Opetusharjoittelussa IV

Belsebuub

Suoraa jatkoa osalle III. Edellisten osien kertaus saattaa helpottaa lukemista.

------

Part VI.

Subject: Mikäs unohtui?
Date: Tue, 24 Jan 2000 16:22:53 0200
From: "Juho"
To: "Neea"

Moi!
Kuten olet ehkä huomannut, sulta unohtui jotain eilen.
Poikkea joku iltapäivä neljän jälkeen niin saat sen takaisin.
Jos varoitat hiukan etukäteen, niin keitän ne sumpit jotka lupasin.

Juho

-

Torstaina aamupäivällä sain Neean vastauksen, joka kuului lyhyesti: "Ok, nähdään iltapäivällä".
Minulla ei ollut iltapäivätunteja, joten ehdin kotiin jo hyvissä ajoin. Neljän jälkeen kaivoin teepannun ja kupit esille ja laitoin mustaa ceylonilaista teetä hautumaan. Vähän ennen puolta viittä ovikello soi.

"Täälläkö sitä kaivattiin päiväkahviseuraa?", kysyi Neea hymyillen kun avasin oven.
"Seuraa kylläkin, mutta kahvia ei ole tarjolla vaan kunnon mustaa teetä. Ei mitään pussiteen litkua.", vastasin ja päästin Neean sisään.
"Mulla on vähän haukattavaa", Neea sanoi, ja heilutteli kädessään pussia, jossa oli kaksi pullaa.
"Ei sun olisi tarvinnut…", aloitin, mutta Neea jatkoi: "Meillä leivottiin viime viikolla. Otin pussin pakastimesta. Se täytyy varmaan vielä sulattaa mikrossa."
Tilanne toi mieleeni vanhan Heikki ja Kaija TV-sarjan: Ei sun olis tarvinnut, kuinka sää nyt sillai menit törsäämään. Ajatus sai minut hymyilemään. Epäilin kuitenkin ettei Neea olisi tunnistanut assosiaatiotani, joten kiitin ja otin pullapussin.

Johdatin Neean keittiööni joka oli varsin pieni. Valkoisten astiakaappien, jääkaapin ja hellan lisäksi sinne mahtui vain pieni pöytä, jonka ympärille kaksi ihmistä sopi kuitenkin mainiosti istumaan.
"Aika kodikas keittiö sulla, vaikkei ookkaan koolla pilattu", Neea totesi katsellen ympärilleen.
"Kyllä tää keittokomeron voittaa. Keittiö oli onneksi remontoitu vähän ennen kun muutin tänne. Tossa yhdessä naapurissa näin alkuperäisen 60-luvun keittiön, joka tässäkin on ollut, ja siinä kaikki kaapinovet oli karmean kirkkaan keltaiset!"
Laitoin pullat mikroon sulatukselle ja kaadoin teetä kuppeihin.
"Mites koulussa?", kysyin.
"Vähän kiire alkaa olla.", Neea aloitti. "Kuultuihin ei ole enää pitkä aika ja wanhojen päiväkin lähestyy uhkaavasti".
"Kirjoitatko sä jotain jo nyt keväällä?"
"Ruottia ja ranskaa olis tarkoitus yrittää, kun mulla on kaikki kurssit niistä jo käytynä ja ajattelin, että ne on nyt parhaiten muistissa."
"Ai, sä luet ranskaa. Mun ranskan taito rajoittuu pariin Voulez-vous couché avec moi -tyyppiseen fraasiin, joista varmaan puolia ei uskalla julkisesti sanoa ainakaan ranskalaisen kuullen."
"Rakkauden kieli", Neea totesi hymyillen.
Otin pullat mikrosta.

"Saanko mä muuten nähdä sut korsetissa ja saumasukissa?", kysyin.
Neea katsoi minua hetken suu auki, ennen kuin hänen ilmeensä kirkastui.
"Ai niin wanhojen päivänä!", hän naurahti.
"No koskas sitten?", kiusoittelin.
"Ehkä. Sun ei auta kun oottaa kärsivällisesti."
"Joko sulla on pari wanhojen tansseihin?", kysyin.
"Kaikki taitaa olettaa että mä oon Samin kanssa, ja niin kai mä oonkin, koska me ollaan oltu parina harjoituksissa."
Muistin Neean ensimmäisen poikakaverin, josta hän oli kertonut käydessään ensimmäistä kertaa luonani. En voinut olla ajattelematta tilannettamme. Istuin kotonani teellä itseäni yli kahdeksan vuotta nuoremman naisen kanssa, joka oli ollut minun oppilaani.
Neea huomasi mietteliään katseeni.
"Mitä mietit?", hän kysyi.
"Tätä meidän tilannetta", huokaisin. "Haluaisin vaan sanoa, että jos sä haluat seurustella ikäistesi poikien kanssa, niin sä et ole mulle selitysvelvollinen."
"No jos mä haluaisin niin olisinko mä silloin täällä?", Neea kysyi hiukan loukkaantuneen näköisenä.
"Niin mutta jatkossakin", intin vastaan. "Mä en tiedä miksi mä oon niin onnekas, että sellainen upea nuori nainen kuin sä, näytät viihtyvän mun seurassa. Mutta jos sä joskus olisit mun kanssa muuten kuin omasta halustasi, tuntisin itseni vanhaksi pukiksi".
Tiesin kuulostavani saippuasarjan näyttelijältä, mutten keksinyt muutakaan tapaa sanoa sanottavaani.
"Lupaatko kertoa heti jos jokin vaivaa sinua tässä meidän jutussa?", kysyin katsoen Neean kirkkaisiin silmiin.
"Mä lupaan", Neea vastasi hiljaa, ymmärtäen ettei kanssani kannattanut kiistellä.
Nousin ja kiersin pöydän ympäri istuvan Neean taakse. Silitin hänen tummia hiuksiaan.
Neea käänsi päätään minuun päin. Suutelin häntä ensin otsalle. Neea vastasi katseeseeni ja kumarruin suutelemaan hänen kosteita huuliaan. Se oli puhdas molemminpuolinen kiintymyksenosoitus ja tarpeellinen piristys itsetunnolleni.

Juotuamme teet jatkoimme jutustelua olohuoneen puolella. Kerroin Neealle millaista oli opettaa historiaa 7-luokkalaisille ja yleisemminkin opetusharjoittelusta. Neea kertoi olevansa kiinnostunut pyrkimään yliopistoon lukemaan historiaa jos yo-kirjoitukset sujuisivat hyvin.
"Tunsin kerran kaverin, joka ryyppäsi ennen äidinkielen kirjoituksia niin paljon, että oli vielä aamulla reippaassa laskuhumalassa. Kaveri kirjoitti kuitenkin laudaturin ja väitti, että pahin krapula iski vasta kun hän oli palauttanut aineensa.", kerroin Neealle. "En tosin suosittele konstia kenellekään, ellei sitten elämäntavat ja kirjoitustaito ole Pentti Saarikosken tai Arto Mellerin tasoa."
Jutellessamme en voinut olla katselematta Neeaa. Hänellä oli päällään lyhyt t-paita ja neule. Hänen lojuessaan rennosti sohvalla, ne jättivät ihoa paljaaksi farkkujen vyötärön yläpuolelta alavatsasta.
Muistin Neean istumassa samalla sohvalla pari kuukautta aikaisemmin, ja siihen verrattuna hänen olemuksensa vaikutti nyt selvästi rennommalta ja itsevarmemmalta. Oikealla kädellään hän pyöritteli sormissaan pitkiä mustia hiussuortuvia, jotka laskeutuivat hänen olkapäiltään.
Tiedostin muutoksen myös omassa käytöksessäni ja elekielessäni. Yritin nyt selvästi viihdyttää Neeaa jutuillani. Samalla olin nostanut Neean jalat syliini niin, että mahduin paremmin istumaan sohvalle. Hieroin nyt hänen jalkateriään käsilläni.

"Ai niin, multa taisi unohtua jotain tuonne makkarin puolelle viime kerralla", muisti Neea.
"Oota vähän niin mä haen sen", sanoin ja hain Neean hieromasauvan kirjoituspöydän laatikosta.
"Siinä sinulle Veli-Hopea", sanoin ojentaen dildon Neealle.
"Oli muuten hyvä, että se unohtui tänne. Kun en löytänyt sitä, ehdin jo kauhistua onko se pudonnut repusta johonkin josta mun porukat löytää sen.", Neea kertoi. "Ei ihan heti haluttaisi joutua kertomaan mitä hieromasauva tekee meidän eteisessä."
"Niin no, kyllä mulla tulee mieleen nolompiakin tilanteita. Voishan sitä vaikka jäädä kiinni rysänpäältä koulussa tyttöjen pukuhuoneesta.", vastasin Neealle.
Muistimme molemmat elävästi parin kuukauden takaisen tilanteen, ja meitä rupesi hillittömästi naurattamaan.
"Vähän aikaa sitten en olisi kyllä uskonut voivani nauraa sille tapaukselle. Siinä oli varmaan itse kunkin ilme korvaamaton Tarvailan astuessa pukkariin!".
Kun saimme hillittyä itsemme, Neea tutkaili kädessään olevaa sauvaa ja totesi:
"Pitäisiköhän kokeilla vieläkö tämä toimii? Jos sä olet vaikka käyttänyt patterit loppuun."
"No, en pane vastaan. Toivottavasti sulla on siellä Duracellit".

Neea käänsi vibraattorin käyntiin ja nosti värisevän sauvanpään toisen rintansa päälle. Saatoin pian havaita kovettuneen nänninpään Neean punaisen t-paidan kankaan läpi. Leikkiessään sauvallaan Neea tarkkaili reaktioitani. Hän tuntui selvästi nauttivan katseestani. Olin jo alkanut oppia, että Neeaa kiihotti kun hän sai kiusoitella minua ja onnistui yllättämään minut seksuaalisuudellaan.

Tällä kertaa minulla oli kuitenkin idea, jolla ajattelin kääntää asetelman toisinpäin. Kun Neea alkoi riisua t-paitaansa sanoin: "Haluaisin kokeilla yhtä juttua, jos sulle sopii?".
"Mikä juttu se on?", kysyi Neea selvästi uteliaana.
"Se menee vähän niinku pilalle, jos kerron koko homman heti, mutta mä lupaan lopettaa heti jos sä haluat, jooko?"
"No joo".
"Jatka rauhassa, niin mä haen jotain", sanoin Neealle ja hain vessasta puhtaan pyyhkeen. Samalla sujautin taskuuni kondomin paketista, jonka olin ostanut edellisenä päivänä.
"Ajattelin ettei kastella sohvaa tällä kertaa", sanoin palatessani olohuoneeseen. Neea oli ottanut t-paidan päältään ja katsoi minua hiukan nolona, mutta auttoi levittämään pyyhkeen sohvalle.
"Voinko mä vähän aikaa katsella kun sä leikit sillä sauvalla?", kysyin Neealta.
"No ei kai siinä ole mitään, mitä sä et olis jo nähnyt", Neea sanoi hiukan epävarmasti.
Hän kuitenkin istui sohvalle pyyhkeen päälle ja alkoi pyöritellä sauvaa suussaan ja sitten paljailla rinnoillaan, ensin ujosti mutta vähitellen yhä rohkeammin vetäen välillä sauvan päällä vetoja yli pikkuhousujen peittämän häpykumpunsa.
Istuin nojatuoliin katselemaan Neean näytöstä. "Ei varmaan ole maailmassa seksikkäämpää näkyä kuin tämä", sanoin Neealle hymyillen.
Poseeraaminen minulle näytti kiihottavan Neeaa yhä enemmän ja hän hivutti, yhä sohvalla istuen, jo kostuneita pikkuhousuja pois jalastaan. Kuulin huokauksen vibraattorin kärjen hipaistessa hänen paljasta häpykumpuaan.

Neean alkaessa liu'uttaa sauvaa häpyhuultensa väliin, nousin tuolista ja istuin lattialle sohvan eteen saadakseni paremman näköalan. Olin jo äsken kuvitellut seuraavani maailman seksikkäintä näkyä, mutta tästä hiukan alaviistosta perspektiivistä näkymä oli entistäkin kiihottavampi. Neea oli nojautunut sohvalla enemmän taaksepäin ja levittänyt polvensa nostaen jalkateränsä sohvan reunalle antaen näin minulle paremman näkymän. Toisella kädellään hän liikutti hopeista sauvaa pillussaan ja toisen käden keskisormella hyväili klitoristaan.
Nostin katseeni Neean kasvoihin ja kirkkaisiin silmiin, joista paistoi himo hänen upottaessa vibraattoria yhä syvemmälle. Hän selvästi odotti mitä tekisin seuraavaksi. Jatkoin kuitenkin katseluani aitopaikalta koskematta Neeaan. Hän oli selvästi hyvin kostea hävyn tihkuessa märkiä ääniä sauvan upotessa sinne yhä liukkaammin.
"Aiotko vain istua siinä?", kysyi Neea lopulta.
"No mikäs tässä on istuessa. Näköalat ovat mahtavat!" naurahdin Neealle, mutta jatkoin "Tosin voisin kyllä lainata tuota sauvaa sinulta."
"Siinä, ota", sanoi Neea ja ojensi sauvaa minulle. Hänen kuumeinen ilmeensä paljasti, että hän odotti kärsimättömästi mitä tekisin.
En halunnut kiusata Neeaa enempää vaan otin sauvan käteeni ja työnsin sen hitaasti takaisin Neean märän pillun syvyyksiin. Käänsin värinän täysille ja aloin pitkin, tahallisen hitain liikkein työnnellä hieromasauvaa edestakaisin.

Nyt alkoi kokeiluni hankalin vaihe. En nimittäin halunnut Neean vielä saavan orgasmia. Työnnellessäni sauvaa hitaasti edestakaisin käytin toisen käden sormiani levittämään Neean pillusta tihkuvia nesteitä kohti hänen peräaukkoaan. Kostutin myös sormiani syljellä. Neean maatessa lähes selällään minulla oli suora näköala hänen peppunsa kauniiseen ruusunnuppuun.
"Muista että lupasin lopettaa heti kun haluat", sanoin Neealle hiukan ennen kuin aloin varovasti painaa kosteaa pikkusormeani hänen peppureikäänsä vasten.
Neea värähti tuntiessaan sormeni ja hänen suunsa aukeni kuin jotain sanoakseen, mutta sulkeutui sitten hieromasauvan jälleen upotessa syvyyksiin.
Varovasti onnistuin työntämään pikkusormeani hiukan syvemmälle. Hitaasti ujutin sormeani pidemmälle peppureiässä. Nyt se upposi jo hiukan helpommin sulkijalihaksen vähitellen rentoutuessa. Myös Neea aloitti jälleen hetkeksi keskeytyneet nautinnolliset huokauksensa.
Pikkusormeni oli kuitenkin kuivumassa, joten vedin sen ulos ja kostutin syljellä tällä kertaa keskisormeni. Varovasti sekin upposi hitaasti mutta vääjäämättä Neean peppureikään.
"Eihän satu?", kysyin Neealta, joka kuitenkin oli vain jo siinä tilassa, että vain ynähti ei ja pudisti päätään vastaukseksi.
Jatkoin vielä hetken sauvan työntelyä pitäen keskisormeni Neean pepussa. Syvästä huokailusta päätellen hän oli jo erittäin lähellä orgasmia, joten vedin sekä sormeni, että hieromasauvan ulos Neeasta.
Toimenpide ei tyydyttänyt Neeaa, joka esitti vastalauseen "Älä nyt lopeta!" ja avasi silmänsä.
Tällä välin olin kaivanut kondomin taskustani. Neean nähdessä sen hän katsoi minua anovasti ja kuiskasi "Nussi mua!".

En kuitenkaan aikonut käyttää kondomia siihen mihin Neea luuli, vaikka housuissani olikin kasvanut jo täysi taisteluvarustus. Kokeeni oli kuitenkin edelleen kesken. Neean katsellessa ihmeissään, rullasin kondomin hänen hieromasauvansa hupuksi ja aloin nuolla kondomia märäksi.
"Mitä sä oikein teet?", Neea kysyi, mutten heti vastannut. Kohdistin jälleen huomioni Neeaan. Tällä kertaa käytin ensin kieltäni ja sormeani hyväilemään Neean klitorista ja häpyä. Hän oli pian jälleen ekstaasissa työnnellessäni kahta sormea hänen märkään pilluunsa.
"Sä kastelit mun sohvan ja sängyn ollessasi täällä viimeksi", aloitin ja jatkoin: "Mulla on semmoinen teoria, että sä voit olla niitä harvoja naisia, jotka pystyy ejakuloimaan. Luin jostain naisten siemensyöksystä ja sä sovit tuntomerkkeihin. Nyt mä haluun testata olenko oikeassa".
Puhuessani aloin hiljalleen työntää mahdollisimman hyvin kostuttamaani kondomin peittämää hieromasauvaa Neean peppuun. Vaikka sauva oli aika ohut, se oli selvästi sormeani paksumpi, joten pelkäsin satuttavani Neeaa. "Ja sano heti jos tää sattuu", jatkoin.
Neea oli kuitenkin niin kiihottuneessa tilassa, että tuntui olevan valmis mihin vain kunhan pitäisin sormeni lähellä hänen klitoristaan.
Muistelin lukeneeni jostain, että jotkut naiset ejakuloivat helpommin peräaukkoon kohdistuneesta kiihotuksesta. En uskaltanut luottaa lähteisiini, mutta ainakin minulla oli nyt parempi näkymä Neean pilluun kun hieromasauva ei ollut teillä.
Vähitellen peppureiän lihakset jälleen rentoituivat ja sain sauvan varovasti työnnettyä vähän matkaa sisään. En yrittänytkään työntää sitä kovin syvälle, vaan liikuttelin sauvaa edestakaisin sen verran että Neea tottui dildoon pepussaan.

Kokeeni alkoi lähestyä huipennusta. Otin sormeni pois Neean koskeasta pillusta ja aloin hieroa vain hänen klitoristaan. Samaan aikaan kiihdytin sauvan liikettä Neean pepussa.
"Jos mä olen oikeassa, niin orgasmin hetkellä sun virstaputkesta pitäisi tulla kirkasta hajutonta nestettä.", kerroin Neealle vaikken ollut varma kuuliko hän minua.
Neean lantio alkoi kohoilla ja rytmiset huokaukset syvenivät ja tihenivät. Sitten yhtäkkiä liike loppui ja Neean suusta pääsi sanoinkuvaamaton äännähdys. Samalla hetkellä jotain kosteaa roiskahti hänen pillustaan.
En ollut ehtinyt varautua näin voimakkaaseen reaktioon, joten sain nesteet naamalleni. Neean vartalo ikään kuin kouristeli kun hänen pillustaa roiskahti vielä lisää nestettä. Hän oli avannut silmänsä ja ilme hänen kasvoillaan oli yhtä aikaa yllättynyt ja nautinnollinen. Hänen orgasminsa tuntui yhä jatkuvan. "Aah, aah, mmm…", kuului ääni Neean suusta. Levitin sormillani hänen häpyään ja väritöntä nestettä pulppusi yhä sormilleni.
Nuolaisin huuliani maistaen kasvoilleni roiskunutta nestettä. Se maistui leivästi makealta.
Tällä välin Neea oli saanut puhekykynsä takaisin. "Uh, huh! Mitä oikein tapahtui?", hän kysyi. Neean kasvoilla oli ilme joka oli yhtä aikaa sekä yllättänyt, että hiukan ujo. Kun hän huomasi märän naamani, häntä rupesi naurattamaan. Lopulta Neea oli jälleen onnistunut yllättämään minut.

"Sä olet niitä harvoja naisia, jotka pystyy miesten tapaan ejakuloimaan. Ja jäljistä päätellen vielä aika runsaasti", vastasin Neealle katsoen märkiä jälkiä lattialla.
"Kun mä viimeksi kastelin sun sohvan, mä ajattelin että mulla on varmaan jotain virtsankarkailua", Neea vastasi.
"Ei tää kyllä mitään virtsaa ole", sanoin nuolaisten kosteaa sormeani.
"No mitä se sitten oikein on?", Neea ihmetteli maistaen itsekin nestettään märistä sormistaan.
"Jostain luin että se on naisen eturauhasen erittämää nestettä".
"Maistuu hiukan makealta", totesi Neea.
"Muistaakseni samassa tekstissä sanottiin että se voi sisältää fruktoosia eli hedelmäsokeria. Varsinaista nektaria siis."

Katselin Neea jonka lievästi punottavilla rinnoilla kiilsi hikipisaroita. Täytyy myöntää että minullekin oli tullut hiki pelkästä katselusta. Lisäksi naamani ja hiukseni olivat edelleet märät.
"Näissä hommissa tulee hiki", sanon Neealle. "Haluatko mennä suihkuun? Multa kyllä löytyy pyyhettä lainaksi."
"Kieltämättä houkutteleva ajatus. Taidat kaivata pesua ja kuivausta sinäkin."
"No mä voin käydä sun jälkeen."
Neea meni kylppäriin ja minä kävin hakemassa hänelle kaapista pyyhkeen. Kylpyhuoneeni oli varsin pieni. Kun avasin oven, Neea astui juuri suihkukaappiin.
"Jätän pyyhkeen tähän lähimpään naulaan niin saat sen helposti suihkusta tullessasi", sanoin.
Neea kurkkasi suihkukopista ja kysyi: "No kukas mun selän sitten pesee?"
Leukani loksahti auki. "Öööh…No kyllä täältä selänpesijä löytyy, jos sä haluat", vastasin hiukan yllättyneenä mutta tyytyväisenä. Neean katseleminen oli aiheuttanut minulle lähes kivuliaan erektion, joka kaipasi helpotusta. Nähdessään onnellisen ilmeeni Neea hymyili kutsuvasti ja koukisti etusormeaan vinkaten minua tulemaan.

Tiputin hetkessä vaatteeni lattialle ja astuin Neean seuraksi suihkukaappiin. Se oli kahdelle hyvin ahdas. Asetuin seisomaan Neean taakse paljas takapuoli lasissa kiinni. Neea avasi suihkun ja vesi alkoi valua päällemme. Suutelin Neean niskaa, johon kostuvat hiukset alkoivat tarttua. Penikseni kohosi vasten Neean paljasti takapuolta. Hän huomasi tämän ja tarttui kostealla kädellään elimeni varresta. Se tuntui taivaalliselta. Hyväilin käsilläni takaapäin Neean rintoja. Sitten otin suihkun käteeni ja laskin sen niin, että lämmin vesisuihku kohdistui Neean jalkoväliin. Hän murahti nautinnollisesti ja alkoi toisella kädellään hieroa itseään.

Annoin suihkun Neean omaan käteen ja vapautin käteni hivelemään Neean lantion kaarta. Toisen käteni siirsin takaapäin Neean jalkojen väliin, pyyhkien kämmensyrjällä hänen häpyhuultensa välistä. Hänen toinen kätensä hieroi yhä penistäni.
"Voinko mä panna sen sun sisään?", pyysin nautintoni yhä yltyessä.
"Mä vaadin sitä", kuiskasi Neea ja päästi irti peniksestäni.
Ajattelin jo kuinka mulkkuni liukuisi Neean kosteaan riemurasiaan, kun tajusin ettei minulla ollut kondomia. "Perhanan kortsut!", manasin ääneen ja ahtauduin Neean ohi ulos suihkukaapista. Veden valuessa lattialle otin vessan kaapista kortsun ja revin sen auki hampaillani. Rullasin kondomin hätäisesti paikalleen.

Neea huomasi ärtyneisyyteni ja yritti rauhoittaa minua. "Ei meillä oo kiire mihinkään", hän sanoi kun astuin takaisin suihkuun. Samalla hän tarttui kondomin peittämään penikseeni, joka oli jo menettänyt parhaan teränsä. Muutama kädenliike ja sormien hively kiveksissäni kuitenkin palautti tilanteen ennalleen. "Mun täytyy hommata pillerit, niin voidaan kokeilla miltä tämä pikku mies tuntuu ilman sadetakkia", Neea naurahti. Tyytyväisenä murahdin jotain vastaukseksi.

Neea kumartui hiukan eteenpäin ja polviani koukistaen ohjasin penikseni kärjen hänen häpyhuulilleen. Työntyessäni hitaasti hänen sisäänsä värisimme molemmat nautinnosta. Neea päästi suihkulla lämmintä vettä suihkun pyyhkiessä kiveksiäni ja hänen häpyään.
Minun oli pakko olla hetki aivan liikkumatta, etten olisi lauennut saman tien. Kun suurin nautinnon aalto oli ohi ja tunsin taas hillitseväni itseni, aloin hitaasti liikuttaa itseäni Neean sisällä. Mutta kun vedin lantiotani taaksepäin, tömähdin suihkukaapin lasiin. Liikeratani oli siis varsin rajoitettu. Neea sen sijaan kykeni liikkumaan eteenpäin.
Työntäen minut kirjaimellisesti selkä seinää vasten, hän samalla otti erektioni koko pituudeltaan sisäänsä. Lanteitaan liikutellen hän kykeni säätelemään rakastelumme rytmiä.
"Se täyttää mut ihanasti… nussi mua hitaasti ja pitkään…", Neea puhkesi puhumaan.
Hänen äänensä kuuleminen kiihotti minua entisestään. "Mielelläni… mutta mä tiedä kuinka kauan mä pystyn…", huohotin Neealle vastaukseksi.
Neea hidasti liikettään ja nousi pystympään asentoon kääntäen päätään minuun päin. Kumartumalla eteenpäin ja kääntämällä päätäni pystyin suutelemaan häntä.
"Ei sun tarvi enää pidätellä.", Neea kuiskasi. "Anna mennä vaan. Baise moi!".
Viimeinen lause kuului minunkin yksipuoliseen ranskan sanavarastooni, mutta olin varma, ettei Neea ollut oppinut sitä ainakaan lukiossa.
Hän otti nyt askeleen eteenpäin vetäen minua perässään. Neea nojasi nyt käsillään suihkukaapin etuseinään antaen minulle liikkumatilaa. Aloinkin naida hän pitkin nautinnollisin vedoin.
"Pane mua lujaa!", Neea hihkaisi kiihdyttäessäni vauhtiani.
"Ah, aah, aah!", kuulin äänten purkautuvan huuliltani, kun kiihkoissani työnnyin Neeaan yhä nopeammin. Myös Neean huulilta kuului nyt lyhyitä nautinnollisia äännähdyksiä.
En kestänyt enää pitkään. Näkökenttäni alkoi sumentua kun nautinto alkoi kohota liian suureksi.
Viime hetkellä vedin itseni ulos Neean sisältä ja päästäen pitkän nautinnollisen äännähdyksen, purkauduin hänen selkäänsä vasten.
Polveni lähes pettivät mutta sain pidettyä tasapainoni. "Kiitos", kuiskasin Neean korvaan suudellen sitä ja hänen niskaansa.

Raukeina peseydyimme loppuun. Neean alaston vartalo oli uskomattoman kaunis ja pehmeä pestessäni hänen selkänsä ja lopulta myös rintansa. Nousimme suihkusta ja lainasin Neealle hiustenkuivaajaa hänen pitkän mustan tukkansa kuivaamiseen. Suihkun jälkeen föönattuna ja kammattuna se näytti upealta.
"Käytkö uimassa?", Neea kysyi kuivattuaan hiuksensa. Hän oli nähnyt uikkarini kuivumassa kylppärissä.
"Joo, mä ole käynyt aamuisin kerran pari viikossa, kun halli on tossa lähellä."
"Munkin on pitänyt mennä monta kertaa nyt kun matka on lyhyt, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Koskas olet menossa seuraavan kerran? Sähän voisit tulla mulle oppaaksi."
"Maanantaiaamuna ajattelin mennä kun mulla ei aikaisia tunteja. Menen puoli kahdeksaksi jos olet tulossa."
"Täytyy katsoa saanko itseni ylös niin aikaisin. Mutta sovitaan että olen siinä lipunmyynnissä tasan puoli kahdeksan, jos pääsen tulemaan."

------

Comments? Menee ehkä jo hiukan ohi alueen otsikosta, mutta pistän tänne kun täällä aloitinkin.

8

12971

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • asdf

   ..mutta eikös sillä ukkelilla ollut kumipuku päällä, missä vaiheessa se sen muka otti ja sitten yhtäkkiä heitti lastit selälle :F

   • foapf

    Ei se ottanutkaan sitä pois missään vaiheessa. Eikä se niitä selälle heittänyt vaan laukesi vaan selkää vasten.


   • foapf kirjoitti:

    Ei se ottanutkaan sitä pois missään vaiheessa. Eikä se niitä selälle heittänyt vaan laukesi vaan selkää vasten.

    Kiitokset tarkkaavaisesta lukemisesta :-) Myönnän että tuossa kohdassa oli hiukan horjuvuutta. Se johtui siitä että kondomi todellakin unohtui, eli kun kirjoitin tekstiä ensimmäinen kerran unohdin kondominkäytön tuossa suihkukohtauksessa. Kohta jossa kortsua piti lähteä erikseen hakemaan on lisätty jälkeenpäin, mutta tuo kohtauksen loppu jäi "täsmentämättä". Eli tarkkana täytyy olla turvaseksin kanssa :-)


  • kirsten

   todella hyvä novelli. tää on yks niistä joita lukiessa oikeasti masturboi. :)

  • Klemmari

   Hyvällä kielellä ihanaa tarinaa..

   Otsikon ohittaminen ei haittaa laisinkaan, on vaan hyvä, että jatko-osat löytää nopeasti saman otsikon perusteella.

   Kaikki osat on tullu luettua, todella hyviä ovat olleet. Erityisesti pidin juuri tästä viimeisimmästä. Muutama hellempi hetki ja tuntemus tuntuivat ihanalta lisältä pelkkään seksiin

   • minä vain

    Naisella ei ole eturauhasta, muuten hyvä tarina. Jos naiselta löytyy eturauhanen, on jotain melko pahasti pielessä.


   • minä vain kirjoitti:

    Naisella ei ole eturauhasta, muuten hyvä tarina. Jos naiselta löytyy eturauhanen, on jotain melko pahasti pielessä.

    Lähteeni väittää muuta:
    http://www.kolumbus.fi/jyrki.vartiainen/naisenejakulaatio.htm
    "Nesteen lähde on virtsarakkoa ympäröivä naisen eturauhanen, aikaisemmalta nimeltään Skenen rauhanen, vastaa miehen eturauhasta."


  • Kumitassu2

   Nämä sun tarinasi ovat todella hyviä. Oikeasti kiihottavia, eikä mitään lyhyitä surkeita kirjoitelmia. Jokainen tarinasi on ollut hyvä, ja täältä osiosta jatkossakin etsin jatko-osia tarinalle.
   Itsekin haluaisin törmätä Neean kaltaiseen innokkaaseen ja kauniiseen tyttöseen. Mistähän sellainen löytyisi? =)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   172
   2754
  2. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   154
   1814
  3. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   124
   1598
  4. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   262
   1449
  5. Miten tämä

   Päättyy sitä pohdin
   Ikävä
   93
   1209
  6. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   80
   1190
  7. Oot nainen mitä ilmeisimmin INFJ-persoona

   Käsittelet maailmaa hyvin uniikilla tavalla. Nyt mä sen vasta hokasin. Oot harvinainen timantti ja ehdin jo tituleerata
   Ikävä
   59
   1089
  8. Kuhmon pikku s. Matket

   Eikö. Osata päivää sanoa / tervehtiä.
   Kuhmo
   29
   1063
  9. Haluaisin, että oisit jotenkin minun elämässä

   Tuntuu, että olet sielunkumppanini.
   Ikävä
   47
   1041
  10. Joko ymmärrät

   Ettei ikäväsi kohde ole sinulle oikea
   Ikävä
   70
   971
  Aihe