Aihe

Kaupunki kehitysjohtaja

Anonyymi

Koska maksumuurin takana niin, ..Kaupunkikehitysjohtajan valintaa Raumalla valmisteleva toimikunta on valinnut kolme hakijaa testeihin.

Soveltuvuustesteihin lähetetään Seinäjoen kaupungin vuorovaikutussuunnittelija, filosofian maisteri, MBA Kirsi Mattila Seinäjoki, Silmäasema aluejohtaja, kauppatieteiden maisteri Satu Saarinen Rauma ja Turku Science Park Oy:n asiakkuuspäällikkö, hallintotieteen maisteri Pipa Turvanen Turku.

3

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos olisi kaiken kansan äänestys käynnissä niin nostaisin kädet pystyyn. Mutta kun ei ole niin nostan jalat.
   Asiaan. Olen tullut tulokseen että annan Kirsille, ääneni myös. . Koska se pysyy koolla vain yhdellä koolla.
   Siis Kirsi Viilonen eli Kikkuli, hahmo joka aikoinaan toi esiin finnhitsin sukkula veenukseen, mutta ei sitä silloin ymmärretty että se olisi taidetta. Nyt se on ja nyt voisi jo panna jalalla koreasti Kikkulin eli Kirsin tahdissa ja vetäistä ulkomuistista karaokena sukkula veenukseen livenä. Maistuisi varmaan sullekin.

   • Anonyymi

    Asiasta puhuen jos ei Rauma saa yhtään miestä ehdokkaaksi niin suosittelen että valintaa siirretään kunnes saadaan kykeneviä ehdokkaita.
    Raumalla ei ole varaa ottaa naista turmelemaan kaupunkikehitystä kuten muualla. Porissa näkyy vastaavanlaisia tuloksia. Liisanpuisto on suljettu tapahtumilta ja liikenteeltä. Tärkeämpää on mukuloiden huutopaikka keskellä kaupunkia, vaikka kirjurin leikkipuisto on aivan lähellä.


  • Anonyymi

   Mitä tommonen kaupunginkehitysjohtaja tekee työkseen oikeesti?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   7551
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   116
   7510
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   510
   5974