Aihe

Kehitystä on kehitettävä kehittävällä tavalla!

Anonyymi

Vasemmiston valtuustoryhmässä on ymmärretty, että työtä pitää tehdä kehitys edellä. Ja ennenkaikkea vastuullisuus edellä. Jotta kehitys voisi kehittyä, on oltava avoin muutokselle. Avoin uusille ajatuksille. Avoin yhteiselle hyvälle!
Ja kehitystä ei pidä kehittää millä hinnalla hyvänsä, vaan sen täytyy olla kestävällä ja kehittävällä perustalla. Kaikki kehitys ei ole hyvästä, mutta kehitys on useimmiten hyvästä, kunhan asiat kehittyy kehittävään suuntaan.
Lisää oikeuksia työväestölle, lisää kehittäviä palkkiojärjestelmiä ja lisää erityisesti rahaa ja hyvinvointia työläisille, jotta kehitys voisi ylipäänsä kehittyä, koska työväki on lopulta aina koko työtoiminnan moottori. Ilman tekeviä käsiä mitää ei tapahtuisi, eikä kehitys kehittyis, sillä kaikki kehitystyö jäisi vain paperille ja paperilla se ei meitä paljoa liikuta. Tarvitaan konkreettisia tuotteita ja siinä työntekijät itse ovat avain asemassa.

Täten, kehitystä on kehitettävä kehittällä tavalla niin, että kehitys voisi suotuisasti kehittyä kaikkien kannalta mahdollisimman optimaalisesti. Jotta tämä voisi tapahtua, niin kannattaa äänestää vastuullisesti. Eli antaa äänensä vasemmistolaisille ehdokkaille.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpöpuhetta riittää, tuollainen lapsellinen agitaatio laskee äänestysprosentin maan kuuluksi, eli alle 50%.

  • Anonyymi

   Vieläkö sosialismi on tavotteena?

  • Anonyymi

   Vasureiden iskulause tuleviin vaaleihin. "Käsi toisten taskulla"

   • Anonyymi

    Vasemmiston ja vihreiden vaalislogan voisi olla -vaihtoehto demokratialle- .


   • Anonyymi

    Kyllä ne porvarit on niitä, joilla käsi on toisen taskulla. Kepu kepuloi duunareilta rahat ja niin tekee myös persut. Ovat muka duunareiden asialla, mutta paskat välittää heistä. Duunareiden rahat kyllä kelpaa. Jee!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä ne porvarit on niitä, joilla käsi on toisen taskulla. Kepu kepuloi duunareilta rahat ja niin tekee myös persut. Ovat muka duunareiden asialla, mutta paskat välittää heistä. Duunareiden rahat kyllä kelpaa. Jee!

    rumppi sai palijo ääniä maahanmuuttajilta, joita se solovaa.

    mite se on mahollista.siten, kun ne tuli sieltä huuko saavesin ja kuuban sosialismikokeiluista, niin rumppi tuntu varmaa enkeliltä


  • Anonyymi

   Putinikin kupannu valtion varoja niin paljon ettei pysty jäämään resitentin pallilta. Nimittävät kohta senaattoriksi (syytesuoja astuu taas voimaan)

   Santeri Tuominen

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16131
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13605
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9611
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   44
   6823
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   262
   4105