Pidetäänkö hallituksen kokouksia "muuten vaan"?

Anonyymi

Koronavirus painaa päälle, joukkoaltistumisia on ympäri Suomea ja suositus on välttää turhia kokoontumisia. Kuka hallituksen puheenjohtaja kehtaa ehdottaa tässä tilanteessa että "pidetäänpä muuten vaan halituksen kokous, kun aina ennenkin on kokoonnuttu marraskuun lopulla"? (Vaikka ei silloinkaan mitään varsinaista asiaa ole ollut.) Ei ole mitään päätöksiä tehtäväksi, mutta tavataan kasvotusten ja jutellaan niitä-näitä. Pakko pitää kokous, kun aina ennenkin on marraskuussa ollut kokous!

Ainut pieni ero aikaisempaan normaaliin on COVID-19. Yllättäen on eläkeläisiä hallituksen puheenjohtajana, jotka viittaavat kintaalla koronalle. Jo normaaliaikana on ajan ja rahan täydellistä tuhlaamista kokoontua turhaan. Nyt korona-aikana turhaan kokoustelu saa jo uusia sävyjä.

Mutta hei, hallituksen jäsenille ja puheenjohtajalle maksetaan kokouskohtainen palkkio, joten kokouksia on oltava vuoden aikana tietty määrä että pääsee rahastamaan... Kuka haluaa tänä vuonna tienata vähemmän kokouspalkkioita kuin viime vuonna?

On muuten kuolleena syntynyt idea maksaa hallituksen jäsenille kokouspalkkioita. Se johtaa siihet, että pidetään kokouksia aivan turhaan! Mitä enemmän kokouksia, sitä enemmän rahaa! Järjetöntä hommaa, olipa normaali tilanne tai korona-aika.

Viestini taloyhtiöiden hallituksille: jättäkääpä ne kokoukset pitämättä ja hankkikaa jotain parempaa sisältöä elämäänne. Ei tehdä nyt eikä enää koskaan mitään vain sillä perusteella, että "ennenkin on kokoonnuttu kuusi kertaa vuodessa, niin kokoonnutaan tänäkin vuonna"! On aika ottaa järki käteen ja alkaa tehdä asioita tehokkaasti ja järkevästi. Ei niinkuin on ennen tehty. Huomaatte että ei niitä kokouksia tarvitakaan.

Ennen tehtiin tyhmästi ja väärin. Uusi normaali on kaksi kokousta vuodessa, ei kuusi kokousta. Päätökset tehdään muualla kuin kokouksissa kasvotusten.

4

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niin, minut valittiin taloyhtiömme hallitukseen tämän vuoden syyskuussa, vaikka asunkin vuokralla. Linjasaneerauksen suunnittelu piti aloittaa pikatyönä, eli kahdessa kuukaudessa on pidetty kaksi hallituksen lähikokousta ja eri tahojen kanssa vähän vajaat 10 tuntia etäkokouksia, lisäksi omat paneutumiset eri aineistoihin toiset 10 tuntia.

      Olen asunut täällä jo kuusi vuotta ja palaan tänne saneerauksen jälkeen. Lisäksi minulla on osaamista ja ymmärrystä enemmän kuin esimerkiksi isännöitsijällämme, joka on ammatti-isännöitsijä, kerrostalo ja yli 3000 maksavaa neliötä.

      Juu, kai se 60 €/kokouspalkkio/kokous ehkä joskus maksetaan, eikä edes ole väliä, minä tienaan ihan tarpeeksi hyvin ilman niitäkin.

      Eli hallitukseen menevät ne, joilla on vakaa halu osallistua taloyhtiön järkevään ylläpitoon, kokouspalkkioilla ei ole väliä!!

    • Anonyymi

      Mitähän seuraavaksi?

      • Anonyymi

        Mitä seuraavaksi? Jos nyt ensi alkuun jätetään turhat kokoukset pitämättä, kun on tuota koronaa ilmassa. Ei tässä sen kummempaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe