Tehdaskuskit

Anonyymi

Kuinkas meni Suomalaisilla tehdaskuskeilla tänä vuonna. Alkuunsa teitä oli monta. Osa ei tajunnut ajaa ollenkaan. Osa ajoi vähän. Ja osa sitten vähän enemmän. Tuliko menestystä.

11

1761

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tehdaskuskit ja tehdaskuskit. Ei tainnut olla kaikki ihan oikeita tehdaskuskina vaan tavallisia miljoonia maksavia kuskeja tiimeissä joissa on ihan oikeita tehdaskuskina.

    • Anonyymi

      On vain yksi joka saa tehdaskuskina palkkaa. Muut maksaa paikastaan

      • Anonyymi

        Kaksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi

        Hitostako te muiden maksamisesta tiedettä. Nimiä sitten vain tiskiin tietäjät. Ja sitä Puhakkaa on enää ihan turha mainita kun Kaverihan on ihan normaalisti töissä tehasmiehenä ja ajelee pari kertaa vuodessa uran ehtoopäivillä.


      • Anonyymi

        Maksukuskin tunnistaa pitkästä tukijalistasta somepäivityksissä ja myynnissä olevista kalentereista, paidoista, pipoista ja muusta sälästä. Ja toki ahdistuksesta kuskin isän silmissä kun kauden alku lähenee.


    • Anonyymi

      Mikä on nyt tilanne vuonna 2021? Onko meillä ennää tehaskuskeja ? Mitkä on sopimustilanteet ja ajettavat luokat?

      • Anonyymi

        Ensimmäinen osallistujalista on tullut esille tältä vuodelta. Siel ajaa tehtaan tiimeissä Puhakka, Valtanen, Taponen, Sammalisto, Tani ja Pohjola.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen osallistujalista on tullut esille tältä vuodelta. Siel ajaa tehtaan tiimeissä Puhakka, Valtanen, Taponen, Sammalisto, Tani ja Pohjola.

        Osa, muutama näistäkin kuskeista ajaa suoraan tehdastiimin alla, mutta osa vetää yksityisissä tiimeissä, ei tehdastiimissä. Totta Euroja tarvitaan ja "massi" pitää olla kunnossa, lisäksi manatseri kuka hoitaa kuskille edes jonkinmoisen järkevän sopimuksen. Kesä tuo vielä muutaman kuskin lisää, mikäli se "massi" saadaan kuntoon.


    • Anonyymi

      2020 oli huonoin rallivuosi Suomen historiassa. Koskaan ennen ei ole suomalaiset menestyneet näin huonosti. Ja vuosi 2021 näyttää menevän vielä huonommin. Tällä hetkellä vain roviksella on sopimus.

    • Anonyymi

      Miksi Taposella niin epätasaista suoritusta? Ei pää kestä vai mikä? Rahaa on takana ja tallissa resurssit.

      • Anonyymi

        Tämä oli myös ihanaakin ihanampi ajatus.
        Ollaan tyytyväisiä että noilla radoilla missä nuo Puhakkaiset, Valtaiset ja muut ajelevat, myös mainitsemasi "päätön" Taponen....riittää suomalaisia rattimiehiä listalla. Ajavat sitten palkallisena, maksukuskina tai millä sopimuksella tahansa. He ovat asian eteen jotain tehneet ja tekevät jos/KUN maksukuskina ajavat, isoista summista puhutaan ja uskoisin heidän "päättömyydelleen" olevan omassa itsessään luottamusta omaan tekemiseen.
        Ja mainitsemasi Taponen, Ferrarin leirille muutama aika sitte kutsuttu, viime vuoden em 3. , mm 2....ja mitä muuta...niin on siellä tietysti muutama ansaittu ykköspytty Suomen piirikunnallisesta mestaruussarjasta.
        Eli olkoon se maksukuski, palkkaa nauttiva...Juho, Simo, Nikolas, Tuukka, Rasmus, Joel, Kimi,....kuka tahansa...nämä kaikki on SUOMALAISIA ...ollaan tyytyväisiä poikiemme tuloksista, osallistumisesta ja yritetään tsempata heitä myös huonomman tuloksen jälkeen.
        Joten yritä sinä kommentoijana pitää pääsi kasassa ennen kuin spekuloit ja minä ainakin yritän ymmärtää edes sen paineen ja odotuksen mitä nämä nuoret ihmiset kokevat joka kerta kun kypärän päähän laittavat.
        Eihän tuosta kauan aikaa ole kun muuan Härmän metsillä okj mm tittelin voittanut nuori mies, formuloihin siirtynyt totesi lajin olevan hänelle liikaa PAINEITTENKIN osalta.
        Joten minä ainakin toivon että suomalaisilla kaikilla se luonne riittää pysymään noilla radoilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe