Kohti ennätystäkö

Anonyymi

Lehtien palstoilla vuosi toisen perään, kun keskenmenoja niin paljon. Mielipahaa heille tulee jos sattuu kommentoimaan asiat maalaisjärjellä ajatellen. Pitäisi vaan taivastella ja voi voi voi... Mutta kuten jokainen meistä tietää kaikella on joku tarkoitus., mitä täällä tapahtuu. Hautajaiset 12 vk sikiölle, sikiöllä pituutta ~ 5 cm ja panoa muutamia kymmeniä grammoja... siis luonto poistaa jos ei ole mahdollisuuta elää. Ja keskenmenojen riski on suurin juuri 12 viikkoon asti.. ” Taivaslapsien” Suomen ennätys näillä kohta. Ensi vuonna kuulemme taas aivan varmasti siitä paljonko taivaslapsien määrä on lisääntynyt lehtien palstoilla.

1

1123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keskenmenoksi lasketaan kaikki alle 500g painaneen lapsen synnytykset tai ennen 22 raskausviikkoa tapahtuneet synnytykset. Mitä se on sinulta pois, että lapsen vanhemmat tai vanhempi haluaa järjestää lapselleen, ihan miten pienelle vain, hautajaiset? Oman lapseni kohdalla siunaus ja hautajaiset olivat ehdottoman tärkeä osa suruprosessia. Ja myöhäisen keskenmenon kokeneena en todellakaan halua kuulla mitään jeesustelua siitä miten luonto hoitaa. Oma lapseni tutkittiin ja todettiin terveeksi. Synnytys voi käynnistyä ennen aikojaan ja lapsi, joka muuten olisi ollut täysin elinkelpoinen kuolee, koska ei selviydy kohdun ulkopuolella viikkojen vähyyden vuoksi.

   Kun lapseni kuoli, meni samalla haaveet ja toiveet vanhemmuudesta ja yhteisistä hetkistä ja tulevaisuudesta. Älä tule sanelemaan minulle saanko järjestää hautajaiset vai en.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2022
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   828
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   790
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   703
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   665
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   603
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   578
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   553
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   534
  Aihe