Seuraava kausi

Anonyymi

Vois olla sellainen et noi tyypit studio ei pääsis vaikuttaa äänestäjiin tyhmillä spekuloinneillaan, pelkkä juontaja ja pätkät bbtalosta, hirveetä manipulointia😵

7

<50

  Vastaukset

  • Samaa mieltä. Johdatellaan katsojia. Tämä Vilin lynkkaus aivan outoa heiltä.

   • Just näin. Jokainen voi äänestää itse ” omilla aivoillaan”.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Just näin. Jokainen voi äänestää itse ” omilla aivoillaan”.

    Vehviläinen oikein kunnostautunut Vilin morkkaamiseen.Miksi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vehviläinen oikein kunnostautunut Vilin morkkaamiseen.Miksi?

    Yritti johdatella asiantuntijaakin ja kun vastasi väärin, käänsi omassa kommentissa päinvastaiseksi. Muiden paljo huonompi käyttäytyminen johtuu taloon eristäytymisestä ja tekemisen puutteesta, Vilillä on aina pahantahtoista. Ihme pellejä nuo pitkätukkaiset, ihan kuin temppareissakin neiti juontaja haukkuu aina miehet aiheettakin, horojen suhteen on hyvin ymmärtäväinen. BB-talossa Vili ainoa mies, joten tietyst sitä täytyy haukkua.


  • Höpö Höpö.

  • Pahoin pelkään että sama idioottinen meno jatkuu seuraavanakin vuonna. Ei tätä ohjelmaa tehdä katsojille vaan sen takia miten paljon voidaan lypsää rahaa tällä ohjelmalla osallistamalla katsojat ohjelman tekoon ja samalla voidaan käyttää katsojia jopa hyväksi rahallisesti.

   Näkisi vielä joskus BB:n sellaisena kuin se on tarkoitettu, ihmiskokeena. Ei mitään katsojille tarkoitettuja äänestyksiä, vaan asukkaat itse häätävät kanssa-asukkaansa, silloin se olisi reilu peli. Katsojat eivät voisi vaikuttaa ohjelman kulkuun millään tavalla. Fiksut ja älykkäät tasapainoiset asukkaat, järkeviä tehtäviä joissa todella olisi jotain järkeä ja tehtävien onnistuminen todella palkittaisiin ja päin vastoin. Ei alkoholia tai juhlia taloon, kun nämä yhdistää, odotettavissa on aina samanlainen ilta mitä näkee viikonloppuisin ravintoloissa. Juhlia voi muutenkin kuin vain viinan voimalla.

   Jos tehtävät onnistuvat, siitä olisi luvassa palkinto, jos ei onnistu, eläisivät todella niukasti. Nythän nuo elävät yltäkylläisyydessä vaikka tehtävät menisivät miten vaan.

   BB:n tulisi olla todellinen koe ja sen kestäisi vain ne joilla on kanttia ja paineen sietokykyä. Säännöt olisivat tiuekmmat ja sääntörikkomuksista todella rangaistaisiin.

   Nythän BB on vain leikkimistä ja juhlimista, viinaa tulee ovista ja ikkunoista eikä mitään kunnon sääntöjä ole, ja jos jostain rangaistaan se on tasoa: "mene keittiöön".

   Ensimmäisinä vuosina Bb oli viihdyttävä, silloin jopa häädettiin asukkaita pois suoraan jos käyttäytyivät sopimattomasti, tehtävät olivat mielenkiintoisia eikä mitään eskaritason puuhastelua. Välillä isoveli oli jopa ilkeä ja se piti kiinni tiukista säännöistään eikä muuttanut niitä miten halusi. Mutta eihän tällaiseen BB:seen voisi mennä, joku voi vielä suuttua. Tällaista BB:tä tuskin enää koskaan nähdään, raha ja sen tekeminen ratkaisee.

   • Ainakin TV-kooste leikattu typerästi ja tuhlaavat aikaa studiossa. No eipähän omaa rahaa kulu vaikka tekisivät mitä tahansa ja antaisvat voiton kenelle tahansa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   198
   6884
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   5224
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   3865
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3112