kolmetuhatta euroa rikkaampi.Sen verran hän vanhasta farmaristaan sai ja oli summaan ihan tyytyväinen.Tomi ihmetteli, miksei Annika ollut vieläkään vastannut puhelimeensa, vaikka oli tälle jo monta kertaa soittanut.Tomi kokeili Saran numeroa, mutta sama juttu, ei vastausta.Kummallista, Tomi ajatteli ennenkuin meni nukkumaan.

SARA kaipasi Tomia.Ei hän sitä muille myöntänyt, itselleen vain.Hän pärjäsi pojan kanssa yksinkin, mutta olisi se ollut mukavaa olla kokonainen perhe.Saraa harmitti tämä Annikan ja Tomin juttu.Ei hän tiennyt, kuinka vakavalla pohjalla heidän suhteensa oli.Sara vain toivoi, että kaikki olisi jotain suurta väärinkäsitystä ja että Tomi palaisi takaisin hänen luokseen.Sara valitsi Tomin numeron, soitti ja kysyi mitä asiaa tällä oli ollut.Kun Tomi kertoi, että oli tavoitellut Annikaa, Sara kirosi ja löi luurin kiinni.

TOMI oli vähän ihmeissään Saran oudosta suuttumisesta.Tuollainen ei ollut kyllä lainkaan tyypillistä Saralle, joka aina oli asiallinen ja rauhallinen joka tilanteessa.Tomi ajatteli, että on parempi antaa tilanteen rauhoittua.Pojan ristiäisissä olisi sitten aikaa jutella enemmän.

TOMI muisti selvästi sen yön, jolloin heidän pieni poikansa sai alkunsa.Hän oli hieman humalassa poikennut tapaamaan Saraa tämän kotiin ja asiat vain johtivat toiseen ja sitten he olivat jo alastomina sängyssä.Tomi oletti, että Saralla olisi ehkäisypuoli kunnossa, joten siitä ei oltu edes puhuttu.Jälkeenpäin Tomi mietti usein, tekikö Sara tämän tahallaan hänelle halutessaan niin kovasti lasta, mutta ei se asiaa silti mihinkään muuttanut.Poikaansa hän rakastaisi aina.

ANNIKA istui junassa matkalla kotiin.Hän oli ollut Helsingissä vanhempiensa luona vähän miettimässä asioita.Annika oli tarkoituksella jättänyt puhelimensakin kotiin, jotta saisi olla rauhassa.Hän uskoi, että ainoastaan Tomi oli häntä kaivannut.Sarasta ei ollut moneen päivään kuulunut mitään.

ANNIKA vei matkatavaransa kotiin, otti kännykkänsä ja suuntasi Tomin luo.Tämä oli onneksi kotona.Annika pyysi anteeksi, että oli lähtenyt ilmoittamatta ja Tomi oli hyvin ymmärtäväinen.He pistivät saunan lämpiämään ja valmistivat sillä välillä päivällista, jonka saisivat sitten saunan jälkeen syödä.

SAMAAN aikaan Sarakin oli saunassa kotonaan.Hänen äitinsä oli tullut lapsenvahdiksi siksi aikaa, että Sara saisi rauhassa saunoa.Sara mietti tulevia ristiäisiä.Vieraita hän ei ollut kutsunut, kuin lähimmät sukulaiset sekä tietysti Tomin.Kummeiksi tulisi Saran serkut Laura ja Lasse.Kaikki oli suurinpiirtein kunnossa, koska mitään suuria juhlia ei olisi tarkoitus pitää.Jotain pientä tarjottavaa olisi kotona sen jälkeen, kun kirkossa olisi nimi annettu.Sara odotti kovasti, että näkisi Tomin.Hänellä oli kova ikävä tätä jälleen...


RISTIÄISET olivat ja poika sai kasteessa nimen Tuomas Tapani Nieminen.Tuomas oli kiltisti ja nautti huomion keskipisteenä olemisesta.Tomi saapui ristiäisiin Annikan kanssa, josta Sara loukkaantui todella paljon.Heidän välillään olikin melko kireä tunnelma koko ajan.

KULUI vuosia.Sara ja Annika eivät olleet puheväleissä keskenään.Tomi ja Annika olivat kihloissa ja asuivat yhdessä.Tuomas kasvoi ja kehittyi.Pian Olisi jo tämän nelivuotis-syntymäpäiväkin.Huhu kertoi, että Annika olisi raskaana ja tietysti Tomi isänä.Saraa vähän säälitti Annikan hyväuskoisuus ja sinisilmäisyys.Mutta ainakin Sara oli varoittanut Annikaa, että Tomi oli petollinen.Ja todellakin oli, sillä jo yli kolmen vuoden ajan Saralla ja Tomilla oli ollut suhde Annikan selän takana.Kosto on suloinen, Sara ajatteli Annikaa ja mietti samalla, miten hän saisi Tomin pysyvästi itselleen.

2

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitos

      jatkoa kiitos.. :)

    • Mari

      juu, kirjota lisää :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe