Aihe

Ruutuun tulee-miten voit nopeuttaa käynnistymistä

Anonyymi

Sen jälkeen tulee tällainen ohje. Mitä kannattaa tehdä

(Ohjattu sivulta Reset Firefox – easily fix most problems)

Jos Firefoxin kanssa on ongelmia, sen virkistäminen saattaa auttaa. Firefoxin virkistäminen korjaa monia ongelmia palauttamalla Firefoxin oletusasetuksiinsa hukkaamatta kuitenkaan tärkeitä tietoja, kuten kirjanmerkkejä, salasanoja ja avoimia välilehtiä.
Tärkeää: Firefoxin virkistäminen poistaa lisäosat ja muut muokkaukset, kuten laajennukset, laajennusten tiedot ja Firefoxin asetusten muutokset. Jos olet tehnyt muutoksia käytettävyysasetuksiin, saatat joutua muuttamaan ne uudelleen virkistämisen jälkeen. Harkitse Firefoxin vikasietotilan käyttämistä ongelmanratkaisussa ennen Firefoxin virkistämistä.
Virkistä Firefox

Jos luet tätä artikkelia Firefoxissa, napsauta tätä Virkistä Firefox-painiketta.
Jos käytät jotain muuta selainta tai luet sivua mobiililaitteella, tämä ei toimi.
Palauta Firefox-painike löytyy myös Tietoja ongelmatilanteiden ratkaisuun -sivun oikeasta yläkulmasta.
Vahvista palauttaminen napsauttamalla Palauta Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.
Firefox sulkeutuu ja palautetaan. Kun palautaminen on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.

Huomaa: Jos et voi käynnistää Firefoxia normaalisti, Firefoxin palautuspainike löytyy myös Firefoxin vikasietotilan ikkunasta. Voit tehdä palauttamisen myös käsin luomalla uuden profiilin ja siirtämällä tärkeät tiedot uuteen profiiliin.

Mitä virkistystoiminto tekee?

Kaikki Firefoxin asetukset sekä henkilökohtaiset tietosi tallennetaan profiilikansioosi. Virkistystoiminto luo uuden profiilikansion säilyttäen tärkeimmät tiedot.

Normaalisti Firefoxin profiilikansiossa säilytettävät lisäosat, kuten laajennukset ja teemat, poistetaan. Muihin sijainteihin tallennettuja lisäosia ei poisteta, mutta kaikki niihin tehdyt muutokset palautetaan oletusasetuksiinsa.
Firefox säilyttää nämä

Kirjanmerkit
Selaus- ja lataushistorian
Salasanat
Avoimet ikkunat ja välilehdet
Evästeet
Lomakkeiden automaattisen täytön tiedot
Käyttäjän sanaston

Nämä kohteet ja asetukset poistetaan

Laajennukset ja teemat
sivustojen oikeudet
muokatut ominaisuudet
lisätyt hakukoneet
DOM-tallennukset
varmenteet ja laiteasetukset
lataustoimenpiteet
työkalupalkkien räätälöinnit
käyttäjätyylit (chrome-alikansio, joka sisältää userChrome- ja/tai userContent-CSS -tiedostot, jos ne on aikaisemmin luotu).

Huomaa: Vanha Firefox-profiili sijoitetaan työpöydälle kansioon "Firefoxin vanhat tiedot". Jos virkistys ei ratkaise ongelmaa, voidaan joitain tallentamattomia tietoja palauttaa kopioimalla tiedostoja uuteen profiiliin. Jos et tarvitse tätä kansiota enää, voit poistaa sen sillä se sisältää henkilökohtaisia tietoja.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa lopettaa tekstien kopioiminen,

   • Anonyymi

    Miten sitten muuten voin kysyä, jos en kopioi sitä mitä kysytään. Tämä tulee ihan alvariinsa ruudun alaosaan häiriten koko ruudun käyttöä., tullut jo pitkään. Luulin että häipyy kun en vastaa mitään, mutta niin ei ole käynyt.


  • Anonyymi

   Firefox poistoon... Aina ollut hidas mammuttiselain

   • Anonyymi

    Mikä tilalle sinun mielestäsi? Aloittaja


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   24714
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   320
   6488
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   414
   4814
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   2396